hrvatskoj ponovo zlato, a ne trese se region, bome ni forum
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: hrvatskoj ponovo zlato, a ne trese se region, bome ni forum
Čestitke Sandri! "Region" njek pati, a Peljški most se gradi.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
A baš netko pati. Vi ne biste vjerovali kad bih vam rekao da na nogometnim prvenstvima na kojima nema Srbije,veliki dio Srba navija za Hrvatsku.Regoč wrote:Čestitke Sandri! "Region" njek pati, a Peljški most se gradi.
Pa čak je i Dodik rekao da bi na utakmici Hrvatska-BIH navijao za Hrvatsku.
Jednom je i Šekularac rekao da bi na utakmici Partizan-Hajduk,navijao za Hajduk.
Srbe uopće ne bole hrvatski sportski uspjesi(osim u direktnim susretima).
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mislim da ti i njih boli kurac za sportske uspjehe, oni vise briju na to kako se netko nije probudio u 5 i čestitao im da mogu srat do besvijesti ili kako netko jako pati...jastreb wrote:A baš netko pati. Vi ne biste vjerovali kad bih vam rekao da na nogometnim prvenstvima na kojima nema Srbije,veliki dio Srba navija za Hrvatsku.Regoč wrote:Čestitke Sandri! "Region" njek pati, a Peljški most se gradi.
Jednom je i Šekularac rekao da bi na utakmici Partizan-Hajduk,navijao za Hajduk.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Srbe boli samo postojanje Hrvatske i Hrvatah. Vidi se po svakom njihovu upisu, da se ne ograničujemo na službenu politiku.jastreb wrote:A baš netko pati. Vi ne biste vjerovali kad bih vam rekao da na nogometnim prvenstvima na kojima nema Srbije,veliki dio Srba navija za Hrvatsku.Regoč wrote:Čestitke Sandri! "Region" njek pati, a Peljški most se gradi.
Ni tebe nije dirnul Sandrin uspjeh?kaja wrote:Mislim da ti i njih boli kurac za sportske uspjehe, oni vise briju na to kako se netko nije probudio u 5 i čestitao im da mogu srat do besvijesti ili kako netko jako pati...jastreb wrote:A baš netko pati. Vi ne biste vjerovali kad bih vam rekao da na nogometnim prvenstvima na kojima nema Srbije,veliki dio Srba navija za Hrvatsku.Regoč wrote:Čestitke Sandri! "Region" njek pati, a Peljški most se gradi.
Što jes, jes. Neviđeno me zabole.Regoč wrote:Srbe boli samo postojanje Hrvatske i Hrvatah. Vidi se po svakom njihovu upisu, da se ne ograničujemo na službenu politiku.jastreb wrote:A baš netko pati. Vi ne biste vjerovali kad bih vam rekao da na nogometnim prvenstvima na kojima nema Srbije,veliki dio Srba navija za Hrvatsku.Regoč wrote:Čestitke Sandri! "Region" njek pati, a Peljški most se gradi.
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
To samo mi mislimo i to "postojanje Hrvatske" nas je i dovelo tu gdje jesmo. Na samo dno.Regoč wrote:Srbe boli samo postojanje Hrvatske i Hrvatah. Vidi se po svakom njihovu upisu, da se ne ograničujemo na službenu politiku.jastreb wrote:A baš netko pati. Vi ne biste vjerovali kad bih vam rekao da na nogometnim prvenstvima na kojima nema Srbije,veliki dio Srba navija za Hrvatsku.Regoč wrote:Čestitke Sandri! "Region" njek pati, a Peljški most se gradi.
Tonemo sve dublje,ali mislimo kako Srbi pate zbog našeg postojanja i time se tješimo.
2014-04-22
2. ivani je fakticki oteto zlato, zato je tema.
to je svetska sportska hit informacija, ovih dana.
posebno je na zapadu to komentarisano, od strane
mnogih sportista i medija.
cak, ne znam, ali navodno nisu dopustili
nekom nasem da joj pritegne broj, da je
ne dodiruje, navodno, ne znam sigurno.
to je svetska sportska hit informacija, ovih dana.
posebno je na zapadu to komentarisano, od strane
mnogih sportista i medija.
cak, ne znam, ali navodno nisu dopustili
nekom nasem da joj pritegne broj, da je
ne dodiruje, navodno, ne znam sigurno.
2017-05-25
Nas je sveti Sava učio da otimamo od drugih a ako je tako kako pišeš onda nije ni čudo što smo mi srbi u pički materinoj, pogotovo oni prekodrinci i jajare kao django!kic wrote:
oteto-prokleto..
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Mozda neke pacijente s dijagnozom kao tvojom ali s druge strane i boli. Najbolje da zajedno odete u picku materinu i uživate , da vas ne cujemo. Poslacu i palice da se zabavljate. Smorili ste vec i zemlju i nebo i sve idotarijama.Regoč wrote:Srbe boli samo postojanje Hrvatske i Hrvatah. Vidi se po svakom njihovu upisu, da se ne ograničujemo na službenu politiku.jastreb wrote:A baš netko pati. Vi ne biste vjerovali kad bih vam rekao da na nogometnim prvenstvima na kojima nema Srbije,veliki dio Srba navija za Hrvatsku.Regoč wrote:Čestitke Sandri! "Region" njek pati, a Peljški most se gradi.
2015-08-15
mi srbi smo u pički materinoj, ako neko želi da dođe kod nas rado ćemo ga primiti!kaja wrote:Mozda neke pacijente s dijagnozom kao tvojom ali s druge strane i boli. Najbolje da zajedno odete u picku materinu i uživate , da vas ne cujemo. Poslacu i palice da se zabavljate. Smorili ste vec i zemlju i nebo i sve idotarijama.Regoč wrote:Srbe boli samo postojanje Hrvatske i Hrvatah. Vidi se po svakom njihovu upisu, da se ne ograničujemo na službenu politiku.jastreb wrote:A baš netko pati. Vi ne biste vjerovali kad bih vam rekao da na nogometnim prvenstvima na kojima nema Srbije,veliki dio Srba navija za Hrvatsku.Regoč wrote:Čestitke Sandri! "Region" njek pati, a Peljški most se gradi.
2017-08-05
@Regoč wrote:Čestitke Sandri! "Region" njek pati, a Peljški most se gradi.
ne znam zasto bismo patili ??
ali, ok !
mozda je ta pretpostavka plus, extra, tvom zadovoljstvu !
ali, ok !
2017-05-25
Za koga ćeš navijati u mečevima Rijeke i Olimpijakosa?pizzon wrote:@Regoč wrote:Čestitke Sandri! "Region" njek pati, a Peljški most se gradi.
ali, ok !
2014-04-22
dobro aj budite ljudi, pizzoni dzango i recite im da plačete od jutra jer Hrvatska postoji, vidite da im je dan inače usran
2015-08-15
nisi ti seko ni svesna ni nesvesna koliko ima istine u ovome, kad nam dođete šaka opet ima da završite u minskom polju gamadi ustaška!kaja wrote:dobro aj budite ljudi, pizzoni dzango i recite im da plačete od jutra jer Hrvatska postoji, vidite da im je dan inače usran
2017-08-05
jastreb wrote:Za koga ćeš navijati u mečevima Rijeke i Olimpijakosa?pizzon wrote:@Regoč wrote:Čestitke Sandri! "Region" njek pati, a Peljški most se gradi.
ali, ok !
ovako,
svesno za grke,
podsvesno za rijeku !
to je istina !
2017-05-25
Naivan si ti, curo, naivna, kao i oni što su mnili 90. da Armija neće dopustiti rat.kaja wrote:dobro aj budite ljudi, pizzoni dzango i recite im da plačete od jutra jer Hrvatska postoji, vidite da im je dan inače usran
kaja wrote:dobro aj budite ljudi, pizzoni dzango i recite im da plačete od jutra jer Hrvatska postoji, vidite da im je dan inače usran
neeee,
u mom slucaju daleko pre sto se yuga raspala,
a posebno,
sto se raspala sa onolikom mrznjom medju ljudima
2017-05-25
Da niste pokrenuli agresiju, mirno bismo se razišli.pizzon wrote:kaja wrote:dobro aj budite ljudi, pizzoni dzango i recite im da plačete od jutra jer Hrvatska postoji, vidite da im je dan inače usran
neeee,
u mom slucaju daleko pre sto se yuga raspala,
a posebno,
sto se raspala sa onolikom mrznjom medju ljudima
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Katastrofalni potresi razaraju Albaniju
» Brisel se ponovo trese
» Novi jači potres u Hrvatskoj: Drhtao čitav region, treslo se i u Beogradu
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» BLUDNICA SE TRESE...
» Brisel se ponovo trese
» Novi jači potres u Hrvatskoj: Drhtao čitav region, treslo se i u Beogradu
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» BLUDNICA SE TRESE...
Page 2 of 10