Ljeto 2017-rezime
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Ljeto 2017-rezime
jel ti ime Perica?čardak efendija wrote:ja bi da budem galeb, oću i ja da neku rasturim sa 12 cm!Noor wrote:znam! jastreb je u stvari galebLeviathan2 wrote:jebiga, svetac bari po njemackoj a jastreb po moru, ko je za unutrasnjost dnrhNoor wrote:sve jastreb pokupičardak efendija wrote:
kako ja nikada ne naletim na takve!!!
Guest- Guest
sveto voli teen..norka to poodavno nije :DLeviathan2 wrote:ih, :Dpismejker wrote:nis svetac ne bari...obario je Rujku i to je to....sve ostal obi bilo trazenje pogace preko kruffa..Leviathan2 wrote:jebiga, svetac bari po njemackoj a jastreb po moru, ko je za unutrasnjost dnrhNoor wrote:sve jastreb pokupičardak efendija wrote:
kako ja nikada ne naletim na takve!!!
da ti sad uleti norka, nebi se malo razbacao a:D
Guest- Guest
Ne. Nema mi ništa neukusnije od galebarenja. U stvari galebi na Jadranu su prošlost. A da vidiš na što su spali. Uglavnom alkoholičari koji za šankom prepričavaju svoja iskustva sami sebi.Noor wrote:
znam! jastreb je u stvari galeb
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne smem da kažem da jesamNoor wrote:jel ti ime Perica?čardak efendija wrote:ja bi da budem galeb, oću i ja da neku rasturim sa 12 cm!Noor wrote:znam! jastreb je u stvari galebLeviathan2 wrote:jebiga, svetac bari po njemackoj a jastreb po moru, ko je za unutrasnjost dnrhNoor wrote:
sve jastreb pokupi
ufffff,nije za Menea bas teen girls..Rujka je over 30,a ti raketlina zemlja-zrak...Noor wrote:sveto voli teen..norka to poodavno nije :DLeviathan2 wrote:ih, :Dpismejker wrote:nis svetac ne bari...obario je Rujku i to je to....sve ostal obi bilo trazenje pogace preko kruffa..Leviathan2 wrote:jebiga, svetac bari po njemackoj a jastreb po moru, ko je za unutrasnjost dnrhNoor wrote:
sve jastreb pokupi
Guest- Guest
Jesi barem milf?Noor wrote:sveto voli teen..norka to poodavno nije :DLeviathan2 wrote:ih, :Dpismejker wrote:nis svetac ne bari...obario je Rujku i to je to....sve ostal obi bilo trazenje pogace preko kruffa..Leviathan2 wrote:jebiga, svetac bari po njemackoj a jastreb po moru, ko je za unutrasnjost dnrhNoor wrote:
sve jastreb pokupi
T.- Posts : 17562
2014-04-14
Ne kažem ništa suprotno. Na moru se svi zabave.Noor wrote:
ako ti kažeš suprotno, vjerovat ću ti na riječ :D
2014-04-22
aha, kad je vidio guzu na slici odrekao se i evi dati malo podrskeNoor wrote:sveto voli teen..norka to poodavno nije :DLeviathan2 wrote:ih, :Dpismejker wrote:nis svetac ne bari...obario je Rujku i to je to....sve ostal obi bilo trazenje pogace preko kruffa..Leviathan2 wrote:jebiga, svetac bari po njemackoj a jastreb po moru, ko je za unutrasnjost dnrhNoor wrote:
sve jastreb pokupi
:D
pusti ti njega, nebi se on tebe odrekao
2014-04-14
Papuanac jedan neki dan stavim sliku jedne prefine Milfice na net,i jos zaradih ban,a tebe niotkuda..Leviathan2 wrote:aha, kad je vidio guzu na slici odrekao se i evi dati malo podrskeNoor wrote:sveto voli teen..norka to poodavno nije :DLeviathan2 wrote:ih, :Dpismejker wrote:nis svetac ne bari...obario je Rujku i to je to....sve ostal obi bilo trazenje pogace preko kruffa..Leviathan2 wrote:
jebiga, svetac bari po njemackoj a jastreb po moru, ko je za unutrasnjost dnrh
Guest- Guest
Ovisi.Totenkopf wrote:Osim onih koji tamo žive...jastreb wrote:Ne kažem ništa suprotno. Na moru se svi zabave.Noor wrote:
ako ti kažeš suprotno, vjerovat ću ti na riječ :D
2014-04-22
bio u portugalu, a kad sam po terenu nema neta,pismejker wrote:Papuanac jedan neki dan stavim sliku jedne prefine Milfice na net,i jos zaradih ban,a tebe niotkuda..Leviathan2 wrote:aha, kad je vidio guzu na slici odrekao se i evi dati malo podrskeNoor wrote:sveto voli teen..norka to poodavno nije :DLeviathan2 wrote:ih, :Dpismejker wrote:
nis svetac ne bari...obario je Rujku i to je to....sve ostal obi bilo trazenje pogace preko kruffa..
nekuvecer sam se sa frendovog moba u dnrh bio zakopcao na par minuta, koji to uzas
a ko te banao za milf
nemoj ondačardak efendija wrote:ne smem da kažem da jesamNoor wrote:jel ti ime Perica?čardak efendija wrote:ja bi da budem galeb, oću i ja da neku rasturim sa 12 cm!Noor wrote:znam! jastreb je u stvari galebLeviathan2 wrote:
neka i dalje bude tajna, al kad treba kreni s dobacivanjem...znaš ono, ej, mala..bil mi dala i to
Guest- Guest
oću ja ako me bude imo ko braniti ili ako nas bude 10x više!Noor wrote:nemoj ondačardak efendija wrote:ne smem da kažem da jesamNoor wrote:jel ti ime Perica?čardak efendija wrote:ja bi da budem galeb, oću i ja da neku rasturim sa 12 cm!Noor wrote:
znam! jastreb je u stvari galeb
neka i dalje bude tajna, al kad treba kreni s dobacivanjem...znaš ono, ej, mala..bil mi dala i to
ovisi ko pitaTotenkopf wrote:Jesi barem milf?Noor wrote:sveto voli teen..norka to poodavno nije :DLeviathan2 wrote:ih, :Dpismejker wrote:nis svetac ne bari...obario je Rujku i to je to....sve ostal obi bilo trazenje pogace preko kruffa..Leviathan2 wrote:
Guest- Guest
a tko bi drugi..istina Bog,od nje se vidjela samo guza naprcena iz back perspektive...no stavio sam to pod ono,sto sakrije sliku..Leviathan2 wrote:bio u portugalu, a kad sam po terenu nema neta,pismejker wrote:Papuanac jedan neki dan stavim sliku jedne prefine Milfice na net,i jos zaradih ban,a tebe niotkuda..Leviathan2 wrote:aha, kad je vidio guzu na slici odrekao se i evi dati malo podrskeNoor wrote:sveto voli teen..norka to poodavno nije :DLeviathan2 wrote:
ih, :D
nekuvecer sam se sa frendovog moba u dnrh bio zakopcao na par minuta, koji to uzas
a ko te banao za milf
Guest- Guest
ja video, dobra pica bila a ti si me zvao još uvek bratom srbinom!pismejker wrote:a tko bi drugi..istina Bog,od nje se vidjela samo guza naprcena iz back perspektive...no stavio sam to pod ono,sto sakrije sliku..Leviathan2 wrote:bio u portugalu, a kad sam po terenu nema neta,pismejker wrote:Papuanac jedan neki dan stavim sliku jedne prefine Milfice na net,i jos zaradih ban,a tebe niotkuda..Leviathan2 wrote:aha, kad je vidio guzu na slici odrekao se i evi dati malo podrskeNoor wrote:
sveto voli teen..norka to poodavno nije :D
a ko te banao za milf
Pa ja pitam, nema veze i ako si gilf...Noor wrote:ovisi ko pitaTotenkopf wrote:Jesi barem milf?Noor wrote:sveto voli teen..norka to poodavno nije :DLeviathan2 wrote:ih, :Dpismejker wrote:
nis svetac ne bari...obario je Rujku i to je to....sve ostal obi bilo trazenje pogace preko kruffa..
ja sam u braku pa nisam previše izbirljiv....
2014-04-14
Ženska ako je jebozovna
Radio san na pumpi deset godina nagledao sam se svega
Cura od dvadesetak godina a ko uvenuli kaktus a onda upadne milf kita skače
Žensko je žensko ili nije
Radio san na pumpi deset godina nagledao sam se svega
Cura od dvadesetak godina a ko uvenuli kaktus a onda upadne milf kita skače
Žensko je žensko ili nije
RayMabus- Posts : 184106
2014-04-11
kriza srednjih godina?Totenkopf wrote:Pa ja pitam, nema veze i ako si gilf...Noor wrote:ovisi ko pitaTotenkopf wrote:Jesi barem milf?Noor wrote:sveto voli teen..norka to poodavno nije :DLeviathan2 wrote:
ih, :D
ja sam u braku pa nisam previše izbirljiv....
Guest- Guest
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Sinjsko ljeto 2017 :D
» Nestali-rezime
» Rezime summita u Berlinu:Vidimo se u Parizu.Adem Vuchiqi pohvalio Hrvatsku
» PANIKA PRED LJETO
» vruće ljeto 2024.
» Nestali-rezime
» Rezime summita u Berlinu:Vidimo se u Parizu.Adem Vuchiqi pohvalio Hrvatsku
» PANIKA PRED LJETO
» vruće ljeto 2024.