Ljeto 2017-rezime
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Ljeto 2017-rezime
čardak efendija wrote:Noor wrote:daRayMabus wrote:onda im je bolje samima kako njima tako i muškima koji bi se u to zapeliNoor wrote:svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
Neke jer su predugo čekale pravog, neke jer su mislile da su predobre za nas, a neke jer jednostavno nisu imale sreće...
Nekako se to na njima vidi puno više nego na muškarcima, kojih također ima u istoj situaciji...
Loša roba
Guest- Guest
pa, usamljeni su zato jer očito nisu našli nikoga za bilo kakav suživot.Totenkopf wrote:Ne znam, smatram da nitko ne bi trebao biti usamljen, treba se udati/oženiti ako se hoće i ima uvjeta ne čekajući unedogled, ne mora se biti zaljubljen u tu osobu, nek se uvažavaju, ne ograničavaju itd., možda se na koncu i zaljube, ko zna...Noor wrote:svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
Neke jer su predugo čekale pravog, neke jer su mislile da su predobre za nas, a neke jer jednostavno nisu imale sreće...
Nekako se to na njima vidi puno više nego na muškarcima, kojih također ima u istoj situaciji...
Ko da sam se ja oženio jer sam bio zaljubljen...u suprugu...
kad je čovjek mlad, brak bez ljubavi mu je nezamisliv, no u poznijim godinama vjerujem da motiv može postati i međusobno pomaganje i briga, društvo...neovisno da li se brak zasniva ili ne. ali, čak ni tada nije rijetkost da se desi ljubav i to je predivno
Guest- Guest
nešto bilo pa nestalo pa i ja odmah reagovo i sad i to nestalo!Noor wrote:čardak efendija wrote:Noor wrote:daRayMabus wrote:onda im je bolje samima kako njima tako i muškima koji bi se u to zapeliNoor wrote:
svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.
Loša roba
loša roba dragiLeviathan2 wrote:ma ne mora bit, eo imam prijateljicu, nekad se muvali al njoj nije padalo na pamet nista vise, cuga tulumi cuga tulumi seks ako se ima vremena i nije ni skuzila da je 35tu preskocila, pocela trazit izabranika i nikak da najde, na svakom neki kurac ne valja, a nije kuzila da je i ona vec polovnjaca, sad je negdje 41 i jos uvijek u potrazi, medjutim kriteriji ostali isti ;DNoor wrote:svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
Samo se okreni
Bolje da su samci
RayMabus- Posts : 184107
2014-04-11
pa napisala sam da stoje i svi Totenovi razlozi...Leviathan2 wrote:ma ne mora bit, eo imam prijateljicu, nekad se muvali al njoj nije padalo na pamet nista vise, cuga tulumi cuga tulumi seks ako se ima vremena i nije ni skuzila da je 35tu preskocila, pocela trazit izabranika i nikak da najde, na svakom neki kurac ne valja, a nije kuzila da je i ona vec polovnjaca, sad je negdje 41 i jos uvijek u potrazi, medjutim kriteriji ostali isti ;DNoor wrote:svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
Guest- Guest
žene bi trebalo da se lakše udaju ali ako zagrizu fanatično u neku ideologiju svi muškarci beže od nje čim je poseksaju, sledeće jutro kad ona počne svoje tupiti ovaj pored pobegne glavom bez obzira jer muškarci će da budu i sami nego da im neka lujka svaki dan skače po glavi sa svojim glupostima!Noor wrote:pa, usamljeni su zato jer očito nisu našli nikoga za bilo kakav suživot.Totenkopf wrote:Ne znam, smatram da nitko ne bi trebao biti usamljen, treba se udati/oženiti ako se hoće i ima uvjeta ne čekajući unedogled, ne mora se biti zaljubljen u tu osobu, nek se uvažavaju, ne ograničavaju itd., možda se na koncu i zaljube, ko zna...Noor wrote:svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
kad je čovjek mlad, brak bez ljubavi mu je nezamisliv, no u poznijim godinama vjerujem da motiv može postati i međusobno pomaganje i briga, društvo...neovisno da li se brak zasniva ili ne. ali, čak ni tada nije rijetkost da se desi ljubav i to je predivno
Totenkopf wrote:Ne znam, smatram da nitko ne bi trebao biti usamljen, treba se udati/oženiti ako se hoće i ima uvjeta ne čekajući unedogled, ne mora se biti zaljubljen u tu osobu, nek se uvažavaju, ne ograničavaju itd., možda se na koncu i zaljube, ko zna...Noor wrote:svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
pa to ti je to..i eto ti 4 banke na vratu.čardak efendija wrote:žene bi trebalo da se lakše udaju ali ako zagrizu fanatično u neku ideologiju svi muškarci beže od nje čim je poseksaju, sledeće jutro kad ona počne svoje tupiti ovaj pored pobegne glavom bez obzira jer muškarci će da budu i sami nego da im neka lujka svaki dan skače po glavi sa svojim glupostima!Noor wrote:pa, usamljeni su zato jer očito nisu našli nikoga za bilo kakav suživot.Totenkopf wrote:Ne znam, smatram da nitko ne bi trebao biti usamljen, treba se udati/oženiti ako se hoće i ima uvjeta ne čekajući unedogled, ne mora se biti zaljubljen u tu osobu, nek se uvažavaju, ne ograničavaju itd., možda se na koncu i zaljube, ko zna...Noor wrote:svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
e, a onda odu od nas k vama, jer znaju da vi nemate ukusa niti ste izbirljivi
Guest- Guest
pa to ti je to..i eto ti 4 banke na vratu.čardak efendija wrote:žene bi trebalo da se lakše udaju ali ako zagrizu fanatično u neku ideologiju svi muškarci beže od nje čim je poseksaju, sledeće jutro kad ona počne svoje tupiti ovaj pored pobegne glavom bez obzira jer muškarci će da budu i sami nego da im neka lujka svaki dan skače po glavi sa svojim glupostima!Noor wrote:pa, usamljeni su zato jer očito nisu našli nikoga za bilo kakav suživot.Totenkopf wrote:Ne znam, smatram da nitko ne bi trebao biti usamljen, treba se udati/oženiti ako se hoće i ima uvjeta ne čekajući unedogled, ne mora se biti zaljubljen u tu osobu, nek se uvažavaju, ne ograničavaju itd., možda se na koncu i zaljube, ko zna...Noor wrote:svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
Guest- Guest
Upravo sam očistio mačje govno a pijem
Dragi moj Leviathan to su ti nule od žena kao supruge
Nezna ispeć dva jaja na oko
Bolje da je to samo
Dragi moj Leviathan to su ti nule od žena kao supruge
Nezna ispeć dva jaja na oko
Bolje da je to samo
2014-04-11
mi srbi sve primamo samo da prihvate tri prsta i svetog savu i svetoga mi milutina!Noor wrote:pa to ti je to..i eto ti 4 banke na vratu.čardak efendija wrote:žene bi trebalo da se lakše udaju ali ako zagrizu fanatično u neku ideologiju svi muškarci beže od nje čim je poseksaju, sledeće jutro kad ona počne svoje tupiti ovaj pored pobegne glavom bez obzira jer muškarci će da budu i sami nego da im neka lujka svaki dan skače po glavi sa svojim glupostima!Noor wrote:pa, usamljeni su zato jer očito nisu našli nikoga za bilo kakav suživot.Totenkopf wrote:Ne znam, smatram da nitko ne bi trebao biti usamljen, treba se udati/oženiti ako se hoće i ima uvjeta ne čekajući unedogled, ne mora se biti zaljubljen u tu osobu, nek se uvažavaju, ne ograničavaju itd., možda se na koncu i zaljube, ko zna...Noor wrote:
svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.
da viš, to sam zaobišla...oženiti se, a voljeti drugukic wrote:Totenkopf wrote:Ne znam, smatram da nitko ne bi trebao biti usamljen, treba se udati/oženiti ako se hoće i ima uvjeta ne čekajući unedogled, ne mora se biti zaljubljen u tu osobu, nek se uvažavaju, ne ograničavaju itd., možda se na koncu i zaljube, ko zna...Noor wrote:svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
Guest- Guest
joj, ja hodao jedno vrijeme s jednom koja je bila ogrezla u politiku,čardak efendija wrote:žene bi trebalo da se lakše udaju ali ako zagrizu fanatično u neku ideologiju svi muškarci beže od nje čim je poseksaju, sledeće jutro kad ona počne svoje tupiti ovaj pored pobegne glavom bez obzira jer muškarci će da budu i sami nego da im neka lujka svaki dan skače po glavi sa svojim glupostima!Noor wrote:pa, usamljeni su zato jer očito nisu našli nikoga za bilo kakav suživot.Totenkopf wrote:Ne znam, smatram da nitko ne bi trebao biti usamljen, treba se udati/oženiti ako se hoće i ima uvjeta ne čekajući unedogled, ne mora se biti zaljubljen u tu osobu, nek se uvažavaju, ne ograničavaju itd., možda se na koncu i zaljube, ko zna...Noor wrote:svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
a kru te jebo muke,
uteko sam nakon 3 tjedna, a imam zivce jace od nilskog konja
te frajle iza 35 ili momci iza 40 ...propali slučajevi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja sam bio zaljubljen u sve tri supruge, nis bez ljubaviNoor wrote:
da viš, to sam zaobišla...oženiti se, a voljeti drugu
ajooj, pa di će vam dušačardak efendija wrote:mi srbi sve primamo samo da prihvate tri prsta i svetog savu i svetoga mi milutina!Noor wrote:pa to ti je to..i eto ti 4 banke na vratu.čardak efendija wrote:žene bi trebalo da se lakše udaju ali ako zagrizu fanatično u neku ideologiju svi muškarci beže od nje čim je poseksaju, sledeće jutro kad ona počne svoje tupiti ovaj pored pobegne glavom bez obzira jer muškarci će da budu i sami nego da im neka lujka svaki dan skače po glavi sa svojim glupostima!Noor wrote:pa, usamljeni su zato jer očito nisu našli nikoga za bilo kakav suživot.Totenkopf wrote:
Ne znam, smatram da nitko ne bi trebao biti usamljen, treba se udati/oženiti ako se hoće i ima uvjeta ne čekajući unedogled, ne mora se biti zaljubljen u tu osobu, nek se uvažavaju, ne ograničavaju itd., možda se na koncu i zaljube, ko zna...
Guest- Guest
Da, ali je priča o ovima između, kojih je najviše, nit su više tako mladi, a nisu baš još niti u poznijim godinama...Noor wrote:pa, usamljeni su zato jer očito nisu našli nikoga za bilo kakav suživot.Totenkopf wrote:Ne znam, smatram da nitko ne bi trebao biti usamljen, treba se udati/oženiti ako se hoće i ima uvjeta ne čekajući unedogled, ne mora se biti zaljubljen u tu osobu, nek se uvažavaju, ne ograničavaju itd., možda se na koncu i zaljube, ko zna...Noor wrote:svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
Ne znam, treba tu malo više uključiti mozak a isključiti srce, ništa i nitko nije idealan, u nekim godinama trebalo bi na to gledati kao na poslovni odnos, ortaštvo, i pokušati zajedno živjeti...
Trebale bi i žene malo preuzeti inicijativu, a ne ono kao ravnopravnost i te stvari, a kada se radi o ovim odnosima, čeka se da on nešto poduzme, pa poduzmi ženo nešto sama...
T.- Posts : 17564
2014-04-14
istovremeno?Leviathan2 wrote:ja sam bio zaljubljen u sve tri supruge, nis bez ljubaviNoor wrote:
Guest- Guest
Noor wrote:da viš, to sam zaobišla...oženiti se, a voljeti drugukic wrote:Totenkopf wrote:Ne znam, smatram da nitko ne bi trebao biti usamljen, treba se udati/oženiti ako se hoće i ima uvjeta ne čekajući unedogled, ne mora se biti zaljubljen u tu osobu, nek se uvažavaju, ne ograničavaju itd., možda se na koncu i zaljube, ko zna...Noor wrote:svi razlozi stoje, al nekako mi se čini da je najčešće to posljedica sljedbe radikalnog feminizma. ili su same ili su lezbijke.Totenkopf wrote:Tužno mi je gledati žene od npr. 35+ a koje su ostale neudate iz tko zna kojih razloga, kako pokušavaju ostaviti dojam da je sve ok i da im brak ne znači ništa...
sve prave su ljubavi tuzne..
pa prvo u prvu, pa ionda u prvu i buducu drugu, pa onda u prvu i drugu pa u buducu trecu, pa onda u sve triNoor wrote:istovremeno?Leviathan2 wrote:ja sam bio zaljubljen u sve tri supruge, nis bez ljubaviNoor wrote:
meni rođak s pedeset i neke dvajst godina mlađaepikur37 wrote:zaljubljivanje je djetinjarija.....brak je ozbiljna stvar, osoba ti se treba dopadati i trebaš procijeniti da s njom možeš zasnovati obitelj...
te frajle iza 35 ili momci iza 40 ...propali slučajevi.
Imam dvije rodice kuća do
Jedna fakultet druga zanat
Obje cure odlične
2014-04-11
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Sinjsko ljeto 2017 :D
» Nestali-rezime
» Rezime summita u Berlinu:Vidimo se u Parizu.Adem Vuchiqi pohvalio Hrvatsku
» PANIKA PRED LJETO
» vruće ljeto 2024.