Skoro došlo do tuče između Keruma i Opare,Kerum Opari:"Bio si prostitku u Milanu,pederu udrit ću te šakom"
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Skoro došlo do tuče između Keruma i Opare,Kerum Opari:"Bio si prostitku u Milanu,pederu udrit ću te šakom"
Bot na salamu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Skoro došlo do tuče između Keruma i Opare,Kerum Opari:"Bio si prostitku u Milanu,pederu udrit ću te šakom"
Ma to mi je ...da se nađe ....viš da ima hrpu nekretnina ...ovo je samo ono keš pri ruci ...ako zatreba.Leviathan2 wrote:a ja srecom nemam recun, samo kesh i charapa, visak u zlato il u nesto produktivno, nista bankaRayMabus wrote:Valjda paze , morat cu isto provjerit ...PBZ nije tija dat Agrokoru kredit ...odhebali ga ...vide i oni da to nema smisla a lova je lova ....dam ti a nevracaš ...pa ga odhebalo ...pametno ....pametna banka ....mirnije spavam kad je banka pametna.Imam 50 tisuca kuna na kartici i 10 tisuca kuna na štednji ....negdje ....valjda oni u banci paze ....nadam se.
To ti je scientološko bankarstvo : tri stupa. ......tekuče , lova sa strane ....i onda opet lova sa strane.
Tri stupa.
2014-04-11
ma nije da ne treba al ako mos pomoci i to ucinis to je ok, po meni, ja pomazem trenutno u skolovanju 4 djece i svaki mjesec uplacujem jednoj porodici 200 eura jer je tip invalid i najebo na poslu a radio na crno, kak ga poznam duzi niz godina bilo mi je zao kad sam vidio da nemaju ni za struju, uplacujem na racun njegove zene tako da on to i ne zna , da zna vjerojatno bi odbio a imaju samo jednu placu i troje djece, dobro im dojdeRayMabus wrote:Ma to sam ti napisa cisto da shvatiš da ti necu uzet lovu jer ovo mi je najlakši nacin da nekome objasnit da MENI netreba.Leviathan2 wrote:svaka cast, imas moj repektRayMabus wrote:I nemoraš mi ništa platit jer ti ja necu uzet. Ja sam onoj dici iz Ukrajine da 1000 kuna pa onoj ženi s troje dice iz Županje isto par tisuca kuna za kucicu da naprave , znaci mene ti ta lova nezanima.
Neceš mi ništa platit , niti cu ti ja uzet , to sam ti odma reka u prvom postu kad si to pita , niks lova , đabe.
Da mene lova zanima onda je nebi dilija okolo.
svatko ko otkine od svojih usta da pomogne bijednom je nadrastao sebe
Šta da radim s time ? Imam 50 tisuca kuna na kartici i 10 tisuca kuna na štednji ....negdje ....valjda oni u banci paze ....nadam se.
kak ti velis , meni bas i ne trebaju a ako zatrebaju uvijek smislim kako ih nabavit
2014-04-22
NE TREBA.Leviathan2 wrote:ma nije da ne treba al ako mos pomoci i to ucinis to je ok, po meni, ja pomazem trenutno u skolovanju 4 djece i svaki mjesec uplacujem jednoj porodici 200 eura jer je tip invalid i najebo na poslu a radio na crno, kak ga poznam duzi niz godina bilo mi je zao kad sam vidio da nemaju ni za struju, uplacujem na racun njegove zene tako da on to i ne zna , da zna vjerojatno bi odbio a imaju samo jednu placu i troje djece, dobro im dojdeRayMabus wrote:Ma to sam ti napisa cisto da shvatiš da ti necu uzet lovu jer ovo mi je najlakši nacin da nekome objasnit da MENI netreba.Leviathan2 wrote:svaka cast, imas moj repektRayMabus wrote:I nemoraš mi ništa platit jer ti ja necu uzet. Ja sam onoj dici iz Ukrajine da 1000 kuna pa onoj ženi s troje dice iz Županje isto par tisuca kuna za kucicu da naprave , znaci mene ti ta lova nezanima.
Neceš mi ništa platit , niti cu ti ja uzet , to sam ti odma reka u prvom postu kad si to pita , niks lova , đabe.
Šta da radim s time ? Imam 50 tisuca kuna na kartici i 10 tisuca kuna na štednji ....negdje ....valjda oni u banci paze ....nadam se.
kak ti velis , meni bas i ne trebaju a ako zatrebaju uvijek smislim kako ih nabavit
Nemoj da ti postam onaj vic : Jel vam smeta šta živite kraj stadiona ?
NE TREBA.
2014-04-11
RayMabus wrote:NE TREBA.Leviathan2 wrote:ma nije da ne treba al ako mos pomoci i to ucinis to je ok, po meni, ja pomazem trenutno u skolovanju 4 djece i svaki mjesec uplacujem jednoj porodici 200 eura jer je tip invalid i najebo na poslu a radio na crno, kak ga poznam duzi niz godina bilo mi je zao kad sam vidio da nemaju ni za struju, uplacujem na racun njegove zene tako da on to i ne zna , da zna vjerojatno bi odbio a imaju samo jednu placu i troje djece, dobro im dojdeRayMabus wrote:Ma to sam ti napisa cisto da shvatiš da ti necu uzet lovu jer ovo mi je najlakši nacin da nekome objasnit da MENI netreba.Leviathan2 wrote:svaka cast, imas moj repektRayMabus wrote:I nemoraš mi ništa platit jer ti ja necu uzet. Ja sam onoj dici iz Ukrajine da 1000 kuna pa onoj ženi s troje dice iz Županje isto par tisuca kuna za kucicu da naprave , znaci mene ti ta lova nezanima.
Nemoj da ti postam onaj vic : Jel vam smeta šta živite kraj stadiona ?
NE TREBA.
2014-04-11
glodari pjevaju
https://youtu.be/6CBVNOSa3TA
https://youtu.be/6CBVNOSa3TA
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
[/quote]al ako mos pomoci i to ucinis to je ok[/quote]Fali ti stavka : a da sebe nisi zakinio.
Pomaganje nije kad ti postaješ mučenik na svoju štetu za drugoga.
Nit je meni tih par tisuca kuna igralo al je njima kojima je trebalo nit ce meni igrat to šta cu nekome dat stan par tjedana kad mi i onako stoji.
Sad nešto prica ....ponesi samo lancune ....za krevet.
Evo ti opet lokacija , pa proucavaj ....
https://www.google.hr/maps/place/apartman+svjetionik-lighthouse/@43.55399,16.355965,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x1703e0cc9153fbd1?sa=X&ved=0ahUKEwijkOu27JrUAhXJQBQKHWAECkoQ_BIIggEwDw
Ima bracni krevet ....sad sam dobija info ....nisam ima pojma uopce ....tri puta sam bija u tim stanovima ...
U velikoj sobi ima nekakvi veliki krevet.
Nije raspakiran jedino ....al nije ga problem raspakrirat.
Otic cu sutra pogledat šta je to.
Pomaganje nije kad ti postaješ mučenik na svoju štetu za drugoga.
Nit je meni tih par tisuca kuna igralo al je njima kojima je trebalo nit ce meni igrat to šta cu nekome dat stan par tjedana kad mi i onako stoji.
Sad nešto prica ....ponesi samo lancune ....za krevet.
Evo ti opet lokacija , pa proucavaj ....
https://www.google.hr/maps/place/apartman+svjetionik-lighthouse/@43.55399,16.355965,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x1703e0cc9153fbd1?sa=X&ved=0ahUKEwijkOu27JrUAhXJQBQKHWAECkoQ_BIIggEwDw
Ima bracni krevet ....sad sam dobija info ....nisam ima pojma uopce ....tri puta sam bija u tim stanovima ...
U velikoj sobi ima nekakvi veliki krevet.
Nije raspakiran jedino ....al nije ga problem raspakrirat.
Otic cu sutra pogledat šta je to.
2014-04-11
Tri puta sam bija u životu u tim stanovima i sva tri puta krace od deset minuta ....ima neki bracni krevet u velikoj sobi , nije raspakiran ...al ima ...sad sam saznao.
Imaš svoj parking tj dva jer imam dva parkinga , hodnik , wc , dvi sobe , jedna velika , jedna mala , veliki dnevni boravak al koliko ja znam nema namještaja , kuhinju i balkon.
Mislim da ti nema frižider al ok to ti i nije toliko bitno.
Imaš svoj parking tj dva jer imam dva parkinga , hodnik , wc , dvi sobe , jedna velika , jedna mala , veliki dnevni boravak al koliko ja znam nema namještaja , kuhinju i balkon.
Mislim da ti nema frižider al ok to ti i nije toliko bitno.
2014-04-11
Prošetat cu se sutra pa pogledat sve šta ima ...to ti je meni 500 metara odavde di pišem a ja sam tri puta bija unutra u prosjeku pet minuta ....zato ti ja nemam pojma šta ima sve unutra ...mislija sam da nema ništa u toj velikoj sobi al izgleda da je uletilo u međuvremenu ...bracni krevet , nije uopce raspakiran.
Znam da u dnevnom boravku nema namještaja .....valjda ...šalim se al mislim da nema.
Sutra cu prošetat pa vidit sve.
Znam da u dnevnom boravku nema namještaja .....valjda ...šalim se al mislim da nema.
Sutra cu prošetat pa vidit sve.
2014-04-11
Sutra cu otic tamo pa cu vidit šta sve ima šta sve nema. Nisam uopce zna da ima nekakvi krevet u toj velikoj sobi ( dovosobni je stan s velikim dnevnim boravkom prakticki trosobni ako imaš kauc na razvlacenje unutra ) ....zanimamlo me jer mislim iznajmljivat iduce lito ....izgleda da je kupljen krevet ....samo ja nemam pojma ....to stari vjerovatno na Diners karticu kupija ....znam samo da nije raspakkiran ...neznam šta to tocno znaci pa cu otic na lice mista sutra to pogledat .....valjda je postavljen ....sumnjam da ga moram montirat ...al nema pojma ....nismo puno pricali , samo je reka da ima.
2014-04-11
Znam za tu manju sobu , ima krevet al ne bracni i tv , vamo nemam pojma al ima nekakvi bracni krevet al neraspakiran ....to je uletilo u međuvremenu ....zato ja nemam pojma o tome da je to tu ....pripreme za iznajmljivanje iduce lito il za podstanare ....to je sad nešto u toku ....neki razgovri pa onda to se radi a ja nemam pojma o tome zato šta je bitno samo to da sam ja reka da bi trebalo pa je onda to vec ide u tom smjeru.
Ak ja pustim onda se to radi ak ja nedam onda sve stoji.
Tako ti to funkcionira.....kod mene.
Ak ja pustim onda se to radi ak ja nedam onda sve stoji.
Tako ti to funkcionira.....kod mene.
2014-04-11
Neznam o cemu se radi , sutra to kad vidim znat cu ...uglavnom tri ležaja ima s tim da je to krevet plus bracni ...par štramaca u dnevnom boravku ...staviš malo lancuna i može se spavat.
2014-04-11
Štramac ti je dušek , nisu skupi , nabaviš dva ovakva i to su ti dva ležaja. A nije meni ni ležajku kupit još jednu problem.
2014-04-11
To do iduceg lita stavljam u pogon ( moram vidiš da ce mi nabit porez 2000 kuna , onaj glupi debotjusto misli da cu ja to placat , daš ta cu , ima tko ce , podstanari il turisti ) , sad trenutno neradim a to mi stoji bezveze .....sad je samo pitanje kako cu se sa starom dogovrit dal booking pa da ona to bookira jer ja nemam živaca pa lova od veceg stana meni a ona ima manji plus još jedan u Gomilici pa onda neka okrece il cu iznajmit podstanarima tokom cile godine.
Pošto nemam obitelj onda mi netreba taj prostor pa mi odgovara i podstanari cijele godine.
Da imam obitelj onda bi drugu rošadu radija tj tokom godine da su tamo a liti iznajmit....a ovako mogu i nezahebavat se nego jedan normalan podstanar platežno sposoban i tokom cijele godine , čist racun duga ljubav.
Pošto nemam obitelj onda mi netreba taj prostor pa mi odgovara i podstanari cijele godine.
Da imam obitelj onda bi drugu rošadu radija tj tokom godine da su tamo a liti iznajmit....a ovako mogu i nezahebavat se nego jedan normalan podstanar platežno sposoban i tokom cijele godine , čist racun duga ljubav.
2014-04-11
Jblo majku ovi je poviše mene 200 metara nije uopce građevinsko apartmani s bazenom.
https://www.google.hr/maps/place/Apartments+milanelo/@43.5607727,16.3724285,3a,75y,90t/data=!3m8!1e2!3m6!1s-pIDlK5303hU%2FWIxYq3Qp5YI%2FAAAAAAAAC0Q%2Fw2BdGpBWHGUwzQD6f4BwkaCrCQWX3fciwCLIB!2e4!3e12!6s%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2F-pIDlK5303hU%2FWIxYq3Qp5YI%2FAAAAAAAAC0Q%2Fw2BdGpBWHGUwzQD6f4BwkaCrCQWX3fciwCLIB%2Fw392-h249-k-no%2F!7i1024!8i652!4m5!3m4!1s0x0:0xf49bf2f81f98818a!8m2!3d43.5606301!4d16.3723607!6m1!1e1
https://www.google.hr/maps/place/Apartments+milanelo/@43.5607727,16.3724285,3a,75y,90t/data=!3m8!1e2!3m6!1s-pIDlK5303hU%2FWIxYq3Qp5YI%2FAAAAAAAAC0Q%2Fw2BdGpBWHGUwzQD6f4BwkaCrCQWX3fciwCLIB!2e4!3e12!6s%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2F-pIDlK5303hU%2FWIxYq3Qp5YI%2FAAAAAAAAC0Q%2Fw2BdGpBWHGUwzQD6f4BwkaCrCQWX3fciwCLIB%2Fw392-h249-k-no%2F!7i1024!8i652!4m5!3m4!1s0x0:0xf49bf2f81f98818a!8m2!3d43.5606301!4d16.3723607!6m1!1e1
2014-04-11
A ovi je 50 metara iznad toga i opet apartmani s bazenom.
https://www.google.hr/maps/place/Villa+Oliva/@43.5612069,16.3723138,3a,75y,90t/data=!3m8!1e2!3m6!1s-o4jB6s4_YSI%2FV72yfOX0jQI%2FAAAAAAAAAAk%2FTynxuqae0WU8Xm4imTgR6py_DuSHz-SAQCJkC!2e4!3e12!6s%2F%2Flh3.googleusercontent.com%2F-o4jB6s4_YSI%2FV72yfOX0jQI%2FAAAAAAAAAAk%2FTynxuqae0WU8Xm4imTgR6py_DuSHz-SAQCJkC%2Fw203-h114-k-no%2F!7i5312!8i2988!4m5!3m4!1s0x0:0xa1f54bc99a410a9c!8m2!3d43.5612069!4d16.3723138!6m1!1e1
A hebi ti malter , ako moš ti mogu i ja.
https://www.google.hr/maps/place/Villa+Oliva/@43.5612069,16.3723138,3a,75y,90t/data=!3m8!1e2!3m6!1s-o4jB6s4_YSI%2FV72yfOX0jQI%2FAAAAAAAAAAk%2FTynxuqae0WU8Xm4imTgR6py_DuSHz-SAQCJkC!2e4!3e12!6s%2F%2Flh3.googleusercontent.com%2F-o4jB6s4_YSI%2FV72yfOX0jQI%2FAAAAAAAAAAk%2FTynxuqae0WU8Xm4imTgR6py_DuSHz-SAQCJkC%2Fw203-h114-k-no%2F!7i5312!8i2988!4m5!3m4!1s0x0:0xa1f54bc99a410a9c!8m2!3d43.5612069!4d16.3723138!6m1!1e1
A hebi ti malter , ako moš ti mogu i ja.
2014-04-11
Ovo je u po brda , oni svi lagano u opcinu , plate ispod stola i dobiju lokacijsku , pogle šta rade , u po brda je ovo a ne dole.
2014-04-11
Ja budala čekam da mi postane građevinsko.
Koga treba podmazat ?
Koga treba podmazat ?
2014-04-11
Zamisli ti opcine ? Ono kao nesmije se gore , sad baš gledam , hrpa hacijenda s vilama. Al nesmije se kao građevinsko. Jbte ima odma dogodine da nekog podmažem u opcini za izvadit lokacijsku.
2014-04-11
neovisno o ovom hdz pederu kerum je seljačina i primitivac
Similar topics
» Kerum o Opari:'Ako ste čitali kaubojske romane onda znate što je kicoš e to vam je Opara'
» pederu na prosvjed protiv prosvjeda došlo osam pijanih budala
» SDP-ovci pozvali da se glasuje za Keruma i Bulja!Kerum zna upravljati velikim sustavom,ima iskrenost koja se sviđa građanima
» Senf dijeli našu lovu šakom i kapom 'svojima' :'Dao skoro 20 000 eura udruzi transrodnog vijećnika (ne) možemo iz afere Zambija
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
» pederu na prosvjed protiv prosvjeda došlo osam pijanih budala
» SDP-ovci pozvali da se glasuje za Keruma i Bulja!Kerum zna upravljati velikim sustavom,ima iskrenost koja se sviđa građanima
» Senf dijeli našu lovu šakom i kapom 'svojima' :'Dao skoro 20 000 eura udruzi transrodnog vijećnika (ne) možemo iz afere Zambija
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
Page 6 of 8