'Kultura silovanja'
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: 'Kultura silovanja'
govinda wrote:Sudija: Reci nam, Fato, kako te je Suljo silovao?
Fata: Bogami dobro, gospodine sudija.
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
citajuci upise justo svi imaju manekenke kuci
koef. 1.05 da je vecina vas u zivotu povalilo nesto ovakvo u zivotu , olakotna okolnost je jutarnje nesjecanje na nemili dogadjaj
koef. 1.05 da je vecina vas u zivotu povalilo nesto ovakvo u zivotu , olakotna okolnost je jutarnje nesjecanje na nemili dogadjaj
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
debotoijusto wrote:citajuci upise justo svi imaju manekenke kuci
a jes' glup
javi se prcku za dalji tretman
Crnogorka: onda me je sudče ubaciioo u jarak
Crnogorac: LAŽE KUrVA
nakon toga mi je strgao gaćice.
LAŽE KURvA
onda je izvadio kitu od 30 cm
ŠTO JES' , JES'
LAŽE KURvA
ŠTO JES' , JES'
marcellus wrote:debotoijusto wrote:citajuci upise justo svi imaju manekenke kuci
a jes' glup
ti prvi si povalija neku plutacu u mladosti uneredjen , priznaj
2014-04-12
debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:citajuci upise justo svi imaju manekenke kuci
a jes' glup
nikad se ja nisam tolko uneredio
mutava baštarda wrote:Crnogorka: onda me je sudče ubaciioo u jarak
LAŽE KURvA
ŠTO JES' , JES'
dođe mujo kući nema pive
"fato ajde gubi se do dućana idi mi donesi pivu"
ode fata nema je sat vremena, mujo bijesan
nema je dva sata, mujo popizdio
nema je tri sata, mujo oštri čakiju zaklaće je kad se vrati
dođe fata oko ponoći, kaže mujo "pričaj kurvo gdje si bila prije nego te prikoljem"
"ma nisam ja ništa kriva mujo, krenula tu iza ugla kad me zgrabiše trojica, ubaciše me u vežu, odvedoše u stan, i tamo me držali zatvorenu tri dana i tri noći, udri jebi udri jebi, udri jebi"
"ma šta sereš pička ti materina kakva tri dana nema te od popodne"
"ma slušaj bolan mujo ja sam ti se samo došla javit"
marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:citajuci upise justo svi imaju manekenke kuci
a jes' glup
nikad se ja nisam tolko uneredio
jos gore , svjesno si povalio plutacu
2014-04-12
marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/izmislila-15-slucajeva-silovanja-i-poslala-neduznog-covjeka-na-7-godina-u-zatvor-1034055/
jel' pisala malaniz aka bora čorba na ovoj temi?
Guest- Guest
O, vjeruj mi, ja se dobro sjecam takvih dogadjaja :Ddebotoijusto wrote:citajuci upise justo svi imaju manekenke kuci
2016-11-17
govinda wrote:O, vjeruj mi, ja se dobro sjecam takvih dogadjaja :Ddebotoijusto wrote:citajuci upise justo svi imaju manekenke kuci
sto ti ne bi vjerovao , znam
jedino sto se slabo sjecam
2014-04-12
Hahhahahdebotoijusto wrote:govinda wrote:O, vjeruj mi, ja se dobro sjecam takvih dogadjaja :Ddebotoijusto wrote:citajuci upise justo svi imaju manekenke kuci
sto ti ne bi vjerovao , znam
jedino sto se slabo sjecam
2016-11-17
A oni svi Apoloni.debotoijusto wrote:citajuci upise justo svi imaju manekenke kuci
I mislim zgražanja i pljuvanja.
A ima onih koji obožavaju BBW.
I još puno "čudnih" i "nenormalnih" stvari.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:A oni svi Apoloni.debotoijusto wrote:citajuci upise justo svi imaju manekenke kuci
nije to lako priznat , drustveno prihvatljivo vodit izgladnjelog ruskog hrta za ruku a oblo za nasladu
2014-04-12
a ja..dobro si rekla..kad covjeku dopizdi normalan seks sa zenom,curom,susjedom,i krene na takve stvari,otisao je u qrc preblagi,..,.Triny wrote:A oni svi Apoloni.debotoijusto wrote:citajuci upise justo svi imaju manekenke kuci
ima i onih koji ubijaju djecu,pa ne znaci da je to normalno..
Guest- Guest
pismejker wrote:a ja..dobro si rekla..kad covjeku dopizdi normalan seks sa zenom,curom,susjedom,i krene na takve stvari,otisao je u qrc preblagi,..,.Triny wrote:A oni svi Apoloni.debotoijusto wrote:citajuci upise justo svi imaju manekenke kuci
sve na sto 2 ili vise ljudi , punoljetnih , neoovisno o spolu pristane je sex i dobro , nema tu nista nenormalno
2014-04-12
Itekako je nenormalno da te vise ne pali normalan seks,dakle mazenje njezno curinog tijela,cmakanje,pimpljanje spolovila i tako...debotoijusto wrote:pismejker wrote:a ja..dobro si rekla..kad covjeku dopizdi normalan seks sa zenom,curom,susjedom,i krene na takve stvari,otisao je u qrc preblagi,..,.Triny wrote:A oni svi Apoloni.debotoijusto wrote:citajuci upise justo svi imaju manekenke kuci
sve na sto 2 ili vise ljudi , punoljetnih , neoovisno o spolu pristane je sex i dobro , nema tu nista nenormalno
pa moras curi nabijati onu koznu nakaradnu masku,i na gutljaje joj dopustati da dise preko ciferslusa,da se gusi,vezati je da bude "poslusna",bicevati,ako..postavljati u poze visece vrece krumpira...jebati je tako pred jos 10-15 bolesnika slicnih...STO je tu normalno?
Guest- Guest
Itekako je nenormalno da te vise ne pali normalan seks,dakle mazenje njezno curinog tijela,cmakanje,pimpljanje spolovila i tako
to u klasi 12g. , idemo se igrat tate-mame
pa moras curi nabijati onu koznu nakaradnu masku,i na gutljaje joj dopustati da dise preko ciferslusa,da se gusi,vezati je da bude "poslusna",bicevati,ako..postavljati u poze visece vrece krumpira.
netko to voli , zasto tebe brine ? spremas se za iskorak ?
2014-04-12
debotoijusto wrote:Itekako je nenormalno da te vise ne pali normalan seks,dakle mazenje njezno curinog tijela,cmakanje,pimpljanje spolovila i tako
to u klasi 12g. , idemo se igrat tate-mamepa moras curi nabijati onu koznu nakaradnu masku,i na gutljaje joj dopustati da dise preko ciferslusa,da se gusi,vezati je da bude "poslusna",bicevati,ako..postavljati u poze visece vrece krumpira.
netko to voli , zasto tebe brine ? spremas se za iskorak ?
1. baca moj, vremesniji sam od tebea,a jos uvijek se zdravo napalim na izgleda lijepe i zgodne cure..i bolje ih odradim definitivno..kad budes mogao drzati tempo sa 17 godina mladjom curom,javi se..naravno u nekom drugom zivotu,...
2. po meni nitko normalan,jer je normalno napaljivanje "od Boga"..onaj kojiem to vise nije dovoljno,taj je perverznjook,mrtav i srcu i dusi..
ja odrzavam normalu..uz primjerenu normalnu curu..
Guest- Guest
zasto me to brine?cisto zabrinuti gradjan,jer se seksualna bolestina sve vise usmjerava u smjeru sve bolesnoumnijih stvari,perverzija i izopacenosti..niceg normalnog..
Brak izmedju homica?? usvajanje djece od istih,a sa poznatim seksualnim sklonostima??
slijedeci zahtjev "naprednih2 bude legalizacija Pedofajlije?? jer i djeca "imaju pravo uzivati u seksu.."
jebote,pa jestel toliki mrtvaci u srcu,dusi i kurcu,da na sve to ide???
Brak izmedju homica?? usvajanje djece od istih,a sa poznatim seksualnim sklonostima??
slijedeci zahtjev "naprednih2 bude legalizacija Pedofajlije?? jer i djeca "imaju pravo uzivati u seksu.."
jebote,pa jestel toliki mrtvaci u srcu,dusi i kurcu,da na sve to ide???
Guest- Guest
debotoijusto wrote:pismejker wrote:a ja..dobro si rekla..kad covjeku dopizdi normalan seks sa zenom,curom,susjedom,i krene na takve stvari,otisao je u qrc preblagi,..,.Triny wrote:A oni svi Apoloni.debotoijusto wrote:citajuci upise justo svi imaju manekenke kuci
naravno da ima, postoje biološke norme i one su Bogom dane, jedna žena i jedan muškarac
društvene norme su drugo, u antičkoj grčkoj i rimu su uključivale dječake i koze, ponekad magarce
inače liberali ne primjenjuju vlastitu mantru na prostituciju protiv čije se legalizacije feministice zdušno bore, iako je to dogovorni seks između dvije odrasle osobe
jer ona kao vrijeđa i ponižava žene, slijedom iste logike treba zabraniti pederluk jer vrijeđa i ponižava muškarce
(osobno, smatram da oboje treba biti legalno jer nema oštećene strane, isto tako smatram da od toga ne treba raditi društveno ili političko pitanje a kamoli pitanje ljudskih prava od pederluka, tvoja privatna stvar i drži to za sebe kao i svi pristojni i kulturni pederi i ne maltretiraj okolinu svojim problemima, svi ih imaju)
Similar topics
» Kultura silovanja otpočela
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Što ti je kultura!
» Kultura u Zagrebu
» Kultura na Zapadu
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Što ti je kultura!
» Kultura u Zagrebu
» Kultura na Zapadu
Page 7 of 9