Skoro došlo do tuče između Keruma i Opare,Kerum Opari:"Bio si prostitku u Milanu,pederu udrit ću te šakom"
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Skoro došlo do tuče između Keruma i Opare,Kerum Opari:"Bio si prostitku u Milanu,pederu udrit ću te šakom"
neovisno o ovom hdz pederu kerum je seljačina i primitivac
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Skoro došlo do tuče između Keruma i Opare,Kerum Opari:"Bio si prostitku u Milanu,pederu udrit ću te šakom"
Ha ha ha heben vam malter , ovo vam je poljska kučica ? Ima sutra s lovačkom da vam vadim lokacijsku dozvolu za ono svoje.
Aj ca ovo sve u tiho al hacijenda do hacijende u po brda ....s bazenima.
Aj ca ovo sve u tiho al hacijenda do hacijende u po brda ....s bazenima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ak je ovo poljska kučica onda sam ja aviom.
2014-04-11
No ....mogla bi ona moja parcela i po 20 eura kvadrat ....ovi laganini tzv poljska kučica s bazenom ...u biti haciende ...vile ...apartmani gore ....samo triba nekog podmazat u opčini.
2014-04-11
Nije više 10 eura po kvadratu ...sad je 20 eura ....1000 metara zapadnije od ovog pajde , ista nadmorska visina.RayMabus wrote:Ovo je u po brda , oni svi lagano u opcinu , plate ispod stola i dobiju lokacijsku , pogle šta rade , u po brda je ovo a ne dole.
Sad sam bogatiji za 70 tisuca eura.
To ja zovem posao ....ležiš , neradiš ništa ...a lova se diže.
20 eura kvadrat .....najmanje.
Ni dinara ispod.
2014-04-11
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kerum-opara-mi-se-unosio-u-lice-mislio-sam-da-ce-me-udariti-tuzit-cu-ga/973961.aspx
Ovi Kerum i Opara ce se na kraju još i potuć.
Al boli me kuraz za njih sad , sad me zanima cijena kvadrata gore i jel put napravilo bolji ...vidim svi neka šema kao fol poljska kučica tri masline okolo i bazen a gore je pogled savršen na Dalmaciju plus blizina Splita i zracne luke .....svi iznamljuju apartmane.
Ovi Kerum i Opara ce se na kraju još i potuć.
Al boli me kuraz za njih sad , sad me zanima cijena kvadrata gore i jel put napravilo bolji ...vidim svi neka šema kao fol poljska kučica tri masline okolo i bazen a gore je pogled savršen na Dalmaciju plus blizina Splita i zracne luke .....svi iznamljuju apartmane.
2014-04-11
Pa u sustini,sve te kukavne čatrljice JESU u polju...poljske kucice..
Guest- Guest
A i moram do stana sutra ( ajme tlake ) , pol kilometra su mi od kuče , tri puta bija unutra u prosjeku pet minuta ....neznam ni šta ima unutra , moram to proučit.
Nebavim se ja s tim stvarima , nego planetama.
Pohlepan sam hi hi hi
Moram se i cut sa susjednom planetom do Zemlje , nešto vezano uz psihologiju , šta oni planiraju i kako cemo dalje.
Nebavim se ja s tim stvarima , nego planetama.
Pohlepan sam hi hi hi
Moram se i cut sa susjednom planetom do Zemlje , nešto vezano uz psihologiju , šta oni planiraju i kako cemo dalje.
2014-04-11
Neam sad baš toliko keša za gradit te poljske kučice al za koju godinu im upadam u opčinu s lovačkom ...izvadit lokacijsku dozvolu ....jbte ova dvojica odma poviše mene kuče prave s bazenima i još ih oglašavaju ...odma zemlja poviše ...doduše ja znam da su tu te kuče al nisam zna za bazene i da ih službeno oglašavaju ....znaci nije to ono poljska kučica u papirima baš.pismejker wrote:Pa u sustini,sve te kukavne čatrljice JESU u polju...poljske kucice..
2014-04-11
Gore nemam namjeru gradit ništa , nisam ja od onih koji ce sad samo gradit i to , imam dovoljno , gradim za sebe da imam ne da se bogatim i to , .....mislija sam 10 eura kvadrat al sad kad sam ove vidija to je najmanje 20 eura plus napravit ce u međuvremenu bolju cestu a vec imam ponuda i znam kako cu to iskemijat ....u biti to mislim prodat pa s time dole ispod nešto sebi napravit plus ured kuču kamenu u centru pa iznajmljivat.
Imam hrpu tih kombinacija samo nemam volje.
Imam hrpu tih kombinacija samo nemam volje.
2014-04-11
Kad kreiraš obitelj ( a šta necu u emanicpaciji a ona se neda pa je to samo ono necu nikad u ovom životu ) onda imaš za šta radit a ovako nemaš volje , bitno ti je da napraviš šemu ono dva stana iznamljivanje i bereš lovu i nešto sebi hobi i jbte se.
Ekonomski sam ja to posložija tip top jer mi je to jako podrucje a ovo žene i njihove mušice a cuj to nije niti psihologija u kojoj sam isto jak kao i u ekonomiji nego je to glupost a ja s time jednostavno neželim imat posla i to je cijela prica. Jednostavno je.
Ekonomski sam ja to posložija tip top jer mi je to jako podrucje a ovo žene i njihove mušice a cuj to nije niti psihologija u kojoj sam isto jak kao i u ekonomiji nego je to glupost a ja s time jednostavno neželim imat posla i to je cijela prica. Jednostavno je.
2014-04-11
ajd ti Longi duvnloadaj Gugl-Ert pa zirkaj jel ima i picoka na bazenima...RayMabus wrote:Neam sad baš toliko keša za gradit te poljske kučice al za koju godinu im upadam u opčinu s lovačkom ...izvadit lokacijsku dozvolu ....jbte ova dvojica odma poviše mene kuče prave s bazenima i još ih oglašavaju ...odma zemlja poviše ...doduše ja znam da su tu te kuče al nisam zna za bazene i da ih službeno oglašavaju ....znaci nije to ono poljska kučica u papirima baš.pismejker wrote:Pa u sustini,sve te kukavne čatrljice JESU u polju...poljske kucice..
Guest- Guest
Nema. Gleda sam.
2014-04-11
NIje u šoldima sve. Imam ja u polju par stabala oraha i kos napravija gnijezdo , ima mala jaja .....a gnijezdo na metar i po visine ....ono hodaš pa pogledaš ...nediram rukama ....smiješno di je naparavija al mačka nemože a tu nitko nezalazi .....ja nisam kosija travu pa naraslo al ja neidem tamo pa onda nema tu tko ni prolazit.
Sad ce se izleć pa će bit pilića.
Sad ce se izleć pa će bit pilića.
2014-04-11
Evo vako , mislim da su i tamo četri u gnijezdu.
Ženka je siva .....svaki put pobjegne .....a mislim glupo mi je ....na metar i po ih napravila , to gnijezdo mislim .....necu da diram , maknem se .....sad ce se izleć.
Ženka je siva .....svaki put pobjegne .....a mislim glupo mi je ....na metar i po ih napravila , to gnijezdo mislim .....necu da diram , maknem se .....sad ce se izleć.
2014-04-11
Nije mi jasno zašto ih je u niskoj krošnji napravila , ono metar od tla , na vrhu donjih krošnja .....veliko je stablo , mogla je i gore poviše a ne tu di ja prođem .....ima četri vaka stabla u tj zoni ....orah ....plus trešenje , masline i ostalo al orah pravi hlad.
Četri ovakva oraha plus masline i trešnje ....ono baš gaj.
Četri ovakva oraha plus masline i trešnje ....ono baš gaj.
Last edited by RayMabus on 1/6/2017, 00:20; edited 1 time in total
2014-04-11
haaa...super...nek se leze,lijepo je vidjeti..cuvaj to gnjezdo..
Guest- Guest
tko bi znao..bit ce da te ocijenila kao pozitivnjaka naspram zivine..RayMabus wrote:Nije mi jasno zašto ih je u niskoj krošnji napravila , ono metar od tla , na vrhu donjih krošnja .....veliko je stablo , mogla je i gore poviše a ne tu di ja prođem .....ima četri vaka stabla u tj zoni ....orah ....plus trešenje , masline i ostalo al orah pravi hlad.
Guest- Guest
Ma slabo ti ja idem u polje a u taj dio pogotovo iako je i to vočnjak a ne šuma koja je skroz dole ispod.pismejker wrote:haaa...super...nek se leze,lijepo je vidjeti..cuvaj to gnjezdo..
To je kako su ta četri oraha tu više ko neki gaj nego vočnjak jer orasi dominiraju.
Ja to necu dirat al ono baš nisko , ...ima mačaka .....mačka zna i skočit ....a valjda nece ....
2014-04-11
Nije nego neidem ja gore pa onda ona misli nema ljudi pa cu tu. Necu ja ništa , jedino mačka mada nije baš ni nisko toliko za nju , oko metar i po.pismejker wrote:tko bi znao..bit ce da te ocijenila kao pozitivnjaka naspram zivine..RayMabus wrote:Nije mi jasno zašto ih je u niskoj krošnji napravila , ono metar od tla , na vrhu donjih krošnja .....veliko je stablo , mogla je i gore poviše a ne tu di ja prođem .....ima četri vaka stabla u tj zoni ....orah ....plus trešenje , masline i ostalo al orah pravi hlad.
2014-04-11
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kerum o Opari:'Ako ste čitali kaubojske romane onda znate što je kicoš e to vam je Opara'
» pederu na prosvjed protiv prosvjeda došlo osam pijanih budala
» SDP-ovci pozvali da se glasuje za Keruma i Bulja!Kerum zna upravljati velikim sustavom,ima iskrenost koja se sviđa građanima
» Senf dijeli našu lovu šakom i kapom 'svojima' :'Dao skoro 20 000 eura udruzi transrodnog vijećnika (ne) možemo iz afere Zambija
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
» pederu na prosvjed protiv prosvjeda došlo osam pijanih budala
» SDP-ovci pozvali da se glasuje za Keruma i Bulja!Kerum zna upravljati velikim sustavom,ima iskrenost koja se sviđa građanima
» Senf dijeli našu lovu šakom i kapom 'svojima' :'Dao skoro 20 000 eura udruzi transrodnog vijećnika (ne) možemo iz afere Zambija
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
Page 7 of 8