HOD ZA ZIVOT
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: HOD ZA ZIVOT
kaj o dođ i do men eepikur37 wrote:veber wrote:i kak o d a sad a poz ovem kaj u na k avu?
što prije jer ideš na teren
veber- Posts : 53509
2014-12-30
I veberu ako te gnječ bude šta zezao, poslat ću mu Božu i Peju iz Medulina...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
esko i ja se znamo.epikur37 wrote:I veberu ako te gnječ bude šta zezao, poslat ću mu Božu i Peju iz Medulina...
2014-12-30
veber wrote:esko i ja se znamo.epikur37 wrote:I veberu ako te gnječ bude šta zezao, poslat ću mu Božu i Peju iz Medulina...
Onda bolje, ljudi imaju obitelji i posao...bolje ne cimati.
A i ti slušaj što ti gnječ govori ipak on vodi posao...
Znači dnevno ti je odraditi 5 komada, dogovoreno je doduše 6, ali 5 smo stavili da ako ne možeš normu ispoštovati.
2015-08-06
ove sto su prosvjedovale jebale bi se ali bez posljedica...ne ide picke moje..to je kukavicko i snobisticko razmisljanje...trebala vas je kolona samo pregazir
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:
nije se ovi muskarac u haljini nahodao zadnje vrime
pronašao komentar ko je ta seljačina u haljini:
Vidis popa na slici? jelda da izgleda kao ustaska kontrola?! Sav u crnom, cvike po 900kn na glavi koje su platili porezni obveznici, nije u zivotu potrcao, samo trpa u sebe hranu koju mu porezni obveznici su kupili, na namjestaju koji su mu porezni obveznici kupili u crkvi koju su mu porezni obveznici sagradili. Bas da je pljunuta ustaška kontrola. Trazi tko nije ustaša da ga se izbaci iz redova. Cini se da pravo na zivot imas samo onda ako si ustaša, vjerski fanatik i mrzis znanje, znanost i inteligenciju. Interesantno je da na tom hodu sudjeluju uvijek, ali doslovno najruzniji ljudi na svijetu.
taj komentar ne govori ništa o čovjeku, ali govori o komentatoru..
veber wrote:esko i ja se znamo.epikur37 wrote:I veberu ako te gnječ bude šta zezao, poslat ću mu Božu i Peju iz Medulina...
pazi ti njega on bi nama poslao Božu i Peju da nam popiju kašetu piva...hahaha koji ulet ono eto ih di je đabe ist i pit odma đezbari dolutaju.
Guest- Guest
Gnječ wrote:veber wrote:esko i ja se znamo.epikur37 wrote:I veberu ako te gnječ bude šta zezao, poslat ću mu Božu i Peju iz Medulina...
pazi ti njega on bi nama poslao Božu i Peju da nam popiju kašetu piva...hahaha koji ulet ono eto ih di je đabe ist i pit odma đezbari dolutaju.
Najbolje kad se slažete pa nema potrebe :)
U glavnom, sljdeće godine Hod za život je u istri pa ti gledaj!
2015-08-06
rekoh da je gnjec ovdje najveci klaun...kazu da su u hodu bili najruzniji na svijetu..ne bi rekao nek bolje pogleda fotke ipak takvi su bili na drugoj strani...
2015-09-08
dobiju po pički isti tren.Gnječ wrote:veber wrote:esko i ja se znamo.epikur37 wrote:I veberu ako te gnječ bude šta zezao, poslat ću mu Božu i Peju iz Medulina...
epi će nam iz bunara nosit hladne.
2014-12-30
malo se ti previse kurcisveber wrote:dobiju po pički isti tren.Gnječ wrote:veber wrote:esko i ja se znamo.epikur37 wrote:I veberu ako te gnječ bude šta zezao, poslat ću mu Božu i Peju iz Medulina...
2015-09-08
epikur37 wrote:Gnječ wrote:veber wrote:esko i ja se znamo.epikur37 wrote:I veberu ako te gnječ bude šta zezao, poslat ću mu Božu i Peju iz Medulina...
hodat ćete vi preko Učke uskoro...to će vam biti Hod za život. doslovno.
Guest- Guest
kic wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:
nije se ovi muskarac u haljini nahodao zadnje vrime
pronašao komentar ko je ta seljačina u haljini:
Vidis popa na slici? jelda da izgleda kao ustaska kontrola?! Sav u crnom, cvike po 900kn na glavi koje su platili porezni obveznici, nije u zivotu potrcao, samo trpa u sebe hranu koju mu porezni obveznici su kupili, na namjestaju koji su mu porezni obveznici kupili u crkvi koju su mu porezni obveznici sagradili. Bas da je pljunuta ustaška kontrola. Trazi tko nije ustaša da ga se izbaci iz redova. Cini se da pravo na zivot imas samo onda ako si ustaša, vjerski fanatik i mrzis znanje, znanost i inteligenciju. Interesantno je da na tom hodu sudjeluju uvijek, ali doslovno najruzniji ljudi na svijetu.
taj komentar ne govori ništa o čovjeku, ali govori o komentatoru..
to odeš na index.hr i napišeš komentatoru. ja sam samo c-p ovdje.
Guest- Guest
a, kaj bi kada mi je takav.vuksadinare wrote:malo se ti previse kurcisveber wrote:dobiju po pički isti tren.Gnječ wrote:veber wrote:esko i ja se znamo.epikur37 wrote:I veberu ako te gnječ bude šta zezao, poslat ću mu Božu i Peju iz Medulina...
2014-12-30
vuksadinare wrote:malo se ti previse kurcisveber wrote:dobiju po pički isti tren.Gnječ wrote:veber wrote:esko i ja se znamo.epikur37 wrote:I veberu ako te gnječ bude šta zezao, poslat ću mu Božu i Peju iz Medulina...
Možda, ali on je barem Hrvat za razliku od gnječa i tebe koji si doselio gore.
:D
2015-08-06
...stari ovo ja za BAN i to mjesec dana...ako nije onda cu na svaki gnjecev post svaki dan pisati ban..a onaj koji ti ga nece dat isti je ko i gnjecGnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:veber wrote:esko i ja se znamo.epikur37 wrote:I veberu ako te gnječ bude šta zezao, poslat ću mu Božu i Peju iz Medulina...
2015-09-08
veber wrote:a, kaj bi kada mi je takav.vuksadinare wrote:malo se ti previse kurcisveber wrote:dobiju po pički isti tren.Gnječ wrote:veber wrote:
esko i ja se znamo.
Odeš u Hod za život a ne okolo po pivama.
2015-08-06
vuksadinare wrote:malo se ti previse kurcisveber wrote:dobiju po pički isti tren.Gnječ wrote:veber wrote:esko i ja se znamo.epikur37 wrote:I veberu ako te gnječ bude šta zezao, poslat ću mu Božu i Peju iz Medulina...
evo i ovaj dobio metilditis kokošitis.
Guest- Guest
...sumnjam...veber wrote:a, kaj bi kada mi je takav.vuksadinare wrote:malo se ti previse kurcisveber wrote:dobiju po pički isti tren.Gnječ wrote:veber wrote:
esko i ja se znamo.
2015-09-08
BANGnječ wrote:vuksadinare wrote:malo se ti previse kurcisveber wrote:dobiju po pički isti tren.Gnječ wrote:veber wrote:
esko i ja se znamo.
evo i ovaj dobio metilditis kokošitis.
2015-09-08
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:veber wrote:esko i ja se znamo.epikur37 wrote:I veberu ako te gnječ bude šta zezao, poslat ću mu Božu i Peju iz Medulina...
Ja ću dočekati ljude s ove strane i onda idemo u rekonkvistu, jednom zauvijek tu istru dovesti u božji red.
2015-08-06
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?
» Počeo Hod za život
» Škola za život
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?
» Počeo Hod za život
» Škola za život
Page 5 of 7