Vrijeme zimnice
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Vrijeme zimnice
liftaš se ti, a?!dijagram wrote:stand najblizi leggieruepikur37 wrote:dijagram wrote:ovo ako ti nestane, donesu i prodaju , nije los,..probao:)epikur37 wrote:dijagram wrote:
imas ispred galerije ljude koji prodaju svoje ukiseljene glavice
a ima, al ja volim kad nakon 30-40 dana izvadim svoje :)
Probao si ti svašta ... da ne bi kupus :D
ledjima okrenut ulazu u lift
Guest- Guest
ne, to je tek orijentir za epijaNoor wrote:liftaš se ti, a?!dijagram wrote:stand najblizi leggieruepikur37 wrote:dijagram wrote:ovo ako ti nestane, donesu i prodaju , nije los,..probao:)epikur37 wrote:
a ima, al ja volim kad nakon 30-40 dana izvadim svoje :)
na tom standu najcesce sve domace,ljudi ok
dijagram-
2015-08-09
naravno, ne bi tidijagram wrote:ne, to je tek orijentir za epijaNoor wrote:liftaš se ti, a?!dijagram wrote:stand najblizi leggieruepikur37 wrote:dijagram wrote:
ovo ako ti nestane, donesu i prodaju , nije los,..probao:)
šalim se malo
Guest- Guest
ja sam zahvalan turistNoor wrote:naravno, ne bi tidijagram wrote:ne, to je tek orijentir za epijaNoor wrote:liftaš se ti, a?!dijagram wrote:stand najblizi leggieruepikur37 wrote:
šalim se malo
dodjem ,vidim,...odem:)
i vracam se redovito
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ne, to je tek orijentir za epijaNoor wrote:liftaš se ti, a?!dijagram wrote:stand najblizi leggieruepikur37 wrote:dijagram wrote:
ovo ako ti nestane, donesu i prodaju , nije los,..probao:)
Znam koji nje tamo kupujem orahe, limun, med s Verunica i slično.
Volim pijace...svaki dan sam ili u gradu ili na relji ili na bilom brigu.
Ali svaki dan :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tako i treba...a da ne valja ne bi se vraćaodijagram wrote:ja sam zahvalan turistNoor wrote:naravno, ne bi tidijagram wrote:ne, to je tek orijentir za epijaNoor wrote:liftaš se ti, a?!dijagram wrote:
stand najblizi leggieru
šalim se malo
dodjem ,vidim,...odem:)
i vracam se redovito
Guest- Guest
Nego dijagram, izašli smo iz zemlje..pa kad budeš u điru baci oko ;)
2015-08-06
mora se, zena potjera od kuce i,..tako:)epikur37 wrote:dijagram wrote:ne, to je tek orijentir za epijaNoor wrote:liftaš se ti, a?!dijagram wrote:stand najblizi leggieruepikur37 wrote:
dijagram-
2015-08-09
Ocu, jel temeljna ploca gotova ili ?epikur37 wrote:Nego dijagram, izašli smo iz zemlje..pa kad budeš u điru baci oko ;)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ocu, jel temeljna ploca gotova ili ?epikur37 wrote:Nego dijagram, izašli smo iz zemlje..pa kad budeš u điru baci oko ;)
je, nadtemeljni su podignutii sad će dečki šalovati prvu ploču. Procjena je da kad krene zidanje svakih 15 do 20 dana ide sljedeća ploča.
2015-08-06
dijagram wrote:mora se, zena potjera od kuce i,..tako:)epikur37 wrote:dijagram wrote:ne, to je tek orijentir za epijaNoor wrote:liftaš se ti, a?!dijagram wrote:
stand najblizi leggieru
Spas, dok ja obavim spizu, popijem makijato, prelistam novine, popričam s mesarom i bakicama....pregledam forum i facebook i oko 9 i po jedno karlovačko :D
2015-08-06
cekaj, salaju plocu iznad podruma?epikur37 wrote:dijagram wrote:Ocu, jel temeljna ploca gotova ili ?epikur37 wrote:Nego dijagram, izašli smo iz zemlje..pa kad budeš u điru baci oko ;)
je, nadtemeljni su podignutii sad će dečki šalovati prvu ploču. Procjena je da kad krene zidanje svakih 15 do 20 dana ide sljedeća ploča.
Ta ploca?
dijagram-
2015-08-09
jel imaju dosta podupirača? ne daj im da ih skinu prije nego prođe min. 28 dana...epikur37 wrote:dijagram wrote:Ocu, jel temeljna ploca gotova ili ?epikur37 wrote:Nego dijagram, izašli smo iz zemlje..pa kad budeš u điru baci oko ;)
Guest- Guest
dijagram wrote:cekaj, salaju plocu iznad podruma?epikur37 wrote:dijagram wrote:Ocu, jel temeljna ploca gotova ili ?epikur37 wrote:Nego dijagram, izašli smo iz zemlje..pa kad budeš u điru baci oko ;)
Ta ploca?
da.
Žale se da ima puno armiranja :)
2015-08-06
Noor wrote:jel imaju dosta podupirača? ne daj im da ih skinu prije nego prođe min. 28 dana...epikur37 wrote:dijagram wrote:Ocu, jel temeljna ploca gotova ili ?epikur37 wrote:Nego dijagram, izašli smo iz zemlje..pa kad budeš u điru baci oko ;)
Hvala na stručnom savjetu, imat ću u vidu.
Tek sljedeći tjedan ide zidanje
2015-08-06
ima, pofotkaj kad god si tamo, neka znaju da fotkas i kazi da se to gleda, pa nek se misle:)epikur37 wrote:dijagram wrote:cekaj, salaju plocu iznad podruma?epikur37 wrote:dijagram wrote:Ocu, jel temeljna ploca gotova ili ?epikur37 wrote:Nego dijagram, izašli smo iz zemlje..pa kad budeš u điru baci oko ;)
Ta ploca?
da.
Žale se da ima puno armiranja :)
pogotovo armaturu prije betoniranja
ta ploca iznad podruma, ona je novost, ne znam kako je rade, imas li prostorija dolje ili sto?
jesu digli vec prostorije u podrumu ili je sve otvoreno?
to je vazno zbog oslonaca ploce, ne znam koji su gabariti podruma.
gore dalje ti je sve nirvana, to sam vec rekao, ali ovo rade sami i nije svejedno kako ce to napraviti
dijagram-
2015-08-09
molim, i drugi putepikur37 wrote:Noor wrote:jel imaju dosta podupirača? ne daj im da ih skinu prije nego prođe min. 28 dana...epikur37 wrote:dijagram wrote:Ocu, jel temeljna ploca gotova ili ?epikur37 wrote:Nego dijagram, izašli smo iz zemlje..pa kad budeš u điru baci oko ;)
Hvala na stručnom savjetu, imat ću u vidu.
Tek sljedeći tjedan ide zidanje
Guest- Guest
Ima zidova, vidjet ćeš kad dođeš, meni izgleda super.
2015-08-06
betonski ili su ih zidali?epikur37 wrote:Ima zidova, vidjet ćeš kad dođeš, meni izgleda super.
dijagram-
2015-08-09
Noorka, najbolje to je spremi se s dijagramom i dođite u neovisni nadzor...poslije negdje okrenemo zubonju :)
2015-08-06
dijagram wrote:betonski ili su ih zidali?epikur37 wrote:Ima zidova, vidjet ćeš kad dođeš, meni izgleda super.
beton, jako armiran, dolje nista nije zidano
2015-08-06
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Vrijeme je za...
» vrijeme
» Zagreb i teksasko vrijeme
» "s vremena na vrijeme"...
» Sekto , vrijeme je
» vrijeme
» Zagreb i teksasko vrijeme