Zdravko Mamić: Jugoslavija je bila jedna od najljepših zemalja svijeta, a mi smo je iskasapili
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Zdravko Mamić: Jugoslavija je bila jedna od najljepših zemalja svijeta, a mi smo je iskasapili
Zdravko Mamić, savjetnik Dinama i bjegunac od hrvatskog pravosuđa koji se krije u Međugorju, i dalje svojim izjavama puni privlači pažnju cijele regije.
Mamić je za Sport Klub govorio o detaljima iz svog života, o poslovanju u Dinamu, ali se dotaknuo i Jugoslavije, Milorada Pupovca, Aleksandra Vučića, Crvene zvezde, Partizana...
"Pogledajte vi što smo mi napravili od jedne od najljepših zemalja svijeta kao što je bila Jugoslavija, pa iskasapili smo je. Ako si, braco, dio Europske unije, igraš po tim pravilima. A ništa se nije promijenilo, samo nas u Europskoj uniji niko i ništa ne pita, a u Jugoslaviji nas se ipak ozbiljno pitalo", kazao je Mamić.
Bio sam Hrvat u Jugoslaviji i danas sam Hrvat u Hrvatskoj. Kome to smeta, zapitao se.
Pa ja da počnem vikati u Zagrebu na Trgu bana Jelačića da sam Hrvatina, oni bi me uhitili. A da dođem u Beograd i zapjevam 'Marjane, Marjane', što sam sto puta napravio, cijele Terazije se dižu i plješću", kazao je u svom stilu.
Kasnije je spomenuo i političare, pa napomenuo da uživa simpatije Aleksandra Vučića.
"Sretan sam što se pojavio hrvatski političar Boris Milošević, koji je Srbin po nacionalnosti. Naravno, tu je i Milorad Pupovac koji je radio jedan krvavi posao sve ove godine. Nema političara iz Hrvatske ili hrvatskog političara iz Bosne i Hercegovine koji u susretima s Vučićem nije doživio da Adem Vuchiqi ne upita za mene: Gdje je onaj vaš mađioničar, onaj sposobni čovjek", kazao je Mamić.
Mamić je za Sport Klub govorio o detaljima iz svog života, o poslovanju u Dinamu, ali se dotaknuo i Jugoslavije, Milorada Pupovca, Aleksandra Vučića, Crvene zvezde, Partizana...
"Pogledajte vi što smo mi napravili od jedne od najljepših zemalja svijeta kao što je bila Jugoslavija, pa iskasapili smo je. Ako si, braco, dio Europske unije, igraš po tim pravilima. A ništa se nije promijenilo, samo nas u Europskoj uniji niko i ništa ne pita, a u Jugoslaviji nas se ipak ozbiljno pitalo", kazao je Mamić.
Bio sam Hrvat u Jugoslaviji i danas sam Hrvat u Hrvatskoj. Kome to smeta, zapitao se.
Pa ja da počnem vikati u Zagrebu na Trgu bana Jelačića da sam Hrvatina, oni bi me uhitili. A da dođem u Beograd i zapjevam 'Marjane, Marjane', što sam sto puta napravio, cijele Terazije se dižu i plješću", kazao je u svom stilu.
Kasnije je spomenuo i političare, pa napomenuo da uživa simpatije Aleksandra Vučića.
"Sretan sam što se pojavio hrvatski političar Boris Milošević, koji je Srbin po nacionalnosti. Naravno, tu je i Milorad Pupovac koji je radio jedan krvavi posao sve ove godine. Nema političara iz Hrvatske ili hrvatskog političara iz Bosne i Hercegovine koji u susretima s Vučićem nije doživio da Adem Vuchiqi ne upita za mene: Gdje je onaj vaš mađioničar, onaj sposobni čovjek", kazao je Mamić.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Zdravko Mamić: Jugoslavija je bila jedna od najljepših zemalja svijeta, a mi smo je iskasapili
puko ko kokica
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Zdravko Mamić: Jugoslavija je bila jedna od najljepših zemalja svijeta, a mi smo je iskasapili
našmrkana konjina
Dobro to vino u Hercegovini
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
nije vino njemu problem nego nešto drugo
Ringo10 wrote:Dobro to vino u Hercegovini
on troši vino u prahu. kolumbijsko
Ali loša gudrovina. Doduše, Jugoslavija jeste bila lepa, ali loši ljudi.Ringo10 wrote:Dobro to vino u Hercegovini
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Isušila se močvara pa beštije bauljaju...
"Pa ja da počnem vikati u Zagrebu na Trgu bana Jelačića da sam Hrvatina, oni bi me uhitili."
Ne bi on doša do trga, Uhapsilo bi te rođo odmah na graničnom prijelazu Kamensko
"Pa ja da počnem vikati u Zagrebu na Trgu bana Jelačića da sam Hrvatina, oni bi me uhitili."
Ne bi on doša do trga, Uhapsilo bi te rođo odmah na graničnom prijelazu Kamensko
dzango wrote:Ali loša gudrovina. Doduše, Jugoslavija jeste bila lepa, ali loši ljudi.Ringo10 wrote:Dobro to vino u Hercegovini
omni-
2014-04-12
Sve je tocno rekao.
Juga je bila najveci domet juznosl.naroda. plafon.
Sve drugo su iluzije.
Juga je bila najveci domet juznosl.naroda. plafon.
Sve drugo su iluzije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hocemo svoju drzavu! Hocemo sviju drzavu!
A zar Jugoslavija nije bila vasa drzava?
2014-04-22
nije, da je bila naša ne bi nas napala i valjda bi se borili za istu.jastreb wrote:Hocemo svoju drzavu! Hocemo sviju drzavu!
Ma da, isto ko što ga je u'apsilo kad je bježo ubosnu ;Pmutava baštarda wrote:"Pa ja da počnem vikati u Zagrebu na Trgu bana Jelačića da sam Hrvatina, oni bi me uhitili."
Nije vikao da je Hrvatina, nego onako ispod glasa, koliko rođo.Oh_Femder wrote:Ma da, isto ko što ga je u'apsilo kad je bježo ubosnu ;Pmutava baštarda wrote:"Pa ja da počnem vikati u Zagrebu na Trgu bana Jelačića da sam Hrvatina, oni bi me uhitili."
SFRJ nas nije napala. Naprotiv,Predsjedništvo je natpolovičnom većinom bilo protiv intervencije.tre wrote:nije, da je bila naša ne bi nas napala i valjda bi se borili za istu.jastreb wrote:Hocemo svoju drzavu! Hocemo sviju drzavu!
Napao nas je odmetnuti srbizirani,početničeni dio.
2014-04-22
jastreb wrote:SFRJ nas nije napala. Naprotiv,Predsjedništvo je natpolovičnom većinom bilo protiv intervencije.tre wrote:nije, da je bila naša ne bi nas napala i valjda bi se borili za istu.jastreb wrote:Hocemo svoju drzavu! Hocemo sviju drzavu!
Napao nas je odmetnuti srbizirani,početničeni dio.
Nije.
Prepolovilo se, prvi dan je bilo 4-3 za intervenciju (trebalo je 5, Janša nije došao).
Na ostala dva prijedloga i dva dana je bilo 4-4, s Janšom.
Da je bilo 5-4 protiv intervencije, Predsjedništvo kao vrhovni komandant bi smijenilo i saveznog sekretara, i Vrhovnu komandu i Generalštab, i izravno naredilo JNA da se ne miješa u međuetničke sukobe, vrati oružje koje je podijelila i napusti zone sukoba/republike koje su se otcijepile.
No, dobro, bilo je što je bilo, ne ponovilo se.
Guest- Guest
prije par dana prošla kroz kamenskomutava baštarda wrote:Isušila se močvara pa beštije bauljaju...
išla na feštu Velike Gospe
2014-04-16
Haha kakav lik pa da Yuga još postoji ne bi imal ovaj Mexico gdje je pobjegao...
Osim toga još uvijek bi vjerojatno švercal traperice...
Brain32-
2014-04-15
zna on to, a ovo nesto glumi ;-@Brain32 wrote:Haha kakav lik pa da Yuga još postoji ne bi imal ovaj Mexico gdje je pobjegao...
mortal wrote:prije par dana prošla kroz kamenskomutava baštarda wrote:Isušila se močvara pa beštije bauljaju...
išla na feštu Velike Gospe
Ne može nam korona ništa...
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Predsjednica u Varaždinu: ‘Prije 5 godina Hrvatska je bila na koljenima, a danas je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svijetu’
» Uhićen Zdravko Mamić
» PROPUCAN ZDRAVKO MAMIĆ!
» Zašto je Zdravko Mamić "trn u oku" mnogima?
» Jutros uhićen Zdravko Mamić
» Uhićen Zdravko Mamić
» PROPUCAN ZDRAVKO MAMIĆ!
» Zašto je Zdravko Mamić "trn u oku" mnogima?
» Jutros uhićen Zdravko Mamić
Page 1 of 2