GOLEMA STUDIJA Hrvatska je jedna od zatucanijih postkomunističkih zemalja
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: GOLEMA STUDIJA Hrvatska je jedna od zatucanijih postkomunističkih zemalja
asilovski wrote:Bosna se ne računa
Riječ je o zapadnoj zemlji engleskog govornog područja.
Guest- Guest
aslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Bosna se ne računa
sad si me bacio u konfuziju
Ja ne histeriziram, a pogotovo ne histerišem nego odgovaram na tvoj post u kojem si pokazao katastrofalno nepoznavanje teme o kojoj smo raspravljali. Druga je priča što ti ne znaš kako to konkretno komentirati pa se pokušavaš izvući na ad hominem.
Pa drago mi je da nisi mislio na kretencionizam koji je potpuna glupost, ali kako su tvoja omiljena antiznanstvena okultna riješenja jednako tako maloumna, zaista ne znam zašto misliš da si ti tu u odnosu na kretencionizam u nekoj prednosti.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:aslidingdoorsoperator wrote:
sad si me bacio u konfuziju
Imam dosta godina pa se tu nakupilo raznih iskustava.
Guest- Guest
bosna zapadna zemlja engleskog govorog podrucja, nemoj me
Guest- Guest
pa ti velim :Dslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:bosna zapadna zemlja engleskog govorog podrucja, nemoj me
A jebote. Stvarno si pao u konfuziju.
Asila voli govorit srpski jer je mučki provokator. No, kaj veliš na Hrvate koji ne kuže razliku?slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Ne histeriši molim te, osim toga nisam misli na kreacionizam koji je kompletna idiotarija
Ja ne histeriziram, a pogotovo ne histerišem nego odgovaram na tvoj post u kojem si pokazao katastrofalno nepoznavanje teme o kojoj smo raspravljali. Druga je priča što ti ne znaš kako to konkretno komentirati pa se pokušavaš izvući na ad hominem.
Pa drago mi je da nisi mislio na kretencionizam koji je potpuna glupost, ali kako su tvoja omiljena antiznanstvena okultna riješenja jednako tako maloumna, zaista ne znam zašto misliš da si ti tu u odnosu na kretencionizam u nekoj prednosti.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
HDZ-ov zastupnik pozirao s puškom: "Ako je puna, krenite s čišćenjem"
NAKON što je Željko Glasnović objavio album slika na kojima pozira s raznoraznim naoružanjem, sliku s puškom objavio je i jedan HDZ-ov zastupnik. Stevo Culej na svom je Facebooku objavio sliku s puškom, a kraj njega se nalazi muškarac u HOS-ovoj majici na kojoj piše "Za dom spremni".
U opisu slike piše "Specijalna policija".
Na stranu činjenica što postoje najmanje dva zastupnika u saboru koji 2017. godine imaju potrebu pozirati s oružjem, komentari ispod Culejeve slike posebno su bizarni.
Na njima prijatelji Culeja pozivaju da krene s čišćenjem, a neki su i naveli potencijalne mete.
"Ako su pune počnite sa čisćenjem", kaže jedan simpatizer HDZ-ovog zastupnika najpoznatijeg po svojim ispadima.
"To Culej tako se stoci pokazuje da Hrvat uvik stoji uz Grvata kao sad vas dvojica uz Glasnovica.. Mnogi pokvarenjaci to i nerazumiju...onaj ko je nosio oruzje da brani ovaj narod i drzavu ima pravo daga i pokaze...", podršku mu daje drugi.
"Na Pupovca haha. Na obog Duvljeg Krmka", poziva treći.
"Sad idi i privedi stazića, pupovca i ostalu četničku bagru", predlaže četvrti posjetitelj profila saborskog zastupnika u Hrvatskoj 2017. godine.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdzov-zastupnik-pozirao-s-puskom-ako-je-puna-krenite-s- ciscenjem/973210.aspx
NAKON što je Željko Glasnović objavio album slika na kojima pozira s raznoraznim naoružanjem, sliku s puškom objavio je i jedan HDZ-ov zastupnik. Stevo Culej na svom je Facebooku objavio sliku s puškom, a kraj njega se nalazi muškarac u HOS-ovoj majici na kojoj piše "Za dom spremni".
U opisu slike piše "Specijalna policija".
Na stranu činjenica što postoje najmanje dva zastupnika u saboru koji 2017. godine imaju potrebu pozirati s oružjem, komentari ispod Culejeve slike posebno su bizarni.
Na njima prijatelji Culeja pozivaju da krene s čišćenjem, a neki su i naveli potencijalne mete.
"Ako su pune počnite sa čisćenjem", kaže jedan simpatizer HDZ-ovog zastupnika najpoznatijeg po svojim ispadima.
"To Culej tako se stoci pokazuje da Hrvat uvik stoji uz Grvata kao sad vas dvojica uz Glasnovica.. Mnogi pokvarenjaci to i nerazumiju...onaj ko je nosio oruzje da brani ovaj narod i drzavu ima pravo daga i pokaze...", podršku mu daje drugi.
"Na Pupovca haha. Na obog Duvljeg Krmka", poziva treći.
"Sad idi i privedi stazića, pupovca i ostalu četničku bagru", predlaže četvrti posjetitelj profila saborskog zastupnika u Hrvatskoj 2017. godine.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdzov-zastupnik-pozirao-s-puskom-ako-je-puna-krenite-s- ciscenjem/973210.aspx
Guest- Guest
Joj šejkeru pjeniš se bez razloga i smisla ja sam samo rekao, a pisem namobilni pa ne mogu upotanko da teorijs evolucije ne odgovara na presudna pitanja nastanka vrsta nego je samo pokusaj i to dobar da se pokusa odgovoriti na krucijalna pitanja a sve kako bi se na uz pomoc teorije odgovorilo na sva ostala pitanja. Ključno je pitanje da li postoji inteligencija ako to uopce mozemo tako zvati koja je stvorila, stvara odnosno mijenja ovu planetu koja je usput samo mikronski dio kosmosa...slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Ne histeriši molim te, osim toga nisam misli na kreacionizam koji je kompletna idiotarija
Kermit-
2014-04-17
ti uvijek histeriziras ko nejebena cura,koja se boji da ce neka druga od nje ispasti bolja...slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Ne histeriši molim te, osim toga nisam misli na kreacionizam koji je kompletna idiotarija
atsila je po svemu bolji logičar i smisleni sugovornik od tebea,koji samo očajnicki nabacujes rijeci bez smisla i na kraju teks bez ikakvog znacenja..
ad homminem??....suptilono i podlo...tvoj nacin..
sto se tice kretencionizma,tu je Atsila potpuno zaribao,zato si ti ponosno uzeo stafetu
Guest- Guest
asilovski wrote:Joj šejkeru pjeniš se bez razloga i smisla ja sam samo rekao, a pisem namobilni pa ne mogu upotanko da teorijs evolucije ne odgovara na presudna pitanja nastanka vrsta nego je samo pokusaj i to dobar da se pokusa odgovoriti na krucijalna pitanja a sve kako bi se na uz pomoc teorije odgovorilo na sva ostala pitanja. Ključno je pitanje da li postoji inteligencija ako to uopce mozemo tako zvati koja je stvorila, stvara odnosno mijenja ovu planetu koja je usput samo mikronski dio kosmosa...
Vražju mater je to ključno pitanje.
Zapravo, jeste za kretencioniste i okultno-mistična antiznanstvena spadala poput tebe koji u svemu traže nekakav plan kojega nema pa nema i nikada ga neće biti kako bi izabrali boga kojem će se pokloniti pa onda naravno odbacuju znanstvena objašnjenja koja upućuju na takav zaključak jer kreacionizam niti u svom vulgarnom obliku niti u onom koji podrazumjeva inteligentni dizajn ne predstavljaju znanost nego samo obično pretenciozno i praznovjerno blebetanje.
I gle ti logike, prvo kažeš kako Darwinova teorija evolucije ne odgovara na pitanja nastanka vrsta, a onda da predstavlja dobar pokušaj da se odgovori na krucijalna pitanja.
Mislim, pokušaj se dogovoriti sa sobom, jer ovo zvuči smiješno.
Poanta u svemu tome je da Darwinova teorija predstavlja najbolje sveobuhvatno riješenje koje je do sada u tom smislu prezentirano, nebitno što je prepuna pitanja na koja do sada nisu pronađeni odgovori, ali koja to prirodoznanstvena teorija nije prepuna rupa?
Ah da, zaboravio sam da ti nemaš pojma što je to znanstvena teorija nego taj pojam brkaš za zakonima koji ipak nisu isto što i teorije, makar su doduše razlike puno manje nego što to neka većina misli.
I na kraju a i najmanje važno, savjetujem ti da se ne pjeniš kada jasno ispadne da pričaš koještarije nego pažljivo pročitaj što ti o tome imaju reći ono koji više znaju sa tog područja. Možda nešto uspiješ i naučiti.
I da, okani se praznovjernih okultno-mističnih idiotarija, u pravilu imaju puno manje smisla čak i od praznovjernih religijskih idiotarija, a puno su opasniji zato jer se predstavljaju pretencioznijima pa tako ekipa koja u to vjeruje ima osjećaj posebnosti koji ih čini manje kritičnima prema glupostima u koje vjeruju i tim više vezanima za iste.
Guest- Guest
pismejker wrote:sto se tice kretencionizma,tu je Atsila potpuno zaribao,zato si ti ponosno uzeo stafetu
Pa kad mi to kaže uvjerljivo najveći glupan ovoga foruma... :)
Guest- Guest
Eva_ wrote:No, kaj veliš na Hrvate koji ne kuže razliku?
Da ne kuže razliku.
Guest- Guest
Opet se cura uzjogunila.. i opet glumi pamet ...slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:sto se tice kretencionizma,tu je Atsila potpuno zaribao,zato si ti ponosno uzeo stafetu
Guest- Guest
pismejker wrote:Opet se cura uzjogunila.. i opet glumi pamet ...slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:sto se tice kretencionizma,tu je Atsila potpuno zaribao,zato si ti ponosno uzeo stafetu
Daj bolje šuti, idiote. :)
Guest- Guest
curo,curo..(jer drugo i nisi..) zar tako lajav jezik imas..slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:Opet se cura uzjogunila.. i opet glumi pamet ...slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:sto se tice kretencionizma,tu je Atsila potpuno zaribao,zato si ti ponosno uzeo stafetu
Daj bolje šuti, idiote. :)
Guest- Guest
pismejker wrote:curo,curo..(jer drugo i nisi..) zar tako lajav jezik imas..
Ako sam ja cura onda si ti baš neka lajava luda babuskara. :)
Guest- Guest
Ma prizeljkujes to,jel?reci..volio bih da ga osjetis u guzi,takav pičkast?veliku debelu kurcinu..slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:curo,curo..(jer drugo i nisi..) zar tako lajav jezik imas..
Ako sam ja cura onda si ti baš neka lajava luda babuskara. :)
Guest- Guest
Poanta jest,da ti i licis na glistastu curu,ne na muskarca..
Guest- Guest
pismejker wrote:Ma prizeljkujes to,jel?reci..volio bih da ga osjetis u guzi,takav pičkast?veliku debelu kurcinu..
Osim što si poznat kao pedofilska gnjida sad pokazuješ i da si poremećena pederčina. :D
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» "Hrvatska, jedna od najlepših zemalja Evrope"
» Predsjednica u Varaždinu: ‘Prije 5 godina Hrvatska je bila na koljenima, a danas je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svijetu’
» jedna smo od rijetkih zemalja koja bilježi pad ilegalnih imigranata
» Najvažnija antropološka studija: Hrvatska se pretvorila u ultrakatoličku zabit
» Zdravko Mamić: Jugoslavija je bila jedna od najljepših zemalja svijeta, a mi smo je iskasapili
» Predsjednica u Varaždinu: ‘Prije 5 godina Hrvatska je bila na koljenima, a danas je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svijetu’
» jedna smo od rijetkih zemalja koja bilježi pad ilegalnih imigranata
» Najvažnija antropološka studija: Hrvatska se pretvorila u ultrakatoličku zabit
» Zdravko Mamić: Jugoslavija je bila jedna od najljepših zemalja svijeta, a mi smo je iskasapili
Page 5 of 7