pederu na prosvjed protiv prosvjeda došlo osam pijanih budala
Page 1 of 1
pederu na prosvjed protiv prosvjeda došlo osam pijanih budala
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=04&dd=08&nav_category=11&nav_id=1248491
Ocekivano , ispuhali se.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: pederu na prosvjed protiv prosvjeda došlo osam pijanih budala
"Mi smo jedina zemlja koja plaća svoje neprijatelje. I taj neprijatelj koga mi plaćamo, kome je Vučić dao brojne funkcije, da kontroliše medije, je onaj koji danas okreće omladinu protiv interesa Srbije, tvrdeći da brani interes Srbije."marcellus wrote:http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=04&dd=08&nav_category=11&nav_id=1248491
E tu se zajebo. Tu ih mi šijemo za tri koplja.
Neki od njih bili su u vidno alkoholisanom stanju, a nosili su transparente "Neću sendvič, hoću Kosmet" i "Već imamo ološ, ne treba nam Soroš", kao i uvredljive poruke protiv programskog urednika Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV), predavača na Novosadskom univerzitetu i novinara Dinka Gruhonjića.
hi hi...ponovo soros kriv , ovi budu radili za 128€
hi hi...ponovo soros kriv , ovi budu radili za 128€
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
danni1 wrote:"Mi smo jedina zemlja koja plaća svoje neprijatelje. I taj neprijatelj koga mi plaćamo, kome je Vučić dao brojne funkcije, da kontroliše medije, je onaj koji danas okreće omladinu protiv interesa Srbije, tvrdeći da brani interes Srbije."marcellus wrote:http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=04&dd=08&nav_category=11&nav_id=1248491
sigurno da nisu jedina zemlja koja financira svoje neprijatelje mi svoje plaćamo puno bolje
Sad se marcellus bavi pitanjima i problemima susjedne nam države... Todorić ga više ne yebe... Krepala mu krava!
Do kraja Vučićevog mandata Srbija ce se raspast na proste faktore :
POGUBNA STATISTIKA: Devet rođenih na 15 umrlih u Srbiji
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tomislav Lovreković, predsednik Grupe građana Pokret koja je organizovala protest
Aukurac Hrvat na n-tu.
Aukurac Hrvat na n-tu.
Guest- Guest
It takes a traitor to spot a traitor. You should know, kaj ne?marcellus wrote:sigurno da nisu jedina zemlja koja financira svoje neprijatelje mi svoje plaćamo puno boljedanni1 wrote:"Mi smo jedina zemlja koja plaća svoje neprijatelje. I taj neprijatelj koga mi plaćamo, kome je Vučić dao brojne funkcije, da kontroliše medije, je onaj koji danas okreće omladinu protiv interesa Srbije, tvrdeći da brani interes Srbije."marcellus wrote:http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=04&dd=08&nav_category=11&nav_id=1248491
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Muče te gramatička vremena ;PRayMabus wrote:Do kraja Vučićevog mandata Srbija ce se raspast na proste faktore :
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Similar topics
» Žarko Puhovski oštro protiv današnjeg prosvjeda:'To je politički prosvjed za lažne simbole'
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
» Skoro došlo do tuče između Keruma i Opare,Kerum Opari:"Bio si prostitku u Milanu,pederu udrit ću te šakom"
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» Zastupnica SDA traži kazne za sudionike prosvjeda protiv mise za žrtve Bleiburga
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
» Skoro došlo do tuče između Keruma i Opare,Kerum Opari:"Bio si prostitku u Milanu,pederu udrit ću te šakom"
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» Zastupnica SDA traži kazne za sudionike prosvjeda protiv mise za žrtve Bleiburga
Page 1 of 1