Skoro došlo do tuče između Keruma i Opare,Kerum Opari:"Bio si prostitku u Milanu,pederu udrit ću te šakom"
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Skoro došlo do tuče između Keruma i Opare,Kerum Opari:"Bio si prostitku u Milanu,pederu udrit ću te šakom"
vuksadinare wrote:..kerum je pobjednik jer ljudi vole fajtere
tako je, ljudi vole sebi slične, a ne luzere
Kerum nije gubitnik
Guest- Guest
Re: Skoro došlo do tuče između Keruma i Opare,Kerum Opari:"Bio si prostitku u Milanu,pederu udrit ću te šakom"
Kerum pobjeđuje kao i Bandić. Primitivci su in, što sirovije i prostije, to bolje.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Rulja voli pobjednike, a identificira se sa sebi sličnima.
Guest- Guest
Eva_ wrote:Kerum pobjeđuje kao i Bandić. Primitivci su in, što sirovije i prostije, to bolje.
Bandić iza sebe ima čak i neke rezultate, a Kerum? Zapadna obala? To je debelo premalo za grad ranga Splita koji još o sebi voli maštati kao o najlipšem na cilom svitu!
Guest- Guest
odselit cu seglas uhljeba wrote:maggie13 wrote:Koja faca. Odlican je.
Samo mu fali kavez.
:0)
narod se identificira sa sebi sličnome, Opara je neki pederčić koji ima fakultet i bio je diplomat, dok je Kerum razvalio desetak tvrtki, ostavio iza sebe dug od 2 milijarde kuna a za sve mu je kriva država koja ga krade porezima i banke u kojima su masoni i komunisti koji su ga namjerno uništili jer je on kršćanin i ide u crkvu
naravno da će narod glasati za Keruma, u njemu vide sebe
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Dođi u Kaštela.maggie13 wrote:odselit cu seglas uhljeba wrote:maggie13 wrote:Koja faca. Odlican je.
Samo mu fali kavez.
narod se identificira sa sebi sličnome, Opara je neki pederčić koji ima fakultet i bio je diplomat, dok je Kerum razvalio desetak tvrtki, ostavio iza sebe dug od 2 milijarde kuna a za sve mu je kriva država koja ga krade porezima i banke u kojima su masoni i komunisti koji su ga namjerno uništili jer je on kršćanin i ide u crkvu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da, ima dva penthousea u Bužanovoj, još nekoliko nekretnina po Donjem gradu, hacijendu u Samboru i lovu na ezgotičnom otočju.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Kerum pobjeđuje kao i Bandić. Primitivci su in, što sirovije i prostije, to bolje.
Bandić iza sebe ima čak i neke rezultate, a Kerum? Zapadna obala? To je debelo premalo za grad ranga Splita koji još o sebi voli maštati kao o najlipšem na cilom svitu!
2017-03-21
gdje, kod keruma :Dmaggie13 wrote:odselit cu seglas uhljeba wrote:maggie13 wrote:Koja faca. Odlican je.
Samo mu fali kavez.
Eva_ wrote:Da, ima dva penthousea u Bužanovoj, još nekoliko nekretnina po Donjem gradu, hacijendu u Samboru i lovu na ezgotičnom otočju.slidingdoorsoperator wrote:
Ima i hrpu fontana. Što misliš loji je uzrok ovolikom zagrebačkom turističkom bumu? Kakav bi to turistički grad bio u kojem nemaš gdje napraviti pošteni selfie!
Guest- Guest
Ma da fontana di Trevi a Zagabria sad je baš in u svim putopisima.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Da, ima dva penthousea u Bužanovoj, još nekoliko nekretnina po Donjem gradu, hacijendu u Samboru i lovu na ezgotičnom otočju.slidingdoorsoperator wrote:
Ima i hrpu fontana. Što misliš loji je uzrok ovolikom zagrebačkom turističkom bumu? Kakav bi to turistički grad bio u kojem nemaš gdje napraviti pošteni selfie!
2017-03-21
Eva_ wrote:Ma da fontana di Trevi a Zagabria sad je baš in u svim putopisima.slidingdoorsoperator wrote:
Pa in su, posebno za Korejce. Ljudi vole raditi selfije. Nebitno jesu li u putopisima ili je samo riječ o usmenoj predaji.
Guest- Guest
Odma ti na nekretnine , pa nisam reka ništa ja ovo ono nego eto kad ce odselit palo mi na pamet .....pisma.Leviathan2 wrote:megi, evo kod longija ima mjesta, ima par apartmana i jedan ce ustupit gratis tebi :D
2014-04-11
Jel to Longi nabio rogove Veberu?
2017-03-21
ajd ajd logi, ne vadi se, da ti megi dojde ne da bi joj dao apartman nego najbolji apartman,RayMabus wrote:Odma ti na nekretnine , pa nisam reka ništa ja ovo ono nego eto kad ce odselit palo mi na pamet .....pisma.Leviathan2 wrote:megi, evo kod longija ima mjesta, ima par apartmana i jedan ce ustupit gratis tebi :D
nemoj se sad radit grbav, ko da te ne znamo :D
Il cornuto Veber Tedesco nema kaj ni pokušaval, ali ode Megi mlađem.Leviathan2 wrote:longi onak ispotiha pa u sridu :DEva_ wrote:Jel to Longi nabio rogove Veberu?
2017-03-21
Pa nisu na meni nekretnine. Nisam ja blesav da me Marić oporezuje il žena čopi. Al ima baba jedan stan na Bačvicama , uvik kaže : Kad se ti oženiš tebi ce to baba dat ....Leviathan2 wrote:ajd ajd logi, ne vadi se, da ti megi dojde ne da bi joj dao apartman nego najbolji apartman,RayMabus wrote:Odma ti na nekretnine , pa nisam reka ništa ja ovo ono nego eto kad ce odselit palo mi na pamet .....pisma.Leviathan2 wrote:megi, evo kod longija ima mjesta, ima par apartmana i jedan ce ustupit gratis tebi :D
2014-04-11
Ono ti si mi jedini muški unuk , a kome cu ja to ostavit i te šprehe ...al nevirujen ja njoj ništa ......dok nevidim crno na bijelo .....skupe su ženske , alimeniacija ovo ono .....koji ce mi kuraz kad i onako kako god okreneš ima dva stana u Splitu i vikendicu na Braču ....da ga jebeš nešto od to troje ide meni ...bez one šprehe a baba če to tebi ostavit , dat kad se ti oženiš ....aj baba prošetaj ...puno tražiš ....ubaci i to daš mi plačat alimentaciju uz to pa može.RayMabus wrote:Pa nisu na meni nekretnine. Nisam ja blesav da me Marić oporezuje il žena čopi. Al ima baba jedan stan na Bačvicama , uvik kaže : Kad se ti oženiš tebi ce to baba dat ....Leviathan2 wrote:ajd ajd logi, ne vadi se, da ti megi dojde ne da bi joj dao apartman nego najbolji apartman,RayMabus wrote:Odma ti na nekretnine , pa nisam reka ništa ja ovo ono nego eto kad ce odselit palo mi na pamet .....pisma.Leviathan2 wrote:megi, evo kod longija ima mjesta, ima par apartmana i jedan ce ustupit gratis tebi :D
2014-04-11
Djeca su skupa , alimentacija je skupa , tko je napravija zakone na štetu muškog roditelja neka im pravi dicu , ima budala naokolo , to šta sam ja raskrstija sa ženskim spolom neznaci da sam izgubija smisao za zahebanciju no to je doslovno to i ništa drugo.
Kad donesete zakon gdje ima dva djeteta jedno ide ocu a jedno materi onda cemo prominit ploču a do tada tko je glup nek s vama ima posla.
Ja nisam glup.
Kad donesete zakon gdje ima dva djeteta jedno ide ocu a jedno materi onda cemo prominit ploču a do tada tko je glup nek s vama ima posla.
Ja nisam glup.
2014-04-11
Dva roditelja , dvoje djece ...kako se raspoređuju pravilno a kako u matrijahu ( vladavini žena ) ?
U matrijahu se raspoređuju tako da oba idu majci a ocu alimentacija za oboje ....zašto ?
Zaboravite sve službene izgovore tipa djeca moraju biti skupa pravi razlog vam je : EGO.
Može manipulirat tobom a ako neplešeš kako je ona zamislila ide rastava i placaj dvi alimentacije.
POPUŠI MI ....KURAC.
U matrijahu se raspoređuju tako da oba idu majci a ocu alimentacija za oboje ....zašto ?
Zaboravite sve službene izgovore tipa djeca moraju biti skupa pravi razlog vam je : EGO.
Može manipulirat tobom a ako neplešeš kako je ona zamislila ide rastava i placaj dvi alimentacije.
POPUŠI MI ....KURAC.
2014-04-11
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kerum o Opari:'Ako ste čitali kaubojske romane onda znate što je kicoš e to vam je Opara'
» pederu na prosvjed protiv prosvjeda došlo osam pijanih budala
» SDP-ovci pozvali da se glasuje za Keruma i Bulja!Kerum zna upravljati velikim sustavom,ima iskrenost koja se sviđa građanima
» Senf dijeli našu lovu šakom i kapom 'svojima' :'Dao skoro 20 000 eura udruzi transrodnog vijećnika (ne) možemo iz afere Zambija
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
» pederu na prosvjed protiv prosvjeda došlo osam pijanih budala
» SDP-ovci pozvali da se glasuje za Keruma i Bulja!Kerum zna upravljati velikim sustavom,ima iskrenost koja se sviđa građanima
» Senf dijeli našu lovu šakom i kapom 'svojima' :'Dao skoro 20 000 eura udruzi transrodnog vijećnika (ne) možemo iz afere Zambija
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
Page 2 of 8