hrvatskoj ponovo zlato, a ne trese se region, bome ni forum
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: hrvatskoj ponovo zlato, a ne trese se region, bome ni forum
Mojoj ujni nema para. Bit će Kaji ravno sve do Kosova, možda i do Macedonije.čardak efendija wrote:kaja je ustaša i ima da je sredi ko panta pitu!Regoč wrote:Kaja na Noorči! Liep prizor.Noor wrote:čardak efendija wrote:ako me budeš i dalje napadala zvaću kaju u pomoć, ako se django mogao sakriti ispod njene suknje mogu i ja a ona vole nas srbe i jebaće ti kevu na kamaru!Noor wrote:
čitam ja kako ti pišeš, petlu jedan, ali naslutila sam kod tebe i neki predosjećaj, imaš iskustva vidim
stvarno si hrabar, kapa do poda
aj, zovi je
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
je, pitu zeljanicu će napravi od menečardak efendija wrote:kaja je ustaša i ima da je sredi ko panta pitu!Regoč wrote:Kaja na Noorči! Liep prizor.Noor wrote:čardak efendija wrote:ako me budeš i dalje napadala zvaću kaju u pomoć, ako se django mogao sakriti ispod njene suknje mogu i ja a ona vole nas srbe i jebaće ti kevu na kamaru!Noor wrote:
čitam ja kako ti pišeš, petlu jedan, ali naslutila sam kod tebe i neki predosjećaj, imaš iskustva vidim
aj, zovi je
Guest- Guest
mogu ti pustit pjesmučardak efendija wrote:pa jesmo i šta nam možeš?RayMabus wrote:pa kad ste iskompleksiraničardak efendija wrote:nama srbima uvek smeta, zato stalno patimo!RayMabus wrote:Ne vidim šta su iskompleksirani srbi bitni
Svjetski prvak pobijedila brite amerikancie itd itd
NEKA PATI KOME SMETA
https://www.google.hr/search?q=neka+pati+kome+smeta+hrvatska+je+prvak+svijeta&oq=ne&aqs=chrome.0.69i59j69i61j69i60l2j0j5.2067j0j4&client=ms-android-tmobile-hr&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#scso=uid_WZIIWwAF7X8KFG_HjA8KIw_1:1241
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
taj je izgubio kuvarsku kapu ili mu je drugi srbin ukrao dok je ovaj ranjen ležo!Noor wrote:ej, junače..da nis' ti ovaj Perić, iz Bodbrđa podno Majevice?čardak efendija wrote:kajoooo, braćo srbi pomagajte, ustaškinja me napada jedan na jedan a to je nedopustivo!Noor wrote:čardak efendija wrote:ako me budeš i dalje napadala zvaću kaju u pomoć, ako se django mogao sakriti ispod njene suknje mogu i ja a ona vole nas srbe i jebaće ti kevu na kamaru!Noor wrote:
aj, zovi je
ako se ne pojavi vadim kuvarsku kapu istog momenta!
i tebe će kaja srediti, njena ljubav prema nama srbima je najača na svetu!Regoč wrote:Mojoj ujni nema para. Bit će Kaji ravno sve do Kosova, možda i do Macedonije.čardak efendija wrote:kaja je ustaša i ima da je sredi ko panta pitu!Regoč wrote:Kaja na Noorči! Liep prizor.Noor wrote:čardak efendija wrote:
ako me budeš i dalje napadala zvaću kaju u pomoć, ako se django mogao sakriti ispod njene suknje mogu i ja a ona vole nas srbe i jebaće ti kevu na kamaru!
aj, zovi je
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Pustit ćeš Kaju na mene? Ništa od toga, ne da Veber da ona ide na ikoga osim na njega.čardak efendija wrote:i tebe će kaja srediti, njena ljubav prema nama srbima je najača na svetu!Regoč wrote:Mojoj ujni nema para. Bit će Kaji ravno sve do Kosova, možda i do Macedonije.čardak efendija wrote:kaja je ustaša i ima da je sredi ko panta pitu!Regoč wrote:Kaja na Noorči! Liep prizor.Noor wrote:
aj, zovi je
lako ti je sad protiv nje kad je nema, videćeš ti kad ona oseti da je srbin u opasnosti, doletiće ko vetar i braniti me kao lavica!Noor wrote:je, pitu zeljanicu će napravi od menečardak efendija wrote:kaja je ustaša i ima da je sredi ko panta pitu!Regoč wrote:Kaja na Noorči! Liep prizor.Noor wrote:čardak efendija wrote:
ako me budeš i dalje napadala zvaću kaju u pomoć, ako se django mogao sakriti ispod njene suknje mogu i ja a ona vole nas srbe i jebaće ti kevu na kamaru!
aj, zovi je
2017-08-05
ne kaže se veber nego VeBeeR, jel ja srbin moram da te učim!Regoč wrote:Pustit ćeš Kaju na mene? Ništa od toga, ne da Veber da ona ide na ikoga osim na njega.čardak efendija wrote:i tebe će kaja srediti, njena ljubav prema nama srbima je najača na svetu!Regoč wrote:Mojoj ujni nema para. Bit će Kaji ravno sve do Kosova, možda i do Macedonije.čardak efendija wrote:kaja je ustaša i ima da je sredi ko panta pitu!Regoč wrote:
Kaja na Noorči! Liep prizor.
2017-08-05
neće stići, kad te uvatim, letit ćeš preko zidićačardak efendija wrote:lako ti je sad protiv nje kad je nema, videćeš ti kad ona oseti da je srbin u opasnosti, doletiće ko vetar i braniti me kao lavica!Noor wrote:je, pitu zeljanicu će napravi od menečardak efendija wrote:kaja je ustaša i ima da je sredi ko panta pitu!Regoč wrote:Kaja na Noorči! Liep prizor.Noor wrote:
aj, zovi je
Guest- Guest
Ipak ste vi ratnički narod.čardak efendija wrote:ne kaže se veber nego VeBeeR, jel ja srbin moram da te učim!Regoč wrote:Pustit ćeš Kaju na mene? Ništa od toga, ne da Veber da ona ide na ikoga osim na njega.čardak efendija wrote:i tebe će kaja srediti, njena ljubav prema nama srbima je najača na svetu!Regoč wrote:Mojoj ujni nema para. Bit će Kaji ravno sve do Kosova, možda i do Macedonije.čardak efendija wrote:
kaja je ustaša i ima da je sredi ko panta pitu!
Jastro je na zidiću. Jel i Efendija na istom?Noor wrote:neće stići, kad te uvatim, letit ćeš preko zidićačardak efendija wrote:lako ti je sad protiv nje kad je nema, videćeš ti kad ona oseti da je srbin u opasnosti, doletiće ko vetar i braniti me kao lavica!Noor wrote:je, pitu zeljanicu će napravi od menečardak efendija wrote:kaja je ustaša i ima da je sredi ko panta pitu!Regoč wrote:
nemoj mi na zidić, ionako sam padam sa njega kad se naroljam rakije!Noor wrote:neće stići, kad te uvatim, letit ćeš preko zidićačardak efendija wrote:lako ti je sad protiv nje kad je nema, videćeš ti kad ona oseti da je srbin u opasnosti, doletiće ko vetar i braniti me kao lavica!Noor wrote:je, pitu zeljanicu će napravi od menečardak efendija wrote:kaja je ustaša i ima da je sredi ko panta pitu!Regoč wrote:
2017-08-05
da ako nas je puno više, po mogućnosti deset puta!Regoč wrote:Ipak ste vi ratnički narod.čardak efendija wrote:ne kaže se veber nego VeBeeR, jel ja srbin moram da te učim!Regoč wrote:Pustit ćeš Kaju na mene? Ništa od toga, ne da Veber da ona ide na ikoga osim na njega.čardak efendija wrote:i tebe će kaja srediti, njena ljubav prema nama srbima je najača na svetu!Regoč wrote:
Mojoj ujni nema para. Bit će Kaji ravno sve do Kosova, možda i do Macedonije.
2017-08-05
to je nama srbima nacionalni sport!Regoč wrote:Jastro je na zidiću. Jel i Efendija na istom?Noor wrote:neće stići, kad te uvatim, letit ćeš preko zidićačardak efendija wrote:lako ti je sad protiv nje kad je nema, videćeš ti kad ona oseti da je srbin u opasnosti, doletiće ko vetar i braniti me kao lavica!Noor wrote:je, pitu zeljanicu će napravi od menečardak efendija wrote:
kaja je ustaša i ima da je sredi ko panta pitu!
2017-08-05
Jel zidić isti ili imate svatko svoj zidić?čardak efendija wrote:to je nama srbima nacionalni sport!Regoč wrote:Jastro je na zidiću. Jel i Efendija na istom?Noor wrote:neće stići, kad te uvatim, letit ćeš preko zidićačardak efendija wrote:lako ti je sad protiv nje kad je nema, videćeš ti kad ona oseti da je srbin u opasnosti, doletiće ko vetar i braniti me kao lavica!Noor wrote:
je, pitu zeljanicu će napravi od mene
Ne znam gde on boravi ali moj je svaki zidić gde ima šta da se loče!Regoč wrote:Jel zidić isti ili imate svatko svoj zidić?čardak efendija wrote:to je nama srbima nacionalni sport!Regoč wrote:Jastro je na zidiću. Jel i Efendija na istom?Noor wrote:neće stići, kad te uvatim, letit ćeš preko zidićačardak efendija wrote:
lako ti je sad protiv nje kad je nema, videćeš ti kad ona oseti da je srbin u opasnosti, doletiće ko vetar i braniti me kao lavica!
2017-08-05
Jastro je Krkan.čardak efendija wrote:Ne znam gde on boravi ali moj je svaki zidić gde ima šta da se loče!Regoč wrote:Jel zidić isti ili imate svatko svoj zidić?čardak efendija wrote:to je nama srbima nacionalni sport!Regoč wrote:Jastro je na zidiću. Jel i Efendija na istom?Noor wrote:
neće stići, kad te uvatim, letit ćeš preko zidića
onda je srbin sigurno! nisu svi krkani srbi ali su svi srbi krkani!Regoč wrote:Jastro je Krkan.čardak efendija wrote:Ne znam gde on boravi ali moj je svaki zidić gde ima šta da se loče!Regoč wrote:Jel zidić isti ili imate svatko svoj zidić?čardak efendija wrote:to je nama srbima nacionalni sport!Regoč wrote:
Jastro je na zidiću. Jel i Efendija na istom?
2017-08-05
Kaže Jastro da su Krkani uglavnom Hrvati. A opet, Srbi su svi i svuda pa su onda i Krkani.čardak efendija wrote:onda je srbin sigurno! nisu svi krkani srbi ali su svi srbi krkani!Regoč wrote:Jastro je Krkan.čardak efendija wrote:Ne znam gde on boravi ali moj je svaki zidić gde ima šta da se loče!Regoč wrote:Jel zidić isti ili imate svatko svoj zidić?čardak efendija wrote:
to je nama srbima nacionalni sport!
i odlični ste u tome, eto ti si dokazčardak efendija wrote:to je nama srbima nacionalni sport!Regoč wrote:Jastro je na zidiću. Jel i Efendija na istom?Noor wrote:neće stići, kad te uvatim, letit ćeš preko zidićačardak efendija wrote:lako ti je sad protiv nje kad je nema, videćeš ti kad ona oseti da je srbin u opasnosti, doletiće ko vetar i braniti me kao lavica!Noor wrote:
je, pitu zeljanicu će napravi od mene
Guest- Guest
Hvala hvala, još jedan poen za mene, kaja će poluditi od sreće kad vidi kako sam dobar srbin i kako me svi hvaleNoor wrote:i odlični ste u tome, eto ti si dokazčardak efendija wrote:to je nama srbima nacionalni sport!Regoč wrote:Jastro je na zidiću. Jel i Efendija na istom?Noor wrote:neće stići, kad te uvatim, letit ćeš preko zidićačardak efendija wrote:
lako ti je sad protiv nje kad je nema, videćeš ti kad ona oseti da je srbin u opasnosti, doletiće ko vetar i braniti me kao lavica!
2017-08-05
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Katastrofalni potresi razaraju Albaniju
» Brisel se ponovo trese
» Novi jači potres u Hrvatskoj: Drhtao čitav region, treslo se i u Beogradu
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» BLUDNICA SE TRESE...
» Brisel se ponovo trese
» Novi jači potres u Hrvatskoj: Drhtao čitav region, treslo se i u Beogradu
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» BLUDNICA SE TRESE...
Page 8 of 10