hrvatskoj ponovo zlato, a ne trese se region, bome ni forum
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: hrvatskoj ponovo zlato, a ne trese se region, bome ni forum
Aha,a zašto unda udaraš ekavicu?čardak efendija wrote:ja živim u rvatskoj pa sam možda zato drugčiji srbin!jastreb wrote:Da si Srbin,bio bi radoznao.čardak efendija wrote:probo sam i opet isto, ne pali to kod nas srba, nego zašto nećeš da mene štitiš ko ostale srbe, jako sam znatiželjan!kaja wrote:E opet se ponavljaš, pokvario si se. Probaj upali ugasi !
Ajd,prestani s tom komedijom.
Proziran si ko kristal.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
i jel dobra kad je preporučaš, kako na tebe deluje?kaja wrote:Onu na kojoj pise varikina.čardak efendija wrote:koju mi preporučaš, pitaj prekodrince oni su sigurno stručnjaci za to!kaja wrote:Promjeni brlju, ova ti lose djeluje na mozak
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
jer sam živeo i u srbiji i onda mi se sve pomeša!jastreb wrote:Aha,a zašto unda udaraš ekavicu?čardak efendija wrote:ja živim u rvatskoj pa sam možda zato drugčiji srbin!jastreb wrote:Da si Srbin,bio bi radoznao.čardak efendija wrote:probo sam i opet isto, ne pali to kod nas srba, nego zašto nećeš da mene štitiš ko ostale srbe, jako sam znatiželjan!kaja wrote:E opet se ponavljaš, pokvario si se. Probaj upali ugasi !
Ajd,prestani s tom komedijom.
Proziran si ko kristal.
2017-08-05
Čardak Efendija poopćio sve tutleke..
Guest- Guest
Ljubo, jesi li za vikend na Plitvicama?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
ajde da sam dobar barem u nečemu :)pismejker wrote:Čardak Efendija poopćio sve tutleke..
2017-08-05
čardak efendija wrote:ajde da sam dobar barem u nečemu :)pismejker wrote:Čardak Efendija poopćio sve tutleke..
slutim vrhunski umni intelekt..
Guest- Guest
Sandra Perković: Žao mi je što se Jugoslavija raspala, mislim da bismo bili najjača silaljubo1212 wrote:http://sportske.jutarnji.hr/sportmix/atletika/foto-fantasticna-sandra-perkovic-opet-na-krovu-svijeta-nitko-nije-ravan-hrvatskoj-junakinji-pomela-konkurenciju-impresivnom-serijom-hitaca/6456817/
politička jelte korektnost...zanimljivo da srbići odmah lijepe i ovdje teme kad dominišu il kad ih kao zakinu u dominisanju...
pa ceo region slavi njihove pobede...i tak
jel hrvat uzme krunu, nema šanse da bi se korektno čestitalo, prenijelo vijest...
ne čudi toliko, kolko je zanimljivo primjetiti...
Auuuuu...ovo "rvacko cvece" mu dodje low cost verzija Crvenkastog...
Crvenkasti za sirotinju.Stanojko wrote:Auuuuu...ovo "rvacko cvece" mu dodje low cost verzija Crvenkastog...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Katastrofalni potresi razaraju Albaniju
» Brisel se ponovo trese
» Novi jači potres u Hrvatskoj: Drhtao čitav region, treslo se i u Beogradu
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» BLUDNICA SE TRESE...
» Brisel se ponovo trese
» Novi jači potres u Hrvatskoj: Drhtao čitav region, treslo se i u Beogradu
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» BLUDNICA SE TRESE...
Page 10 of 10