'Kultura silovanja'
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: 'Kultura silovanja'
jasno, pa pogled na tu izobličenu masu sala kod svakog normalnog i zdravog muškarca izaziva privremenu impotencijumarcellus wrote:Noor wrote:nećete me, a?! e, saćete vidit, svinje muške!!Neve wrote:ova se očito osvećuje muškarcima
a vjerojatno i privlači pažnju i liječi komplekse.. tako je 'napeta' da je svako malo žele silovati
ma gle sudac se je kad je prvi put prijavila silovanje trebo zapitat ko bi to uopće silovo... kamoli četvrti put
Guest- Guest
nesto ko ona zgoljava evaNoor wrote:jasno, pa pogled na tu izobličenu masu sala kod svakog normalnog i zdravog muškarca izaziva privremenu impotencijumarcellus wrote:Noor wrote:nećete me, a?! e, saćete vidit, svinje muške!!Neve wrote:ova se očito osvećuje muškarcima
a vjerojatno i privlači pažnju i liječi komplekse.. tako je 'napeta' da je svako malo žele silovati
ma gle sudac se je kad je prvi put prijavila silovanje trebo zapitat ko bi to uopće silovo... kamoli četvrti put
libido killers
dijagram-
2015-08-09
Da privremenu...Noor wrote:jasno, pa pogled na tu izobličenu masu sala kod svakog normalnog i zdravog muškarca izaziva privremenu impotencijumarcellus wrote:Noor wrote:nećete me, a?! e, saćete vidit, svinje muške!!Neve wrote:ova se očito osvećuje muškarcima
Guest- Guest
ti kao nebi evu a :Ddijagram wrote:nesto ko ona zgoljava evaNoor wrote:jasno, pa pogled na tu izobličenu masu sala kod svakog normalnog i zdravog muškarca izaziva privremenu impotencijumarcellus wrote:Noor wrote:nećete me, a?! e, saćete vidit, svinje muške!!Neve wrote:ova se očito osvećuje muškarcima
libido killers
aj svetac ne zajebaji, priznaj da ti se digo na samu pomisao da se pohrves s njom :Dpismejker wrote:Da privremenu...Noor wrote:jasno, pa pogled na tu izobličenu masu sala kod svakog normalnog i zdravog muškarca izaziva privremenu impotencijumarcellus wrote:Noor wrote:nećete me, a?! e, saćete vidit, svinje muške!!Neve wrote:ova se očito osvećuje muškarcima
2017-04-17
eto, vidis sto oni neznaju i zovu se jebacima, tctctcMy Brother Billo wrote:there is no ugly woman,there is just not enough votka
ja ne silujemLeviathan2 wrote:ti kao nebi evu a :Ddijagram wrote:nesto ko ona zgoljava evaNoor wrote:jasno, pa pogled na tu izobličenu masu sala kod svakog normalnog i zdravog muškarca izaziva privremenu impotencijumarcellus wrote:Noor wrote:
nećete me, a?! e, saćete vidit, svinje muške!!
libido killers
meni se same predaju
dijagram-
2015-08-09
ti bi onu debelu opalio ko muvu u letu jelda leviLeviathan2 wrote:eto, vidis sto oni neznaju i zovu se jebacima, tctctcMy Brother Billo wrote:there is no ugly woman,there is just not enough votka
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
ma ne mislim da je silujes, nego kao nebi je prasnuo a, ono ko fol, da ne ispadne da si laka roba i to :Pdijagram wrote:ja ne silujemLeviathan2 wrote:ti kao nebi evu a :Ddijagram wrote:nesto ko ona zgoljava evaNoor wrote:jasno, pa pogled na tu izobličenu masu sala kod svakog normalnog i zdravog muškarca izaziva privremenu impotencijumarcellus wrote:
libido killers
meni se same predaju
ko kaze da je nebi opalio :DMy Brother Billo wrote:ti bi onu debelu opalio ko muvu u letu jelda leviLeviathan2 wrote:eto, vidis sto oni neznaju i zovu se jebacima, tctctcMy Brother Billo wrote:there is no ugly woman,there is just not enough votka
dijagram wrote:nesto ko ona zgoljava evaNoor wrote:jasno, pa pogled na tu izobličenu masu sala kod svakog normalnog i zdravog muškarca izaziva privremenu impotencijumarcellus wrote:Noor wrote:nećete me, a?! e, saćete vidit, svinje muške!!Neve wrote:ova se očito osvećuje muškarcima
libido killers
ajde Apolone čkomi
kic wrote:dijagram wrote:nesto ko ona zgoljava evaNoor wrote:jasno, pa pogled na tu izobličenu masu sala kod svakog normalnog i zdravog muškarca izaziva privremenu impotencijumarcellus wrote:Noor wrote:
libido killers
ajde Apolone čkomi
dijagram-
2015-08-09
mislim da bi te žene foruma demantiralekic wrote:dijagram wrote:nesto ko ona zgoljava evaNoor wrote:jasno, pa pogled na tu izobličenu masu sala kod svakog normalnog i zdravog muškarca izaziva privremenu impotencijumarcellus wrote:Noor wrote:
libido killers
ajde Apolone čkomi
2014-12-30
My Brother Billo wrote:ti bi onu debelu opalio ko muvu u letu jelda leviLeviathan2 wrote:eto, vidis sto oni neznaju i zovu se jebacima, tctctcMy Brother Billo wrote:there is no ugly woman,there is just not enough votka
ja bi je jedino opalio letvom po glavi
di ce letvu i ruku dizat na zensko, ja nebi mogo dici ruku na zenskomarcellus wrote:My Brother Billo wrote:ti bi onu debelu opalio ko muvu u letu jelda leviLeviathan2 wrote:eto, vidis sto oni neznaju i zovu se jebacima, tctctcMy Brother Billo wrote:there is no ugly woman,there is just not enough votka
ali bi je zato visokim kruznim
nek ljulja,samo da ne zulja..Leviathan2 wrote:di ce letvu i ruku dizat na zensko, ja nebi mogo dici ruku na zenskomarcellus wrote:My Brother Billo wrote:ti bi onu debelu opalio ko muvu u letu jelda leviLeviathan2 wrote:eto, vidis sto oni neznaju i zovu se jebacima, tctctcMy Brother Billo wrote:there is no ugly woman,there is just not enough votka
ali bi je zato visokim kruznim
Guest- Guest
http://courtnewsuk.co.uk/woman-told-man-get-pants-off-accused-rape/
WOMAN ‘TOLD MAN GET HIS PANTS OFF’ – THEN ACCUSED HIM OF RAPE
WOMAN ‘TOLD MAN GET HIS PANTS OFF’ – THEN ACCUSED HIM OF RAPE
Sudija: Reci nam, Fato, kako te je Suljo silovao?
Fata: Bogami dobro, gospodine sudija.
2016-11-17
ufffff...ne zna sam Kitonja u koju brazdu sala da joj uleti..Leviathan2 wrote:aj svetac ne zajebaji, priznaj da ti se digo na samu pomisao da se pohrves s njom :Dpismejker wrote:Da privremenu...Noor wrote:jasno, pa pogled na tu izobličenu masu sala kod svakog normalnog i zdravog muškarca izaziva privremenu impotencijumarcellus wrote:Noor wrote:
Guest- Guest
govinda wrote:Sudija: Reci nam, Fato, kako te je Suljo silovao?
Similar topics
» Kultura silovanja otpočela
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Što ti je kultura!
» Kultura u Zagrebu
» Kultura na Zapadu
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Što ti je kultura!
» Kultura u Zagrebu
» Kultura na Zapadu
Page 6 of 9