hrvatskoj ponovo zlato, a ne trese se region, bome ni forum
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: hrvatskoj ponovo zlato, a ne trese se region, bome ni forum
Ti si naš forumski fetiš.Noor wrote:bar jedna mora i bit na forumuRegoč wrote:Partijaš, peder i Srbin? To je stereotipizacija, Noorči ti si njeka ujna.Noor wrote:je, kako znaš?čardak efendija wrote:ako je još i srbin nema veće kazne od toga!Regoč wrote:
Još je u šoku što joj je partijski drug peder.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
RayMabus wrote:Ne vidim šta su iskompleksirani srbi bitni
Svjetski prvak pobijedila brite amerikancie itd itd
NEKA PATI KOME SMETA
čitam ja kako ti pišeš, petlu jedan, ali naslutila sam kod tebe i neki predosjećaj, imaš iskustva vidimčardak efendija wrote:pa ne znam da je srbin, kažem ako je srbin, čitaj malo kokoško šta pišem!!Noor wrote:je, kako znaš?čardak efendija wrote:ako je još i srbin nema veće kazne od toga!Regoč wrote:Još je u šoku što joj je partijski drug peder.čardak efendija wrote:
umesto da bude zahvalna što me uhvatila iskrenost ona me još i napada :(
Guest- Guest
nama srbima uvek smeta, zato stalno patimo!RayMabus wrote:Ne vidim šta su iskompleksirani srbi bitni
NEKA PATI KOME SMETA
Zna bit srbstva pa mu je lako. Mi možemo tek nagađati.Noor wrote:čitam ja kako ti pišeš, petlu jedan, ali naslutila sam kod tebe i neki predosjećaj, imaš iskustva vidimčardak efendija wrote:pa ne znam da je srbin, kažem ako je srbin, čitaj malo kokoško šta pišem!!Noor wrote:je, kako znaš?čardak efendija wrote:ako je još i srbin nema veće kazne od toga!Regoč wrote:
ma onako iz viđenja, al ovo nikad ne bih rekla da je moguće, nisam mislila da se može desiti..eto, nikad ne reci nikadRegoč wrote:Očito se dobro znate i nije se dalo naslutiti, jel.Noor wrote:nije šok, al je nevjerica..u šoku je deboto, jer nije pop u pitanjuRegoč wrote:Još je u šoku što joj je partijski drug peder.čardak efendija wrote:umesto da bude zahvalna što me uhvatila iskrenost ona me još i napada :(Regoč wrote:
Njeka kaže što mu je na umu, bolje da saznamo na vrieme nego da se kasnije iznenadimo.
Guest- Guest
ako me budeš i dalje napadala zvaću kaju u pomoć, ako se django mogao sakriti ispod njene suknje mogu i ja a ona vole nas srbe i jebaće ti kevu na kamaru!Noor wrote:čitam ja kako ti pišeš, petlu jedan, ali naslutila sam kod tebe i neki predosjećaj, imaš iskustva vidimčardak efendija wrote:pa ne znam da je srbin, kažem ako je srbin, čitaj malo kokoško šta pišem!!Noor wrote:je, kako znaš?čardak efendija wrote:ako je još i srbin nema veće kazne od toga!Regoč wrote:
Odsad na tribinama nema više "tko ne skače - Srbin", već "kome smeta - Srbin".čardak efendija wrote:nama srbima uvek smeta, zato stalno patimo!RayMabus wrote:Ne vidim šta su iskompleksirani srbi bitni
NEKA PATI KOME SMETA
pa kad ste iskompleksiraničardak efendija wrote:nama srbima uvek smeta, zato stalno patimo!RayMabus wrote:Ne vidim šta su iskompleksirani srbi bitni
NEKA PATI KOME SMETA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bilo je i u nas zadnjih godinah njekoliko outanjah, za njeke se ljude sumnjalo, za njeke nismo mogli vjerovati.Noor wrote:ma onako iz viđenja, al ovo nikad ne bih rekla da je moguće, nisam mislila da se može desiti..eto, nikad ne reci nikadRegoč wrote:Očito se dobro znate i nije se dalo naslutiti, jel.Noor wrote:nije šok, al je nevjerica..u šoku je deboto, jer nije pop u pitanjuRegoč wrote:Još je u šoku što joj je partijski drug peder.čardak efendija wrote:
umesto da bude zahvalna što me uhvatila iskrenost ona me još i napada :(
čardak efendija wrote:ako me budeš i dalje napadala zvaću kaju u pomoć, ako se django mogao sakriti ispod njene suknje mogu i ja a ona vole nas srbe i jebaće ti kevu na kamaru!Noor wrote:čitam ja kako ti pišeš, petlu jedan, ali naslutila sam kod tebe i neki predosjećaj, imaš iskustva vidimčardak efendija wrote:pa ne znam da je srbin, kažem ako je srbin, čitaj malo kokoško šta pišem!!Noor wrote:je, kako znaš?čardak efendija wrote:
ako je još i srbin nema veće kazne od toga!
stvarno si hrabar, kapa do poda
aj, zovi je
Guest- Guest
Kaja na Noorči! Liep prizor.Noor wrote:čardak efendija wrote:ako me budeš i dalje napadala zvaću kaju u pomoć, ako se django mogao sakriti ispod njene suknje mogu i ja a ona vole nas srbe i jebaće ti kevu na kamaru!Noor wrote:čitam ja kako ti pišeš, petlu jedan, ali naslutila sam kod tebe i neki predosjećaj, imaš iskustva vidimčardak efendija wrote:pa ne znam da je srbin, kažem ako je srbin, čitaj malo kokoško šta pišem!!Noor wrote:
je, kako znaš?
aj, zovi je
svaka ti ko u njegoša ustašo!Regoč wrote:Odsad na tribinama nema više "tko ne skače - Srbin", već "kome smeta - Srbin".čardak efendija wrote:nama srbima uvek smeta, zato stalno patimo!RayMabus wrote:Ne vidim šta su iskompleksirani srbi bitni
NEKA PATI KOME SMETA
pa jesmo i šta nam možeš?RayMabus wrote:pa kad ste iskompleksiraničardak efendija wrote:nama srbima uvek smeta, zato stalno patimo!RayMabus wrote:Ne vidim šta su iskompleksirani srbi bitni
NEKA PATI KOME SMETA
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
ovaj efendija bi nas posvađao :)Regoč wrote:Kaja na Noorči! Liep prizor.Noor wrote:čardak efendija wrote:ako me budeš i dalje napadala zvaću kaju u pomoć, ako se django mogao sakriti ispod njene suknje mogu i ja a ona vole nas srbe i jebaće ti kevu na kamaru!Noor wrote:čitam ja kako ti pišeš, petlu jedan, ali naslutila sam kod tebe i neki predosjećaj, imaš iskustva vidimčardak efendija wrote:
pa ne znam da je srbin, kažem ako je srbin, čitaj malo kokoško šta pišem!!
aj, zovi je
Reg, za koju ćeš navijati ako uspije?
Guest- Guest
kajoooo, braćo srbi pomagajte, ustaškinja me napada jedan na jedan a to je nedopustivo!Noor wrote:čardak efendija wrote:ako me budeš i dalje napadala zvaću kaju u pomoć, ako se django mogao sakriti ispod njene suknje mogu i ja a ona vole nas srbe i jebaće ti kevu na kamaru!Noor wrote:čitam ja kako ti pišeš, petlu jedan, ali naslutila sam kod tebe i neki predosjećaj, imaš iskustva vidimčardak efendija wrote:pa ne znam da je srbin, kažem ako je srbin, čitaj malo kokoško šta pišem!!Noor wrote:
je, kako znaš?
aj, zovi je
ako se ne pojavi vadim kuvarsku kapu istog momenta!
kaja je ustaša i ima da je sredi ko panta pitu!Regoč wrote:Kaja na Noorči! Liep prizor.Noor wrote:čardak efendija wrote:ako me budeš i dalje napadala zvaću kaju u pomoć, ako se django mogao sakriti ispod njene suknje mogu i ja a ona vole nas srbe i jebaće ti kevu na kamaru!Noor wrote:čitam ja kako ti pišeš, petlu jedan, ali naslutila sam kod tebe i neki predosjećaj, imaš iskustva vidimčardak efendija wrote:
aj, zovi je
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Moja ujna mi je uviek favoritkinja!Noor wrote:ovaj efendija bi nas posvađao :)Regoč wrote:Kaja na Noorči! Liep prizor.Noor wrote:čardak efendija wrote:ako me budeš i dalje napadala zvaću kaju u pomoć, ako se django mogao sakriti ispod njene suknje mogu i ja a ona vole nas srbe i jebaće ti kevu na kamaru!Noor wrote:
čitam ja kako ti pišeš, petlu jedan, ali naslutila sam kod tebe i neki predosjećaj, imaš iskustva vidim
aj, zovi je
Reg, za koju ćeš navijati ako uspije?
Nemam ja uzalud Luču mikrokozma na polici!čardak efendija wrote:svaka ti ko u njegoša ustašo!Regoč wrote:Odsad na tribinama nema više "tko ne skače - Srbin", već "kome smeta - Srbin".čardak efendija wrote:nama srbima uvek smeta, zato stalno patimo!RayMabus wrote:Ne vidim šta su iskompleksirani srbi bitni
NEKA PATI KOME SMETA
ej, junače..da nis' ti ovaj Perić, iz Bodbrđa podno Majevice?čardak efendija wrote:kajoooo, braćo srbi pomagajte, ustaškinja me napada jedan na jedan a to je nedopustivo!Noor wrote:čardak efendija wrote:ako me budeš i dalje napadala zvaću kaju u pomoć, ako se django mogao sakriti ispod njene suknje mogu i ja a ona vole nas srbe i jebaće ti kevu na kamaru!Noor wrote:čitam ja kako ti pišeš, petlu jedan, ali naslutila sam kod tebe i neki predosjećaj, imaš iskustva vidimčardak efendija wrote:
aj, zovi je
ako se ne pojavi vadim kuvarsku kapu istog momenta!
Guest- Guest
Mojoj ujni nema para. Bit će Kaji ravno sve do Kosova, možda i do Macedonije.čardak efendija wrote:kaja je ustaša i ima da je sredi ko panta pitu!Regoč wrote:Kaja na Noorči! Liep prizor.Noor wrote:čardak efendija wrote:ako me budeš i dalje napadala zvaću kaju u pomoć, ako se django mogao sakriti ispod njene suknje mogu i ja a ona vole nas srbe i jebaće ti kevu na kamaru!Noor wrote:
čitam ja kako ti pišeš, petlu jedan, ali naslutila sam kod tebe i neki predosjećaj, imaš iskustva vidim
aj, zovi je
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Katastrofalni potresi razaraju Albaniju
» Brisel se ponovo trese
» Novi jači potres u Hrvatskoj: Drhtao čitav region, treslo se i u Beogradu
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» BLUDNICA SE TRESE...
» Brisel se ponovo trese
» Novi jači potres u Hrvatskoj: Drhtao čitav region, treslo se i u Beogradu
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» BLUDNICA SE TRESE...
Page 7 of 10