Ljeto 2017-rezime
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Ljeto 2017-rezime
hoću i to prije nego legnem...inače oka neću sklopitiRayMabus wrote:issNoor wrote:ja imam, al mi se ne da :/
Koliko sam ja puta cijelu noć pio Spavaj ako i to pa u šest na posao na pumpu
Odradit ćeš ti to
Guest- Guest
jepse Longi,ja nemam Vodke,ali imam jos 5 boca po litru i po Krusevice,jedna se hladi u dubokom...RayMabus wrote:Ja imam još čašu pive a ne spava mi se
Ali ok ima soka
Spavati ću ko bebica
DO podne
He he he
Guest- Guest
Bračni krevet
Fino zalegla i spava
Ima već sat
Sad sam je vidio
Fino zalegla i spava
Ima već sat
Sad sam je vidio
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
neka je...Bog i Longi je cuvali..RayMabus wrote:Bračni krevet
Fino zalegla i spava
Ima već sat
Sad sam je vidio
Guest- Guest
uzmi je na prsa i pod vrat, da osjetiš malo srčeko kako kucaRayMabus wrote:Bračni krevet
Fino zalegla i spava
Ima već sat
Sad sam je vidio
Guest- Guest
a meni ništa brate srbine a?pismejker wrote:nis,polako u krpe,laku noc Noor,Longi...lijepo sanjajte,..
Otišao se popišat i vraćam se ona za menom
Tako mi je pobigla i prva
Vide da me nema i traže me
Tako mi je pobigla i prva
Vide da me nema i traže me
2014-04-11
ma evo je opet kraj mene doslovnoNoor wrote:uzmi je na prsa i pod vrat, da osjetiš malo srčeko kako kucaRayMabus wrote:Bračni krevet
Fino zalegla i spava
Ima već sat
Sad sam je vidio
Danas išao pet minuta do dućana uzet pive i istrčala i kad vidi ja se vraćam sama u kuću i čeka me
Kao ja sam ovdje
2014-04-11
Puše neka bura maca spava ko top
Pišat pa leći
Moram dijagonalo da nju ne diram
Pišat pa leći
Moram dijagonalo da nju ne diram
2014-04-11
Dijagonalo leći ne pišat he he he
Spava ko top pa da je ne budim
Spava ko top pa da je ne budim
2014-04-11
čardak efendija wrote:a meni ništa brate srbine a?pismejker wrote:nis,polako u krpe,laku noc Noor,Longi...lijepo sanjajte,..
vuksadinare- Posts : 100241
2015-09-08
Imam samo jednu nekretninu na sebi i to je zemlja od 7000 kvadratajastreb wrote:Jebe se tebe. Imaš nekretnine. A i tko bi te uzeo radit,kad si svaki dan pjan ko sipa.RayMabus wrote:Prvo ljeto nakon deset godina da ne radim negdje
Nekretnine su na ocu i na babi po majci
S babom ne pričam godinama, te nekretnine tj dio njih će naslijediti mater s kojom isto ne pričam tako da imam nešto s očeve strane ali i tu mater ima pravo na udio tako da u praksi kuća i jedan stan ali tek kad otac umre tj njegovo je dok je on živ
Tako da ima tih nekretnina ali nikakve mi koristi kad ne mogu ono šta ja oću nego oni nešto stalno uvjetuju a to mi financijski uopće ne igra da bi me mogao ucijenjivat s tim nekretninama
2014-04-11
Kod mene ti je neka priča a ti si moj jedini unuk jedini sin ono kao muški mi ćemo tebi sve dat a kome ćemo ostavit nego tebi samo se oženi i napravi djete
Jbte se
Doći ću ja kad vi svi pomrete
Ko iz onog vica kad je lik došao na razgovor za posao pa mu poslodavac kaže da u početku manja plaća a poslije veća a onda mu ovaj odgovara DOĆI ĆU JA ONDA POSLIJE
TO SAM TI JA
Jbte se
Doći ću ja kad vi svi pomrete
Ko iz onog vica kad je lik došao na razgovor za posao pa mu poslodavac kaže da u početku manja plaća a poslije veća a onda mu ovaj odgovara DOĆI ĆU JA ONDA POSLIJE
TO SAM TI JA
2014-04-11
to se zove ucjenjivanje na dalmatinski, tesko je tu cist ostat..RayMabus wrote:Imam samo jednu nekretninu na sebi i to je zemlja od 7000 kvadratajastreb wrote:Jebe se tebe. Imaš nekretnine. A i tko bi te uzeo radit,kad si svaki dan pjan ko sipa.RayMabus wrote:Prvo ljeto nakon deset godina da ne radim negdje
S babom ne pričam godinama, te nekretnine tj dio njih će naslijediti mater s kojom isto ne pričam tako da imam nešto s očeve strane ali i tu mater ima pravo na udio tako da u praksi kuća i jedan stan ali tek kad otac umre tj njegovo je dok je on živ
Tako da ima tih nekretnina ali nikakve mi koristi kad ne mogu ono šta ja oću nego oni nešto stalno uvjetuju a to mi financijski uopće ne igra da bi me mogao ucijenjivat s tim nekretninama
Ucjenjuju te 'brakom i nasljednikom', plus je sestra tu.
Poduzmi konkretne korake rjesavanja ili gibaj vanka dok jos mozes.
Kako maca?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ona me i probudila u šest jer cim malo razdani počme se igratRayMabus wrote:Macka je tu negdje spavala ovdje cijelu noć
Evo je sad na krevetu došla u sobu
2014-04-11
Slikaj je, da je vidimo.:-)
2014-04-12
slabo su im te ucjene prošle šta više pokazao sam im da ja mogu i ne biti dobar nego beščutan gad ko i oni pa sad jedna nema unuka a druga sinamaggie13 wrote:to se zove ucjenjivanje na dalmatinski, tesko je tu cist ostat..RayMabus wrote:Imam samo jednu nekretninu na sebi i to je zemlja od 7000 kvadratajastreb wrote:Jebe se tebe. Imaš nekretnine. A i tko bi te uzeo radit,kad si svaki dan pjan ko sipa.RayMabus wrote:Prvo ljeto nakon deset godina da ne radim negdje
Ucjenjuju te 'brakom i nasljednikom', plus je sestra tu.
Poduzmi konkretne korake rjesavanja ili gibaj vanka dok jos mozes.
Kako maca?
2014-04-11
Sve sam ti rekla sto mislim.
2014-04-12
nije sve u paramamaggie13 wrote:Sve sam ti rekla sto mislim.
Više boli kad te sin i unuk više ne žele vidjeti
2014-04-11
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Sinjsko ljeto 2017 :D
» Nestali-rezime
» Rezime summita u Berlinu:Vidimo se u Parizu.Adem Vuchiqi pohvalio Hrvatsku
» PANIKA PRED LJETO
» vruće ljeto 2024.
» Nestali-rezime
» Rezime summita u Berlinu:Vidimo se u Parizu.Adem Vuchiqi pohvalio Hrvatsku