"Hrvatska, jedna od najlepših zemalja Evrope"
Page 1 of 1
https://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2018&mm=01&dd=21&nav_id=1349511&utm_source=B92&utm_medium=Box&utm_campaign=Sidebar-Najvise_komentara&utm_content=
https://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2018&mm=01&dd=21&nav_id=1349511&utm_source=B92&utm_medium=Box&utm_campaign=Sidebar-Najvise_komentara&utm_content=
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: "Hrvatska, jedna od najlepših zemalja Evrope"
Što jes jes...
a što to vrijedi kad su je okupirale ništarije i lopovi?
vili40-
2015-08-02
Nisu je okupirali, oduvijek su tu...
2016-07-22
To što je najljepša uvijek nam je izgovor za svaki neuspjeh.
Nije ni čudo da se nazivamo Lijepa Naša,ili da non stop trubimo o najljepšem moru na svijetu.
Od ljepote se ne živi.
Nije ni čudo da se nazivamo Lijepa Naša,ili da non stop trubimo o najljepšem moru na svijetu.
Od ljepote se ne živi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A ta na tvom avataru je živila od pretjerane pameti i sposobnosti.jastreb wrote:
Od ljepote se ne živi.
2016-07-22
Lijepa i razvedena, ali ne svojom krivicom.
crvenkasti-
2014-04-17
Bivši partner onemoćao, omlohavio i jebiga...crvenkasti wrote:Lijepa i razvedena, ali ne svojom krivicom.
2016-07-22
Eroo wrote:Bivši partner onemoćao, omlohavio i jebiga...crvenkasti wrote:Lijepa i razvedena, ali ne svojom krivicom.
Atraktivna, strastvena, voli trošiti, ali tužna i razočarana, osiromašena, opljačkana, prezadužena, udala bi se za bilo koga tko je situiran i tko bi joj plaćao račune.
crvenkasti-
2014-04-17
Eroo wrote:A ta na tvom avataru je živila od pretjerane pameti i sposobnosti.jastreb wrote:
Od ljepote se ne živi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
uvijek ima onih koji su spremni izdvajati i žrtvovati se za prirodne ljepotecrvenkasti wrote:Eroo wrote:Bivši partner onemoćao, omlohavio i jebiga...crvenkasti wrote:Lijepa i razvedena, ali ne svojom krivicom.
Atraktivna, strastvena, voli trošiti, ali tužna i razočarana, osiromašena, opljačkana, prezadužena, udala bi se za bilo koga tko je situiran i tko bi joj plaćao račune.
immortal-
2014-04-16
Već ju je jedan ošacao...crvenkasti wrote:Eroo wrote:Bivši partner onemoćao, omlohavio i jebiga...crvenkasti wrote:Lijepa i razvedena, ali ne svojom krivicom.
Čujem da joj je već i prebio bivšeg...Valjda se još nije pomirio s tim da ga je napustila.
2016-07-22
Kome i gdje?pizzon wrote:ok, ali nedostaju joj srbi !
Ako misliš na HR, do Srba je.
2016-07-22
Kaže se "jedna od najlješih", među kojima je zasigurno i Slovenija.
Ja mislim da se Stvoritelj odmarao ljeti u HR, a zimi u SLO.
Ja mislim da se Stvoritelj odmarao ljeti u HR, a zimi u SLO.
2016-07-22
nije jedna od najljepsih nego najljepsa
2014-04-19
Svakome je svoja najljepša. Da je HR lijepa to da je, a to izgleda bolje znaju drugi nego sami Hrvati.prckov wrote:nije jedna od najljepsih nego najljepsa
2016-07-22
https://www.antenazadar.hr/clanak/2018/01/karabatic-tajland-je-sr-najljepse-otoke-ima-hrvatska-zaljubljen-sam-u-nju2/
Karabatić: “Tajland je sr***, najljepše otoke ima Hrvatska. Zaljubljen sam u nju”
22.01.2018.
Karabatić: “Tajland je sr***, najljepše otoke ima Hrvatska. Zaljubljen sam u nju”
22.01.2018.
immortal-
2014-04-16
Similar topics
» GOLEMA STUDIJA Hrvatska je jedna od zatucanijih postkomunističkih zemalja
» Predsjednica u Varaždinu: ‘Prije 5 godina Hrvatska je bila na koljenima, a danas je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svijetu’
» jedna smo od rijetkih zemalja koja bilježi pad ilegalnih imigranata
» Zdravko Mamić: Jugoslavija je bila jedna od najljepših zemalja svijeta, a mi smo je iskasapili
» Nakon Njemačke još će jedna smanjiti dječje doplatke za djecu radnika iz drugih zemalja
» Predsjednica u Varaždinu: ‘Prije 5 godina Hrvatska je bila na koljenima, a danas je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svijetu’
» jedna smo od rijetkih zemalja koja bilježi pad ilegalnih imigranata
» Zdravko Mamić: Jugoslavija je bila jedna od najljepših zemalja svijeta, a mi smo je iskasapili
» Nakon Njemačke još će jedna smanjiti dječje doplatke za djecu radnika iz drugih zemalja
Page 1 of 1