HOD ZA ZIVOT
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: HOD ZA ZIVOT
Isto što i mene. Kiša.maggie13 wrote:haha, sto te prosvijetlilo? :DLeviathan2 wrote:ma danas radio do podne,maggie13 wrote:idem na rucak :-)Leviathan2 wrote:o beba, dici timaggie13 wrote:Samo vam dead fali :D
Ti odmaras?
dozivio prosvetljenje na bausteli pa iskoristio izgovor da zgibam ranije
S tom razlikom što ja danas nisam ni išao iz kuće.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
osim do kioskajastreb wrote:Isto što i mene. Kiša.maggie13 wrote:haha, sto te prosvijetlilo? :DLeviathan2 wrote:ma danas radio do podne,maggie13 wrote:idem na rucak :-)Leviathan2 wrote:
o beba, dici ti
Ti odmaras?
2014-12-30
Točno. Kupio N.list i 7dnevno.veber wrote:osim do kioskajastreb wrote:Isto što i mene. Kiša.maggie13 wrote:haha, sto te prosvijetlilo? :DLeviathan2 wrote:ma danas radio do podne,maggie13 wrote:
idem na rucak :-)
Ti odmaras?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
reflektor 2kw na 30 cm udaljenosti od ociju :Dmaggie13 wrote:haha, sto te prosvijetlilo? :DLeviathan2 wrote:ma danas radio do podne,maggie13 wrote:idem na rucak :-)Leviathan2 wrote:o beba, dici timaggie13 wrote:Samo vam dead fali :D
Ti odmaras?
2014-12-30
Ovo društvo je u kurcu. Kulturni rat između onih koji bi zavirivali u tuđe pičke i onih, koji bi zavirivali u tuđe šupke i novčanike. Ljudi očito nemaju pametnijeg posla u životu nego se baviti problemima i životima drugih. Najtužnije je da i jedni i drugi žele podršku Države.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Kolektivno bavljenje tuđim problemima na vrhuncu. Očito im je predobro u životu.melkior wrote:Ovo društvo je u kurcu. Kulturni rat između onih koji bi zavirivali u tuđe pičke i onih, koji bi zavirivali u tuđe šupke i novčanike. Ljudi očito nemaju pametnijeg posla u životu nego se baviti problemima i životima drugih. Najtužnije je da i jedni i drugi žele podršku Države.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Ovo društvo je u kurcu. Kulturni rat između onih koji bi zavirivali u tuđe pičke i onih, koji bi zavirivali u tuđe šupke i novčanike. Ljudi očito nemaju pametnijeg posla u životu nego se baviti problemima i životima drugih. Najtužnije je da i jedni i drugi žele podršku Države.
socijalistički mentalitet. misle da oni preko "države i partije" kojom će "oni vladati" imaju pravo drugima se zavlačit u pičku, krevet, šupak i novčanik i regulirati tuđi život.
socijalistički mentalitet zvao se to yugoboljševizam, ili neki HDZ/HSP nacional socijalizam,
Guest- Guest
Pinochet wrote:tebe non stop zanima moj sexualni život, a vuka moj financijski život :Dveber wrote:a, kaj tebe pere?vuksadinare wrote:pinoce aj iskreno koliko imas nekretnina?Pinochet wrote:skup retarda , nitko se nije sjetio hodati protiv poreza na nekretnine ili rasta poreza u turizmuveber wrote:postoji tema.
inače, moje osobno mišljenje, skup retarda.
koliko ti imaš?
ili, zašto se javljaš sa službenog IP?
postao si im enigma i porede se s tobom ;) :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Inače podrška Hodu za život, neke meni prijateljske obitelji su ishodali...kad već nisam u purgeraju :)
2015-08-06
Gnječ wrote:
nije se ovi muskarac u haljini nahodao zadnje vrime
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
I sad usporediti zdravi obiteljski svijet, zrele majke i očeve, djecu i Crkvu sa spadalima iz liberla-homo-multikultija ...dajme najme.
No mi tiha konzervativna, obiteljska, nacionalna većina razumijemo da ima i takvih u društvu :)
No mi tiha konzervativna, obiteljska, nacionalna većina razumijemo da ima i takvih u društvu :)
2015-08-06
dečko ne jebe nikaj.epikur37 wrote:Pinochet wrote:tebe non stop zanima moj sexualni život, a vuka moj financijski život :Dveber wrote:a, kaj tebe pere?vuksadinare wrote:pinoce aj iskreno koliko imas nekretnina?Pinochet wrote:
skup retarda , nitko se nije sjetio hodati protiv poreza na nekretnine ili rasta poreza u turizmu
koliko ti imaš?
jebeš lovu.
2014-12-30
veber wrote:dečko ne jebe nikaj.epikur37 wrote:Pinochet wrote:tebe non stop zanima moj sexualni život, a vuka moj financijski život :Dveber wrote:a, kaj tebe pere?vuksadinare wrote:
pinoce aj iskreno koliko imas nekretnina?
koliko ti imaš?
Da, al zato bilda i bit će spreman kad naiđe komad ;)
2015-08-06
debotoijusto wrote:Gnječ wrote:
nije se ovi muskarac u haljini nahodao zadnje vrime
pronašao komentar ko je ta seljačina u haljini:
Vidis popa na slici? jelda da izgleda kao ustaska kontrola?! Sav u crnom, cvike po 900kn na glavi koje su platili porezni obveznici, nije u zivotu potrcao, samo trpa u sebe hranu koju mu porezni obveznici su kupili, na namjestaju koji su mu porezni obveznici kupili u crkvi koju su mu porezni obveznici sagradili. Bas da je pljunuta ustaška kontrola. Trazi tko nije ustaša da ga se izbaci iz redova. Cini se da pravo na zivot imas samo onda ako si ustaša, vjerski fanatik i mrzis znanje, znanost i inteligenciju. Interesantno je da na tom hodu sudjeluju uvijek, ali doslovno najruzniji ljudi na svijetu.
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Život u Bangkoku
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?
» "Za život, obitelj i Hrvatsku"
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Život u Bangkoku
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?
» "Za život, obitelj i Hrvatsku"
Page 2 of 7