Oj Hrvatska iz tri dela, bit ćeš opet cela :)
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Oj Hrvatska iz tri dela, bit ćeš opet cela :)
Evo i ja, nakon 5,000 g oženio slOvenku. Nećeš vjerovati, trenutno mi sprema "raštiku" za ručak...veber wrote:to su mi onda djeca. ja sam pure german.Eroo wrote:Kao što vidimo, vi polutani ste najgori...
nakon 500g oženio slavenku.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ti si bosanac.
ja sada tražim neku latinku.
da raširim gene über rase
2014-12-30
Najbolje bi bilo da erini ukrizaju svoj morlacko hercegovacki gen s veberovim germasko agramerskim....sto bi to ispalo :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Inace evk me u Ninu, sam s dvoje male djece. Velim Siptaru, jednu cokoladu i jednu vaniliju. On od 100 kila donosi obije kugle u jednoj casi. Kazem mu svakom djetetu odvojeno. Velii on : pa sto nisi reko!!! Hebeni 11rb* :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
prema vrsima imaš dobar restoran.
2014-12-30
Kroz 20.-ak godina drugih na ovim prostorima nebi bilo više. Pitbulli, jebote...epikur37 wrote:Najbolje bi bilo da erini ukrizaju svoj morlacko hercegovacki gen s veberovim germasko agramerskim....sto bi to ispalo :)
Last edited by Eroo on 3/6/2017, 11:11; edited 1 time in total
2016-07-22
Kuš bolje od I1b* + slOvenka. Naraštaj su nam doslovce über rasa. Čega god se prihvate - prvaci.veber wrote:ti si bosanac.
2016-07-22
Eroo wrote:Kuš bolje od I1b* + slOvenka. Naraštaj su nam doslovce über rasa. Čega god se prihvate - prvaci.veber wrote:ti si bosanac.
Hvalite me usta moja
Kada se desi slučajno da prestane o sebi hvalospeve da recituje, izjavi da ne želi više svojim "problemima" da vas davi, stavljajući vam do znanja, da pored svih mogućih na svetu osobina koje je nabrojao da poseduje, poseduje još jednu. Skromnost.
Guest- Guest
to se zove, kako ono?Eroo wrote:Kuš bolje od I1b* + slOvenka. Naraštaj su nam doslovce über rasa. Čega god se prihvate - prvaci.veber wrote:ti si bosanac.
jebanje sestre, tako nekako.
mutacije gena i te spike. čunjoglavi, niži iq. hoće to u plemenima.
2014-12-30
Zanimljivo most u ništa a 5c i most koji je sagređen napušten ko pravac iako vodi u srednju i istočnu europu, a ovaj u Albaniji jebenu
Kermit-
2014-04-17
Eroo wrote:Ustvari, o ovome se radi. Kosovo i Makedonija uračunati.
Taj pravac je prometno gledano čak i atraktivniji, ali postoji problem političke nestabilnosti Kosova i Makedonije.
Guest- Guest
asilovski wrote:Zanimljivo most u ništa a 5c i most koji je sagređen napušten ko pravac iako vodi u srednju i istočnu europu, a ovaj u Albaniji jebenu
U ništa? Bolja povezanost juga sa ostatkom zemlje i lakši pristup ne samo do Dubrovnika nego i do otoka te Hrvatska u Schengenu za tebe je ništa? Da opet ne spominjem jadransko-jonski pravac koji naravno ne završava u Albaniji.
Za zastoj 5c koridora izvoli zahvaliti BiH koja očito nije zainteresirana za povezivanje sa srednjom i istočnom Evropom nego bi se najradije što bolje povezala s Turskom. Riječ je naravno o bošnjačko-muslimanskoj komponenti BiH.
Guest- Guest
5c je kurac
bolje na banja luku vezat ceste.
2014-12-30
Eroo wrote:Ne win-win nego samo win.slidingdoorsoperator wrote:
E sad, posebna priča je činjenica da će veći dio ionako financirati EU tako da je gradnja mosta zapravo win-win situacija za RH.
Imati dobre ceste se danas u EU podrazumijeva.
E, sad, prijevoz tereta treba prebaciti na vlakove, kao što i je običaj u razvijenim državama.
Ne slučajno. Razlog nije samo ekološki, već i niža cijena po tona/km (30-40%!).
DakleM, to je sljedeća faza - izgradnja brze željeznice sa svojim mostovima.
Hrvatska i EU. Win-win.
Mislim da ćemo se načekati do izgradnje modernih željeznica na ovim prostorima, ali također i do izgradnje barem glavnih željezničkih pravaca u samoj zapadnoj Evropi na tehnologiji magnetske levitacije.
Međutim, potonje je neizbježno jer takva vrsta vlakova predstavlja ne samo značajan napredak u toj vrsti kopnenog prijevoza, pogotovo putničkog, nego i jaku konkurenciju zračnim linijama na kraćim i srednjim relacijama. Prosječna putna brzina takvih vlakova je doduše manja nego ona putničkih aviona, ali vlakovi nemaju problem uzlijetanja i slijetanja, magle u zračnim lukama i drugih loših vremenskih prilika na što se zna izgubiti jako puno vremena, a također troši i puno manje energije zbog čega je i cijena putovanja manja, a i ekološki je prihvatljivija.
Guest- Guest
veber wrote:5c je kurac
5c je općenito puno bolja opcija iz hrpe razloga (kraća linija do luke Ploče i do jadransko-jonskog cestovnog koridora, više stanovnika uz trasu i nešto razvijenije gospodarstvo, po čemu je Banja Luka crna rupa), samo treba natjerati bošnjačko-muslimanske političke elite da odustanu od težnje što je moguće većeg približavanja Turskoj i okrenu se EU pa tako i srednjoj i istočnoj Evropi.
Guest- Guest
Inače je okretanje razvoju horizontalne prometne komponente od Banja Luke do Srbije stara težnja srpske politike, kako u BiH tako i u Srbiji.
Nama, ali i samoj BiH u cjelini puno više odgovara razvoj one vertikalne, što podrazumjeva bolju povezanost sa srednjom i istočnom Evropom odnosno EU, a to je u suštini 5c koridor plus priključak na zapadnu Evropu preko Hrvatske i Slovenije. Vertikalni pravac evidentno sa sobom nosi puno atraktivniji razvojni potencijal za sve u BiH od onog horizontalnog.
Nama, ali i samoj BiH u cjelini puno više odgovara razvoj one vertikalne, što podrazumjeva bolju povezanost sa srednjom i istočnom Evropom odnosno EU, a to je u suštini 5c koridor plus priključak na zapadnu Evropu preko Hrvatske i Slovenije. Vertikalni pravac evidentno sa sobom nosi puno atraktivniji razvojni potencijal za sve u BiH od onog horizontalnog.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Zanimljivo most u ništa a 5c i most koji je sagređen napušten ko pravac iako vodi u srednju i istočnu europu, a ovaj u Albaniji jebenu
U ništa? Bolja povezanost juga sa ostatkom zemlje i lakši pristup ne samo do Dubrovnika nego i do otoka te Hrvatska u Schengenu za tebe je ništa? Da opet ne spominjem jadransko-jonski pravac koji naravno ne završava u Albaniji.
Za zastoj 5c koridora izvoli zahvaliti BiH koja očito nije zainteresirana za povezivanje sa srednjom i istočnom Evropom nego bi se najradije što bolje povezala s Turskom. Riječ je naravno o bošnjačko-muslimanskoj komponenti BiH.
za uć u šengensku zonu treba najprije riješit neke sitne sitnice koje rvati ne žele riješavat to su za rvate minorne sitnice oko kojih se oni ne žele zajebavat a to su pravosuđe, korupcija na svim nivoima i još neke sitničice.
Guest- Guest
Gnječ wrote:za uć u šengensku zonu treba najprije riješit neke sitne sitnice koje rvati ne žele riješavat to su za rvate minorne sitnice oko kojih se oni ne žele zajebavat a to su pravosuđe, korupcija na svim nivoima i još neke sitničice.
Misliš onakve kakve još nije riješila ni Grčka koja je uredno pozicionirana u Schengenu?
Inače smo takve kriterije imali i prilikom ulaska u samu EU pa smo to uspjeli apsolvirati bez obzira na i dalje jako loše stanje pravosuđa, raširenu korupciju itd.
Last edited by slidingdoorsoperator on 3/6/2017, 12:50; edited 2 times in total
Guest- Guest
5c je luka za bosnu i eventualno srbiju. mađarska je ionako vezana za rijeku.slidingdoorsoperator wrote:veber wrote:5c je kurac
5c je općenito puno bolja opcija iz hrpe razloga (kraća linija do luke Ploče i do jadransko-jonskog cestovnog koridora, više stanovnika uz trasu i nešto razvijenije gospodarstvo, po čemu je Banja Luka crna rupa), samo treba natjerati bošnjačko-muslimanske političke elite da odustanu od težnje što je moguće većeg približavanja Turskoj i okrenu se EU pa tako i srednjoj i istočnoj Evropi.
zato, iz čisto ekonomskih razloga opstruirat 5c.
2014-12-30
Dalje na istok od Ivan planine nas ništa ne zanima.asilovski wrote:Zanimljivo most u ništa a 5c i most koji je sagređen napušten ko pravac iako vodi u srednju i istočnu europu, a ovaj u Albaniji jebenu
Imate tamo svoje Karpate, savane i stepe, ili šta već, i tamo se međusobno naguravajte.
2016-07-22
Ne već 5c nije se nastavio prema Madžarskoj preko Baranje iako je napravljena mostina, a spaja RH-a sa Madžarskom, Češkom, Slovačkom, Poljskom, Rusijom, Ukrajinom, ovaj vaš spaja Dubrovnik sa Kosovskom Mitrovicom i vjerojatno je još jedna natuknica Buzinaslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Zanimljivo most u ništa a 5c i most koji je sagređen napušten ko pravac iako vodi u srednju i istočnu europu, a ovaj u Albaniji jebenu
Kermit-
2014-04-17
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Bravo Hrvatska: opet srebro u EU
» Vulin po starom i opet prijeti Hrvatskoj:Hrvatska zeli srusiti Vucica
» THE STRAITS TIMES: ‘Hrvatska je nogometni Rocky Balboa! A taj vječni majstor opet je dotaknuo vrh...‘
» Komšić opet vidi 'bijele miševe' te poručio:'Hrvatska i Srbija se naoružavaju sa ciljem neke nove agresije na BIH.'
» Bravo Hrvatska: opet srebro u EU
» Vulin po starom i opet prijeti Hrvatskoj:Hrvatska zeli srusiti Vucica
» THE STRAITS TIMES: ‘Hrvatska je nogometni Rocky Balboa! A taj vječni majstor opet je dotaknuo vrh...‘
» Komšić opet vidi 'bijele miševe' te poručio:'Hrvatska i Srbija se naoružavaju sa ciljem neke nove agresije na BIH.'
Page 7 of 9