'Kultura silovanja'
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: 'Kultura silovanja'
govinda wrote:Te novine u kojima radis su stvarno trash i zutilo...
tekst o tome su prekjučer objavile SVE engleske novine
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4601950/Woman-rape-sex-assault-claims-against-15-men.html
http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/woman-made-up-claims-sexually-10622225
https://www.thetimes.co.uk/edition/news/false-rape-claim-put-man-in-jail-for-years-x6nn2br0c
https://www.thesun.co.uk/news/3793066/woman-made-up-sex-attack-claims-against-15-men-and-sent-innocent-man-to-jail-for-7-years/
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
ovaj baustelac ima njezniju kozu na rukama od doktora a i od velikog broja zena :D pa si ti misliNeve wrote:dovoljno, obojeLeviathan2 wrote:kolko imas kila i kolko si vosoka :DNeve wrote:ok, onda izbjegavaj one anoreksične, a za ostale se ne trebaš bojati, opusti se i uživajLeviathan2 wrote:pa ja jesam njezan i pazljiv, ali stalno onaj neugodni osjecaj da ce izdahnut ak se malo opustim
to je isto kao kad jedem ribu, jest fina al se bojim koscica da nije humano i to mi ubije svaku uzivanciju
ali bauštelci imaju grube ruke, a to je loše za nježnu žensku kožu i sve
griješni su, pa to moraju okajatiEva_ wrote:Opus Dei škvarda. Mlate se 8 puta na dan.Leviathan2 wrote:nebi, al bi bicevala do krvi, bar tako mi pari :(Neve wrote:Markićka je prava, patrijahalna katolkinja, pa ne bi ga ona otfikarila...Eva_ wrote:Opasnije djeluje Markićka, pa i Antičevićka, onak razroka.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
poslije sekasa ide dodatna tura bicevanja :DEva_ wrote:Opus Dei škvarda. Mlate se 8 puta na dan.Leviathan2 wrote:nebi, al bi bicevala do krvi, bar tako mi pari :(Neve wrote:Markićka je prava, patrijahalna katolkinja, pa ne bi ga ona otfikarila...Eva_ wrote:Opasnije djeluje Markićka, pa i Antičevićka, onak razroka.
Koju kremu koristiš?Leviathan2 wrote:ovaj baustelac ima njezniju kozu na rukama od doktora a i od velikog broja zena :D pa si ti misliNeve wrote:dovoljno, obojeLeviathan2 wrote:kolko imas kila i kolko si vosoka :DNeve wrote:ok, onda izbjegavaj one anoreksične, a za ostale se ne trebaš bojati, opusti se i uživajLeviathan2 wrote:pa ja jesam njezan i pazljiv, ali stalno onaj neugodni osjecaj da ce izdahnut ak se malo opustim
to je isto kao kad jedem ribu, jest fina al se bojim koscica da nije humano i to mi ubije svaku uzivanciju
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
pa mislim si, mislim.. i sad me zanima bi li nam otkrio čime to njeguješ ruke, daj receptLeviathan2 wrote:ovaj baustelac ima njezniju kozu na rukama od doktora a i od velikog broja zena :D pa si ti misli
2014-04-12
nikad ne koristim kreme, cak ni za suncanje, osim gela protiv prehlada koji tu i tamo namazem na sinuseEva_ wrote:Koju kremu koristiš?Leviathan2 wrote:ovaj baustelac ima njezniju kozu na rukama od doktora a i od velikog broja zena :D pa si ti misliNeve wrote:dovoljno, obojeLeviathan2 wrote:kolko imas kila i kolko si vosoka :DNeve wrote:
ok, onda izbjegavaj one anoreksične, a za ostale se ne trebaš bojati, opusti se i uživaj
kako se odmah 'primimo' na kozmetikuEva_ wrote:Koju kremu koristiš?
2014-04-12
Neve wrote:ova se očito osvećuje muškarcima
a vjerojatno i privlači pažnju i liječi komplekse.. tako je 'napeta' da je svako malo žele silovati
to je onaj tip građe tijela koji muškarci obično opisuju kao "rasuti teret"
nema recepta, memam mi zuljeva cak, jedino sto mi izgledaju onak nezgrapno baustelski, al koza je kao barsun, hrpa zena kad se rukujemo razrogaci oci onda mi iskrece ruku i ne vjeruje svom opipuNeve wrote:pa mislim si, mislim.. i sad me zanima bi li nam otkrio čime to njeguješ ruke, daj receptLeviathan2 wrote:ovaj baustelac ima njezniju kozu na rukama od doktora a i od velikog broja zena :D pa si ti misli
2014-04-12
da nije tako ogromna i muškarača, bila bi ok fizički, u licu je ljepuškastamarcellus wrote:to je onaj tip građe tijela koji muškarci obično opisuju kao "rasuti teret"
2014-04-12
ma nemre me nalozit, ta je vec u buksi pa tako nema sanse da je potrazimNeve wrote:daj ne loži nam Levijamarcellus wrote:90 u sisama i 180 oko struka...
Učinci zdrave GMO prehrane. Uskoro i u Slavoniji.marcellus wrote:
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Kultura silovanja otpočela
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Što ti je kultura!
» Kultura u Zagrebu
» Kultura na Zapadu
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Što ti je kultura!
» Kultura u Zagrebu
» Kultura na Zapadu
Page 4 of 9