HOD ZA ZIVOT
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
HOD ZA ZIVOT
https://m.vecernji.hr/vijesti/hod-za-zivot-u-zagrebu-i-splitu-kao-potpora-nero-enoj-djeci-1171004
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: HOD ZA ZIVOT
muku muce da ih sprijece sprijeciti ih nikad nece...
2015-09-08
veber-
2014-12-30
skup retarda , nitko se nije sjetio hodati protiv poreza na nekretnine ili rasta poreza u turizmuveber wrote:postoji tema.
inače, moje osobno mišljenje, skup retarda.
Guest- Guest
pinoce aj iskreno koliko imas nekretnina?Pinochet wrote:skup retarda , nitko se nije sjetio hodati protiv poreza na nekretnine ili rasta poreza u turizmuveber wrote:postoji tema.
2015-09-08
a, kaj tebe pere?vuksadinare wrote:pinoce aj iskreno koliko imas nekretnina?Pinochet wrote:skup retarda , nitko se nije sjetio hodati protiv poreza na nekretnine ili rasta poreza u turizmuveber wrote:postoji tema.
koliko ti imaš?
ili, zašto se javljaš sa službenog IP?
2014-12-30
tebe non stop zanima moj sexualni život, a vuka moj financijski život :Dveber wrote:a, kaj tebe pere?vuksadinare wrote:pinoce aj iskreno koliko imas nekretnina?Pinochet wrote:skup retarda , nitko se nije sjetio hodati protiv poreza na nekretnine ili rasta poreza u turizmuveber wrote:postoji tema.
koliko ti imaš?
Guest- Guest
kolega mene zanimaju samo žene. pogotovo visoke, mršave, sklone sportu.Pinochet wrote:tebe non stop zanima moj sexualni život, a vuka moj financijski život :Dveber wrote:a, kaj tebe pere?vuksadinare wrote:pinoce aj iskreno koliko imas nekretnina?Pinochet wrote:skup retarda , nitko se nije sjetio hodati protiv poreza na nekretnine ili rasta poreza u turizmuveber wrote:postoji tema.
koliko ti imaš?
2014-12-30
veber-
2014-12-30
pa jebote, kad ne napne misice kao na slici , opako dobro izgleda ;Dveber wrote:ma jebote.
žena
ne švarceneger
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
idem na rucak :-)Leviathan2 wrote:o beba, dici timaggie13 wrote:Samo vam dead fali :D
Ti odmaras?
2014-04-12
ma danas radio do podne,maggie13 wrote:idem na rucak :-)Leviathan2 wrote:o beba, dici timaggie13 wrote:Samo vam dead fali :D
Ti odmaras?
dozivio prosvetljenje na bausteli pa iskoristio izgovor da zgibam ranije
suti, sve je dobro dok se doktori ne podu zanimatPinochet wrote:tebe non stop zanima moj sexualni život, a vuka moj financijski život :Dveber wrote:a, kaj tebe pere?vuksadinare wrote:pinoce aj iskreno koliko imas nekretnina?Pinochet wrote:skup retarda , nitko se nije sjetio hodati protiv poreza na nekretnine ili rasta poreza u turizmuveber wrote:postoji tema.
koliko ti imaš?
il bozemeprosti grobari
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
haha, sto te prosvijetlilo? :DLeviathan2 wrote:ma danas radio do podne,maggie13 wrote:idem na rucak :-)Leviathan2 wrote:o beba, dici timaggie13 wrote:Samo vam dead fali :D
Ti odmaras?
dozivio prosvetljenje na bausteli pa iskoristio izgovor da zgibam ranije
2014-04-12
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?
» Počeo Hod za život
» Škola za život
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?
» Počeo Hod za život
» Škola za život
Page 1 of 7