Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?
Pametno. Najbolje su infromacije ispod stola. Još ako nešto padne sa njega...Eroo wrote:Ma jok, ništa ne treba zabranit...Rđavom k. i dlake smetaju, a to nije slučaj.dzango wrote:Vidi sa ovima Dnevno.hr da demantuju. I predsednica da uloži protestnu notu. Možete i da zabranite Twiter kao Kinezi, brat Kim i Vučić.Eroo wrote:Ma jok, di bi...dzango wrote:Jebiga. Ne čitam onaj tvoj Dnevno.hr.Eroo wrote:
Nego, laže li i Twiter?
Laže utoliko što kaže da je zbunjen "jedan Britanac", a zbunjena im je cjelokupna nacija.
Na Twiteru pratimo samo Trupove izjave, a ini one nisu odraz stvarnog stanja stvari.
Kad nam treba nešto vjerodostojno od Trumpa, na primjer, imamo barem dva načina za to saznati.
Iz prve ruke.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a treba biti posteni i reci da nekog poznajes i znas ponesto o njemu,tek ako si ga upoznao..sve ostalo je prljavo podmetanje,davno vidjeno na forumu..
manifestacije na forumu su opet nesto drugo..
manifestacije na forumu su opet nesto drugo..
Guest- Guest
tko se sa kim tesleci..nisam upucen..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kao kada lovac priča vic.kaja wrote:Mozesdzango wrote:Mogu li ja da se hvalim mojim dogodovštinama?kaja wrote:Ne moraš biti ljubomorna na moje dogodovštine (forumske) jer su izmisljene . Da ti bude lakše. Na one stvarne možes zaista al njih i tako nećeš saznati.
Kako god, predsjednica i glumice ne trebaju probono odvjetnika, tebe da ih braniš od ewe.
pis...je'l ti teslecis neku virtualno.,.mislim ono znam da javno nema ti premca..sad virtualno onako da se ne zna..
2015-09-08
Ti sa Desankom, očigledno.vuksadinare wrote:tko se sa kim tesleci..nisam upucen..
2014-04-19
Je, umrla sam sam od straha. Da umobolnica ne bi napisala sto je sanjala .Noor wrote:dobro je, ton si stišala i labrnju priklopila, što je bilo za očekivati, nakon što si se malo usralakaja wrote:Ne moraš biti ljubomorna na moje dogodovštine (forumske) jer su izmisljene . Da ti bude lakše. Na one stvarne možes zaista al njih i tako nećeš saznati.
Kako god, predsjednica i glumice ne trebaju probono odvjetnika, tebe da ih braniš od ewe.
ne cvikaj, rekla sam da ću šutjeti :)
Plašljiva sam, posebno od takvih.
Kvaka je u tome da ti ne možes mene dovoljno zaintrigirati da se pozabavim s tobom .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ajde:)dzango wrote:Kao kada lovac priča vic.kaja wrote:Mozesdzango wrote:Mogu li ja da se hvalim mojim dogodovštinama?kaja wrote:Ne moraš biti ljubomorna na moje dogodovštine (forumske) jer su izmisljene . Da ti bude lakše. Na one stvarne možes zaista al njih i tako nećeš saznati.
2015-08-15
..eh...ta je makinja pa sad kom...dzango wrote:Ti sa Desankom, očigledno.vuksadinare wrote:tko se sa kim tesleci..nisam upucen..
2015-09-08
Pusti stari te fore s podilaženjem, cardak je istrošio resurse pa uvijek isto lupa.pismejker wrote:yes..Jesusa mi..Kayi se uvuci u gaćove i prevrnuti je teze,nego tenka napaliti i preokrenut rukama naopacke..kaja wrote:Ne moraš biti ljubomorna na moje dogodovštine (forumske) jer su izmisljene . Da ti bude lakše. Na one stvarne možes zaista al njih i tako nećeš saznati.
ali kao dusa,ima ono čestito u sebi i pravedno...Mda...
P:S: ovo nije podilazenje Kayi,niti pokusaj uvlacenja u dupe,jer je od toga lakse...da ponovno ne moram traziti primjer...
2015-08-15
Jel to ono kad zaboravi gde je stao? ;)dzango wrote:Kao kada lovac priča vic.kaja wrote:Mozesdzango wrote:Mogu li ja da se hvalim mojim dogodovštinama?kaja wrote:Ne moraš biti ljubomorna na moje dogodovštine (forumske) jer su izmisljene . Da ti bude lakše. Na one stvarne možes zaista al njih i tako nećeš saznati.
neke forumasice su me upoznale,vidjele,i meni nema teorije da padne napamet da zucnem i rijeci o njima..sve da me spomenuti tenk pogazi...Čast zenaaa se mora cuvati...
Guest- Guest
to je stari/povjesni hrvatski brk,nema veze sa hitleromdzango wrote:Pa jebote. Stvaeno ga dajgle, Ovaj i Hiću sjebao.
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
yok nije... ..ko i kad si se uvlacio gnjecu pa ti reko studosu odjebi...koji kurac studiras a pameti nemas...pismejker wrote:yes..Jesusa mi..Kayi se uvuci u gaćove i prevrnuti je teze,nego tenka napaliti i preokrenut rukama naopacke..kaja wrote:Ne moraš biti ljubomorna na moje dogodovštine (forumske) jer su izmisljene . Da ti bude lakše. Na one stvarne možes zaista al njih i tako nećeš saznati.
P:S: ovo nije podilazenje Kayi,niti pokusaj uvlacenja u dupe,jer je od toga lakse...da ponovno ne moram traziti primjer...
2015-09-08
nemoj samo ti započinjati lijepio si slike forumašica ovda..
krsljuc...hm...da...pismejker wrote:neke forumasice su me upoznale,vidjele,i meni nema teorije da padne napamet da zucnem i rijeci o njima..sve da me spomenuti tenk pogazi...Čast zenaaa se mora cuvati...
2015-09-08
Au pm, pa gde sam ja bio kad su se te slike lepile!? Uvek kasnim za pi pola...
Priča lovac drugarima o lovu u Africi.kaja wrote:Ajde:)dzango wrote:Kao kada lovac priča vic.kaja wrote:Mozesdzango wrote:Mogu li ja da se hvalim mojim dogodovštinama?kaja wrote:Ne moraš biti ljubomorna na moje dogodovštine (forumske) jer su izmisljene . Da ti bude lakše. Na one stvarne možes zaista al njih i tako nećeš saznati.
- Ulovim lava 7 metara i ne znam šta ću sa njim. I tako stavim njegove noge na moja ramena i krenem...
I u tom trenutku mu zazvoni telefon. Obavi razgovor i nastavi:
- Gde sam stao?
- Staviš noge na ramena.
- Stavim noge na ramena i jebem ja, jebem ne vadim...
kaja wrote:Pusti stari te fore s podilaženjem, cardak je istrošio resurse pa uvijek isto lupa.pismejker wrote:yes..Jesusa mi..Kayi se uvuci u gaćove i prevrnuti je teze,nego tenka napaliti i preokrenut rukama naopacke..kaja wrote:Ne moraš biti ljubomorna na moje dogodovštine (forumske) jer su izmisljene . Da ti bude lakše. Na one stvarne možes zaista al njih i tako nećeš saznati.
S obzirom na nase fajtove u proslosti,stvarno nema temelja da je ista istinito sto Čardak Ekipa tvrdi...ako mogu respektirati osobu sa kojom sam se istinski fajtao,znaci da ta osoba u sebi ima ono ljudsko i posteno...privatna sfera mora ostati privatna kod svakog i ja to cijenim...
Guest- Guest
E taj.Stanojko wrote:Jel to ono kad zaboravi gde je stao? ;)dzango wrote:Kao kada lovac priča vic.kaja wrote:Mozesdzango wrote:Mogu li ja da se hvalim mojim dogodovštinama?kaja wrote:Ne moraš biti ljubomorna na moje dogodovštine (forumske) jer su izmisljene . Da ti bude lakše. Na one stvarne možes zaista al njih i tako nećeš saznati.
2014-04-19
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» PROF. EMERITUS NIKOLA JAKŠIĆ Knez Višeslav nije bio Hrvat, njegova krstionica nije iz Nina, niti su Hrvati stigli u 7. stoljeću!
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
» PROF. EMERITUS NIKOLA JAKŠIĆ Knez Višeslav nije bio Hrvat, njegova krstionica nije iz Nina, niti su Hrvati stigli u 7. stoljeću!
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
Page 8 of 12