GOLEMA STUDIJA Hrvatska je jedna od zatucanijih postkomunističkih zemalja
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: GOLEMA STUDIJA Hrvatska je jedna od zatucanijih postkomunističkih zemalja
pismejker wrote:Ma prizeljkujes to,jel?reci..volio bih da ga osjetis u guzi,takav pičkast?veliku debelu kurcinu..
Osim što si poznat kao pedofilska gnjida sad pokazuješ i da si poremećena pederčina. :D
Guest- Guest
pismejker wrote:Poanta jest,da ti i licis na glistastu curu,ne na muskarca..
A što poremećeno govno poput tebe može znati na što sliči pravi muškarac? :)
Guest- Guest
Pa,dovololjno je da pogledam sebe u ogledalo,pa da vidim muskarca,ne zakrzljalu samoljubivu glictu,odraslu na pastetama i parizeru,kojem je mamica do kraja vise skole ,redovno mazala kruhic i pravila kakao...slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:Poanta jest,da ti i licis na glistastu curu,ne na muskarca..
Opet ti laješ..???
Guest- Guest
pismejker wrote:Pa,dovololjno je da pogledam sebe u ogledalo,pa da vidim muskarca,slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:Poanta jest,da ti i licis na glistastu curu,ne na muskarca..
Pa kad se pogledaš u ogledalo možeš vidjet samo poremečeno maloumno govono, ali bi te istina ubila pa si tepaš. :)
Tako to ide sa poremećenim maloumnim govnima poput tebe. :)
Guest- Guest
Opet laješ ćuko jedan balkanski..??? Nula poput tebe ne moze niti covjek uvrijediti...slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:Pa,dovololjno je da pogledam sebe u ogledalo,pa da vidim muskarca,slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:Poanta jest,da ti i licis na glistastu curu,ne na muskarca..
Pa kad se pogledaš u ogledalo možeš vidjet samo poremečeno maloumno govono, ali bi te istina ubila pa si tepaš. :)
Tako to ide sa poremećenim maloumnim govnima poput tebe. :)
Kakogod,kad te supcic zasvrbi i zazeli se prave muske kite,slobodno reci...pride dobijes i triskanjem glavicem po celu..
Guest- Guest
pismejker wrote:Nula poput tebe ne moze niti covjek uvrijediti...
Kakogod,kad te supcic zasvrbi i zazeli se prave muske kite,slobodno reci...pride dobijes i triskanjem glavicem po celu..
Kakva te crna uvreda spopala, pa ja samo ti samo govorim istinu. :) Nije moj problem što tebe istina vrijeđa. :D
Od tebe nitko ne kože ništa dobiti jer takva svinja nema ništa pa ni kurca. :)
Guest- Guest
Dobro,da kazem istinu..Mama ti se dobro jebe...nadam se da te nece uvrijediti..ne bi trebalo..slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:Nula poput tebe ne moze niti covjek uvrijediti...
Kakva te crna uvreda spopala, pa ja samo ti samo govorim istinu. :) Nije moj problem što tebe istina vrijeđa. :D
Od tebe nitko ne kože ništa dobiti jer takva svinja nema ništa pa ni kurca. :)
Guest- Guest
pismejker wrote:Dobro,da kazem istinu..Mama ti se dobro jebe...nadam se da te nece uvrijediti..ne bi trebalo..
Zašto misliš da me takvo posrano, podmuklo i glupavo krme poput tebe uopće može uvrijediti? :)
Da si čovjek, možda bi me i mogao uvrijediti, ali kako si samo smrdljivi krmak, onda to nije moguće. :)
Žao mi je što ti to moram reći, ali tako jednostavno stoje stvari. :)
Guest- Guest
mhhh..vec si ti osjetio na sebi smrdljivok krmka...i u sebi izgleda...slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:Dobro,da kazem istinu..Mama ti se dobro jebe...nadam se da te nece uvrijediti..ne bi trebalo..
Zašto misliš da me takvo posrano, podmuklo i glupavo krme poput tebe uopće može uvrijediti? :)
Da si čovjek, možda bi me i mogao uvrijediti, ali kako si samo smrdljivi krmak, onda to nije moguće. :)
Žao mi je što ti to moram reći, ali tako jednostavno stoje stvari. :)
Ocigledno te vrijedja jer,mi i nadalje posvecujes paznju..ja namjerno ovo radim,da drugi,normalni mogu pisati normalan tekst,dok te ja prckam,a njih da ne davis svojom suhoparnoscu...glup si,pa niti to ne mozes skuziti..
najveca uvreda si ti sam sebi u zivotu..
Guest- Guest
pismejker wrote:Ocigledno te vrijedja jer,mi i nadalje posvecujes paznju..ja namjerno ovo radim,da drugi,normalni mogu pisati normalan tekst,dok te ja prckam,a njih da ne davis svojom suhoparnoscu...glup si,pa niti to ne mozes skuziti..
Čuj budale, posvećujem ti pažnju. :)
A ti misliš da ja ovo radim zbog tebe? :D
Samo drugima pokazujem koliki si smrad i kreten i ništa više od toga. :) Zapala me takva dužnost, šta ćeš. :)
Guest- Guest
Što pokazujes? Pukotine u svom oklopu "pristojnosti"..drugi mene dobro znaju,bilo oni pozitivni bilo oni negativni..slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:Ocigledno te vrijedja jer,mi i nadalje posvecujes paznju..ja namjerno ovo radim,da drugi,normalni mogu pisati normalan tekst,dok te ja prckam,a njih da ne davis svojom suhoparnoscu...glup si,pa niti to ne mozes skuziti..
Čuj budale, posvećujem ti pažnju. :)
A ti misliš da ja ovo radim zbog tebe? :D
Samo drugima pokazujem koliki si smrad i kreten i ništa više od toga. :) Zapala me takva dužnost, šta ćeš. :)
Ja nemam vise sto otkriti,no zato trebamo otkriti polako svu tvoju neukost i tupavost..
Guest- Guest
pismejker wrote:Što pokazujes? Pukotine u svom oklopu "pristojnosti"..drugi mene dobro znaju,bilo oni pozitivni bilo oni negativni..
Ja nemam vise sto otkriti,no zato trebamo otkriti polako svu tvoju neukost i tupavost..
Koji crni oklop pristojnosti? :)
Ja sam uvijek pristojan prema onima koji to zaslužuju. :)
Sa govnima i svinjama poput tebe razgovaram na jeziku koji takvi jedino i razumiju i to nikada nisam krio niti na starom forumu niti ovdje. :)
Druga je priča što srećom takvih preimjeraka kvazi ljudi ipak nema jako puno čak niti na ovom forumu. :)
Guest- Guest
Aha..sad jos i bahat i arogantan?? TKO TO zasluzuje ? Onaj tko ne dokaze da si u biti neuka sirovina,puna tudjih citata??slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:Što pokazujes? Pukotine u svom oklopu "pristojnosti"..drugi mene dobro znaju,bilo oni pozitivni bilo oni negativni..
Koji crni oklop pristojnosti? :)
Ja sam uvijek pristojan prema onima koji to zaslužuju. :)
Sa govnima i svinjama poput tebe razgovaram na jeziku koji takvi jedino i razumiju i to nikada nisam krio niti na starom forumu niti ovdje. :)
Druga je priča što srećom takvih preimjeraka kvazi ljudi ipak nema jako puno čak niti na ovom forumu. :)
LeviAtsila su za tebea doktori nauka,a meni nije potrebno ni ono skole da te razguzim kao najvecu tuku i neznalicu..
Ovo ostzalo,samo kutjni ogdoj koji ne zelim komentirati..
Guest- Guest
pismejker wrote:LeviAtsila su za tebea doktori nauka,a meni nije potrebno ni ono skole da te razguzim kao najvecu tuku i neznalicu..
Nisu oni doktori znanosti (a ne nauka), ali jesu ljudi. :)
Za razliku od tebe. :)
A ti nisi u stanju za nikoga dokazati da je neznalica, imaš pravo jednom pogađati zašto je to tako. :)
Guest- Guest
U sustini ovdje nitko za nikog ne moze nista dokazati,,to bi bilo otprilike najtocnije..oni koji nesto vjecito 2dokazuju2 su u biti iskompleksirani faktori,koji ocigledno imaju problema u realnom zivotu..slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:LeviAtsila su za tebea doktori nauka,a meni nije potrebno ni ono skole da te razguzim kao najvecu tuku i neznalicu..
Nisu oni doktori znanosti (a ne nauka), ali jesu ljudi. :)
Za razliku od tebe. :)
A ti nisi u stanju za nikoga dokazati da je neznalica, imaš pravo jednom pogađati zašto je to tako. :)
Ostao nebitno..cisto misljenje onih koji se pokusavaju dokazati necim,jer u reali ne mogu dozivjeti puno ispoljavanje..strah,nes trece,ne bih znao..
Guest- Guest
pismejker wrote:U sustini ovdje nitko za nikog ne moze nista dokazati,,to bi bilo otprilike najtocnije..oni koji nesto vjecito 2dokazuju2 su u biti iskompleksirani faktori,koji ocigledno imaju problema u realnom zivotu..
Ostao nebitno..cisto misljenje onih koji se pokusavaju dokazati necim,jer u reali ne mogu dozivjeti puno ispoljavanje..strah,nes trece,ne bih znao..
Kako god. Ima tu svega i svačega. Na nama je izbor kakvim ćemo se aktivnostima prikloniti.
Guest- Guest
Jebo zemlju koja Bosne nema.asilovski wrote:
Bosna se ne računa
Guest- Guest
Ima lijepih misli
Previse osobnih uvreda kvari sve .
Steta.
Osobno nisam nekimprimjer za kulturnu raspravu. Ali samo je jedna tema zbog kpje se raspištoljim, desničarsko divljanje a toga ima puno
DRZTE se decki teme i sve 5
Imate uglsvnom dosta u glsvi. Obogatite se međusobno.
Previse osobnih uvreda kvari sve .
Steta.
Osobno nisam nekimprimjer za kulturnu raspravu. Ali samo je jedna tema zbog kpje se raspištoljim, desničarsko divljanje a toga ima puno
DRZTE se decki teme i sve 5
Imate uglsvnom dosta u glsvi. Obogatite se međusobno.
Nisam ja govorio o planu već da je život presavršen da bi bio puka slučajnost. Drugo, osim što se baviš sugovornikom a ne temom ljudi da bi išli i napredovali u znanosti vrlo često uzimaju pretpostavke na koje dograđuju druge teorije tako i Teorija odgovara na mnoga pitanja kao što su varijacije, podvrste, selekcije, mutacije i dr. ali ne na ključna, kao što su nastanak života, osim toga kao kod tebe vrlo često postaje vjerovanje odnosno kvazi religijska sekta, posebice ako osoba u biti nema pojma o temi već je sklon submisivnom prihvaćanju autoriteta zdravo za gotovo.slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Joj šejkeru pjeniš se bez razloga i smisla ja sam samo rekao, a pisem namobilni pa ne mogu upotanko da teorijs evolucije ne odgovara na presudna pitanja nastanka vrsta nego je sa8mo pokusaj i to dobar da se pokusa odgovoriti na krucijalna pitanja a sve kako bi se na uz pomoc teorije odgovorilo na sva ostala pitanja. Ključno je pitanje da li postoji inteligencija ako to uopce mozemo tako zvati koja je stvorila, stvara odnosno mijenja ovu planetu koja je usput samo mikronski dio kosmosa...
Vražju mater je to ključno pitanje.
Zapravo, jeste za kretencioniste i okultno-mistična antiznanstvena spadala poput tebe koji u svemu traže nekakav plan kojega nema pa nema i nikada ga neće biti kako bi izabrali boga kojem će se pokloniti pa onda naravno odbacuju znanstvena objašnjenja koja upućuju na takav zaključak jer kreacionizam niti u svom vulgarnom obliku niti u onom koji podrazumjeva inteligentni dizajn ne predstavljaju znanost nego samo obično pretenciozno i praznovjerno blebetanje.
I gle ti logike, prvo kažeš kako Darwinova teorija evolucije ne odgovara na pitanja nastanka vrsta, a onda da predstavlja dobar pokušaj da se odgovori na krucijalna pitanja.
Mislim, pokušaj se dogovoriti sa sobom, jer ovo zvuči smiješno.
Poanta u svemu tome je da Darwinova teorija predstavlja najbolje sveobuhvatno riješenje koje je do sada u tom smislu prezentirano, nebitno što je prepuna pitanja na koja do sada nisu pronađeni odgovori, ali koja to prirodoznanstvena teorija nije prepuna rupa?
Ah da, zaboravio sam da ti nemaš pojma što je to znanstvena teorija nego taj pojam brkaš za zakonima koji ipak nisu isto što i teorije, makar su doduše razlike puno manje nego što to neka većina misli.
I na kraju a i najmanje važno, savjetujem ti da se ne pjeniš kada jasno ispadne da pričaš koještarije nego pažljivo pročitaj što ti o tome imaju reći ono koji više znaju sa tog područja. Možda nešto uspiješ i naučiti.
I da, okani se praznovjernih okultno-mističnih idiotarija, u pravilu imaju puno manje smisla čak i od praznovjernih religijskih idiotarija, a puno su opasniji zato jer se predstavljaju pretencioznijima pa tako ekipa koja u to vjeruje ima osjećaj posebnosti koji ih čini manje kritičnima prema glupostima u koje vjeruju i tim više vezanima za iste.
Kermit-
2014-04-17
Sora wrote:Previse osobnih uvreda kvari sve .
:D Reče osoba koja osim osobnih uvreda praktički niti ne koristi druge "argumente". :)
Guest- Guest
asilovski wrote:Nisam ja govorio o planu već da je život presavršen da bi bio puka slučajnost. Drugo, osim što se baviš sugovornikom a ne temom ljudi da bi išli i napredovali u znanosti vrlo često uzimaju pretpostavke na koje dograđuju druge teorije tako i Teorija odgovara na mnoga pitanja kao što su varijacije, podvrste, selekcije, mutacije i dr. ali ne na ključna, kao što su nastanak života, osim toga kao kod tebe vrlo često postaje vjerovanje odnosno kvazi religijska sekta, posebice ako osoba u biti nema pojma o temi već je sklon submisivnom prihvaćanju autoriteta zdravo za gotovo.
Opet si svašta nadrobio, a da pri tome uopće nisi svjestan što si sve nadrobio.
Kao prvo, izraz presvršen je kontradikcija ako ne i notorna glupost. Savršenstvo nije malo manje savršeno, pa više, pa taman pa onda presavršeno, nego samo savršeno ili nije savršeno uopće. Ne postoji stupnjevanje savršenstva, to je logički nonsens.
Mogao bih dodati i analizu zašto savršenstvo uopće ne postoji, ali ovo ti je za sad dovoljno.
Dalje, slučaj je u temeljima kvantne mehanike, a qm je u temeljima kompletne postojeće stvarnosti pa je stvarno blesavo slučajnost tumačiti kao neki bezvezni faktor koji se pokorava nekom grandioznom velikom planu za kojeg nema niti najmanje naznake kako postoji jer nema niti najmanje naznake kako postoji dizajner koji bi ga osmislio i proveo.
Za razliku od slučaja koji dokazano postoji. Uostalom, kada imaš faktor slučajnosti uz djelovanje kroz dovoljno vremena, onda zaista puno toga postaje moguće, drugo je pitanje koliko vjerojatno.
Kako god, ovo je područje kojim se bavi znanost, a ne religija, kreacionizam, inteligentni dizajn ili okultno-mistične papazjanije poput onih u kakve ti vjeruješ, a da pri tome evidentno ne poznaješ čak niti suštinu znanstvenih objašnjenja što djeluje smiješno posebno kada kritiziraš znanost bez obzira što je to jedina realna disciplina koja daje iole smislene odgovore na konkretna pitanja o prirodi svijeta.
Samo ću usput spomenuti kako je fizika uznapredovala ogromnim koracima upravo od vremena kada je prihvatila pozitivistički pristup i odbacila tebi omiljenu metafiziku što je i za tebe dobra pouka, a to je otprilike od sredine 19. stoljeća ili malo kasnije što se jasno pokazalo već u vremenu Maxwella i njegovih jednadžbi.
Možeš napredovati, ali samo ako odbaciš metafizičke papazjanije koje ne daju i ne mogu dati realne odgovore nego samo mogu biti okvir za nekakvu filozofiju ili čak samo zabavno mudrijašenje, ali ne više od toga.
Dalje, ono za što kažeš da predstavlja pretpostavljanje na temelju drugih teorija se inače naziva interdisciplinarni pristup koji predstavlja najnormalniji okvir za širenje sveukupnih znanstvenih znanja i najčešće se pokazuje kao vrlo uspješan jer su prirodni zakoni i pravila jasno uvezani međusobno, a svemir je izotropan i homogen što znači da zakoni i pravila kakve uočavamo oko sebe vrijedi i u svim njegovim segmentima i nema situacije gdje u jednoj galaktici vrijede jedni, a u drugoj posve drugačiji zakoni i pravila što nam olakšava spoznaje.
Kompletno znanje je međusobno uvjetovano, uvezano i konzistentno i znanje sa određenog područja olakšava spoznaje na drugom, premda za svako područje u principu djeluju malo drugačiji zakoni i pravila pa tako recimo imaš jedna pravila u klasičnoj fizici, a posve drugačija u kvantnoj, što mnoge zbunjuje, posebno jer ne znaju kako su kvantni zakoni nadređeni zakonima klasične fizike i obuhvaćaju ih.
Na kraju krajeva, zakoni klasične fizike su u principu samo fenomenološki što prevedeno znači kako predstavljaju aproksimacije do za nas dovoljne razine točnosti.
Dalje, već sam spomenuo kako se Darwinova teorija evolucije uopće ne bavi samim postankom života pa ti je gornja kritika u tom smislu posve promašena.
Time se bave neke druge discipline poput kemijske evolucije. Postignut je određeni napredak i u tom smislu, ali nije riječ o ključnom napretku koji je prihvaćen od mainstreama znanosti. Naime, producirane su stanice koje neki znanstvenici smatraju živima, a neki kažu kako je samo riječ o vrlo uspješnoj imitaciji života pa se čeka daljni napredak kako bi se donijela neka određenija ocjena.
Hoće li toga biti i kad, ostaje da se vidi, ali rekao sam već da je temeljno obilježje svake znanstvene teorije njena ne samo dokazivost nego i oborivost, jer ako teoriju ne možeš oboriti, onda to nije znanstvena teorija nego neka vrsta vudua, religijskog ili čisto okultno-metafizičkog tipa, sasvim svejedno.
I na kraju, kada spominješ vjerovanja u stilu religijskih sekti i submisivno prihvaćanje autoriteta u znanosti, otkrit ću ti jednu veliku tajnu: I znanstvenici su samo ljudi i ništa ljudsko im nije strano.
No, ironično je da se baš ti osvrćeš na to kada je jasno da odbacuješ odgovore znanosti i pozivaš se na nekakve okultno-mistične budalaštine u stilu inteligentnog dizajna što je u biti kretencionizam, pardon, kreacionizam, a ne znanost.
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» "Hrvatska, jedna od najlepših zemalja Evrope"
» Predsjednica u Varaždinu: ‘Prije 5 godina Hrvatska je bila na koljenima, a danas je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svijetu’
» jedna smo od rijetkih zemalja koja bilježi pad ilegalnih imigranata
» Najvažnija antropološka studija: Hrvatska se pretvorila u ultrakatoličku zabit
» Zdravko Mamić: Jugoslavija je bila jedna od najljepših zemalja svijeta, a mi smo je iskasapili
» Predsjednica u Varaždinu: ‘Prije 5 godina Hrvatska je bila na koljenima, a danas je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svijetu’
» jedna smo od rijetkih zemalja koja bilježi pad ilegalnih imigranata
» Najvažnija antropološka studija: Hrvatska se pretvorila u ultrakatoličku zabit
» Zdravko Mamić: Jugoslavija je bila jedna od najljepših zemalja svijeta, a mi smo je iskasapili
Page 6 of 7