Skoro došlo do tuče između Keruma i Opare,Kerum Opari:"Bio si prostitku u Milanu,pederu udrit ću te šakom"
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Skoro došlo do tuče između Keruma i Opare,Kerum Opari:"Bio si prostitku u Milanu,pederu udrit ću te šakom"
Dva roditelja , dvoje djece ...kako se raspoređuju pravilno a kako u matrijahu ( vladavini žena ) ?
U matrijahu se raspoređuju tako da oba idu majci a ocu alimentacija za oboje ....zašto ?
Zaboravite sve službene izgovore tipa djeca moraju biti skupa pravi razlog vam je : EGO.
Može manipulirat tobom a ako neplešeš kako je ona zamislila ide rastava i placaj dvi alimentacije.
POPUŠI MI ....KURAC.
U matrijahu se raspoređuju tako da oba idu majci a ocu alimentacija za oboje ....zašto ?
Zaboravite sve službene izgovore tipa djeca moraju biti skupa pravi razlog vam je : EGO.
Može manipulirat tobom a ako neplešeš kako je ona zamislila ide rastava i placaj dvi alimentacije.
POPUŠI MI ....KURAC.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Skoro došlo do tuče između Keruma i Opare,Kerum Opari:"Bio si prostitku u Milanu,pederu udrit ću te šakom"
joj longi, milijun razloga samo da se izvuces, tctctc
prvo pozoves onda eskivacije, joooj sto s tobom ebemti,
jel mogu ja doci kod tebe na more sa jedno 10 clanova plemena,
platicemo uredno al ti imas da radis rostilj svaki dan
jel more a
jel more a
POPUŠI MI ....KURAC.
Odgovor je : NECE.
Mislite i dalje da sam glup ?
Odlicno.
Niste ni prvi ni zadnji koje sam otpremio na smetlište povijesti.
2014-04-11
Imam trenutno samo jedan slobodan stan ( u smislu da nitko neživi trajno u njemu ), dvosobni slobodan al stari mi tu prispava svako trecu noc i nije namješteno uopce tj je samo njegova soba tako da ....nemoraš ništa platit al nemam ti namješten stan ....nisam tija kupovat namještaj svojom lovom jer me boli kuraz , ostavija njemu pa nek radi šta oce.Leviathan2 wrote:joj longi, milijun razloga samo da se izvuces, tctctc
jel more a
2014-04-11
i mogla bih..do Gomilice :DRayMabus wrote:Dođi u Kaštela.maggie13 wrote:odselit cu seglas uhljeba wrote:maggie13 wrote:Koja faca. Odlican je.
Samo mu fali kavez.
:0)
narod se identificira sa sebi sličnome, Opara je neki pederčić koji ima fakultet i bio je diplomat, dok je Kerum razvalio desetak tvrtki, ostavio iza sebe dug od 2 milijarde kuna a za sve mu je kriva država koja ga krade porezima i banke u kojima su masoni i komunisti koji su ga namjerno uništili jer je on kršćanin i ide u crkvu
naravno da će narod glasati za Keruma, u njemu vide sebe
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
to je bila samo igra rijeci :DLeviathan2 wrote:megi, evo kod longija ima mjesta, ima par apartmana i jedan ce ustupit gratis tebi :D
2014-04-12
Spavaj na podu ko i svaka poštena mlada ...ima špaker nema krevet ....e jbga ako neznaš spavat na pločicama neš ih znat ni čistit.RayMabus wrote:Imam trenutno samo jedan slobodan stan ( u smislu da nitko neživi trajno u njemu ), dvosobni slobodan al stari mi tu prispava svako trecu noc i nije namješteno uopce tj je samo njegova soba tako da ....nemoraš ništa platit al nemam ti namješten stan ....nisam tija kupovat namještaj svojom lovom jer me boli kuraz , ostavija njemu pa nek radi šta oce.Leviathan2 wrote:joj longi, milijun razloga samo da se izvuces, tctctc
jel more a
Pločice i špaker ....sasvim dovoljno.
Tamo ti je kuhinja a ovo dole su ti pločice.
2014-04-11
Šta ce ti krevet u stanu ? Obiteljskom mislim. Ono kuhinja i pločice. Cim uđe ....psihologija. Ako joj se nesviđa ODHEBI.
Odma test na ulazu jel valja il nevalja.
Ako je gotovanka nece tit spavat na pločicama ...odlicno ODHEBI.
A ako spava na pločicama a uredna je onda ce ih prvo očistiti.
Viš to ti je psihologija ....a u biti uopce neznaš da te testiram.
Hrane NEMA ....al ima špaker.
Odma test na ulazu jel valja il nevalja.
Ako je gotovanka nece tit spavat na pločicama ...odlicno ODHEBI.
A ako spava na pločicama a uredna je onda ce ih prvo očistiti.
Viš to ti je psihologija ....a u biti uopce neznaš da te testiram.
Hrane NEMA ....al ima špaker.
2014-04-11
Jednostavan test al nepogriješiv ...imaš stan , ima više manje sve bitno samo nema jednu stvar.
KREVET.
KREVET.
2014-04-11
cekaj...@longy zove u favele kastila @maggy dodje malo prije i pocisti plocice , jedino sto ima u stanu pa @levy dovede pleme stemat plocice...
tako nekako ?
tako nekako ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Koji seljaci lol :)
RayMabus wrote:Jednostavan test al nepogriješiv ...imaš stan , ima više manje sve bitno samo nema jednu stvar.
KREVET.
2014-04-11
Podrška seljačini Kerumu, da razjebe zločinačku kradezovsku organizaciju u STu, koja je jaka doduše
(jedna mi curka , inače dolazi iz obitelji uhljeba, govori da treba glasovati za HDZ i Oparu jer su nam oni sve izgradili i omogućili ) - hahaha
(jedna mi curka , inače dolazi iz obitelji uhljeba, govori da treba glasovati za HDZ i Oparu jer su nam oni sve izgradili i omogućili ) - hahaha
Guest- Guest
Ja se nadam da mi nece ništa štemat , sve mi je novo.debotoijusto wrote: jedino sto ima u stanu pa @levy dovede pleme stemat plocice...
tako nekako ?
Niks štemanje i djeca bojaju po zidovima.
2014-04-11
Može jedino štemat pivu u pličaku.
2014-04-11
Znaci djeca s bojicama ulaz zabranjen ( djeca bez bojica može ) ....bijeli zidovi , prazno , mami ...necu da me docekaju nekakvi slonovi i žirafe po stanu ....maštovito je to a Đava im neda mira.
2014-04-11
ponijet cu neutralno sredstvo za ciscenje, da mi ne iritira dusne putove :Ddebotoijusto wrote:cekaj...@longy zove u favele kastila @maggy dodje malo prije i pocisti plocice , jedino sto ima u stanu pa @levy dovede pleme stemat plocice...
tako nekako ?
2014-04-12
@_@debotoijusto wrote:cekaj...@longy zove u favele kastila @maggy dodje malo prije i pocisti plocice , jedino sto ima u stanu pa @levy dovede pleme stemat plocice...
tako nekako ?
Guest- Guest
Pustiš čopor male dice s bojicama u nemješteni stan al sređen samo nema namještaja , jedno sat vrimena i posli uđeš i dočeka te čudesna šuma ....vidi šta sam nabojala.RayMabus wrote:Znaci djeca s bojicama ulaz zabranjen ( djeca bez bojica može ) ....bijeli zidovi , prazno , mami ...necu da me docekaju nekakvi slonovi i žirafe po stanu ....maštovito je to a Đava im neda mira.
2014-04-11
Najbolji nacin kako odbit svekra i svekru da te zovu kod sebe ...daš djeci bojice prije ...ŠARAJTE.RayMabus wrote:Pustiš čopor male dice s bojicama u nemješteni stan al sređen samo nema namještaja , jedno sat vrimena i posli uđeš i dočeka te čudesna šuma ....vidi šta sam nabojala.RayMabus wrote:Znaci djeca s bojicama ulaz zabranjen ( djeca bez bojica može ) ....bijeli zidovi , prazno , mami ...necu da me docekaju nekakvi slonovi i žirafe po stanu ....maštovito je to a Đava im neda mira.
MUČKA ZAVJERA.
ZOVI ME SAD I DRUGI PUT.
2014-04-11
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kerum o Opari:'Ako ste čitali kaubojske romane onda znate što je kicoš e to vam je Opara'
» pederu na prosvjed protiv prosvjeda došlo osam pijanih budala
» SDP-ovci pozvali da se glasuje za Keruma i Bulja!Kerum zna upravljati velikim sustavom,ima iskrenost koja se sviđa građanima
» Senf dijeli našu lovu šakom i kapom 'svojima' :'Dao skoro 20 000 eura udruzi transrodnog vijećnika (ne) možemo iz afere Zambija
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
» pederu na prosvjed protiv prosvjeda došlo osam pijanih budala
» SDP-ovci pozvali da se glasuje za Keruma i Bulja!Kerum zna upravljati velikim sustavom,ima iskrenost koja se sviđa građanima
» Senf dijeli našu lovu šakom i kapom 'svojima' :'Dao skoro 20 000 eura udruzi transrodnog vijećnika (ne) možemo iz afere Zambija
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
Page 3 of 8