Ljeto 2017-rezime
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Ljeto 2017-rezime
jbte, pa nije norka konobarica :Djastreb wrote:Iskustvo,Noor. Iskustvo. Misliš da ne znam da gro vas žena, želi sezonskim radom (osim zarade)i malo pobjeći od kuće? Misliš da sam blesav?Noor wrote:uh, mora da si me uhodiojastreb wrote:Mmmmmmm! Svojstveno za sezonsku radnu snagu zaposlenu na privremenom radu na moru.Noor wrote:a meni po mnogim predivnim stvarima...baš sam guštala
ona se provodila dok su drugi sljakali
Nisi je ni proučio,a osim toga restaurirano građansko društvo,te Stepinčeva crkva ti tu ideologiju prikazuju kao nešto prevaziđeno,reakcionarno i mrtvo.RayMabus wrote:Ne zanima me komunistička ideologija
Pokušaj bar. Jer jedino možeš izgubiti svoje okove. A dobit ćeš čitav svijet.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja nisam sezonski radnik, ja sam dvije godine u komadu tamo gdje jesam...a čeka me još najmanje toliko do okončanja projekta, možda i više, a nakon toga selim u rovinj na nešto drugo, na naredne 4jastreb wrote:Iskustvo,Noor. Iskustvo. Misliš da ne znam da gro vas žena, želi sezonskim radom (osim zarade)i malo pobjeći od kuće? Misliš da sam blesav?Noor wrote:uh, mora da si me uhodiojastreb wrote:Mmmmmmm! Svojstveno za sezonsku radnu snagu zaposlenu na privremenom radu na moru.Noor wrote:a meni po mnogim predivnim stvarima...baš sam guštala
Last edited by Noor on Sun 20 Aug - 20:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
kako ja nikada ne naletim na takve!!!jastreb wrote:Iskustvo,Noor. Iskustvo. Misliš da ne znam da gro vas žena, želi sezonskim radom (osim zarade)i malo pobjeći od kuće? Misliš da sam blesav?Noor wrote:uh, mora da si me uhodiojastreb wrote:Mmmmmmm! Svojstveno za sezonsku radnu snagu zaposlenu na privremenom radu na moru.Noor wrote:a meni po mnogim predivnim stvarima...baš sam guštala
sve jastreb pokupičardak efendija wrote:kako ja nikada ne naletim na takve!!!jastreb wrote:Iskustvo,Noor. Iskustvo. Misliš da ne znam da gro vas žena, želi sezonskim radom (osim zarade)i malo pobjeći od kuće? Misliš da sam blesav?Noor wrote:uh, mora da si me uhodiojastreb wrote:Mmmmmmm! Svojstveno za sezonsku radnu snagu zaposlenu na privremenom radu na moru.Noor wrote:a meni po mnogim predivnim stvarima...baš sam guštala
Guest- Guest
Dobro i vas terenske radnice,nosi isti val kao i sezonske.Noor wrote:ja nisam sezonski radnik, ja sam dvije godine u komadu tamo gdje jesam...a čeka me još najmanje toliko do okončanja projekta, možda i više, a nakon toga selim u rovinj na nešto drugo, na naredne 4jastreb wrote:Iskustvo,Noor. Iskustvo. Misliš da ne znam da gro vas žena, želi sezonskim radom (osim zarade)i malo pobjeći od kuće? Misliš da sam blesav?Noor wrote:uh, mora da si me uhodiojastreb wrote:Mmmmmmm! Svojstveno za sezonsku radnu snagu zaposlenu na privremenom radu na moru.Noor wrote:a meni po mnogim predivnim stvarima...baš sam guštala
2014-04-22
Nije bilo ljeto 2017.nego proljece i sjetih se jedne svevremene dame i filmske dive..
LOLA ALBRIGHT
Lola Jean Albright (July 20, 1924 – March 23, 2017) was an American singer and actress.
http://www.imdb.com/name/nm0017030/
RIP Prelijepa dama..
LOLA ALBRIGHT
Lola Jean Albright (July 20, 1924 – March 23, 2017) was an American singer and actress.
http://www.imdb.com/name/nm0017030/
RIP Prelijepa dama..
Guest- Guest
ne hvalajastreb wrote:Nisi je ni proučio,a osim toga restaurirano građansko društvo,te Stepinčeva crkva ti tu ideologiju prikazuju kao nešto prevaziđeno,reakcionarno i mrtvo.RayMabus wrote:Ne zanima me komunistička ideologija
Pokušaj bar. Jer jedino možeš izgubiti svoje okove. A dobit ćeš čitav svijet.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa i ne baš, mi se još i bolje zabavimo :)))jastreb wrote:Dobro i vas terenske radnice,nosi isti val kao i sezonske.Noor wrote:ja nisam sezonski radnik, ja sam dvije godine u komadu tamo gdje jesam...a čeka me još najmanje toliko do okončanja projekta, možda i više, a nakon toga selim u rovinj na nešto drugo, na naredne 4jastreb wrote:Iskustvo,Noor. Iskustvo. Misliš da ne znam da gro vas žena, želi sezonskim radom (osim zarade)i malo pobjeći od kuće? Misliš da sam blesav?Noor wrote:uh, mora da si me uhodiojastreb wrote:
Mmmmmmm! Svojstveno za sezonsku radnu snagu zaposlenu na privremenom radu na moru.
Guest- Guest
jebiga, svetac bari po njemackoj a jastreb po moru, ko je za unutrasnjost dnrhNoor wrote:sve jastreb pokupičardak efendija wrote:kako ja nikada ne naletim na takve!!!jastreb wrote:Iskustvo,Noor. Iskustvo. Misliš da ne znam da gro vas žena, želi sezonskim radom (osim zarade)i malo pobjeći od kuće? Misliš da sam blesav?Noor wrote:uh, mora da si me uhodiojastreb wrote:
Mmmmmmm! Svojstveno za sezonsku radnu snagu zaposlenu na privremenom radu na moru.
znam! jastreb je u stvari galebLeviathan2 wrote:jebiga, svetac bari po njemackoj a jastreb po moru, ko je za unutrasnjost dnrhNoor wrote:sve jastreb pokupičardak efendija wrote:kako ja nikada ne naletim na takve!!!jastreb wrote:Iskustvo,Noor. Iskustvo. Misliš da ne znam da gro vas žena, želi sezonskim radom (osim zarade)i malo pobjeći od kuće? Misliš da sam blesav?Noor wrote:
uh, mora da si me uhodio
Guest- Guest
u cast prminule Dame,veceras je marathon njenih filmova,koji cu zapoceti sa Monolith Monsters uratkom..
Guest- Guest
Ne znam baš. Jesi li sigurna?Noor wrote:pa i ne baš, mi se još i bolje zabavimo :)))jastreb wrote:Dobro i vas terenske radnice,nosi isti val kao i sezonske.Noor wrote:ja nisam sezonski radnik, ja sam dvije godine u komadu tamo gdje jesam...a čeka me još najmanje toliko do okončanja projekta, možda i više, a nakon toga selim u rovinj na nešto drugo, na naredne 4jastreb wrote:Iskustvo,Noor. Iskustvo. Misliš da ne znam da gro vas žena, želi sezonskim radom (osim zarade)i malo pobjeći od kuće? Misliš da sam blesav?Noor wrote:
uh, mora da si me uhodio
2014-04-22
ma ja, to je morski jastreb taj galeb, jel takoNoor wrote:znam! jastreb je u stvari galebLeviathan2 wrote:jebiga, svetac bari po njemackoj a jastreb po moru, ko je za unutrasnjost dnrhNoor wrote:sve jastreb pokupičardak efendija wrote:kako ja nikada ne naletim na takve!!!jastreb wrote:
Iskustvo,Noor. Iskustvo. Misliš da ne znam da gro vas žena, želi sezonskim radom (osim zarade)i malo pobjeći od kuće? Misliš da sam blesav?
Epi uranio, nestrpljiv nesto.
Uvijek ima vremena za oprastanje.
:D
Ima ljeta jos vise od mjesec dana.
Epi uranio, nestrpljiv nesto.
Uvijek ima vremena za oprastanje.
:D
2014-04-12
nis svetac ne bari...obario je Rujku i to je to....sve ostal obi bilo trazenje pogace preko kruffa..Leviathan2 wrote:jebiga, svetac bari po njemackoj a jastreb po moru, ko je za unutrasnjost dnrhNoor wrote:sve jastreb pokupičardak efendija wrote:kako ja nikada ne naletim na takve!!!jastreb wrote:Iskustvo,Noor. Iskustvo. Misliš da ne znam da gro vas žena, želi sezonskim radom (osim zarade)i malo pobjeći od kuće? Misliš da sam blesav?Noor wrote:
uh, mora da si me uhodio
Guest- Guest
ako ti kažeš suprotno, vjerovat ću ti na riječ :Djastreb wrote:Ne znam baš. Jesi li sigurna?Noor wrote:pa i ne baš, mi se još i bolje zabavimo :)))jastreb wrote:Dobro i vas terenske radnice,nosi isti val kao i sezonske.Noor wrote:ja nisam sezonski radnik, ja sam dvije godine u komadu tamo gdje jesam...a čeka me još najmanje toliko do okončanja projekta, možda i više, a nakon toga selim u rovinj na nešto drugo, na naredne 4jastreb wrote:
Iskustvo,Noor. Iskustvo. Misliš da ne znam da gro vas žena, želi sezonskim radom (osim zarade)i malo pobjeći od kuće? Misliš da sam blesav?
Guest- Guest
ja bi da budem galeb, oću i ja da neku rasturim sa 12 cm!Noor wrote:znam! jastreb je u stvari galebLeviathan2 wrote:jebiga, svetac bari po njemackoj a jastreb po moru, ko je za unutrasnjost dnrhNoor wrote:sve jastreb pokupičardak efendija wrote:kako ja nikada ne naletim na takve!!!jastreb wrote:
ih, :Dpismejker wrote:nis svetac ne bari...obario je Rujku i to je to....sve ostal obi bilo trazenje pogace preko kruffa..Leviathan2 wrote:jebiga, svetac bari po njemackoj a jastreb po moru, ko je za unutrasnjost dnrhNoor wrote:sve jastreb pokupičardak efendija wrote:kako ja nikada ne naletim na takve!!!jastreb wrote:
da ti sad uleti norka, nebi se malo razbacao a:D
Hvala doviđenja
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jel ti ime Perica?čardak efendija wrote:ja bi da budem galeb, oću i ja da neku rasturim sa 12 cm!Noor wrote:znam! jastreb je u stvari galebLeviathan2 wrote:jebiga, svetac bari po njemackoj a jastreb po moru, ko je za unutrasnjost dnrhNoor wrote:sve jastreb pokupičardak efendija wrote:
kako ja nikada ne naletim na takve!!!
Guest- Guest
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Sinjsko ljeto 2017 :D
» Nestali-rezime
» Rezime summita u Berlinu:Vidimo se u Parizu.Adem Vuchiqi pohvalio Hrvatsku
» PANIKA PRED LJETO
» vruće ljeto 2024.
» Nestali-rezime
» Rezime summita u Berlinu:Vidimo se u Parizu.Adem Vuchiqi pohvalio Hrvatsku
» PANIKA PRED LJETO