Komšić opet vidi 'bijele miševe' te poručio:'Hrvatska i Srbija se naoružavaju sa ciljem neke nove agresije na BIH.'
Page 1 of 1
Komšić opet vidi 'bijele miševe' te poručio:'Hrvatska i Srbija se naoružavaju sa ciljem neke nove agresije na BIH.'
Član predsjedništva Željko Komšić, po tko zna koji put u naoružavanju Hrvatske i Srbije, vidi njihovu imaginarnu agresiju na BIH, što je i rekao u izjavama za bosanskohercegovačke medije:'Hrvatska i Srbija se naoružavaju samo sa jednim ciljem, da izvrše novu agresiju na Bosnu i Hercegovina. Sve drugo je laž i farbanje očiju.Neka ne pomišljaju jer mi koji volimo ovu državu spremni smo opet stati na branik odbrane naše države.', završio je uzrujani Željko Komšić a svjedoci kažu da je na kraju promrmljao' prokleti bili'. Na koga je mislio to zna Komšić ali nije teško pogoditi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Komšić opet vidi 'bijele miševe' te poručio:'Hrvatska i Srbija se naoružavaju sa ciljem neke nove agresije na BIH.'
Da, nemamo pametnije posla nego da napadamo BiH.
Koji ovi posere priča pa to je čudo jedno.
Za Srbiju ne znam. Ne odgovaram ja za njih a niti sam im na čelu tako da ne bih znao al ovo s Hrvatskom koja je članica NATO i EU i nema nikakvi interes da napada ikoga u BiH su totalne splačine koje ne bi ni pas s maslom poliza.
Koji ovi posere priča pa to je čudo jedno.
Za Srbiju ne znam. Ne odgovaram ja za njih a niti sam im na čelu tako da ne bih znao al ovo s Hrvatskom koja je članica NATO i EU i nema nikakvi interes da napada ikoga u BiH su totalne splačine koje ne bi ni pas s maslom poliza.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Komšić opet vidi 'bijele miševe' te poručio:'Hrvatska i Srbija se naoružavaju sa ciljem neke nove agresije na BIH.'
Najgore mu je šta je izgubio podršku na zapadu nakon onog sastanka EU 20.02.2022 godine gdje se Hrvatska žalila na njega pa su na tom sastanku svi osim Orbana rekli Hrvatskoj da odjebe a ministri vansjkih poslova Italije, Nizozemske, Švedske, Austrije, Njemačke, Belgije itd su čak digli ruku protiv nas a ostali su osim Orbana bili kao sudržani dakle u osnovi i oni podržavaju Komšića.
I onda mu je pala vlada u Italiji pa Švedskoj pa Nizozemskoj pa Belgiji ....
I dolaze neki drugi drugovi i drugarice na vlast umjesto njih a ti ne vole muslimane.
I svakog dana s protokom vremena voljet će ih sve manje i manje.
I onda mu je pala vlada u Italiji pa Švedskoj pa Nizozemskoj pa Belgiji ....
I dolaze neki drugi drugovi i drugarice na vlast umjesto njih a ti ne vole muslimane.
I svakog dana s protokom vremena voljet će ih sve manje i manje.
2014-04-11
Malo im braća Hamasovci ( muslimansko brastvo, Komšić je SDA projekt, turski neosomanizam ) jedu govna u Gazi.
Treba veće bombe bacati na tu Gazu.
Hamas mora biti uništen.
Treba veće bombe bacati na tu Gazu.
Hamas mora biti uništen.
2014-04-11
Vidim ja sve.
I na vašu veliku žalost imam moć upravljanja svemirom.
Dovoljno je da odlučim nešto i to će se početi dešavati.
Nastavite i dalje lajat kako je Hrvatska agresor u BiH i tako ta priča.
To je dio projekta pravljenja islamske BiH.
Lajte i dalje.
Samo to i može sad kad sam ja krenuo u vojni pohod.
I na vašu veliku žalost imam moć upravljanja svemirom.
Dovoljno je da odlučim nešto i to će se početi dešavati.
Nastavite i dalje lajat kako je Hrvatska agresor u BiH i tako ta priča.
To je dio projekta pravljenja islamske BiH.
Lajte i dalje.
Samo to i može sad kad sam ja krenuo u vojni pohod.
2014-04-11
Izraelski premijer Benjamin Netanyahu zaprijetio je u nedjelju da "neće ostati dužan" Hamasu nakon smrti šestero talaca čija su tijela pronađena u Pojasu Gaze, objavila je izraelska vojska.
Netanyahu obećava da će se osvetiti Hamasu zbog smrti talaca: ‘Progonit ćemo vas, nećemo vam ostati dužni‘
Udri BiBi.
Netanyahu obećava da će se osvetiti Hamasu zbog smrti talaca: ‘Progonit ćemo vas, nećemo vam ostati dužni‘
Udri BiBi.
2014-04-11
Similar topics
» Milan Kučan opet vidi 'bijele miševe'
» Suljo opet vidi bele miseve:'Pristina,Zagreb,Sarajevo i Podgorica spremaju urotu protiv Srbije'
» Izetbegović: Srbija i Hrvatska se naoružavaju? Mi ćemo to itekako pratiti
» srbija podnela zahtev sa ciljem uvoza
» ...Neke nove regule..
» Suljo opet vidi bele miseve:'Pristina,Zagreb,Sarajevo i Podgorica spremaju urotu protiv Srbije'
» Izetbegović: Srbija i Hrvatska se naoružavaju? Mi ćemo to itekako pratiti
» srbija podnela zahtev sa ciljem uvoza
» ...Neke nove regule..
Page 1 of 1