hrvatskoj ponovo zlato, a ne trese se region, bome ni forum
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: hrvatskoj ponovo zlato, a ne trese se region, bome ni forum
Hvala hvala, još jedan poen za mene, kaja će poluditi od sreće kad vidi kako sam dobar srbin i kako me svi hvaleNoor wrote:i odlični ste u tome, eto ti si dokazčardak efendija wrote:to je nama srbima nacionalni sport!Regoč wrote:Jastro je na zidiću. Jel i Efendija na istom?Noor wrote:neće stići, kad te uvatim, letit ćeš preko zidićačardak efendija wrote:
lako ti je sad protiv nje kad je nema, videćeš ti kad ona oseti da je srbin u opasnosti, doletiće ko vetar i braniti me kao lavica!
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Dosadan si malo, ponavljaš se , zabavio si me sa par postova al sve dalje je pokvarena ploča i rew...čardak efendija wrote:Hvala hvala, još jedan poen za mene, kaja će poluditi od sreće kad vidi kako sam dobar srbin i kako me svi hvaleNoor wrote:i odlični ste u tome, eto ti si dokazčardak efendija wrote:to je nama srbima nacionalni sport!Regoč wrote:Jastro je na zidiću. Jel i Efendija na istom?Noor wrote:
neće stići, kad te uvatim, letit ćeš preko zidića
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zato ćeš ti nas srbe da zabavljaš do kraja životakaja wrote:Dosadan si malo, ponavljaš se , zabavio si me sa par postova al sve dalje je pokvarena ploča i rew...čardak efendija wrote:Hvala hvala, još jedan poen za mene, kaja će poluditi od sreće kad vidi kako sam dobar srbin i kako me svi hvaleNoor wrote:i odlični ste u tome, eto ti si dokazčardak efendija wrote:to je nama srbima nacionalni sport!Regoč wrote:
Jastro je na zidiću. Jel i Efendija na istom?
2017-08-05
Ma nosi se u kurac glupičardak efendija wrote:zato ćeš ti nas srbe da zabavljaš do kraja životakaja wrote:Dosadan si malo, ponavljaš se , zabavio si me sa par postova al sve dalje je pokvarena ploča i rew...čardak efendija wrote:Hvala hvala, još jedan poen za mene, kaja će poluditi od sreće kad vidi kako sam dobar srbin i kako me svi hvaleNoor wrote:i odlični ste u tome, eto ti si dokazčardak efendija wrote:
to je nama srbima nacionalni sport!
2015-08-15
glup jesam ali sam i srbin, jel mogu ja danas pod tvoju suknju ako me ustaše napadna a?kaja wrote:Ma nosi se u kurac glupičardak efendija wrote:zato ćeš ti nas srbe da zabavljaš do kraja životakaja wrote:Dosadan si malo, ponavljaš se , zabavio si me sa par postova al sve dalje je pokvarena ploča i rew...čardak efendija wrote:Hvala hvala, još jedan poen za mene, kaja će poluditi od sreće kad vidi kako sam dobar srbin i kako me svi hvaleNoor wrote:
i odlični ste u tome, eto ti si dokaz
2017-08-05
Možes danas jedino nogu u guzicu od mene dobiti, sklonište potrazi kod debila koji se prave da si i interesantančardak efendija wrote:glup jesam ali sam i srbin, jel mogu ja danas pod tvoju suknju ako me ustaše napadna a?kaja wrote:Ma nosi se u kurac glupičardak efendija wrote:zato ćeš ti nas srbe da zabavljaš do kraja životakaja wrote:Dosadan si malo, ponavljaš se , zabavio si me sa par postova al sve dalje je pokvarena ploča i rew...čardak efendija wrote:
Hvala hvala, još jedan poen za mene, kaja će poluditi od sreće kad vidi kako sam dobar srbin i kako me svi hvale
2015-08-15
Zanimljivo je što ga mnogi ovdje smatraju Srbinom.kaja wrote:Možes danas jedino nogu u guzicu od mene dobiti, sklonište potrazi kod debila koji se prave da si i interesantančardak efendija wrote:glup jesam ali sam i srbin, jel mogu ja danas pod tvoju suknju ako me ustaše napadna a?kaja wrote:Ma nosi se u kurac glupičardak efendija wrote:zato ćeš ti nas srbe da zabavljaš do kraja životakaja wrote:
Dosadan si malo, ponavljaš se , zabavio si me sa par postova al sve dalje je pokvarena ploča i rew...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa zašto tako, otkako sam na portalu ti štitiš nas srbe, možda ne volis nas krajišnike zato što smo pametniji od onih prekodrinskih jajara a?kaja wrote:Možes danas jedino nogu u guzicu od mene dobiti, sklonište potrazi kod debila koji se prave da si i interesantančardak efendija wrote:glup jesam ali sam i srbin, jel mogu ja danas pod tvoju suknju ako me ustaše napadna a?kaja wrote:Ma nosi se u kurac glupičardak efendija wrote:zato ćeš ti nas srbe da zabavljaš do kraja životakaja wrote:
Dosadan si malo, ponavljaš se , zabavio si me sa par postova al sve dalje je pokvarena ploča i rew...
ja jesam srbin brate srbine, mi se odmah nanjušimo!jastreb wrote:Zanimljivo je što ga mnogi ovdje smatraju Srbinom.kaja wrote:Možes danas jedino nogu u guzicu od mene dobiti, sklonište potrazi kod debila koji se prave da si i interesantančardak efendija wrote:glup jesam ali sam i srbin, jel mogu ja danas pod tvoju suknju ako me ustaše napadna a?kaja wrote:Ma nosi se u kurac glupičardak efendija wrote:
zato ćeš ti nas srbe da zabavljaš do kraja života
2017-08-05
E opet se ponavljaš, pokvario si se. Probaj upali ugasi !
2015-08-15
probo sam i opet isto, ne pali to kod nas srba, nego zašto nećeš da mene štitiš ko ostale srbe, jako sam znatiželjan!kaja wrote:E opet se ponavljaš, pokvario si se. Probaj upali ugasi !
2017-08-05
Ej, nepristojan si , ponavljaš se, nisam dobre volje i zbilja bi ti mogla je jebat mater danas ... pa do bana.čardak efendija wrote:probo sam i opet isto, ne pali to kod nas srba, nego zašto nećeš da mene štitiš ko ostale srbe, jako sam znatiželjan!kaja wrote:E opet se ponavljaš, pokvario si se. Probaj upali ugasi !
Aj jos malo davi
2015-08-15
pa mi srbi kažemo jedan drugome i jebem ti dete i ne ljutimo se akamoli ako nam kevu neko spominje :)kaja wrote:Ej, nepristojan si , ponavljaš se, nisam dobre volje i zbilja bi ti mogla je jebat mater danas ... pa do bana.čardak efendija wrote:probo sam i opet isto, ne pali to kod nas srba, nego zašto nećeš da mene štitiš ko ostale srbe, jako sam znatiželjan!kaja wrote:E opet se ponavljaš, pokvario si se. Probaj upali ugasi !
Aj jos malo davi
A zašto srećo nisi dobre volje ako se sme znati, nema ti prekodrinaca na portalu ili te nešto drugo živcira?
2017-08-05
Pa znas ono , kad ustanes na levu. Tako bi ti samar sad mogla zviznut da bi mislio da si cecenčardak efendija wrote:pa mi srbi kažemo jedan drugome i jebem ti dete i ne ljutimo se akamoli ako nam kevu neko spominje :)kaja wrote:Ej, nepristojan si , ponavljaš se, nisam dobre volje i zbilja bi ti mogla je jebat mater danas ... pa do bana.čardak efendija wrote:probo sam i opet isto, ne pali to kod nas srba, nego zašto nećeš da mene štitiš ko ostale srbe, jako sam znatiželjan!kaja wrote:E opet se ponavljaš, pokvario si se. Probaj upali ugasi !
Aj jos malo davi
A zašto srećo nisi dobre volje ako se sme znati, nema ti prekodrinaca na portalu ili te nešto drugo živcira?
2015-08-15
ajde smiri se, došao ti je štićenik :) jel možemo sad biti prijatelji i da te zovnem ako me ustaše napadnu :) Sinoć sam te dozivao jer me ona kokoška napala i mislio sam da će da stigmneš ali tebe nema ko ni srpske pobede vekovima!kaja wrote:Pa znas ono , kad ustanes na levu. Tako bi ti samar sad mogla zviznut da bi mislio da si cecenčardak efendija wrote:pa mi srbi kažemo jedan drugome i jebem ti dete i ne ljutimo se akamoli ako nam kevu neko spominje :)kaja wrote:Ej, nepristojan si , ponavljaš se, nisam dobre volje i zbilja bi ti mogla je jebat mater danas ... pa do bana.čardak efendija wrote:probo sam i opet isto, ne pali to kod nas srba, nego zašto nećeš da mene štitiš ko ostale srbe, jako sam znatiželjan!kaja wrote:E opet se ponavljaš, pokvario si se. Probaj upali ugasi !
Aj jos malo davi
2017-08-05
Promjeni brlju, ova ti lose djeluje na mozak
2015-08-15
Da si Srbin,bio bi radoznao.čardak efendija wrote:probo sam i opet isto, ne pali to kod nas srba, nego zašto nećeš da mene štitiš ko ostale srbe, jako sam znatiželjan!kaja wrote:E opet se ponavljaš, pokvario si se. Probaj upali ugasi !
Ajd,prestani s tom komedijom.
Proziran si ko kristal.
2014-04-22
koju mi preporučaš, pitaj prekodrince oni su sigurno stručnjaci za to!kaja wrote:Promjeni brlju, ova ti lose djeluje na mozak
2017-08-05
ja živim u rvatskoj pa sam možda zato drugčiji srbin!jastreb wrote:Da si Srbin,bio bi radoznao.čardak efendija wrote:probo sam i opet isto, ne pali to kod nas srba, nego zašto nećeš da mene štitiš ko ostale srbe, jako sam znatiželjan!kaja wrote:E opet se ponavljaš, pokvario si se. Probaj upali ugasi !
Proziran si ko kristal.
2017-08-05
Onu na kojoj pise varikina.čardak efendija wrote:koju mi preporučaš, pitaj prekodrince oni su sigurno stručnjaci za to!kaja wrote:Promjeni brlju, ova ti lose djeluje na mozak
2015-08-15
Aha,a zašto unda udaraš ekavicu?čardak efendija wrote:ja živim u rvatskoj pa sam možda zato drugčiji srbin!jastreb wrote:Da si Srbin,bio bi radoznao.čardak efendija wrote:probo sam i opet isto, ne pali to kod nas srba, nego zašto nećeš da mene štitiš ko ostale srbe, jako sam znatiželjan!kaja wrote:E opet se ponavljaš, pokvario si se. Probaj upali ugasi !
Proziran si ko kristal.
2014-04-22
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Katastrofalni potresi razaraju Albaniju
» Brisel se ponovo trese
» Novi jači potres u Hrvatskoj: Drhtao čitav region, treslo se i u Beogradu
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» BLUDNICA SE TRESE...
» Brisel se ponovo trese
» Novi jači potres u Hrvatskoj: Drhtao čitav region, treslo se i u Beogradu
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» BLUDNICA SE TRESE...
Page 9 of 10