Ljeto 2017-rezime
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Ljeto 2017-rezime
Jasno, porezni odbitak se drukčije računa.Triny wrote:14.499 ako ćemo pravo...Regoč wrote:A-ha, stipendije klincima od 15.000, od kojih zapravo 14.500 završi tebi u džepu.Triny wrote:Taman posla.Regoč wrote:Porez i doprinosi plaćeni?Triny wrote:Radno.
Iskorištene nove mogućnosti globalizacije.
Treba mi za helikopter.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Koje se ne bi dogodilo da je proveden referendum među građanima.aben wrote:leto u kin je simbolično prestala revolucija, preimenovanjem trga komunističkog diktatora
No to preimenovanje je,uostalom,samo privremeno.
Kao i ono Žrtava fašizma.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Stari režim ne miruje.jastreb wrote:Koje se ne bi dogodilo da je proveden referendum među građanima.aben wrote:leto u kin je simbolično prestala revolucija, preimenovanjem trga komunističkog diktatora
No to preimenovanje je,uostalom,samo privremeno.
Kao i ono Žrtava fašizma.
dan bauštele ti je dvjesto kunajastreb wrote:Jebe se tebe. Imaš nekretnine. A i tko bi te uzeo radit,kad si svaki dan pjan ko sipa.RayMabus wrote:Prvo ljeto nakon deset godina da ne radim negdje
Meštar mi se žali već par dana kako ima poslova daje 200 kuna dan i neće
Kod mene kad radi ja sam mu manoval štaš plačat radnika kraj mene
Sve mu očistim pripremim brusim plohe da je njemu lakše a lik radi kod mene
U prevodu čista zarada
Još gradelavao ribu za ručak lagano Pivca i tako to
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tipičan primjer iskorištavanja i eksploatacije radničke klase i proletera.RayMabus wrote:dan bauštele ti je dvjesto kunajastreb wrote:Jebe se tebe. Imaš nekretnine. A i tko bi te uzeo radit,kad si svaki dan pjan ko sipa.RayMabus wrote:Prvo ljeto nakon deset godina da ne radim negdje
2014-04-22
Longi,problem je što smo klasno zamrli.
Umjesto da se u nas radnika i proletera budi klasna svijest i radnička solidarnost,upali smo u nacionalističke zamke. Dopustili smo da nam razni nacionalistički i religiozni mesije demagogijom i nasrtljivošću,kvazipjesničkom mitologizacijom nacije i kvaziznanstvenom apologijom države odvlače pažnju od stvarnih problema.
Umjesto da se u nas radnika i proletera budi klasna svijest i radnička solidarnost,upali smo u nacionalističke zamke. Dopustili smo da nam razni nacionalistički i religiozni mesije demagogijom i nasrtljivošću,kvazipjesničkom mitologizacijom nacije i kvaziznanstvenom apologijom države odvlače pažnju od stvarnih problema.
2014-04-22
pa eto pitao si tko će me zaposlitijastreb wrote:Tipičan primjer iskorištavanja i eksploatacije radničke klase i proletera.RayMabus wrote:dan bauštele ti je dvjesto kunajastreb wrote:Jebe se tebe. Imaš nekretnine. A i tko bi te uzeo radit,kad si svaki dan pjan ko sipa.RayMabus wrote:Prvo ljeto nakon deset godina da ne radim negdje
Lik dođe kod mene radit vidio da ja radim pomoćno sve i požalio mi se
2014-04-11
Čudno ljeto, bio 7-8 puta na plaži, od čega 3 na noćnom, ni približno prošloj godini...
Počelo je nekako normalno, standardno, uzeo godišnji reko kupat ću se, mozak na pašu, pa nekako sve otišlo naopako...
Prvi tjedan sam svaki dan išao u ured završavat stvari, drugi sam farbao stan, a treći tjedan sam ostao bez kola, pa ko invalid...
Sutra idem radit ko da idem na robiju, ljut ko pas....
Počelo je nekako normalno, standardno, uzeo godišnji reko kupat ću se, mozak na pašu, pa nekako sve otišlo naopako...
Prvi tjedan sam svaki dan išao u ured završavat stvari, drugi sam farbao stan, a treći tjedan sam ostao bez kola, pa ko invalid...
Sutra idem radit ko da idem na robiju, ljut ko pas....
Odlična situacija za buđenje klasne svijesti. Eto,Lenjin je rekao i da su dva klasno probuđena proletera,jaka partijska ćelija.RayMabus wrote:pa eto pitao si tko će me zaposlitijastreb wrote:Tipičan primjer iskorištavanja i eksploatacije radničke klase i proletera.RayMabus wrote:dan bauštele ti je dvjesto kunajastreb wrote:Jebe se tebe. Imaš nekretnine. A i tko bi te uzeo radit,kad si svaki dan pjan ko sipa.RayMabus wrote:Prvo ljeto nakon deset godina da ne radim negdje
Lik dođe kod mene radit vidio da ja radim pomoćno sve i požalio mi se
Trebalo bi doli po crvenoj Dalmaciji prosvjećivati omladinu i radnike. Ukazivati im na štetnost,laži i iluzije hrvatskog nacionalizma,te prikazati jadno stanje u kojem se nalazi i onaj radnik u škveru i onaj na skeli i u željezari.
U tome je bit. Time ćemo dobiti ljude u borbi protiv te nove buržoazije,koja uz pomoć Stepinčeve crkve,šatoraša,Thompsona i Luke Modrića, drži ovaj jadni narod u zabludi.
2014-04-22
meni će ostati u sećanju jer sam se pojavio ja na ovom portalu
Ja nisam proleter nego Scientolog kspitalista
2014-04-11
To su te ovi natentali. I sama tvoja (pri)povijest mi kazuje da si prevareni proleter. Jer da nisi,zar bi razbio poslovni ili radni prostor onog eksploatatora nedavno?RayMabus wrote:Ja nisam proleter nego Scientolog kspitalista
2014-04-22
Mmmmmmm! Svojstveno za sezonsku radnu snagu zaposlenu na privremenom radu na moru.Noor wrote:a meni po mnogim predivnim stvarima...baš sam guštala
2014-04-22
mislim da se to zove buntovnikjastreb wrote:To su te ovi natentali. I sama tvoja (pri)povijest mi kazuje da si prevareni proleter. Jer da nisi,zar bi razbio poslovni ili radni prostor onog eksploatatora nedavno?RayMabus wrote:Ja nisam proleter nego Scientolog kspitalista
2014-04-11
uh, mora da si me uhodiojastreb wrote:Mmmmmmm! Svojstveno za sezonsku radnu snagu zaposlenu na privremenom radu na moru.Noor wrote:a meni po mnogim predivnim stvarima...baš sam guštala
Guest- Guest
Pa ni svi naši revolucionari nisu odmah postali ideolozi marksizma i lenjinizma. Neki su umalo postali hajduci,ali su pravilno usmjerenim radom izvedeni na pravi put.RayMabus wrote:mislim da se to zove buntovnikjastreb wrote:To su te ovi natentali. I sama tvoja (pri)povijest mi kazuje da si prevareni proleter. Jer da nisi,zar bi razbio poslovni ili radni prostor onog eksploatatora nedavno?RayMabus wrote:Ja nisam proleter nego Scientolog kspitalista
Vasiliju Gaćeši,junaku sa Banije, trebalo je,iako je bio prirodno bistar seljak,u više navrata i sa mnogo truda ukazivati na liniju koju zastupa KPH. Kad je to skontao pred njime više nije bilo prepreka,niti zabluda koje su u narod unosile buržoaske stranke.
2014-04-22
Iskustvo,Noor. Iskustvo. Misliš da ne znam da gro vas žena, želi sezonskim radom (osim zarade)i malo pobjeći od kuće? Misliš da sam blesav?Noor wrote:uh, mora da si me uhodiojastreb wrote:Mmmmmmm! Svojstveno za sezonsku radnu snagu zaposlenu na privremenom radu na moru.Noor wrote:a meni po mnogim predivnim stvarima...baš sam guštala
2014-04-22
ljeto zakurac,
nisam stigao radit na hobit kuci,
dodatna zarada nula bodova, proljece bilo bolje
vidio ko fol portugal a nisam bio izvan baustele, psmtr, nocu otisao nocu se vratio
dobio novu mjesalicu, aj nes pozitivno
rjesio se kamenca u bubrezima a pojavili se na zhuci, svasta
2 puta bio zbog toga na hitnoj
bijo u dnrh cjela 2 dana
bio u rep. zagorje 1 dan
i to je to
nisam stigao radit na hobit kuci,
dodatna zarada nula bodova, proljece bilo bolje
vidio ko fol portugal a nisam bio izvan baustele, psmtr, nocu otisao nocu se vratio
dobio novu mjesalicu, aj nes pozitivno
rjesio se kamenca u bubrezima a pojavili se na zhuci, svasta
2 puta bio zbog toga na hitnoj
bijo u dnrh cjela 2 dana
bio u rep. zagorje 1 dan
i to je to
jbte, pa nije norka konobarica :Djastreb wrote:Iskustvo,Noor. Iskustvo. Misliš da ne znam da gro vas žena, želi sezonskim radom (osim zarade)i malo pobjeći od kuće? Misliš da sam blesav?Noor wrote:uh, mora da si me uhodiojastreb wrote:Mmmmmmm! Svojstveno za sezonsku radnu snagu zaposlenu na privremenom radu na moru.Noor wrote:a meni po mnogim predivnim stvarima...baš sam guštala
ona se provodila dok su drugi sljakali
» Nestali-rezime
» Rezime summita u Berlinu:Vidimo se u Parizu.Adem Vuchiqi pohvalio Hrvatsku
» PANIKA PRED LJETO
» vruće ljeto 2024.
» Nestali-rezime
» Rezime summita u Berlinu:Vidimo se u Parizu.Adem Vuchiqi pohvalio Hrvatsku
» PANIKA PRED LJETO
» vruće ljeto 2024.
Page 3 of 13