ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SDP-ovci pozvali da se glasuje za Keruma i Bulja!Kerum zna upravljati velikim sustavom,ima iskrenost koja se sviđa građanima

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

SDP-ovci pozvali da se glasuje za Keruma i Bulja!Kerum zna upravljati velikim sustavom,ima iskrenost koja se sviđa građanima Empty SDP-ovci pozvali da se glasuje za Keruma i Bulja!Kerum zna upravljati velikim sustavom,ima iskrenost koja se sviđa građanima

Post by vuksadinare 30/5/2017, 07:18

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sdp-ovci-neizravno-pozvali-svoje-birace-da-glasuju-za-bulja-i-keruma-kerum-zna-upravljati-velikim-sustavom-ima-iskrenost-koja-se-gradanima-svida/6149766/
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

SDP-ovci pozvali da se glasuje za Keruma i Bulja!Kerum zna upravljati velikim sustavom,ima iskrenost koja se sviđa građanima Empty Re: SDP-ovci pozvali da se glasuje za Keruma i Bulja!Kerum zna upravljati velikim sustavom,ima iskrenost koja se sviđa građanima

Post by vuksadinare 30/5/2017, 07:21

vuksadinare wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sdp-ovci-neizravno-pozvali-svoje-birace-da-glasuju-za-bulja-i-keruma-kerum-zna-upravljati-velikim-sustavom-ima-iskrenost-koja-se-gradanima-svida/6149766/
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sdp-ovci-neizravno-pozvali-svoje-birace-da-glasaju-za-bulja-i-keruma-kerum-zna-upravljati-velikim-sustavom-ima-iskrenost-koja-se-gradanima-svida/6149766/
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

SDP-ovci pozvali da se glasuje za Keruma i Bulja!Kerum zna upravljati velikim sustavom,ima iskrenost koja se sviđa građanima Empty Re: SDP-ovci pozvali da se glasuje za Keruma i Bulja!Kerum zna upravljati velikim sustavom,ima iskrenost koja se sviđa građanima

Post by vuksadinare 30/5/2017, 07:23

ovo je tocno za keruma..gledao sam ga nekoliko puta na suceljavanju i daleko realniji i bez fige u đepu od konkurenata...kad je puljakici rekao 'gospođo puljak vi zapeli za jednu livadu pa zapeli na dujilovu sto se onda kandidirate za gradonacelnicu splita kad vas zanima samo ta livada..bolej da ste se onda kandidirali za predsjednicu cetvrti dujilovo'... :)...a za oparu kaze...'kune se u tuđmana  anije htio njegov spomenik u splitu..kako tom coviku onda virovat' :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2017, 07:45

Ja sam priča s Kerumom više puta , ma lik ti je čista zahebancija i voli počastiti i zahebavat se.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2017, 07:58

Baš razmišljam o tim izborima jer ako pobjedi Opara kao sredit ce mi se neki poslic a ovo kako vidim više naginje sve na Keruma , SDP podržao Keruma .....znaci grad Split sad Opara bi ka treba izmislit par tisuca HDZovaca koji bi glasali za njega da ovog uopce pobjedi i to za dlaku.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/5/2017, 07:59

RayMabus wrote:Baš razmišljam o tim izborima jer ako pobjedi Opara kao sredit ce mi se neki poslic a ovo kako vidim više naginje sve na Keruma , SDP podržao Keruma .....znaci grad Split sad Opara bi ka treba izmislit par tisuca HDZovaca koji bi glasali za njega da ovog uopce pobjedi i to za dlaku.
torcida ce glasat za oparu samo da coban ne bude gradonacelnik splita jer je on opasnost po 'projekt hajduk' :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2017, 08:13

Ma i onako neglasam tamo pa me nije ni brige nego gledam radi ovog poslića malo šta ce tu prevagnit , i onako moram obavit neki poziv danas pa vidit te stvari da pripremim i tako to.

Nije me ni brige al eto kad me vec uvalilo bez da sam pita onda da sa svoje strane obavim šta imam da sam ja miran.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2017, 08:31

Ovo s emanicpacijom se odužilo , Evropa a ni Hr ocito nemaju još namjeru srušit taj sistem nego im je dobor ovako a to ti je ovo ce potrajat a u biti onda ništa od obitelji tj ako je i bude to je za mene prekasno u smislu da ce mi igrat išta bitno u životu ...zato sad opet minjam planove , opet nešto drkeljat iduce četri godine i pripremat teren za pemziju tj malo sredit po kuči , nešto u polju , stabilizirat stvari s materom jer sam se borija s njom upravo da ja a ne ona mi bude gazda u obitelji koje sad i onako nece bit pa je besmisleno .....daleko je ovo sve od rušenja emanicpacije i potrajat ce al meni neigra to kad ce se ona srušit jer do tada cu vec imat 50 godina a onda mi ni kreiranje obitelji nema bitnost dakle taj plan se odbacuje do daljnega jer ga nece bit pošto se ja necu ženit dok je god emanicpacija gazda.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2017, 09:08

Poliika i nije toliko bitna ako se nenaprave reforme na vrijeme a ovdje a to sam više puta govorio ako se sad nenaprave a očito je prejak otpor nego za četri godine da ona nije ni bitno jer je brod vec potonija. Štaš mi radit reforme a brod na dnu mora ? Koji je smisao ? Ono imaš bužu i voda ulazi treba je zakrpit al ne ono necemo i sad brod potone i sad bi ti to krpio. Očito totalno besmisleno. To ti je ta prica.

Slicno je i s emanicpacijom i društvom , neš to mjenajt sada nego ništa al kad potone onda ceš mjenjat ....pa kasno je tupsoni : brod je na dnu mora.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2017, 09:19

I zato sad novi plan pošto vidim da je to tako tj nemate namjeru to mjenjat iducih 7 godina a do tada ja vec 45 .....tad vam idu nova pravila : više nije ukini emanicpaciju tj matrijah nego ukini ženama prava glasa i građanska prava .....vracamo se u antiku.

MIslite da se šalim ?

Ne nešalim se ....ja neplešem kako vi ocete pa kad brod potone onda bi vi a jel možemo ponovo ?

Nemožemo ....idemo ko i prije samo još teži uvjeti jer ono šta vam je sad ukidanje emanicpacije to ce vam onda biti ukidanje ženama ljudskih prava.

Zašto ?

Eto zato.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2017, 09:27

Zato šta ste povareni i licemjerni , o ushrali smo pa bi sad popravljali jel a kad se popravi onda opet ista prica jel ?

E nece ici.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2017, 09:34

Za sedam godina novi uvjeti :

- žene nemaju pravo glasa nit ikakva građanska prava

- nemaju pravo na naslijedstvo

- na djecu

- nikakvo pravo na materijalno posjedovanje IČEGA

Jedino muški može imat pravo na vlasništvo , žena nemože bit upisana kao vlasnik bilo čega.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2017, 09:37

Pametni ste , kad se to zashere a onda bi vi to popravljali pa ce se to popravljat pa ce opet neka Saravanka i babe krojit politiku.

E Boga mi neceš.

Ono gore su ti novi uvjeti za sedam godina.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2017, 09:46

Jbga nemam ja pet zvijezdica na generalskom cinu Galakticke Federacije tek tako.

Bitka , uvjeti predaje , rok.

Prođe rok oceš pregovore , može al novi uvjeti koji su opet nepovoljni.

Nesviđa ti se ? Ok , nema problema onda nemoj.

Kad ti prođe rok opet dolaziš na pregovore al sad opet novi uvjeti koji su ti opet nepovoljni.

Nemoraš se ti predat ako neceš pod tim uvjetima.

HEBE SE MENE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/5/2017, 10:08

Kerum kao hrvatska verzija Trumpa na jucerasnjoj lokalnoj splitskoj tv izjavio.'Ako uspjesno odradim mandat gradonacelnika Splita kandidirat cu se na predsjednickim izborima.hrvatska ne smije biti taoc politike iz brisela kao ni politike vasingtona,moskve ili bilo koga drugoga.Sve je to nasa krivnja jer imamo politicare poltrone koji su izgleda vjerniji strancima nego vlastitoj drzavi.Sa svakim biti dobar nikom dati na sebe.Niti su Rusija niti amerika niti Eu losi ali svatko ima i svojih gresaka'.
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/5/2017, 10:11

..necemo cobana keruma..hocemo polioticara koji govori pet jezika,ima zalizanu kosu,nosi cvikere tommy hilfiger,ima uglancane cipele i nosi odijela hugo boss i izgelda tako d abi ga svaka punica pozeljela..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2017, 10:20

I onako neglasam tamo tako da ...raspriča sam se o reformama i da one moraju biti na vrijeme a ne poslije jer poslije nema više toga nego nova pravila i uvjeti.

Isti ti kuraz tko je kad nisu reforme.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by marcellus 30/5/2017, 10:41

HDZ je smeće a SDP dno dna

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2017, 11:06

Đabe ti politika i reforme koje dođu prekasno. Reforme koje dođu prekasno nisu reforme. To isto ko i ove Švabe , opet za Merkelicu a zna se kakva je demografska struktura za vrijeme trajanja njenih mandata i da ona nevodi pronatalitetnu politiku nego politiku trpačine. Za kuaz njima za koju godinu i da ukinu emanicpaciju , nepomaže više ta mjera , kasno je.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2017, 11:18

SDP-ovci pozvali da se glasuje za Keruma i Bulja!Kerum zna upravljati velikim sustavom,ima iskrenost koja se sviđa građanima 8769477

- Žele, kralju, Žele, kralju - gromko su pozdravljali Željka Keruma stanovnici Pujanki, koji su se večeras u velikom broju okupili na pučkoj fešti na kotarskom igralištu kako bi dali podršku svom omiljenom političaru i kandidatu za gradonačelnika. 

Zahvalio im je na podršci, te obećao kako će, kao i ostale gradske kotareve, unaprijediti i Pujanke, te napraviti brojne preinake, neovisno u ishodu izbora.

http://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/488754/kerum-dijelio-zute-kese-na-igralistu-se-nije-krilo-odusevljenje-puno-je-on-nama-pomoga-kad-je-god-tribalo

Osim dobre volje, pjesme i plesa, na košarkaškom igralištu u blizini Osnovne škole „Pujanke“, nije nedostajalo ni dobre spize ni pića. 

Prigodno su se dijelile i svima poznate, žute plastične vrećice „Kerum“, dok se HGS-ov kandidat za splitskog poteštata pobrinuo da se djeci dijele iste takve, napunjene slatkišima. Njihovoj sreći nije bilo kraja, a Željko Kerum se rado s njima i fotografirao.

- Na prvom mjestu je biti čovjek, a ja jednako poštujem sve ljude i pobrinuti ću se da svima bude dobro. Volim ljude i neka se svi lipo zabave na fešti - dodao je.

Za štimung je bila zadužena skupina „Best“, a pjesmi se pridružio i sam Kerum.

- On je ljudina! Ako Bog da, on će opet bit gradonačelnik i onda će nan svima bit dobro. Puno je on nama pomoga kad je god tribalo. Najbitnije je bit čovik, a on to je i zato ga i volimo - kazali su dobro raspoloženi prijatelji Gojko i Neven.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics