'Kultura silovanja'
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: 'Kultura silovanja'
Učinci zdrave GMO prehrane. Uskoro i u Slavoniji.marcellus wrote:
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Neve wrote:da nije tako ogromna i muškarača, bila bi ok fizički, u licu je ljepuškastamarcellus wrote:to je onaj tip građe tijela koji muškarci obično opisuju kao "rasuti teret"
ne bi
to itler ne bi jebo
mislim da ju je neko stvarno silovo ja bi prvi bio da ga se osudi ko ratnog zločinca i zbog bestijalnosti
kad smo promjenjive i varljive, pa ništa sebi ne vjerujemoLeviathan2 wrote:nema recepta, memam mi zuljeva cak, jedino sto mi izgledaju onak nezgrapno baustelski, al koza je kao barsun, hrpa zena kad se rukujemo razrogaci oci onda mi iskrece ruku i ne vjeruje svom opipu
a sad si se zbilja dovoljno hvalio
neva- Posts : 4367
2014-04-12
nebi se kitonja digao da pojedes kilu vijage na ono cudoviste,jedino da ga je svezat za neki stapic ki pomidorupismejker wrote:OVO covjek jednostavno ne moze silovati..prosjecni covjek naravno..Čak se i 3-4 kozojeba uvijek učopore da bi mogli silovati zensku od 58-60 kilograma..
E sad grupno....Tesko mi zamisliti nekoliko likova sa istim felerima u glavi,koji bi im nadigli kitu na ovakvo nesto..
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Ovo ne bi uspeo da siluje ni pola foruma. Jedan šamar i popiješ patos iz odmah.marcellus wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
jap, ebga, kad niko drugi neceNeve wrote:kad smo promjenjive i varljive, pa ništa sebi ne vjerujemoLeviathan2 wrote:nema recepta, memam mi zuljeva cak, jedino sto mi izgledaju onak nezgrapno baustelski, al koza je kao barsun, hrpa zena kad se rukujemo razrogaci oci onda mi iskrece ruku i ne vjeruje svom opipu
al probaj oprat ruke toplom vodom i nekim neagresivnim sapunom, onda zatvori toplu i isperi ledenom ledeom
isti princip i ljeti i zimi,
i naravno ak ides radit u vrtu il okopavat kuruzu onda koristi rukavice kao ja, ak nemas dobre posaljem ti ja
2017-03-21
Od probirača nema jebača.marcellus wrote:mislim da ju je neko stvarno silovo ja bi prvi bio da ga se osudi ko ratnog zločinca i zbog bestijalnosti
2017-03-21
I niš od recepta, kaj koristi, di kupuje, i sl.?Neve wrote:kad smo promjenjive i varljive, pa ništa sebi ne vjerujemoLeviathan2 wrote:nema recepta, memam mi zuljeva cak, jedino sto mi izgledaju onak nezgrapno baustelski, al koza je kao barsun, hrpa zena kad se rukujemo razrogaci oci onda mi iskrece ruku i ne vjeruje svom opipu
2017-03-21
ahahahahEva_ wrote:Od probirača nema jebača.marcellus wrote:mislim da ju je neko stvarno silovo ja bi prvi bio da ga se osudi ko ratnog zločinca i zbog bestijalnosti
ajukurac i ti LOOOOL
Ne, ja sam drugo. Nema mraka prije braka.marcellus wrote:Eva_ wrote:Od probirača nema jebača.marcellus wrote:mislim da ju je neko stvarno silovo ja bi prvi bio da ga se osudi ko ratnog zločinca i zbog bestijalnosti
zato si ti uvijek bila jebačica, a?
2017-03-21
khm khm, netko drzao svijecu :PEva_ wrote:Ne, ja sam drugo. Nema mraka prije braka.marcellus wrote:Eva_ wrote:Od probirača nema jebača.marcellus wrote:mislim da ju je neko stvarno silovo ja bi prvi bio da ga se osudi ko ratnog zločinca i zbog bestijalnosti
vidjam tu i tamo ovdje kod menea,takvu kategoriju cura,a na kraju ruke vodaju nekog sirotog kozojeba,koji se eto ulovio na posten nacin da pribavi boravak i papire..jadnicak jedan ako ima 50 kila,hrama na jedno koljeno,u jednoj ruci noci par vreca Kajuflandovih,sepulji sirot,a vaka neka ga vuce i brine se da ne zaostane..uzas zivi...
Guest- Guest
marcellus wrote:Eva_ wrote:Od probirača nema jebača.marcellus wrote:mislim da ju je neko stvarno silovo ja bi prvi bio da ga se osudi ko ratnog zločinca i zbog bestijalnosti
Guest- Guest
nećete me, a?! e, saćete vidit, svinje muške!!Neve wrote:ova se očito osvećuje muškarcima
a vjerojatno i privlači pažnju i liječi komplekse.. tako je 'napeta' da je svako malo žele silovati
Guest- Guest
Noor wrote:nećete me, a?! e, saćete vidit, svinje muške!!Neve wrote:ova se očito osvećuje muškarcima
a vjerojatno i privlači pažnju i liječi komplekse.. tako je 'napeta' da je svako malo žele silovati
ma gle sudac se je kad je prvi put prijavila silovanje trebo zapitat ko bi to uopće silovo... kamoli četvrti put
A dobro,ako nisu silovali ovu to ne znaci da ne bi neku drugu.
U zatvor s njima i tocka.
U zatvor s njima i tocka.
dijagram-
2015-08-09
jasno, pa pogled na tu izobličenu masu sala kod svakog normalnog i zdravog muškarca izaziva privremenu impotencijumarcellus wrote:Noor wrote:nećete me, a?! e, saćete vidit, svinje muške!!Neve wrote:ova se očito osvećuje muškarcima
ma gle sudac se je kad je prvi put prijavila silovanje trebo zapitat ko bi to uopće silovo... kamoli četvrti put
Guest- Guest
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Kultura silovanja otpočela
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Što ti je kultura!
» Kultura u Zagrebu
» Kultura na Zapadu
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Što ti je kultura!
» Kultura u Zagrebu
» Kultura na Zapadu
Page 5 of 9