Ljeto 2017-rezime
Page 1 of 13
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Ljeto 2017-rezime
Budući se ovo ljeto primiče svome kraju,valja narediti jedan rezime,tj. u kratkim crtama opisati stvari po kojemu će se ovo ljeto pamtiti. Pa krenimo redom...
Kao prvo,tu su bile velike žege i vrućine,no kako svako ljeto biva sve toplije,i ove će vrućine,pa i požari(osim onoga u ST)pasti u zaborav.
Zatim tu su turistički rekordi,međutim kako nam svako novo ljeto donosi sve veće rekorde u brojevima posjetitelja i u noćenjima i ovo će brzo biti zaboravljeno.
Hit ljeta? Koliko vidim najviše se pušta Despacito,međutim i to nije nešto za dugo sjećanje. I dalje su (po meni)najveći "ljetni" hitovi sviju vremena Koko džambo i Macarena.
Mi sportoljupci pamtiti ćemo to i po zlatnoj medalji vaterpolista i Sandre Perković,te po bronci Stipe Žunića. Nogometaši nisu ostvarili niš,iako će Osijek dugo pamtiti izbacivanje PSV-a.
Sve u svemu još jedno ljeto koje će ili pasti u totalni zaborav,ili ljudi sjećajući se nekih događaja ovoga ljeta neće moći sa stopostotnom sigurnošću reći o kojoj se godini radilo.
Kao prvo,tu su bile velike žege i vrućine,no kako svako ljeto biva sve toplije,i ove će vrućine,pa i požari(osim onoga u ST)pasti u zaborav.
Zatim tu su turistički rekordi,međutim kako nam svako novo ljeto donosi sve veće rekorde u brojevima posjetitelja i u noćenjima i ovo će brzo biti zaboravljeno.
Hit ljeta? Koliko vidim najviše se pušta Despacito,međutim i to nije nešto za dugo sjećanje. I dalje su (po meni)najveći "ljetni" hitovi sviju vremena Koko džambo i Macarena.
Mi sportoljupci pamtiti ćemo to i po zlatnoj medalji vaterpolista i Sandre Perković,te po bronci Stipe Žunića. Nogometaši nisu ostvarili niš,iako će Osijek dugo pamtiti izbacivanje PSV-a.
Sve u svemu još jedno ljeto koje će ili pasti u totalni zaborav,ili ljudi sjećajući se nekih događaja ovoga ljeta neće moći sa stopostotnom sigurnošću reći o kojoj se godini radilo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Ljeto 2017-rezime
leto u kojen je nakrotko odgodjen porez na nekretnine
2014-04-16
leto totalne fiskalizacije
2014-04-16
leto u kin je simbolično prestala revolucija, preimenovanjem trga komunističkog diktatora
2014-04-16
Ljeto koje je pokazalo da infrastruktura više ne može pratiti ovaj turistički rast.
Kaj se mene tiče, dvije upale krajnika, giht i tetiva.....krepan ko pas, kao pregažena suha šljiva. Izlazim gori iz ljeta nego što sam ušao u njega.
Al zadnji dan godišnjeg dobio građevinsku dozvolu :)
Kaj se mene tiče, dvije upale krajnika, giht i tetiva.....krepan ko pas, kao pregažena suha šljiva. Izlazim gori iz ljeta nego što sam ušao u njega.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ljeto se najbolje prevali kad u njemu radiš. Eto ja radim skoro svaki dan i mogu ti reći da je najbolje doba za odmor zima.epikur37 wrote:Ljeto koje je pokazalo da infrastruktura više ne može pratiti ovaj turistički rast.
Pa znali su to i naši stari. Zima je stvorena za mirovanje. I sama priroda zimi miruje,a ne ljeti. Drveće je golo,divljač je u toplim brlozima,ptice selice su u Africi,a stoka je u štalama. Čak su i hajduci kod jataka i kod krčmarica i aktiviraju se tek za Đurđevdan.
2014-04-22
jastreb wrote:Ljeto se najbolje prevali kad u njemu radiš. Eto ja radim skoro svaki dan i mogu ti reći da je najbolje doba za odmor zima.epikur37 wrote:Ljeto koje je pokazalo da infrastruktura više ne može pratiti ovaj turistički rast.
Pa znali su to i naši stari. Zima je stvorena za mirovanje. I sama priroda zimi miruje,a ne ljeti. Drveće je golo,divljač je u toplim brlozima,ptice selice su u Africi,a stoka je u štalama. Čak su i hajduci kod jataka i kod krčmarica i aktiviraju se tek za Đurđevdan.
Pa stoji to...
Zimi je mirovanje. Moj kum u Bosni, još od djetinjstva živi za zimu. Ljeti se naradi, navuče ljetine, osigura drva.....onda kad padne snijeg, zatvori se , spava, skida meso iz sušare, cuga okolo i spava...
2015-08-06
..meni ovo ljeto bilo ok...mala narasla vise slobode
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
LJto bih najradije provel u visokih planinskih predjelih. Nažalost, Kosjenka ne dieli taj stav.
vuksadinare wrote:..meni ovo ljeto bilo ok...mala narasla vise slobode
Spas kad porastu, manjeg skidali s pelene i uspjeli....ali svako malo je bila barica na parketu....
U glavnom sad će biti lakše
2015-08-06
Ja sam ovog ljeta 7 dana proveo u Lici. Ne na odmoru nego na poslu. Ali odmorio sam se bolje nego da sam kod kuće na moru ljenčario.Regoč wrote:LJto bih najradije provel u visokih planinskih predjelih. Nažalost, Kosjenka ne dieli taj stav.
Preporodio sam se. Ako se oparim namjeravam kupiti neku šupu u Lici,preurediti je i undje provoditi ljeta.
2014-04-22
Bezecuj mi šupu do svoje.jastreb wrote:Ja sam ovog ljeta 7 dana proveo u Lici. Ne na odmoru nego na poslu. Ali odmorio sam se bolje nego da sam kod kuće na moru ljenčario.Regoč wrote:LJto bih najradije provel u visokih planinskih predjelih. Nažalost, Kosjenka ne dieli taj stav.
Preporodio sam se. Ako se oparim namjeravam kupiti neku šupu u Lici,preurediti je i undje provoditi ljeta.
Volim u brda ići u listopadu ili studenom...boje, jesen...puffff....transcendencija.
2015-08-06
treba to gledat s ljepse strane: Ljeto kad je longi nabavio macu.kic wrote:
ljeto kad je izbaniran longi
('o')
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Maci se izgubil trag.maggie13 wrote:treba to gledat s ljepse strane: Ljeto kad je longi nabavio macu.kic wrote:
('o')
nabavio i drugu. Humanost i prihvacanje domacih zivotinja u punom sjaju. Sad longija gledam drugim ocima.Regoč wrote:Maci se izgubil trag.maggie13 wrote:treba to gledat s ljepse strane: Ljeto kad je longi nabavio macu.kic wrote:
('o')
@_@
2014-04-12
Nađite se na kavi. Ti raspuštenica, on samac, njeka priroda učini svoje.maggie13 wrote:nabavio i drugu. Humanost i prihvacanje domacih zivotinja u punom sjaju. Sad longija gledam drugim ocima.Regoč wrote:Maci se izgubil trag.maggie13 wrote:treba to gledat s ljepse strane: Ljeto kad je longi nabavio macu.kic wrote:
('o')
@_@
rekoh ti vec, samo se od pameti mogu ras(o)pustit, a to tesko :DRegoč wrote:Nađite se na kavi. Ti raspuštenica, on samac, njeka priroda učini svoje.maggie13 wrote:nabavio i drugu. Humanost i prihvacanje domacih zivotinja u punom sjaju. Sad longija gledam drugim ocima.Regoč wrote:Maci se izgubil trag.maggie13 wrote:treba to gledat s ljepse strane: Ljeto kad je longi nabavio macu.kic wrote:
('o')
@_@
Sto ti imas protiv longija,ha?! Uvaljivao bi momka u probleme. :D
I bas je pozitivno sto voli mace B-)
2014-04-12
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Sinjsko ljeto 2017 :D
» Nestali-rezime
» Rezime summita u Berlinu:Vidimo se u Parizu.Adem Vuchiqi pohvalio Hrvatsku