hrvatskoj ponovo zlato, a ne trese se region, bome ni forum
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: hrvatskoj ponovo zlato, a ne trese se region, bome ni forum
to, volem kad titove ustaškinje brane nas srbe, ti si baš prava i uskoro te očekujemo kao i ostale fufice iz ustašije koje su zaprašile put begeša :))))kaja wrote:Pa bas gledam , on tebe i sanja izgleda. Probudi se i zaspe s tvojim nickom.dzango wrote:Ovaj se napali kada se ja pojavim na forumu.čardak efendija wrote:evo stigla prekodrinska jajara, sad neću biti jedini glupi srbin ovde
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
nama srbima nema šta da pregori, da imamo koju gangliju možda a ovako..kaja wrote:Aj bogati, odmori malo, zaslužio si.. da ne pregoris.čardak efendija wrote:samo sam sretan jer je došo neko gluplji od menedzango wrote:Ovaj se napali kada se ja pojavim na forumu.čardak efendija wrote:evo stigla prekodrinska jajara, sad neću biti jedini glupi srbin ovde
ajde ti sad nastavi jebati ustaše sa svojim glupostima a ja odo na zasluženi odmor
2017-08-05
vidi ovog prekodrinca o čemu on sanja!!! tebe je majka priroda najgore moguće kaznila, em si prekodrinski srbin em si pederčinadzango wrote:Nemoj samo da mi pričaš šta radi kada ode u kupatilo.kaja wrote:Pa bas gledam , on tebe i sanja izgleda. Probudi se i zaspe s tvojim nickom.dzango wrote:Ovaj se napali kada se ja pojavim na forumu.čardak efendija wrote:evo stigla prekodrinska jajara, sad neću biti jedini glupi srbin ovde
2017-08-05
a čuj, te koje vama dođu teško da su ustašicečardak efendija wrote:to, volem kad titove ustaškinje brane nas srbe, ti si baš prava i uskoro te očekujemo kao i ostale fufice iz ustašije koje su zaprašile put begeša :))))kaja wrote:Pa bas gledam , on tebe i sanja izgleda. Probudi se i zaspe s tvojim nickom.dzango wrote:Ovaj se napali kada se ja pojavim na forumu.čardak efendija wrote:evo stigla prekodrinska jajara, sad neću biti jedini glupi srbin ovde
Guest- Guest
ko se tuče ko se ljubi, jel imaš ti moju jastučnicu kad stalno mene komentiraš i braniš onu prekodrinsku jajaru čim ga krenem malo češkati po glavi a? Vidim ja da smo ti mi srbi napeti samo je pitanje sa kime ćeš prije u krevet leći :)))kaja wrote::) poljubi pa se tuče, pa poljubi opet :)kic wrote:
isprintao mu je avatar i napravio jastučnicu od nj pa ga ljubi u snu :^0
2017-08-05
nisu samo što spadnu sa konja na magarca, onaj crvenkasti je pametan, on je postao ustaša i od magarca je posto konj!Noor wrote:a čuj, te koje vama dođu teško da su ustašicečardak efendija wrote:to, volem kad titove ustaškinje brane nas srbe, ti si baš prava i uskoro te očekujemo kao i ostale fufice iz ustašije koje su zaprašile put begeša :))))kaja wrote:Pa bas gledam , on tebe i sanja izgleda. Probudi se i zaspe s tvojim nickom.dzango wrote:Ovaj se napali kada se ja pojavim na forumu.čardak efendija wrote:evo stigla prekodrinska jajara, sad neću biti jedini glupi srbin ovde
2017-08-05
crveni je hrvat :Dčardak efendija wrote:nisu samo što spadnu sa konja na magarca, onaj crvenkasti je pametan, on je postao ustaša i od magarca je posto konj!Noor wrote:a čuj, te koje vama dođu teško da su ustašicečardak efendija wrote:to, volem kad titove ustaškinje brane nas srbe, ti si baš prava i uskoro te očekujemo kao i ostale fufice iz ustašije koje su zaprašile put begeša :))))kaja wrote:Pa bas gledam , on tebe i sanja izgleda. Probudi se i zaspe s tvojim nickom.dzango wrote:
Ovaj se napali kada se ja pojavim na forumu.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
a ja sam srbin, nebo i zemlja između nasmaggie13 wrote:crveni je hrvat :Dčardak efendija wrote:nisu samo što spadnu sa konja na magarca, onaj crvenkasti je pametan, on je postao ustaša i od magarca je posto konj!Noor wrote:a čuj, te koje vama dođu teško da su ustašicečardak efendija wrote:to, volem kad titove ustaškinje brane nas srbe, ti si baš prava i uskoro te očekujemo kao i ostale fufice iz ustašije koje su zaprašile put begeša :))))kaja wrote:
Pa bas gledam , on tebe i sanja izgleda. Probudi se i zaspe s tvojim nickom.
2017-08-05
to samo na prvu izgleda..mozes i ti postat hrvat pa cete se izjednacit ;Dčardak efendija wrote:a ja sam srbin, nebo i zemlja između nasmaggie13 wrote:crveni je hrvat :Dčardak efendija wrote:nisu samo što spadnu sa konja na magarca, onaj crvenkasti je pametan, on je postao ustaša i od magarca je posto konj!Noor wrote:a čuj, te koje vama dođu teško da su ustašicečardak efendija wrote:
to, volem kad titove ustaškinje brane nas srbe, ti si baš prava i uskoro te očekujemo kao i ostale fufice iz ustašije koje su zaprašile put begeša :))))
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ali kako da se odreknem svetog milutina pedofila i slave u njegovu čast????maggie13 wrote:to samo na prvu izgleda..mozes i ti postat hrvat pa cete se izjednacit ;Dčardak efendija wrote:a ja sam srbin, nebo i zemlja između nasmaggie13 wrote:crveni je hrvat :Dčardak efendija wrote:nisu samo što spadnu sa konja na magarca, onaj crvenkasti je pametan, on je postao ustaša i od magarca je posto konj!Noor wrote:
a čuj, te koje vama dođu teško da su ustašice
2017-08-05
Eto ga...probudio se i opet o dzangu?!
Jesi ga i sanjao?
Jesi ga i sanjao?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nisam, ja sam tebe sanjao jer si buduća naša srpska snaha, toliko žara prerma nama srbima ne pokazuju ni naše domaće srpkinje kao što ti to pokazuješkaja wrote:Eto ga...probudio se i opet o dzangu?!
Jesi ga i sanjao?
2017-08-05
Sanjao si mene s brkovima i bradom ha?čardak efendija wrote:nisam, ja sam tebe sanjao jer si buduća naša srpska snaha, toliko žara prerma nama srbima ne pokazuju ni naše domaće srpkinje kao što ti to pokazuješkaja wrote:Eto ga...probudio se i opet o dzangu?!
Jesi ga i sanjao?
2015-08-15
to kad se naroljam rakije i budem četnik, kad se naroljam vina onda imaš samo kokardu na sred čela!kaja wrote:Sanjao si mene s brkovima i bradom ha?čardak efendija wrote:nisam, ja sam tebe sanjao jer si buduća naša srpska snaha, toliko žara prerma nama srbima ne pokazuju ni naše domaće srpkinje kao što ti to pokazuješkaja wrote:Eto ga...probudio se i opet o dzangu?!
Jesi ga i sanjao?
2017-08-05
nemoj to nikako, takvog divnog sveca nitko osim vas nemačardak efendija wrote:ali kako da se odreknem svetog milutina pedofila i slave u njegovu čast????maggie13 wrote:to samo na prvu izgleda..mozes i ti postat hrvat pa cete se izjednacit ;Dčardak efendija wrote:a ja sam srbin, nebo i zemlja između nasmaggie13 wrote:crveni je hrvat :Dčardak efendija wrote:
nisu samo što spadnu sa konja na magarca, onaj crvenkasti je pametan, on je postao ustaša i od magarca je posto konj!
Guest- Guest
A kad se naroljas jel sanjaš i da imas pimpek?čardak efendija wrote:to kad se naroljam rakije i budem četnik, kad se naroljam vina onda imaš samo kokardu na sred čela!kaja wrote:Sanjao si mene s brkovima i bradom ha?čardak efendija wrote:nisam, ja sam tebe sanjao jer si buduća naša srpska snaha, toliko žara prerma nama srbima ne pokazuju ni naše domaće srpkinje kao što ti to pokazuješkaja wrote:Eto ga...probudio se i opet o dzangu?!
Jesi ga i sanjao?
2015-08-15
Mi smo baš ponosni na to, ne može svako razvaliti devojčice i biti svetac, to se mora imati poseban želudac za to!Noor wrote:nemoj to nikako, takvog divnog sveca nitko osim vas nemačardak efendija wrote:ali kako da se odreknem svetog milutina pedofila i slave u njegovu čast????maggie13 wrote:to samo na prvu izgleda..mozes i ti postat hrvat pa cete se izjednacit ;Dčardak efendija wrote:a ja sam srbin, nebo i zemlja između nasmaggie13 wrote:
crveni je hrvat :D
2017-08-05
ne sanjam, ja sanjam kao i svaki srbin kako silovati i jebati ustaškinje, što se više opire to bolje!kaja wrote:A kad se naroljas jel sanjaš i da imas pimpek?čardak efendija wrote:to kad se naroljam rakije i budem četnik, kad se naroljam vina onda imaš samo kokardu na sred čela!kaja wrote:Sanjao si mene s brkovima i bradom ha?čardak efendija wrote:nisam, ja sam tebe sanjao jer si buduća naša srpska snaha, toliko žara prerma nama srbima ne pokazuju ni naše domaće srpkinje kao što ti to pokazuješkaja wrote:Eto ga...probudio se i opet o dzangu?!
Jesi ga i sanjao?
2017-08-05
Kakav želudac, valjda stomak. Iskvarismo te, uradismo lošeg Srbina od tebe.čardak efendija wrote:Mi smo baš ponosni na to, ne može svako razvaliti devojčice i biti svetac, to se mora imati poseban želudac za to!Noor wrote:nemoj to nikako, takvog divnog sveca nitko osim vas nemačardak efendija wrote:ali kako da se odreknem svetog milutina pedofila i slave u njegovu čast????maggie13 wrote:to samo na prvu izgleda..mozes i ti postat hrvat pa cete se izjednacit ;Dčardak efendija wrote:
a ja sam srbin, nebo i zemlja između nas
jastreb wrote:Ti si opsjednut sa tim Srbima.ljubo1212 wrote:idi bre srči pesak, od tebe se ni ne očekuje da možeš pročitat s razumijevanjem...
Umjesto da se veseliš što je sandra zlatna,ti gledaš što o tome pišu Srbi.
Vi Srbohrvati ste opsjednuti jedni drugima.
Bome i kad nema tema o srbima/ hrvatima onda je zapodjenu iz ničega.
Na primjer, u Australiji požar.
Zaključak, srpska posla :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Katastrofalni potresi razaraju Albaniju
» Brisel se ponovo trese
» Novi jači potres u Hrvatskoj: Drhtao čitav region, treslo se i u Beogradu
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» BLUDNICA SE TRESE...
» Brisel se ponovo trese
» Novi jači potres u Hrvatskoj: Drhtao čitav region, treslo se i u Beogradu
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» BLUDNICA SE TRESE...
Page 5 of 10