Ljeto 2017-rezime
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: Ljeto 2017-rezime
rekoh ti vec, samo se od pameti mogu ras(o)pustit, a to tesko :DRegoč wrote:Nađite se na kavi. Ti raspuštenica, on samac, njeka priroda učini svoje.maggie13 wrote:nabavio i drugu. Humanost i prihvacanje domacih zivotinja u punom sjaju. Sad longija gledam drugim ocima.Regoč wrote:Maci se izgubil trag.maggie13 wrote:treba to gledat s ljepse strane: Ljeto kad je longi nabavio macu.kic wrote:
ljeto kad je izbaniran longi
('o')
@_@
Sto ti imas protiv longija,ha?! Uvaljivao bi momka u probleme. :D
I bas je pozitivno sto voli mace B-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Dečko probleme rješava šakama, osobito sa ženama. Neka voli mačkicu, tako i treba.maggie13 wrote:rekoh ti vec, samo se od pameti mogu ras(o)pustit, a to tesko :DRegoč wrote:Nađite se na kavi. Ti raspuštenica, on samac, njeka priroda učini svoje.maggie13 wrote:nabavio i drugu. Humanost i prihvacanje domacih zivotinja u punom sjaju. Sad longija gledam drugim ocima.Regoč wrote:Maci se izgubil trag.maggie13 wrote:
treba to gledat s ljepse strane: Ljeto kad je longi nabavio macu.
('o')
@_@
ne bih ja bila problem :DRegoč wrote:Dečko probleme rješava šakama, osobito sa ženama. Neka voli mačkicu, tako i treba.maggie13 wrote:rekoh ti vec, samo se od pameti mogu ras(o)pustit, a to tesko :DRegoč wrote:Nađite se na kavi. Ti raspuštenica, on samac, njeka priroda učini svoje.maggie13 wrote:nabavio i drugu. Humanost i prihvacanje domacih zivotinja u punom sjaju. Sad longija gledam drugim ocima.Regoč wrote:
Maci se izgubil trag.
@_@
'ko ce me s cetvero..doci cu ja tebi na vrata ;O)
2014-04-12
Prvo ljeto nakon deset godina da ne radim negdje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jebe se tebe. Imaš nekretnine. A i tko bi te uzeo radit,kad si svaki dan pjan ko sipa.RayMabus wrote:Prvo ljeto nakon deset godina da ne radim negdje
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
došao mi meštar sad ćemo kavicu pa radit kuhinju malojastreb wrote:Jebe se tebe. Imaš nekretnine. A i tko bi te uzeo radit,kad si svaki dan pjan ko sipa.RayMabus wrote:Prvo ljeto nakon deset godina da ne radim negdje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Regoč wrote:LJto bih najradije provel u visokih planinskih predjelih. Nažalost, Kosjenka ne dieli taj stav.
da mogu tj. da imam materijalne mogućnosti ljeto bih provela na Blidinju .. planine, šume i voda na jednom mjestu... a nema zmija... i mjesec na vilinovcu k'o tepsija
Guest- Guest
Vas dvojica od iste fele.jastreb wrote:Jebe se tebe. Imaš nekretnine. A i tko bi te uzeo radit,kad si svaki dan pjan ko sipa.RayMabus wrote:Prvo ljeto nakon deset godina da ne radim negdje
Kosjenka zaključala, sorry. A Longić ima pet nekretninah!maggie13 wrote:ne bih ja bila problem :DRegoč wrote:Dečko probleme rješava šakama, osobito sa ženama. Neka voli mačkicu, tako i treba.maggie13 wrote:rekoh ti vec, samo se od pameti mogu ras(o)pustit, a to tesko :DRegoč wrote:Nađite se na kavi. Ti raspuštenica, on samac, njeka priroda učini svoje.maggie13 wrote:
nabavio i drugu. Humanost i prihvacanje domacih zivotinja u punom sjaju. Sad longija gledam drugim ocima.
@_@
to ti mislis ;PRegoč wrote:Kosjenka zaključala, sorry. A Longić ima pet nekretninah!maggie13 wrote:ne bih ja bila problem :DRegoč wrote:Dečko probleme rješava šakama, osobito sa ženama. Neka voli mačkicu, tako i treba.maggie13 wrote:rekoh ti vec, samo se od pameti mogu ras(o)pustit, a to tesko :DRegoč wrote:
Nađite se na kavi. Ti raspuštenica, on samac, njeka priroda učini svoje.
Imaju i moji nekretnina, para na paru uvijek ide ;D
2014-04-12
Neka se povežu nekretninski imperiji!maggie13 wrote:to ti mislis ;PRegoč wrote:Kosjenka zaključala, sorry. A Longić ima pet nekretninah!maggie13 wrote:ne bih ja bila problem :DRegoč wrote:Dečko probleme rješava šakama, osobito sa ženama. Neka voli mačkicu, tako i treba.maggie13 wrote:
rekoh ti vec, samo se od pameti mogu ras(o)pustit, a to tesko :D
dobro je da ti nisi skrt po tom pitanju :DRegoč wrote:Neka se povežu nekretninski imperiji!maggie13 wrote:to ti mislis ;PRegoč wrote:Kosjenka zaključala, sorry. A Longić ima pet nekretninah!maggie13 wrote:ne bih ja bila problem :DRegoč wrote:
Dečko probleme rješava šakama, osobito sa ženama. Neka voli mačkicu, tako i treba.
2014-04-12
Ja sam vlasnik kućice za psa i nemam ništa protiv udruživanja. Ipak ću te upozoriti da na kućicu Floki ima zabilježbu.maggie13 wrote:dobro je da ti nisi skrt po tom pitanju :DRegoč wrote:Neka se povežu nekretninski imperiji!maggie13 wrote:to ti mislis ;PRegoč wrote:Kosjenka zaključala, sorry. A Longić ima pet nekretninah!maggie13 wrote:
ne bih ja bila problem :D
gotovo je, vec sam se namjerila..izvlacenje ne pali :-)Regoč wrote:Ja sam vlasnik kućice za psa i nemam ništa protiv udruživanja. Ipak ću te upozoriti da na kućicu Floki ima zabilježbu.maggie13 wrote:dobro je da ti nisi skrt po tom pitanju :DRegoč wrote:Neka se povežu nekretninski imperiji!maggie13 wrote:to ti mislis ;PRegoč wrote:
Kosjenka zaključala, sorry. A Longić ima pet nekretninah!
2014-04-12
Radno.
Iskorištene nove mogućnosti globalizacije.
Trinity-
2014-04-17
Udruženo! I Floki se slaže.maggie13 wrote:gotovo je, vec sam se namjerila..izvlacenje ne pali :-)Regoč wrote:Ja sam vlasnik kućice za psa i nemam ništa protiv udruživanja. Ipak ću te upozoriti da na kućicu Floki ima zabilježbu.maggie13 wrote:dobro je da ti nisi skrt po tom pitanju :DRegoč wrote:Neka se povežu nekretninski imperiji!maggie13 wrote:
to ti mislis ;P
Porez i doprinosi plaćeni?Triny wrote:Radno.
Taman posla.Regoč wrote:Porez i doprinosi plaćeni?Triny wrote:Radno.
Treba mi za helikopter.
Trinity-
2014-04-17
A-ha, stipendije klincima od 15.000, od kojih zapravo 14.500 završi tebi u džepu.Triny wrote:Taman posla.Regoč wrote:Porez i doprinosi plaćeni?Triny wrote:Radno.
Treba mi za helikopter.
14.499 ako ćemo pravo...Regoč wrote:A-ha, stipendije klincima od 15.000, od kojih zapravo 14.500 završi tebi u džepu.Triny wrote:Taman posla.Regoč wrote:Porez i doprinosi plaćeni?Triny wrote:Radno.
Treba mi za helikopter.
Trinity-
2014-04-17
Jasno, porezni odbitak se drukčije računa.Triny wrote:14.499 ako ćemo pravo...Regoč wrote:A-ha, stipendije klincima od 15.000, od kojih zapravo 14.500 završi tebi u džepu.Triny wrote:Taman posla.Regoč wrote:Porez i doprinosi plaćeni?Triny wrote:Radno.
Treba mi za helikopter.
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Sinjsko ljeto 2017 :D
» Nestali-rezime
» Rezime summita u Berlinu:Vidimo se u Parizu.Adem Vuchiqi pohvalio Hrvatsku
» PANIKA PRED LJETO
» vruće ljeto 2024.
» Nestali-rezime
» Rezime summita u Berlinu:Vidimo se u Parizu.Adem Vuchiqi pohvalio Hrvatsku
» PANIKA PRED LJETO
» vruće ljeto 2024.