Ljeto 2017-rezime
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Ljeto 2017-rezime
kriza srednjih godina?Totenkopf wrote:Pa ja pitam, nema veze i ako si gilf...Noor wrote:ovisi ko pitaTotenkopf wrote:Jesi barem milf?Noor wrote:sveto voli teen..norka to poodavno nije :DLeviathan2 wrote:
ih, :D
da ti sad uleti norka, nebi se malo razbacao a:D
ja sam u braku pa nisam previše izbirljiv....
Guest- Guest
T.- Posts : 17564
2014-04-14
ne bih znala, lieber Klaus...nisam dotle još došlaTotenkopf wrote:Nemam pojma, po čemu se to zna?
Guest- Guest
ja mogu da ti kažem ako ćeš da slušaš srbina! Kad oblačiš gaće za nedaj bože tad si mator a kad si mlad oblačiš gaće za daj bože da nešto naleti!Totenkopf wrote:Nemam pojma, po čemu se to zna?
samo ako se ne u daju posebno u tridesetimaTotenkopf wrote:Jel to pogađa i žene?
RayMabus- Posts : 184107
2014-04-11
Aj bar nešto pozitivno...RayMabus wrote:samo ako se ne u daju posebno u tridesetimaTotenkopf wrote:Jel to pogađa i žene?
2014-04-14
biološki razloziTotenkopf wrote:Aj bar nešto pozitivno...RayMabus wrote:samo ako se ne u daju posebno u tridesetimaTotenkopf wrote:Jel to pogađa i žene?
Njoj je ljepota tebi snaga
Ja s 38 još uvijek valjam balvane ne znači i da ću s 45 npr
Onda kad muški to osjeti onda se ne osjeća mladim
2014-04-11
Čudno je to s ženama, baš sam prije nekoliko dana o tome razgovarao s poznanikom...kada su naime mlade, hoće se prikazati starijima nego jesu, a kasnije obrnuto...
mada sumnjam da kod mene ovo vrijediRayMabus wrote:biološki razloziTotenkopf wrote:Aj bar nešto pozitivno...RayMabus wrote:samo ako se ne u daju posebno u tridesetimaTotenkopf wrote:Jel to pogađa i žene?
Otac mi ima 74 godine opet izgleda mlado danas brusio brusilicom ko da ima trideset
Imam njegove gene bar 50 posto a i majka je pička i po sa svojih skoro 60
2014-04-11
nemamo svi istu genetikuRayMabus wrote:mada sumnjam da kod mene ovo vrijediRayMabus wrote:biološki razloziTotenkopf wrote:Aj bar nešto pozitivno...RayMabus wrote:samo ako se ne u daju posebno u tridesetimaTotenkopf wrote:Jel to pogađa i žene?
Otac mi ima 74 godine opet izgleda mlado danas brusio brusilicom ko da ima trideset
Imam njegove gene bar 50 posto a i majka je pička i po sa svojih skoro 60
Evo i ovi moj meštar zinio kad je čuo da sam osam godina mlađi od njega
Mislio da imam puno manje
Jok
38
2014-04-11
Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
Neke jer su predugo čekale pravog, neke jer su mislile da su predobre za nas, a neke jer jednostavno nisu imale sreće...
Nekako se to na njima vidi puno više nego na muškarcima, kojih također ima u istoj situaciji...
Neke jer su predugo čekale pravog, neke jer su mislile da su predobre za nas, a neke jer jednostavno nisu imale sreće...
Nekako se to na njima vidi puno više nego na muškarcima, kojih također ima u istoj situaciji...
svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
Guest- Guest
onda im je bolje samima kako njima tako i muškima koji bi se u to zapeliNoor wrote:svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
Loša roba
2014-04-11
daRayMabus wrote:onda im je bolje samima kako njima tako i muškima koji bi se u to zapeliNoor wrote:svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
Loša roba
Guest- Guest
Ne znam, smatram da nitko ne bi trebao biti usamljen, treba se udati/oženiti ako se hoće i ima uvjeta ne čekajući unedogled, ne mora se biti zaljubljen u tu osobu, nek se uvažavaju, ne ograničavaju itd., možda se na koncu i zaljube, ko zna...Noor wrote:svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
Ko da sam se ja oženio jer sam bio zaljubljen...u suprugu...
2014-04-14
Noor wrote:daRayMabus wrote:onda im je bolje samima kako njima tako i muškima koji bi se u to zapeliNoor wrote:svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
Loša roba
Last edited by čardak efendija on 20/8/2017, 22:02; edited 1 time in total
ma ne mora bit, eo imam prijateljicu, nekad se muvali al njoj nije padalo na pamet nista vise, cuga tulumi cuga tulumi seks ako se ima vremena i nije ni skuzila da je 35tu preskocila, pocela trazit izabranika i nikak da najde, na svakom neki kurac ne valja, a nije kuzila da je i ona vec polovnjaca, sad je negdje 41 i jos uvijek u potrazi, medjutim kriteriji ostali isti ;DNoor wrote:svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
čardak efendija wrote:Noor wrote:daRayMabus wrote:onda im je bolje samima kako njima tako i muškima koji bi se u to zapeliNoor wrote:svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
Loša roba
Guest- Guest
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Sinjsko ljeto 2017 :D
» Nestali-rezime
» Rezime summita u Berlinu:Vidimo se u Parizu.Adem Vuchiqi pohvalio Hrvatsku
» PANIKA PRED LJETO
» vruće ljeto 2024.
» Nestali-rezime
» Rezime summita u Berlinu:Vidimo se u Parizu.Adem Vuchiqi pohvalio Hrvatsku
» PANIKA PRED LJETO