GOLEMA STUDIJA Hrvatska je jedna od zatucanijih postkomunističkih zemalja
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: GOLEMA STUDIJA Hrvatska je jedna od zatucanijih postkomunističkih zemalja
zato bih ja hermetici zatvorio evropu,
sto se tice migracija i sl.
nije tacno da ne moze.
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
inače švedi su vrlo napredni i sekularni, zato pišaju sjedećki da ne uvrijede feministice, žive u govnima od ekstremno skupih stanova dok se arapi lješkare u velikim kućama koje su dobili badava od države na konto petnaestoro djece, sve jedan drugom do pojasa s eksplozivom, ne smiju ulaziti u pol četvrti stockholma, žene im navečer ne smiju van bez pratnje muškaraca da ih kozojebi ne izjebu, i stalno strahuju da im neko ne postavi bombu pod guzicu u javnom prijevozu.
radije sam zaostao
radije sam zaostao
marcellus wrote:inače švedi su vrlo napredni i sekularni, zato pišaju sjedećki da ne uvrijede feministice, žive u govnima od ekstremno skupih stanova dok se arapi lješkare u velikim kućama koje su dobili badava od države na konto petnaestoro djece, sve jedan drugom do pojasa s eksplozivom, ne smiju ulaziti u pol četvrti stockholma, žene im navečer ne smiju van bez pratnje muškaraca da ih kozojebi ne izjebu, i stalno strahuju da im neko ne postavi bombu pod guzicu u javnom prijevozu.
radije sam zaostao
to smo odavno apsolvirali ne trebaš ponavljat.
Guest- Guest
Sad je kasno.notum wrote:
zato bih ja hermetici zatvorio evropu,
sto se tice migracija i sl.
nije tacno da ne moze.
UKRALA SAM TI OBJAVU
treba mi
treba mi
immortal-
2014-04-16
marcellus wrote:Dakle, upravo to je moja teorija o tome zašto muslimani postavljaju bombe po europi: jednostavno zato jer mogu. Jer nema masovne represije protiv muslimana. Jer odgovor bijele europe na bombu u autobusu u londonu neće biti bomba u arapskoj četvrti londona, ili njih deset, što bi bio logičan i normalan odgovor, niti okupacija od strane vlasti tih istih četvrti i masovni progoni muslimana, nego cvijeće i medvjedići i trolanje o sekularizmu. Boli arape kurac.
pa to su ti kršćanski temelji koji žive danas u obliku humanizma
oprost, okretanje drugog obraza, volite svoje neprijatelje, ljubav pobjeđuje smrt, nisu oni zli nego ih je sotona opsjeo pa neznaju što rade...
Guest- Guest
Zlo uvijek dolazi od sotone. Dužan si se braniti od njega i njegovog zla
sa svim sredstvima koja ti stoje na raspolaganju. To je kršćanski.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
....kako ce arapi iskarat europu bit ce mila majka...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa ne bih baš rekao.Eroo wrote:Zlo uvijek dolazi od sotone. Dužan si se braniti od njega i njegovog zla
Kršćani,a naročito katolici postali su doslovno ovčice za klanje.
Umjesto da se na slikama ističu ratnički sveci poput svetog Jurja koji kopljem probada aždaju,svetog Mihaela koji staje na vrat Sotoni,svetog Petra sa isukanim mačem,ili pak svetog Ilije proroka koji ubija sotonine svećenike,mi ističemo svetog Antunčića sa cvijećem i malim Isusekom i slično.
Čak smo i Isusa pobjednika nad smrću i suca koji će doći čistiti gvozdenom palicom, pretvorili u nekakvog nordijskog hipika,koji nema veze sa izraelskim podnebljem.
Takvim kršćanstvom ti se misliš (o)braniti od zla??? Ma daj hodi spat!
Da bi se održalo,kršćanstvo mora imati borbeni koncept. O tome sam ovdje 100 puta pisao.
A mi ovdje u to svakako trebamo uklopiti i gusle. Jer je dokazano da kozoljubi kad čuju gusle povilene.
A ti,nekakav hercegovac i gorštak to bi itekako triba znat. Ali,ne...Umjesto gusala i junačkog deseterca ti ovdje kačiš neke mekušce koji polupjani krevelje se pod nekon uron u Dubrovniku i Cavtatu.
Koga će te pjesme i ta ikonografija uplašiti? Komarce?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dabome, ta pol. sloboda posebno
je dosla do izrazaja u briselu,
gde se prsims probijala
ti bre ne spavas, cuvas forum
je dosla do izrazaja u briselu,
gde se prsims probijala
ti bre ne spavas, cuvas forum
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Pogledajmo samo što je suvremena katolička ikonografija napravila od anđela.
Ako ste čitali posljednju knjigu NZ-Otkrivenje Ivanovo,onda ste morali zapaziti da su anđeli ondje prikazani kao strašna duhovna bića koja na zemlju bacaju užasne katastrofe i ljudi bježe u pećine od tih stvari,kako bi se sakrili.
A pogledajte kipove i slike anđela u katoličkim crkvama. Pretvorili su ih u malene pederčiće kovrdžave svijetle kosice sa krilima pokisle kokoši,nasmijane i napudrane,kako sviraju nekakve frulice i violine!!!
Ako ste čitali posljednju knjigu NZ-Otkrivenje Ivanovo,onda ste morali zapaziti da su anđeli ondje prikazani kao strašna duhovna bića koja na zemlju bacaju užasne katastrofe i ljudi bježe u pećine od tih stvari,kako bi se sakrili.
A pogledajte kipove i slike anđela u katoličkim crkvama. Pretvorili su ih u malene pederčiće kovrdžave svijetle kosice sa krilima pokisle kokoši,nasmijane i napudrane,kako sviraju nekakve frulice i violine!!!
2014-04-22
Vjeruju u evoluciju hehe još jedna vjerska sekta na temelju teorije to tek
Kermit-
2014-04-17
Hehe nije baš tako osim toga naša zaostalost garantira nestanak i to matematički gledanomarcellus wrote:inače švedi su vrlo napredni i sekularni, zato pišaju sjedećki da ne uvrijede feministice, žive u govnima od ekstremno skupih stanova dok se arapi lješkare u velikim kućama koje su dobili badava od države na konto petnaestoro djece, sve jedan drugom do pojasa s eksplozivom, ne smiju ulaziti u pol četvrti stockholma, žene im navečer ne smiju van bez pratnje muškaraca da ih kozojebi ne izjebu, i stalno strahuju da im neko ne postavi bombu pod guzicu u javnom prijevozu.
radije sam zaostao
Kermit-
2014-04-17
U N.zavjetu ljudi kad vide anđela,padaju ničice pred njime od straha. Čak i sveti Ivan apostol.jastreb wrote:Pogledajmo samo što je suvremena katolička ikonografija napravila od anđela.
Znači radi se o zastrašujućim duhovnim bićima.
Zamislite ,da li bi ljudi pali od straha kad bi vidjeli anđeosku karikaturu kakvih je ohoho po katoličkim crkvama????
2014-04-22
Odi popij još jednu...ili, zapravo ne, odi spat i otrijezni se pa onda moj komentar pročitaj još jednom...polako, bez žurbe.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
debotoijusto wrote:MEĐU europskim narodima koji su u prošlom stoljeću na vlasti imali komunističke režime, Hrvati su jedan od religioznijih i istovremeno jedan od najslabije znanstveno prosvijećenih, pokazalo je veliko istraživanje koje je provela ugledna neprofitna, nestranačka američka organizacija Pew Research Center.
Hrvatska s 86% stanovnika koji vjeruju u Boga spada u gornju polovicu najreligioznijih koje predvode Gruzija s 99% i Armenija s 95%.
Zemlje s najmanjim udjelom vjernika predvodi Češka u kojoj samo 29% ljudi vjeruje u Boga. Slijede Estonija (44%), Mađarska (59%), Latvija (71%) i Rusija (76%).
U svim bivšim komunističkim zemljama, osobito u pravoslavnim, vjerska pripadnost snažno se povezuje s nacionalnom. Primjerice, 78% stanovnika Srbije smatra da je pravoslavlje važan dio nacionalnog identiteta. Srbi su po tom stavu treći, iza Armenaca i Gruzijaca.
Taj osjećaj povezanosti pripadnosti određenoj crkvi s nacionalnim identitetom nešto je slabiji u katoličkim zemljama. Primjerice, oko 58% Hrvata smatra da je pripadnost katoličkoj vjeri važna da bi se netko mogao smatrati pravim Hrvatom. Po tome je Hrvatska druga u krugu katoličkih zemalja, odmah nakon Poljske sa 64%.
U prosjeku, nacionalni identitet povezuje s vjerskim oko 70% pravoslavaca te oko 57% katolika.
i srbi i hrvati, tobože su religiozni.
pogledaj prosečnog srbina i hrvata-nijedan ne živi ni približno kako bog zapoveda.
bitno da se svako od njih krsti 5x kada prođe pored crkve...
licemerno do bola!
Guest- Guest
asilovski wrote:Vjeruju u evoluciju hehe još jedna vjerska sekta na temelju teorije to tek
Na temelju teorije? Jesi li ti uopće normalan? Evolucija je prirodni zakon i to znanstvenog tipa.
Guest- Guest
Braća wrote:i srbi i hrvati, tobože su religiozni.
pogledaj prosečnog srbina i hrvata-nijedan ne živi ni približno kako bog zapoveda.
A kako to Bog zapovjeda?
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Braća wrote:i srbi i hrvati, tobože su religiozni.
A kako to Bog zapovjeda?
I religioznost se prije svega odnosi upravo na obrede i običaje, društvene konvencije i s tim povezana uvjerenja, ne na osobnu vjeru, tako da nema puno smisla reći kako su Hrvati i Srbi tobože religiozni.
Religiozni su, svaki narod u skladu sa unutarnjom prirodom religijske organizacije kojoj većinom pripadaju.
Guest- Guest
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
asilovski wrote:Hehe nije baš tako osim toga naša zaostalost garantira nestanak i to matematički gledanomarcellus wrote:inače švedi su vrlo napredni i sekularni, zato pišaju sjedećki da ne uvrijede feministice, žive u govnima od ekstremno skupih stanova dok se arapi lješkare u velikim kućama koje su dobili badava od države na konto petnaestoro djece, sve jedan drugom do pojasa s eksplozivom, ne smiju ulaziti u pol četvrti stockholma, žene im navečer ne smiju van bez pratnje muškaraca da ih kozojebi ne izjebu, i stalno strahuju da im neko ne postavi bombu pod guzicu u javnom prijevozu.
radije sam zaostao
I njihova naprednost garantira nestanak i to matematički gledano.
Similar topics
» "Hrvatska, jedna od najlepših zemalja Evrope"
» Predsjednica u Varaždinu: ‘Prije 5 godina Hrvatska je bila na koljenima, a danas je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svijetu’
» jedna smo od rijetkih zemalja koja bilježi pad ilegalnih imigranata
» Najvažnija antropološka studija: Hrvatska se pretvorila u ultrakatoličku zabit
» Zdravko Mamić: Jugoslavija je bila jedna od najljepših zemalja svijeta, a mi smo je iskasapili
» Predsjednica u Varaždinu: ‘Prije 5 godina Hrvatska je bila na koljenima, a danas je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svijetu’
» jedna smo od rijetkih zemalja koja bilježi pad ilegalnih imigranata
» Najvažnija antropološka studija: Hrvatska se pretvorila u ultrakatoličku zabit
» Zdravko Mamić: Jugoslavija je bila jedna od najljepših zemalja svijeta, a mi smo je iskasapili
Page 2 of 7