'Kultura silovanja'
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: 'Kultura silovanja'
Leviathan2 wrote:bi li ti posekso ovu sa slike, jel da bi,crvenkasti wrote:ja priznajem da sam glup
ovi firumasi nemaju pojma sto je dobar komad :D
pogotovo ako se malo opire, uh...
crvenkasti- Posts : 29689
2014-04-17
ma ja, ja ne kuzim sto ovi kolege s forumima nalaze u ovim biaframa od zena, sve nesto neugranjeno jadno, uzas, imas isjecaj da ce izdahnut upola seksa,crvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:bi li ti posekso ovu sa slike, jel da bi,crvenkasti wrote:ja priznajem da sam glup
ovi firumasi nemaju pojma sto je dobar komad :D
pogotovo ako se malo opire, uh...
jebes taki seks, nemos uzivat nego si stalno na oprezu .d
samo joj treba tebe prepisati kao terapiju i bit će mirna i umiljata kao tratinčica
neva- Posts : 4367
2014-04-12
pa tako i treba, lijepo i pažljivo, a ne navaliti ko neki manijakLeviathan2 wrote:ma ja, ja ne kuzim sto ovi kolege s forumima nalaze u ovim biaframa od zena, sve nesto neugranjeno jadno, uzas, imas isjecaj da ce izdahnut upola seksa,
2014-04-12
ma ta se boji seksa, to je problem, i mene bi optuzila da sam je silovao prije nego bi se nesto dogodilo, kako bi joj onda pokazao cari baustelskog stiskaNeve wrote:eto, problem riješen, ako si se spreman žrtvovati za dobrobit muškog rodaLeviathan2 wrote:kad bi to baustelac ufatijo, joj, skicala bi ko za 29,11
poslije bi trckala ko kucni ljubimac oko nogu
samo joj treba tebe prepisati kao terapiju i bit će mirna i umiljata kao tratinčica
pa ne boji se sexa, vidiš da ima curu
2014-04-12
pa ja jesam njezan i pazljiv, ali stalno onaj neugodni osjecaj da ce izdahnut ak se malo opustimNeve wrote:pa tako i treba, lijepo i pažljivo, a ne navaliti ko neki manijakLeviathan2 wrote:ma ja, ja ne kuzim sto ovi kolege s forumima nalaze u ovim biaframa od zena, sve nesto neugranjeno jadno, uzas, imas isjecaj da ce izdahnut upola seksa,
to je isto kao kad jedem ribu, jest fina al se bojim koscica da nije humano i to mi ubije svaku uzivanciju
nemate vi pojma sta je dobro
meni ona izgleda kao da bi ti ga hladno otfikarila, ako ne bi zadovoljio
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Zidari i Sevdah boy vole punašnije.
Voli i Svetac, ali ga sram priznat. Ipak bu on uskoro inžinjer.
Voli i Svetac, ali ga sram priznat. Ipak bu on uskoro inžinjer.
Last edited by Eva_ on Fri 16 Jun - 13:37; edited 1 time in total
2017-03-21
markicka meni izgleda malo sado mazoEva_ wrote:Opasnije djeluje Markićka, pa i Antičevićka, onak razroka.Neve wrote:hrabar siLeviathan2 wrote:dooooobra uuuuffff
joj kako bi se ljuljao na njoj, aaa
nemate vi pojma sta je dobro
meni ona izgleda kao da bi ti ga hladno otfikarila, ako ne bi zadovoljio
a ta anticevicka ne znajem koja je
ok, onda izbjegavaj one anoreksične, a za ostale se ne trebaš bojati, opusti se i uživajLeviathan2 wrote:pa ja jesam njezan i pazljiv, ali stalno onaj neugodni osjecaj da ce izdahnut ak se malo opustim
to je isto kao kad jedem ribu, jest fina al se bojim koscica da nije humano i to mi ubije svaku uzivanciju
2014-04-12
ti suti, ja bi tebe prvo dobro hranoi bar tjedan dana prije prvog sexa :PEva_ wrote:Zidari i Sevdah boy vole punašnije.
kolko imas kila i kolko si vosoka :DNeve wrote:ok, onda izbjegavaj one anoreksične, a za ostale se ne trebaš bojati, opusti se i uživajLeviathan2 wrote:pa ja jesam njezan i pazljiv, ali stalno onaj neugodni osjecaj da ce izdahnut ak se malo opustim
2014-04-12
nebi, al bi bicevala do krvi, bar tako mi pari :(Neve wrote:Markićka je prava, patrijahalna katolkinja, pa ne bi ga ona otfikarila...Eva_ wrote:Opasnije djeluje Markićka, pa i Antičevićka, onak razroka.
Jedem ja više od tebe, ali urođena zloća sve pojede. Nemrem se zdebljat nikak.Leviathan2 wrote:ti suti, ja bi tebe prvo dobro hranoi bar tjedan dana prije prvog sexa :PEva_ wrote:Zidari i Sevdah boy vole punašnije.
2017-03-21
dovoljno, obojeLeviathan2 wrote:kolko imas kila i kolko si vosoka :DNeve wrote:ok, onda izbjegavaj one anoreksične, a za ostale se ne trebaš bojati, opusti se i uživajLeviathan2 wrote:pa ja jesam njezan i pazljiv, ali stalno onaj neugodni osjecaj da ce izdahnut ak se malo opustim
ali bauštelci imaju grube ruke, a to je loše za nježnu žensku kožu i sve
2014-04-12
Opus Dei škvarda. Mlate se 8 puta na dan.Leviathan2 wrote:nebi, al bi bicevala do krvi, bar tako mi pari :(Neve wrote:Markićka je prava, patrijahalna katolkinja, pa ne bi ga ona otfikarila...Eva_ wrote:Opasnije djeluje Markićka, pa i Antičevićka, onak razroka.
2017-03-21
hm, sumnjiva si ti men :DEva_ wrote:Jedem ja više od tebe, ali urođena zloća sve pojede. Nemrem se zdebljat nikak.Leviathan2 wrote:ti suti, ja bi tebe prvo dobro hranoi bar tjedan dana prije prvog sexa :PEva_ wrote:Zidari i Sevdah boy vole punašnije.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4601950/Woman-rape-sex-assault-claims-against-15-men.html
http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/woman-made-up-claims-sexually-10622225
https://www.thetimes.co.uk/edition/news/false-rape-claim-put-man-in-jail-for-years-x6nn2br0c
https://www.thesun.co.uk/news/3793066/woman-made-up-sex-attack-claims-against-15-men-and-sent-innocent-man-to-jail-for-7-years/
Similar topics
» Kultura silovanja otpočela
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Što ti je kultura!
» Kultura u Zagrebu
» Kultura na Zapadu
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Što ti je kultura!
» Kultura u Zagrebu
» Kultura na Zapadu
Page 3 of 9