Vrijeme zimnice
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Vrijeme zimnice
Treći dan najbolja.cassanowa wrote:Meni je svježa sarma prevruća... Više volim kad se odmori i kad se meso i kupus bolje stope u cjelinu...maggie13 wrote:haha
ipak je sve svjeze najbolje :-D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
danju ces mi kuvat a nocu mesat.ajlavju...;)Noor wrote:
ti meni samo reci što bi jeo..i ja ću mešat po šporetu dan i noć
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Pa mogo bi se s tim složit, iako ni odmrznute nisu puno lošije...dzango wrote:Treći dan najbolja.cassanowa wrote:Meni je svježa sarma prevruća... Više volim kad se odmori i kad se meso i kupus bolje stope u cjelinu...maggie13 wrote:haha
Guest- Guest
i ja..sat, dva, tri..ali ne i zamrzavat :-)cassanowa wrote:Meni je svježa sarma prevruća... Više volim kad se odmori i kad se meso i kupus bolje stope u cjelinu...maggie13 wrote:haha
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
A kako će mi onda trajat misec dana?!maggie13 wrote:i ja..sat, dva, tri..ali ne i zamrzavat :-)
Guest- Guest
luđalo jednamax123 wrote:danju ces mi kuvat a nocu mesat.ajlavju...;)Noor wrote:
nemoj tako..jope će prigorena kaja o upucavanju. danas mi je prišila govindu i pigleta, mogo bi i ti na listu, samo ako joj dildo još uvijek u kvaru...najebasmo
Guest- Guest
treba skuhat nove :-Dcassanowa wrote:A kako će mi onda trajat misec dana?!maggie13 wrote:i ja..sat, dva, tri..ali ne i zamrzavat :-)
2014-04-12
ko da je to jednostavno...Ovako prigoriš jedan dan za kuvanje i miran si...maggie13 wrote:treba skuhat nove :-Dcassanowa wrote:A kako će mi onda trajat misec dana?!maggie13 wrote:i ja..sat, dva, tri..ali ne i zamrzavat :-)
Guest- Guest
fucka mi se za tamo neku kaju i govindu.a ja i ti cemo itekako "naebat".ali prvo cemo se dobro naist.ih libe dih..;)Noor wrote:luđalo jednamax123 wrote:danju ces mi kuvat a nocu mesat.ajlavju...;)Noor wrote:
nemoj tako..jope će prigorena kaja o upucavanju. danas mi je prišila govindu i pigleta, mogo bi i ti na listu, samo ako joj dildo još uvijek u kvaru...najebasmo
2015-10-28
imamo razlicite taktike :-))cassanowa wrote:ko da je to jednostavno...Ovako prigoriš jedan dan za kuvanje i miran si...maggie13 wrote:treba skuhat nove :-Dcassanowa wrote:A kako će mi onda trajat misec dana?!maggie13 wrote:i ja..sat, dva, tri..ali ne i zamrzavat :-)
2014-04-12
megic,kakve su ti palacinke...?maggie13 wrote:imamo razlicite taktike :-))cassanowa wrote:ko da je to jednostavno...Ovako prigoriš jedan dan za kuvanje i miran si...maggie13 wrote:treba skuhat nove :-Dcassanowa wrote:A kako će mi onda trajat misec dana?!maggie13 wrote:i ja..sat, dva, tri..ali ne i zamrzavat :-)
2015-10-28
o crni maxo...sei ein bisschen ernstmax123 wrote:fucka mi se za tamo neku kaju i govindu.a ja i ti cemo itekako "naebat".ali prvo cemo se dobro naist.ih libe dih..;)Noor wrote:luđalo jednamax123 wrote:danju ces mi kuvat a nocu mesat.ajlavju...;)Noor wrote:
Guest- Guest
lagane..s brasnom bez glutena, na kokosovom ulju..:-Pmax123 wrote:megic,kakve su ti palacinke...?maggie13 wrote:imamo razlicite taktike :-))cassanowa wrote:ko da je to jednostavno...Ovako prigoriš jedan dan za kuvanje i miran si...maggie13 wrote:treba skuhat nove :-Dcassanowa wrote:
A kako će mi onda trajat misec dana?!
2014-04-12
to ne...nije više istamaggie13 wrote:i ja..sat, dva, tri..ali ne i zamrzavat :-)cassanowa wrote:Meni je svježa sarma prevruća... Više volim kad se odmori i kad se meso i kupus bolje stope u cjelinu...maggie13 wrote:haha
Guest- Guest
muskici idu laksim putem, ali okus nije isti..;-)Noor wrote:to ne...nije više istamaggie13 wrote:i ja..sat, dva, tri..ali ne i zamrzavat :-)cassanowa wrote:Meni je svježa sarma prevruća... Više volim kad se odmori i kad se meso i kupus bolje stope u cjelinu...maggie13 wrote:haha
2014-04-12
nije, led odvoji tekućinu iz umaka..i kad se otopi meni je bljutavomaggie13 wrote:muskici idu laksim putem, ali okus nije isti..;-)Noor wrote:to ne...nije više istamaggie13 wrote:i ja..sat, dva, tri..ali ne i zamrzavat :-)cassanowa wrote:Meni je svježa sarma prevruća... Više volim kad se odmori i kad se meso i kupus bolje stope u cjelinu...maggie13 wrote:haha
Guest- Guest
suvise fancy moj megic..ja mislio onako po naski...maggie13 wrote:lagane..s brasnom bez glutena, na kokosovom ulju..:-Pmax123 wrote:
megic,kakve su ti palacinke...?
2015-10-28
veber-
2014-12-30
Ako kuhaš svaki dan, onda to nije zimnica... pa nemaš onaj ugođaj:)maggie13 wrote:imamo razlicite taktike :-))cassanowa wrote:ko da je to jednostavno...Ovako prigoriš jedan dan za kuvanje i miran si...maggie13 wrote:treba skuhat nove :-Dcassanowa wrote:A kako će mi onda trajat misec dana?!maggie13 wrote:i ja..sat, dva, tri..ali ne i zamrzavat :-)
Guest- Guest
ich möchte mich bei Dir entschuldigen, sollte ich zu weit gegangen sein...bitte...Noor wrote:
o crni maxo...sei ein bisschen ernst
2015-10-28
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Vrijeme je za...
» vrijeme
» Zagreb i teksasko vrijeme
» "s vremena na vrijeme"...
» Sekto , vrijeme je
» vrijeme
» Zagreb i teksasko vrijeme