HOD ZA ZIVOT
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: HOD ZA ZIVOT
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:veber wrote:esko i ja se znamo.epikur37 wrote:I veberu ako te gnječ bude šta zezao, poslat ću mu Božu i Peju iz Medulina...
pazi ti njega on bi nama poslao Božu i Peju da nam popiju kašetu piva...hahaha koji ulet ono eto ih di je đabe ist i pit odma đezbari dolutaju.
Najbolje kad se slažete pa nema potrebe :)
U glavnom, sljdeće godine Hod za život je u istri pa ti gledaj!
hodat ćete vi preko Učke uskoro...to će vam biti Hod za život. doslovno.
Ja ću dočekati ljude s ove strane i onda idemo u rekonkvistu, jednom zauvijek tu istru dovesti u božji red.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jedini pravi hod za život u povijesti(koji se pamti) organizirao je Hitler.epikur37 wrote:Gnječ wrote:veber wrote:esko i ja se znamo.epikur37 wrote:I veberu ako te gnječ bude šta zezao, poslat ću mu Božu i Peju iz Medulina...
pazi ti njega on bi nama poslao Božu i Peju da nam popiju kašetu piva...hahaha koji ulet ono eto ih di je đabe ist i pit odma đezbari dolutaju.
Rezultati su već za samo 9 mjeseci bili vidljivi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:veber wrote:esko i ja se znamo.epikur37 wrote:I veberu ako te gnječ bude šta zezao, poslat ću mu Božu i Peju iz Medulina...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:...stari ovo ja za BAN i to mjesec dana...ako nije onda cu na svaki gnjecev post svaki dan pisati ban..a onaj koji ti ga nece dat isti je ko i gnjecGnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:veber wrote:
esko i ja se znamo.
kakav ban ti meni prijetio prije nekoliko dana premlaćivanjem dolaženjem na kućnu adresu za koju si napisao da si doznao koja je i kažeš da to nije prijetnja nego savjet. pa onda ti i ovo moje shvati kao savjet.
Guest- Guest
na baušteli sam, gletam. u biti čekam da se teranil malo osuši pa da drugu ruku navučem. a i gadi mi se oko prozora špalete ravnat.epikur37 wrote:veber wrote:a, kaj bi kada mi je takav.vuksadinare wrote:malo se ti previse kurcisveber wrote:dobiju po pički isti tren.Gnječ wrote:
epi će nam iz bunara nosit hladne.
Odeš u Hod za život a ne okolo po pivama.
čul sam da si poslušao savjet za bazen na krovu.
2014-12-30
BANGnječ wrote:vuksadinare wrote:...stari ovo ja za BAN i to mjesec dana...ako nije onda cu na svaki gnjecev post svaki dan pisati ban..a onaj koji ti ga nece dat isti je ko i gnjecGnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:
kakav ban ti meni prijetio prije nekoliko dana premlaćivanjem dolaženjem na kućnu adresu za koju si napisao da si doznao koja je i kažeš da to nije prijetnja nego savjet. pa onda ti i ovo moje shvati kao savjet.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da prilagodio sam fo cijeloj konstrukciji, kako gradje vinskoj tako i financijskoj ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vinskoj?epikur37 wrote:Da prilagodio sam fo cijeloj konstrukciji, kako gradje vinskoj tako i financijskoj ;)
2014-12-30
a baš su dragi ljudi ovi u Hodu bez mozga, vole život vidi se ...
upravo sam pogledala snimku kad jedna draga starija članica povorke koja voli život na tiho uopozorenje i zamolbu policajca da ne viče ružno na antiprosvjednicu Saranavku jer ima rak urla- ŠTA ME BRIGA ŠTA SVINJA IMA RAK!!!
upravo sam pogledala snimku kad jedna draga starija članica povorke koja voli život na tiho uopozorenje i zamolbu policajca da ne viče ružno na antiprosvjednicu Saranavku jer ima rak urla- ŠTA ME BRIGA ŠTA SVINJA IMA RAK!!!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
..i nju nije bilo briga kad je izjavila da joj puca ona stvar sto je ustasoid marko veselica umro...tako da..svakom svojekaja wrote:a baš su dragi ljudi ovi u Hodu bez mozga, vole život vidi se ...
2015-09-08
to je šapnula tebi pretpostavljam ...vuksadinare wrote:..i nju nije bilo briga kad je izjavila da joj puca ona stvar sto je ustasoid marko veselica umro...tako da..svakom svojekaja wrote:a baš su dragi ljudi ovi u Hodu bez mozga, vole život vidi se ...
2015-08-15
na koncu...svaka rit dodje na sekret...ili sto si sijao to ces i zeti...koliko je puta sarnavka gadno vrijedjala druge kajo?..i to godinama..ne ide vise kajo...niti ce ici vise..
2015-09-08
inače ni divlje životinje ne diraju bolesne članove
al šta to je ovim dragim ljudima koji najvole život
al šta to je ovim dragim ljudima koji najvole život
2015-08-15
NEBAN..vuksadinare wrote:BANGnječ wrote:vuksadinare wrote:...stari ovo ja za BAN i to mjesec dana...ako nije onda cu na svaki gnjecev post svaki dan pisati ban..a onaj koji ti ga nece dat isti je ko i gnjecGnječ wrote:epikur37 wrote:
Guest- Guest
..ne nego kad je veselica umro pitali su je za njegov zivotni opus...kao i desne i lijeve ona je odgovorila..'one koji su sirili ili sire mrznju,uzdizu nacionalizam,huskaju tesko je o takvima dobru rijec naci makar i kad umru'...a sjeti se sto je tekla kad su onu babu antife prebile na cvjetnom...'zasluzila je'kaja wrote:to je šapnula tebi pretpostavljam ...vuksadinare wrote:..i nju nije bilo briga kad je izjavila da joj puca ona stvar sto je ustasoid marko veselica umro...tako da..svakom svojekaja wrote:a baš su dragi ljudi ovi u Hodu bez mozga, vole život vidi se ...
2015-09-08
elementarna humanost ti ne da da diraš bolesne , koliko god se ne slagao s njimavuksadinare wrote:na koncu...svaka rit dodje na sekret...ili sto si sijao to ces i zeti...koliko je puta sarnavka gadno vrijedjala druge kajo?..i to godinama..ne ide vise kajo...niti ce ici vise..
bolesne pustiš
al jebga, ovo su neljudi s krunicom i parolom
da je meni biti jedan dan ministar policije, i da taj dan bude dan ove povorke
2015-08-15
gdje si to pročitao, možeš nam dati link gdje se to može vidjeti...vuksadinare wrote:..ne nego kad je veselica umro pitali su je za njegov zivotni opus...kao i desne i lijeve ona je odgovorila..'one koji su sirili ili sire mrznju,uzdizu nacionalizam,huskaju tesko je o takvima dobru rijec naci makar i kad umru'...a sjeti se sto je tekla kad su onu babu antife prebile na cvjetnom...'zasluzila je'kaja wrote:to je šapnula tebi pretpostavljam ...vuksadinare wrote:..i nju nije bilo briga kad je izjavila da joj puca ona stvar sto je ustasoid marko veselica umro...tako da..svakom svojekaja wrote:a baš su dragi ljudi ovi u Hodu bez mozga, vole život vidi se ...
2015-08-15
..na zalost dodje i ono kad mrznjom udaris na mrznju gdje se izgubi i ona ljudska nit...ali sjeti se kakve su sve gadarije ovih godina dolazile iz redova kvazi antifaneoliberalnolijevih krugova...a sutjelo se vecinom na njihove gadarije...kaja wrote:elementarna humanost ti ne da da diraš bolesne , koliko god se ne slagao s njimavuksadinare wrote:na koncu...svaka rit dodje na sekret...ili sto si sijao to ces i zeti...koliko je puta sarnavka gadno vrijedjala druge kajo?..i to godinama..ne ide vise kajo...niti ce ici vise..
bolesne pustiš
al jebga, ovo su neljudi s krunicom i parolom
da je meni biti jedan dan ministar policije, i da taj dan bude dan ove povorke
2015-09-08
ne da mi se nemam sad vremena..jer pazim na dijetekaja wrote:gdje si to pročitao, možeš nam dati link gdje se to može vidjeti...vuksadinare wrote:..ne nego kad je veselica umro pitali su je za njegov zivotni opus...kao i desne i lijeve ona je odgovorila..'one koji su sirili ili sire mrznju,uzdizu nacionalizam,huskaju tesko je o takvima dobru rijec naci makar i kad umru'...a sjeti se sto je tekla kad su onu babu antife prebile na cvjetnom...'zasluzila je'kaja wrote:to je šapnula tebi pretpostavljam ...vuksadinare wrote:..i nju nije bilo briga kad je izjavila da joj puca ona stvar sto je ustasoid marko veselica umro...tako da..svakom svojekaja wrote:a baš su dragi ljudi ovi u Hodu bez mozga, vole život vidi se ...
2015-09-08
aha, ok...na kojem ti je faksu mali ili radi?vuksadinare wrote:ne da mi se nemam sad vremena..jer pazim na dijetekaja wrote:gdje si to pročitao, možeš nam dati link gdje se to može vidjeti...vuksadinare wrote:..ne nego kad je veselica umro pitali su je za njegov zivotni opus...kao i desne i lijeve ona je odgovorila..'one koji su sirili ili sire mrznju,uzdizu nacionalizam,huskaju tesko je o takvima dobru rijec naci makar i kad umru'...a sjeti se sto je tekla kad su onu babu antife prebile na cvjetnom...'zasluzila je'kaja wrote:to je šapnula tebi pretpostavljam ...vuksadinare wrote:
..i nju nije bilo briga kad je izjavila da joj puca ona stvar sto je ustasoid marko veselica umro...tako da..svakom svoje
2015-08-15
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?
» Počeo Hod za život
» Škola za život
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?
» Počeo Hod za život
» Škola za život
Page 6 of 7