Skoro došlo do tuče između Keruma i Opare,Kerum Opari:"Bio si prostitku u Milanu,pederu udrit ću te šakom"
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Skoro došlo do tuče između Keruma i Opare,Kerum Opari:"Bio si prostitku u Milanu,pederu udrit ću te šakom"
Najbolji nacin kako odbit svekra i svekru da te zovu kod sebe ...daš djeci bojice prije ...ŠARAJTE.RayMabus wrote:Pustiš čopor male dice s bojicama u nemješteni stan al sređen samo nema namještaja , jedno sat vrimena i posli uđeš i dočeka te čudesna šuma ....vidi šta sam nabojala.RayMabus wrote:Znaci djeca s bojicama ulaz zabranjen ( djeca bez bojica može ) ....bijeli zidovi , prazno , mami ...necu da me docekaju nekakvi slonovi i žirafe po stanu ....maštovito je to a Đava im neda mira.
MUČKA ZAVJERA.
ZOVI ME SAD I DRUGI PUT.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Skoro došlo do tuče između Keruma i Opare,Kerum Opari:"Bio si prostitku u Milanu,pederu udrit ću te šakom"
Naoružaš ih s onim sprejevima za bojanje i idemo u posjetu.
Maloljetni su ....nek šaraju.
Maloljetni su ....nek šaraju.
2014-04-11
maggie13 wrote:ponijet cu neutralno sredstvo za ciscenje, da mi ne iritira dusne putove :Ddebotoijusto wrote:cekaj...@longy zove u favele kastila @maggy dodje malo prije i pocisti plocice , jedino sto ima u stanu pa @levy dovede pleme stemat plocice...
tako nekako ?
odmor u kastila s 3 velike kante i zute rukavice pod miskom
drz se ti jezeve kucice i doma svoga , ruzo neubrana
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Bolje da mi opere auto kad je vec navalila.
Last edited by RayMabus on 31/5/2017, 19:07; edited 1 time in total
2014-04-11
hvala ti na brizi, deboto, ali mozes odahnuti..lukav je longi, poziva samo one za koje je siguran da nece doci ;>~~debotoijusto wrote:maggie13 wrote:ponijet cu neutralno sredstvo za ciscenje, da mi ne iritira dusne putove :Ddebotoijusto wrote:cekaj...@longy zove u favele kastila @maggy dodje malo prije i pocisti plocice , jedino sto ima u stanu pa @levy dovede pleme stemat plocice...
tako nekako ?
2014-04-12
Nikog nisam pozvao. Jedino je Levy pitao pa sam mu rekao tehnicko stanje tu , necu kupovat krevet radi njega. Ima štramac ( dušek ) , nek se snalazi , lito je , nije zima.maggie13 wrote:lukav je longi, poziva samo one za koje je siguran da nece doci ;>~~
2014-04-11
Netko nešto pita , ako mogu zašto nebi napravio. Prošlu godinu je pitala Eva pa sam rekao da mi nije voda i to oko kuhinje napravljeno. Pa i nije bilo. Sad je. Al sad nema kreveta.
Pa nemogu ja izmislit nešto čega nema jbte.
2014-04-11
maggie13 wrote:hvala ti na brizi, deboto, ali mozes odahnuti..lukav je longi, poziva samo one za koje je siguran da nece doci ;>~~debotoijusto wrote:maggie13 wrote:ponijet cu neutralno sredstvo za ciscenje, da mi ne iritira dusne putove :Ddebotoijusto wrote:cekaj...@longy zove u favele kastila @maggy dodje malo prije i pocisti plocice , jedino sto ima u stanu pa @levy dovede pleme stemat plocice...
tako nekako ?
to u kastila normalno ponasanje , da nas troje idemo na izlet ti bi napravila klopu ja nabavio tekucinu a @longi poveo sestru
cuj , mogla mi je oprat auto...dobar issami
2014-04-12
Pa malo da ga ispolira .....ima onih pticjih ghovana , ono ko da im je ruta tu , ko bomabrderi , trttttt i samo ga kenjaju iz zraka ....debotoijusto wrote:
2014-04-11
ma meni nije bedara, j a mogu i na striku spavat, nego bi poveo copor iz plemena , 8 mjesec je neko okupljanje plemena pa u medjuvremenu dok n epocne svecanost i to, al ako velis da nemas onda ok, jbgaRayMabus wrote:Spavaj na podu ko i svaka poštena mlada ...ima špaker nema krevet ....e jbga ako neznaš spavat na pločicama neš ih znat ni čistit.RayMabus wrote:Imam trenutno samo jedan slobodan stan ( u smislu da nitko neživi trajno u njemu ), dvosobni slobodan al stari mi tu prispava svako trecu noc i nije namješteno uopce tj je samo njegova soba tako da ....nemoraš ništa platit al nemam ti namješten stan ....nisam tija kupovat namještaj svojom lovom jer me boli kuraz , ostavija njemu pa nek radi šta oce.Leviathan2 wrote:joj longi, milijun razloga samo da se izvuces, tctctc
prvo pozoves onda eskivacije, joooj sto s tobom ebemti,
jel mogu ja doci kod tebe na more sa jedno 10 clanova plemena,
platicemo uredno al ti imas da radis rostilj svaki dan
jel more a
Pločice i špaker ....sasvim dovoljno.
Tamo ti je kuhinja a ovo dole su ti pločice.
morat cu y pulu
Morat cu pitat Putina jel ima šta S 300 na skladištu a da mu netreba ..ima neki ptičurina dosadni pa ....RayMabus wrote:Pa malo da ga ispolira .....ima onih pticjih ghovana , ono ko da im je ruta tu , ko bomabrderi , trttttt i samo ga kenjaju iz zraka ....debotoijusto wrote:
2014-04-11
Kerum jebe kozojebe
Kermit-
2014-04-17
jesi ti to vidio.. :Pdebotoijusto wrote:maggie13 wrote:hvala ti na brizi, deboto, ali mozes odahnuti..lukav je longi, poziva samo one za koje je siguran da nece doci ;>~~debotoijusto wrote:maggie13 wrote:ponijet cu neutralno sredstvo za ciscenje, da mi ne iritira dusne putove :Ddebotoijusto wrote:cekaj...@longy zove u favele kastila @maggy dodje malo prije i pocisti plocice , jedino sto ima u stanu pa @levy dovede pleme stemat plocice...
tako nekako ?
to u kastila normalno ponasanje , da nas troje idemo na izlet ti bi napravila klopu ja nabavio tekucinu a @longi poveo sestru
Kao iskusava mi izdrzljivost :0)
2014-04-12
ev o longi, ja kad zavrsim hobit kucicu ima da te pozovem, zamisli okolo suma njiva zasadjena raznoraznim vockama, ispred potok sa pastvama, nigdje zvuka auta i slicnog jedino zubor potoka
i lagani miris rostilja
i lagani miris rostilja
ma meni nije bedara, j a mogu i na striku spavat, nego bi poveo copor iz plemena , 8 mjesec je neko okupljanje plemena pa u medjuvremenu dok n epocne svecanost i to, al ako velis da nemas onda ok, jbga
morat cu y pulu
2014-04-11
RayMabus wrote:Netko nešto pita , ako mogu zašto nebi napravio. Prošlu godinu je pitala Eva pa sam rekao da mi nije voda i to oko kuhinje napravljeno. Pa i nije bilo. Sad je. Al sad nema kreveta.
sve bolje od boljega...mogu ja bar ovo lito ulit vode kad mi prokuha motor na relaciji trogir-split ?
ili da ponesen kantu ? od rukavica imam one crvene za rad s kiselinom i raznim otopinama
2014-04-12
Nov je stan , ključ u bravu , nema tu šta samo nisan tija kupovat namještaj svojom lovom , to stari sebi sredija u sobu čisto da ode koji put prispavat da se vidi da netko tu živi i to je to ....ono prazan stan.
2014-04-11
kako ti rekoh, ja mogu spavat i na strikum to inace uvijek imam u autu, nekih 30 metara, jesi vidio kad da neko spava na striku?RayMabus wrote:Nema bračni krevet , ima obicni krevet za jednu osobu u drugoj sobi plus TV. Nema ni kauča na razvlačenje nit tako šta , doslovno samo kuhinjski elemnti , pločice , parket.Leviathan2 wrote:
ma meni nije bedara, j a mogu i na striku spavat, nego bi poveo copor iz plemena , 8 mjesec je neko okupljanje plemena pa u medjuvremenu dok n epocne svecanost i to, al ako velis da nemas onda ok, jbga
morat cu y pulu
jebes krevet, bitno da nema misheva i onih crnijeh buba, zohari mislim
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Sad bi još i sendvić. Gora si od Pizzona.maggie13 wrote:Ok, longi, ponijet cemo stramce, a ti nas vodis na pommes frites kod Belgijaca.. :D
2014-04-11
ne podmeci, nisam spominjala sendvic :DRayMabus wrote:Sad bi još i sendvić. Gora si od Pizzona.maggie13 wrote:Ok, longi, ponijet cemo stramce, a ti nas vodis na pommes frites kod Belgijaca.. :D
Dobro je rekao levi-samo se izvlacis 8-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kerum o Opari:'Ako ste čitali kaubojske romane onda znate što je kicoš e to vam je Opara'
» pederu na prosvjed protiv prosvjeda došlo osam pijanih budala
» SDP-ovci pozvali da se glasuje za Keruma i Bulja!Kerum zna upravljati velikim sustavom,ima iskrenost koja se sviđa građanima
» Senf dijeli našu lovu šakom i kapom 'svojima' :'Dao skoro 20 000 eura udruzi transrodnog vijećnika (ne) možemo iz afere Zambija
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
» pederu na prosvjed protiv prosvjeda došlo osam pijanih budala
» SDP-ovci pozvali da se glasuje za Keruma i Bulja!Kerum zna upravljati velikim sustavom,ima iskrenost koja se sviđa građanima
» Senf dijeli našu lovu šakom i kapom 'svojima' :'Dao skoro 20 000 eura udruzi transrodnog vijećnika (ne) možemo iz afere Zambija
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
Page 4 of 8