HOD ZA ZIVOT
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: HOD ZA ZIVOT
debotoijusto wrote:Gnječ wrote:
nije se ovi muskarac u haljini nahodao zadnje vrime
pronašao komentar ko je ta seljačina u haljini:
Vidis popa na slici? jelda da izgleda kao ustaska kontrola?! Sav u crnom, cvike po 900kn na glavi koje su platili porezni obveznici, nije u zivotu potrcao, samo trpa u sebe hranu koju mu porezni obveznici su kupili, na namjestaju koji su mu porezni obveznici kupili u crkvi koju su mu porezni obveznici sagradili. Bas da je pljunuta ustaška kontrola. Trazi tko nije ustaša da ga se izbaci iz redova. Cini se da pravo na zivot imas samo onda ako si ustaša, vjerski fanatik i mrzis znanje, znanost i inteligenciju. Interesantno je da na tom hodu sudjeluju uvijek, ali doslovno najruzniji ljudi na svijetu.
Guest- Guest
žene to dira. jakooooepikur37 wrote:veber wrote:dečko ne jebe nikaj.
Da, al zato bilda i bit će spreman kad naiđe komad ;)
2014-12-30
Pinochet wrote:o čemu ja pričam :D
dobro je danas , sutra budes gay
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
epikur37 wrote:I sad usporediti zdravi obiteljski svijet, zrele majke i očeve, djecu i Crkvu sa spadalima iz liberla-homo-multikultija ...dajme najme.
No mi tiha konzervativna, obiteljska, nacionalna većina razumijemo da ima i takvih u društvu :)
koliko si djece naštancao?
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:I sad usporediti zdravi obiteljski svijet, zrele majke i očeve, djecu i Crkvu sa spadalima iz liberla-homo-multikultija ...dajme najme.
No mi tiha konzervativna, obiteljska, nacionalna većina razumijemo da ima i takvih u društvu :)
2, kasno sam startao ali nije rečeno da neće još jedno ;)
mala vojska katolička :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja tri-četiri, vjerovatno pet.Gnječ wrote:epikur37 wrote:I sad usporediti zdravi obiteljski svijet, zrele majke i očeve, djecu i Crkvu sa spadalima iz liberla-homo-multikultija ...dajme najme.
2014-12-30
veber wrote:ja tri-četiri, vjerovatno pet.Gnječ wrote:epikur37 wrote:I sad usporediti zdravi obiteljski svijet, zrele majke i očeve, djecu i Crkvu sa spadalima iz liberla-homo-multikultija ...dajme najme.
To okolo nisam ni brojao...
Neke žene zanesu samo da ih pogledam.
2015-08-06
epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:I sad usporediti zdravi obiteljski svijet, zrele majke i očeve, djecu i Crkvu sa spadalima iz liberla-homo-multikultija ...dajme najme.
ajde sretno.
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:I sad usporediti zdravi obiteljski svijet, zrele majke i očeve, djecu i Crkvu sa spadalima iz liberla-homo-multikultija ...dajme najme.
ajde sretno.
Hvala :)
Ako treba, usluge pružam i u Istri (terenski rad, prijevoz i smještaj)
2015-08-06
ja nisam isus, niti ginekolog. ipak uvalim ćunu za rasplod.epikur37 wrote:
2014-12-30
iskreno meni bacaju na sektu Hram ljubavi prije nego ih je njihov karizmatični vođa Željka Markić..ovaj Jim Jones pozvao masovno da popiju koktel ljubavi s cijanidom nakon što su ih prethodno dali djeci te je njih 900 injak
skončalo na polju u Gvajani a samo su širili ljubav
skončalo na polju u Gvajani a samo su širili ljubav
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
veber wrote:ja nisam isus, niti ginekolog. ipak uvalim ćunu za rasplod.epikur37 wrote:
Dobro, barem popričaj s curom malo, upoznaj je kao osobu...ne odmah evo ćuna..
2015-08-06
epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:I sad usporediti zdravi obiteljski svijet, zrele majke i očeve, djecu i Crkvu sa spadalima iz liberla-homo-multikultija ...dajme najme.
ajde sretno.
jel ta usluga koju ti pružaš katolička? ne krši li ta usluga vaših katoličkih 10 zapovijedi koje vam je vaš bog vlastoručno isklesao?
Guest- Guest
Kajo otpor je uzaludan.....
Prepusti se ljubavi i djeci i muškarcu.
ostavi se psa više, il ga zadrži al prvo ovo katoličko
Prepusti se ljubavi i djeci i muškarcu.
ostavi se psa više, il ga zadrži al prvo ovo katoličko
2015-08-06
to uopće nismo ni sumnjali..epikur37 wrote:neke meni prijateljske obitelji su ishodali...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kazu ove zene koje su protiv hoda da one ne mrze djecu...mozda ne mrze...ali vole samo sebe...u to sam siguran...da je kod njih dominirajuce..ja,ja i samo ja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
naravno da ju upoznam.epikur37 wrote:veber wrote:ja nisam isus, niti ginekolog. ipak uvalim ćunu za rasplod.epikur37 wrote:
Dobro, barem popričaj s curom malo, upoznaj je kao osobu...ne odmah evo ćuna..
samo velim da nisam ginekolog. niti isus. djecu radim sa cjevčicom.
2014-12-30
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:
ajde sretno.
jel ta usluga koju ti pružaš katolička? ne krši li ta usluga vaših katoličkih 10 zapovijedi koje vam je vaš bog vlastoručno isklesao?
Ja imam oprost zbog važnosti misije....plodim i množim. Istarski điđimilovići se ne moraju uopće truditi, zato postojimo mi hercegbosanski bauševci ;)
2015-08-06
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?
» Počeo Hod za život
» Škola za život
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» ŠKOLA ZA ŽIVOT?
» Počeo Hod za život
» Škola za život
Page 3 of 7