'Kultura silovanja'
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: 'Kultura silovanja'
Tacno...Braća wrote:Bitno da je dobra pička, ostalo je manje bitno...
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
'ko zna kako vas mozak radi :Ddzango wrote:Nikad i nećemo. Muški mozak radi drugačije.maggie13 wrote:Niste jos premostili fazu sazrijevanja u kojoj je smatra da se partneri biraju samo po fizickom izgledu
Kad je zgodna zena s uzasnim muskarcem, svi kazemo: To je zbog love.
Kad zgodan tip vuce za sobom,khmm, neatraktivnu zenu, kazemo: Glup je ;P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Prosto, zar ne? :)maggie13 wrote:'ko zna kako vas mozak radi :Ddzango wrote:Nikad i nećemo. Muški mozak radi drugačije.maggie13 wrote:Niste jos premostili fazu sazrijevanja u kojoj je smatra da se partneri biraju samo po fizickom izgledu
maggie13 wrote:Niste jos premostili fazu sazrijevanja u kojoj je smatra da se partneri biraju samo po fizickom izgledu te da su lijepi ljudi sretniji @_@
mda al kad neko ima facu ko saobraćajna nesreća i pol tone viška....
Uf, kakve sam ja tipove viđala, a zenska ..da ne budem okrutna B-)
2014-04-12
Hm. Ja za ovo drugo imam drugi komentar: Ko zna šta mala zna što ne može da se vidi gledajući spolja.maggie13 wrote:'ko zna kako vas mozak radi :Ddzango wrote:Nikad i nećemo. Muški mozak radi drugačije.maggie13 wrote:Niste jos premostili fazu sazrijevanja u kojoj je smatra da se partneri biraju samo po fizickom izgledu
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
O tome ti pričam. Mala ima znanje.maggie13 wrote:Uf, kakve sam ja tipove viđala, a zenska ..da ne budem okrutna B-)
2014-04-19
znaci, ipak nije sve u fizickom izgledu..ima nesto i u karakteru B-)dzango wrote:Hm. Ja za ovo drugo imam drugi komentar: Ko zna šta mala zna što ne može da se vidi gledajući spolja.maggie13 wrote:'ko zna kako vas mozak radi :Ddzango wrote:Nikad i nećemo. Muški mozak radi drugačije.maggie13 wrote:Niste jos premostili fazu sazrijevanja u kojoj je smatra da se partneri biraju samo po fizickom izgledu
2014-04-12
Nije baš karakter. Više neka nespicifična znanja i veštine.maggie13 wrote:znaci, ipak nije sve u fizickom izgledu..ima nesto i u karakteru B-)dzango wrote:Hm. Ja za ovo drugo imam drugi komentar: Ko zna šta mala zna što ne može da se vidi gledajući spolja.maggie13 wrote:'ko zna kako vas mozak radi :Ddzango wrote:Nikad i nećemo. Muški mozak radi drugačije.maggie13 wrote:Niste jos premostili fazu sazrijevanja u kojoj je smatra da se partneri biraju samo po fizickom izgledu
2014-04-19
znam..kuhanje, kolaci..sve to cini 'karakter' :Ddzango wrote:Nije baš karakter. Više neka nespicifična znanja i veštine.maggie13 wrote:znaci, ipak nije sve u fizickom izgledu..ima nesto i u karakteru B-)dzango wrote:Hm. Ja za ovo drugo imam drugi komentar: Ko zna šta mala zna što ne može da se vidi gledajući spolja.maggie13 wrote:'ko zna kako vas mozak radi :Ddzango wrote:
Nikad i nećemo. Muški mozak radi drugačije.
2014-04-12
marcellus wrote:naime ako je homoseksualnost npr. normalna, onda je heteroseksualni odnos nenormalan, jer ili je jedno norma ili je drugo norma, ne mogu postojati dvije norme, inače to nije norma nego nema norme, onda je to nešto što jednostavno nije normirano.
Ili je današnja norma kako su i heteroseksualnost i homoseksualnost (pa i još ponešto) - normalne. Kad već govoriš o normi.
Bolje nemoj izlaziti sa takvim pričama u javnost jer će te tamo razbucati kao beba zvečku.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:naime ako je homoseksualnost npr. normalna, onda je heteroseksualni odnos nenormalan, jer ili je jedno norma ili je drugo norma, ne mogu postojati dvije norme, inače to nije norma nego nema norme, onda je to nešto što jednostavno nije normirano.
Ili je današnja norma kako su i heteroseksualnost i homoseksualnost (pa i još ponešto) - normalne. Kad već govoriš o normi.
Bolje nemoj izlaziti sa takvim pričama u javnost jer će te tamo razbucati kao beba zvečku.
podsjetili ste me na Kranjčevićeve stihove
il su lažni ideali
ili laže ovo doba
očito laže ovo doba
Guest- Guest
metilda wrote:
podsjetili ste me na Kranjčevićeve stihove
il su lažni ideali
ili laže ovo doba
očito laže ovo doba
Što je evidentno, evidentno je.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:naime ako je homoseksualnost npr. normalna, onda je heteroseksualni odnos nenormalan, jer ili je jedno norma ili je drugo norma, ne mogu postojati dvije norme, inače to nije norma nego nema norme, onda je to nešto što jednostavno nije normirano.
to nije norma. Možda to jest "današnja" norma, ali norme ne mogu biti dvije različite za istu stvar.
marcellus wrote:
to nije norma. Možda to jest "današnja" norma, ali norme ne mogu biti dvije različite za istu stvar.
Pa o tome ti i govorim. I nemoj reći da nisi bio upozoren što će ti se dogoditi ako budeš izašao sa ovakvom pričom u javnost.
Guest- Guest
marcellus wrote:norme ne mogu biti dvije različite za istu stvar.
Kvaka i jeste u tome da danas postoji samo jedna norma u tom smislu.
Guest- Guest
sve je normalno, apsolutno sve
normalno je da postoje devijacije , tako da sve spada u normalno
stvar je samo gledista,
ja recimo ne mogu vidjet nekog da sishe limun, odmah ga pitam jel on normalan, nek mi se gubi iz vidnog polja
brrrr
normalno je da postoje devijacije , tako da sve spada u normalno
stvar je samo gledista,
ja recimo ne mogu vidjet nekog da sishe limun, odmah ga pitam jel on normalan, nek mi se gubi iz vidnog polja
brrrr
kako sam već pisao o njoj...
Leviathan2 wrote:sve je normalno, apsolutno sve
Sve naravno nije normalno, ali sve jeste prirodno.
Barem ono što je u skladu sa određenim zakonima i pravilima prirode. A sve što realno postoji to naravno i jeste.
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Kultura silovanja otpočela
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Što ti je kultura!
» Morrissey: sa multikulturom nestaje kultura
» "cancel kultura", srednjevjekovna verzija
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Što ti je kultura!
» Morrissey: sa multikulturom nestaje kultura
» "cancel kultura", srednjevjekovna verzija
Page 9 of 9