Svašta Zemlja nosi...
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Svašta Zemlja nosi...
zene po zenama,muski po muskima..mativka wrote:Upravo sam na vijestima vidjela snimak. Pa to je stoka od žene! Što nije napala nekog snažnog mladića već lupa dijete, postavlja nogu starcu s djetetom. Nisam pristaša izbjeglica ali ovo ponašanje me zgrozilo. Da se branila pa ajde...
Mati,sorry,lai nemas pojma kako islamske zene mogu biti brutalne..
Guest- Guest
Kako šta ćemo? Da pomognemo Asadu da uništi leglo zla i omogući svome narodu da živi u miru. Sasvim jednostavno. Ne možeš zatvoriti granicu i zaustaviti ljude. Oni će se preliti u svakom slučaju. Treba lečiti uzrok a ne posledicu.neoliberalni_placenik wrote:dobro u pravu si. šta ćemo sada. neka sjeku glave. samo neka ne sjeku u mom dvorištu. u svom dvorištu ne toleriram sječu ničijih glava.dzango wrote:neoliberalni_placenik wrote:pa bolji je. zašto nije bolji?svetac želi ograničiti tima koji sjeku glave da sutra ne sjeku njemu ili nama. normalno da je boljidzango wrote:Onda nisi ništa bolji od onog balavog islamiste što seče glave ili ubija žene u ime Alaha. Onda je on legitiman i u pravu.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
Podrzavam ovu zenu,cisto iz reciprociteta,ne ulazeci u "moralne" dileme,kojih po meni nema..
Oni koji osudjuju zenu,su licemjerni brabonjci,smjesteni na sigurnim mjestima,odvojeni od realnih problema,i seru li seru,no na kraju,najvise sebi u usta...
Šta će da im ograniči? Samo daje zapravo onima što seku glavu. Onda oni stvarno postaju borci za slobodu.
a vi u srbiji se slobodno trpajte, kada vam mađari i drugi zatvore granice naći ćete se okruženi sa 200 000 vojno sposobnih arapa, budemo vidjeli tada humanost na djelu
Oboje treba ljeciti,da vi ne bi jos snimali Crnog Gruju 2...dzango wrote:Kako šta ćemo? Da pomognemo Asadu da uništi leglo zla i omogući svome narodu da živi u miru. Sasvim jednostavno. Ne možeš zatvoriti granicu i zaustaviti ljude. Oni će se preliti u svakom slučaju. Treba lečiti uzrok a ne posledicu.neoliberalni_placenik wrote:dobro u pravu si. šta ćemo sada. neka sjeku glave. samo neka ne sjeku u mom dvorištu. u svom dvorištu ne toleriram sječu ničijih glava.dzango wrote:neoliberalni_placenik wrote:pa bolji je. zašto nije bolji?svetac želi ograničiti tima koji sjeku glave da sutra ne sjeku njemu ili nama. normalno da je boljidzango wrote:Onda nisi ništa bolji od onog balavog islamiste što seče glave ili ubija žene u ime Alaha. Onda je on legitiman i u pravu.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
Podrzavam ovu zenu,cisto iz reciprociteta,ne ulazeci u "moralne" dileme,kojih po meni nema..
Oni koji osudjuju zenu,su licemjerni brabonjci,smjesteni na sigurnim mjestima,odvojeni od realnih problema,i seru li seru,no na kraju,najvise sebi u usta...
Šta će da im ograniči? Samo daje zapravo onima što seku glavu. Onda oni stvarno postaju borci za slobodu.
a vi u srbiji se slobodno trpajte, kada vam mađari i drugi zatvore granice naći ćete se okruženi sa 200 000 vojno sposobnih arapa, budemo vidjeli tada humanost na djelu
Guest- Guest
Ko je instrumentalizovao te Kozorepe i poslao ih da seku glave hrišćenima? Upravo hrišćeni iz Amerike i Evrope. Legitimnost bi dobili pred svojim narodom i svim muslimanima, Ne treba njima legitimitet Amerike i EU. Oni ga već imaju.bogomdani wrote:Ti doista jos nisi shvatio da je ovo instrumentalizirano..a glavosjece u pocela davno sjeci krscanima glavu...Samo brutala i strah ih mogu podalje drzati Europe..Na kog tocno mislis da bi ti "priznao" legitimnost? Ameriku,koja ovo potice,britaniju koja u magli zakuhava i instrumentalizira,ucijenjuje,prijeti ostalim europskim politicarima..? Prenaivan si covjece..dzango wrote:neoliberalni_placenik wrote:pa bolji je. zašto nije bolji?svetac želi ograničiti tima koji sjeku glave da sutra ne sjeku njemu ili nama. normalno da je boljidzango wrote:Onda nisi ništa bolji od onog balavog islamiste što seče glave ili ubija žene u ime Alaha. Onda je on legitiman i u pravu.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
Sa Khozoepima ide samo na ostru,ako se povlacis,mekećes,dokazujes neku dobrotu,za njih si pride jos i kukavica..ti nakoti,mislim sad na ISIS-ove bačere razumiju samo brutalu..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Reši problem u Siriji i rešio si problem migranata i EU. Stvari su sasvim jednostavne ako hoćemo realno da ih sagledamo.bogomdani wrote:Oboje treba ljeciti,da vi ne bi jos snimali Crnog Gruju 2...dzango wrote:Kako šta ćemo? Da pomognemo Asadu da uništi leglo zla i omogući svome narodu da živi u miru. Sasvim jednostavno. Ne možeš zatvoriti granicu i zaustaviti ljude. Oni će se preliti u svakom slučaju. Treba lečiti uzrok a ne posledicu.neoliberalni_placenik wrote:dobro u pravu si. šta ćemo sada. neka sjeku glave. samo neka ne sjeku u mom dvorištu. u svom dvorištu ne toleriram sječu ničijih glava.dzango wrote:neoliberalni_placenik wrote:pa bolji je. zašto nije bolji?svetac želi ograničiti tima koji sjeku glave da sutra ne sjeku njemu ili nama. normalno da je boljidzango wrote:Onda nisi ništa bolji od onog balavog islamiste što seče glave ili ubija žene u ime Alaha. Onda je on legitiman i u pravu.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
2014-04-19
Itekako imaju legitimnost,no ona je u ovom slucaju nebitna..Da nije tome tako,vec bi islamske zemlje pomele te glavosjece..No zaboravljas detalj..ISIS upravo radi ono,o cemu Saudi i vehabije sanjaju..pune Europu muslimanima.. Da ne bi ispalo da za 6-7 godina se opet ispostavi kako sam bio u pravu,pa likovi poput tebe umuknu jer ce biti situacija upravo kako je sada opisujem..dzango wrote:Ko je instrumentalizovao te Kozorepe i poslao ih da seku glave hrišćenima? Upravo hrišćeni iz Amerike i Evrope. Legitimnost bi dobili pred svojim narodom i svim muslimanima, Ne treba njima legitimitet Amerike i EU. Oni ga već imaju.bogomdani wrote:Ti doista jos nisi shvatio da je ovo instrumentalizirano..a glavosjece u pocela davno sjeci krscanima glavu...Samo brutala i strah ih mogu podalje drzati Europe..Na kog tocno mislis da bi ti "priznao" legitimnost? Ameriku,koja ovo potice,britaniju koja u magli zakuhava i instrumentalizira,ucijenjuje,prijeti ostalim europskim politicarima..? Prenaivan si covjece..dzango wrote:neoliberalni_placenik wrote:pa bolji je. zašto nije bolji?svetac želi ograničiti tima koji sjeku glave da sutra ne sjeku njemu ili nama. normalno da je boljidzango wrote:Onda nisi ništa bolji od onog balavog islamiste što seče glave ili ubija žene u ime Alaha. Onda je on legitiman i u pravu.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
Sa Khozoepima ide samo na ostru,ako se povlacis,mekećes,dokazujes neku dobrotu,za njih si pride jos i kukavica..ti nakoti,mislim sad na ISIS-ove bačere razumiju samo brutalu..
Guest- Guest
Uostalom pogledaj situaciju u Francuskoj,koja se nes malo manje prati,ali imas tjub,onaj-leaks,pa gledaj..
Guest- Guest
Ko sve vreme brane glavoseče od Asada? Ko je stvorio i naoružao ISIS? Saudi? Al u kurcu.bogomdani wrote:Itekako imaju legitimnost,no ona je u ovom slucaju nebitna..Da nije tome tako,vec bi islamske zemlje pomele te glavosjece..No zaboravljas detalj..ISIS upravo radi ono,o cemu Saudi i vehabije sanjaju..pune Europu muslimanima.. Da ne bi ispalo da za 6-7 godina se opet ispostavi kako sam bio u pravu,pa likovi poput tebe umuknu jer ce biti situacija upravo kako je sada opisujem..dzango wrote:Ko je instrumentalizovao te Kozorepe i poslao ih da seku glave hrišćenima? Upravo hrišćeni iz Amerike i Evrope. Legitimnost bi dobili pred svojim narodom i svim muslimanima, Ne treba njima legitimitet Amerike i EU. Oni ga već imaju.bogomdani wrote:Ti doista jos nisi shvatio da je ovo instrumentalizirano..a glavosjece u pocela davno sjeci krscanima glavu...Samo brutala i strah ih mogu podalje drzati Europe..Na kog tocno mislis da bi ti "priznao" legitimnost? Ameriku,koja ovo potice,britaniju koja u magli zakuhava i instrumentalizira,ucijenjuje,prijeti ostalim europskim politicarima..? Prenaivan si covjece..dzango wrote:neoliberalni_placenik wrote:pa bolji je. zašto nije bolji?svetac želi ograničiti tima koji sjeku glave da sutra ne sjeku njemu ili nama. normalno da je boljidzango wrote:Onda nisi ništa bolji od onog balavog islamiste što seče glave ili ubija žene u ime Alaha. Onda je on legitiman i u pravu.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
Gledam i uživam.bogomdani wrote:Uostalom pogledaj situaciju u Francuskoj,koja se nes malo manje prati,ali imas tjub,onaj-leaks,pa gledaj..
2014-04-19
Ajoj...u svojim seansama sa jednom forumasicom niti ne primjecujes sto ljudi pisu i po 50 puta..ne bih se ponavljao...dzango wrote:Ko sve vreme brane glavoseče od Asada? Ko je stvorio i naoružao ISIS? Saudi? Al u kurcu.bogomdani wrote:Itekako imaju legitimnost,no ona je u ovom slucaju nebitna..Da nije tome tako,vec bi islamske zemlje pomele te glavosjece..No zaboravljas detalj..ISIS upravo radi ono,o cemu Saudi i vehabije sanjaju..pune Europu muslimanima.. Da ne bi ispalo da za 6-7 godina se opet ispostavi kako sam bio u pravu,pa likovi poput tebe umuknu jer ce biti situacija upravo kako je sada opisujem..dzango wrote:Ko je instrumentalizovao te Kozorepe i poslao ih da seku glave hrišćenima? Upravo hrišćeni iz Amerike i Evrope. Legitimnost bi dobili pred svojim narodom i svim muslimanima, Ne treba njima legitimitet Amerike i EU. Oni ga već imaju.bogomdani wrote:Ti doista jos nisi shvatio da je ovo instrumentalizirano..a glavosjece u pocela davno sjeci krscanima glavu...Samo brutala i strah ih mogu podalje drzati Europe..Na kog tocno mislis da bi ti "priznao" legitimnost? Ameriku,koja ovo potice,britaniju koja u magli zakuhava i instrumentalizira,ucijenjuje,prijeti ostalim europskim politicarima..? Prenaivan si covjece..dzango wrote:neoliberalni_placenik wrote:pa bolji je. zašto nije bolji?svetac želi ograničiti tima koji sjeku glave da sutra ne sjeku njemu ili nama. normalno da je boljidzango wrote:Onda nisi ništa bolji od onog balavog islamiste što seče glave ili ubija žene u ime Alaha. Onda je on legitiman i u pravu.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
Guest- Guest
bogomdani wrote:zene po zenama,muski po muskima..mativka wrote:Upravo sam na vijestima vidjela snimak. Pa to je stoka od žene! Što nije napala nekog snažnog mladića već lupa dijete, postavlja nogu starcu s djetetom. Nisam pristaša izbjeglica ali ovo ponašanje me zgrozilo. Da se branila pa ajde...
Nije čak ni po ženi, već starcu s djetetom u naručju i djevojčici...Ma!
Guest- Guest
Trebao bi i ti na jednu seansu. Reci ko. Pa hrišćani jebiga.bogomdani wrote:Ajoj...u svojim seansama sa jednom forumasicom niti ne primjecujes sto ljudi pisu i po 50 puta..ne bih se ponavljao...dzango wrote:Ko sve vreme brane glavoseče od Asada? Ko je stvorio i naoružao ISIS? Saudi? Al u kurcu.bogomdani wrote:Itekako imaju legitimnost,no ona je u ovom slucaju nebitna..Da nije tome tako,vec bi islamske zemlje pomele te glavosjece..No zaboravljas detalj..ISIS upravo radi ono,o cemu Saudi i vehabije sanjaju..pune Europu muslimanima.. Da ne bi ispalo da za 6-7 godina se opet ispostavi kako sam bio u pravu,pa likovi poput tebe umuknu jer ce biti situacija upravo kako je sada opisujem..dzango wrote:Ko je instrumentalizovao te Kozorepe i poslao ih da seku glave hrišćenima? Upravo hrišćeni iz Amerike i Evrope. Legitimnost bi dobili pred svojim narodom i svim muslimanima, Ne treba njima legitimitet Amerike i EU. Oni ga već imaju.bogomdani wrote:Ti doista jos nisi shvatio da je ovo instrumentalizirano..a glavosjece u pocela davno sjeci krscanima glavu...Samo brutala i strah ih mogu podalje drzati Europe..Na kog tocno mislis da bi ti "priznao" legitimnost? Ameriku,koja ovo potice,britaniju koja u magli zakuhava i instrumentalizira,ucijenjuje,prijeti ostalim europskim politicarima..? Prenaivan si covjece..dzango wrote:neoliberalni_placenik wrote:pa bolji je. zašto nije bolji?svetac želi ograničiti tima koji sjeku glave da sutra ne sjeku njemu ili nama. normalno da je boljidzango wrote:Onda nisi ništa bolji od onog balavog islamiste što seče glave ili ubija žene u ime Alaha. Onda je on legitiman i u pravu.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
2014-04-19
Nemoj to gledati,pobrutaliti ces i ti...mativka wrote:bogomdani wrote:zene po zenama,muski po muskima..mativka wrote:Upravo sam na vijestima vidjela snimak. Pa to je stoka od žene! Što nije napala nekog snažnog mladića već lupa dijete, postavlja nogu starcu s djetetom. Nisam pristaša izbjeglica ali ovo ponašanje me zgrozilo. Da se branila pa ajde...
Interesantno je sto se nije pisalo i ljepilo slike kad su krscanske i kurdske zene sa djecom masakrirane,a ovdje se dize buka radi skleroticnog starca i djeteta,sto su dobili ćušku...
Guest- Guest
hehehehe,Fala lijepo ali kod te osobe ne... Amere zoves krscanima???....a dobar ti ovaj...dzango wrote:Trebao bi i ti na jednu seansu. Reci ko. Pa hrišćani jebiga.bogomdani wrote:Ajoj...u svojim seansama sa jednom forumasicom niti ne primjecujes sto ljudi pisu i po 50 puta..ne bih se ponavljao...dzango wrote:Ko sve vreme brane glavoseče od Asada? Ko je stvorio i naoružao ISIS? Saudi? Al u kurcu.bogomdani wrote:Itekako imaju legitimnost,no ona je u ovom slucaju nebitna..Da nije tome tako,vec bi islamske zemlje pomele te glavosjece..No zaboravljas detalj..ISIS upravo radi ono,o cemu Saudi i vehabije sanjaju..pune Europu muslimanima.. Da ne bi ispalo da za 6-7 godina se opet ispostavi kako sam bio u pravu,pa likovi poput tebe umuknu jer ce biti situacija upravo kako je sada opisujem..dzango wrote:Ko je instrumentalizovao te Kozorepe i poslao ih da seku glave hrišćenima? Upravo hrišćeni iz Amerike i Evrope. Legitimnost bi dobili pred svojim narodom i svim muslimanima, Ne treba njima legitimitet Amerike i EU. Oni ga već imaju.bogomdani wrote:Ti doista jos nisi shvatio da je ovo instrumentalizirano..a glavosjece u pocela davno sjeci krscanima glavu...Samo brutala i strah ih mogu podalje drzati Europe..Na kog tocno mislis da bi ti "priznao" legitimnost? Ameriku,koja ovo potice,britaniju koja u magli zakuhava i instrumentalizira,ucijenjuje,prijeti ostalim europskim politicarima..? Prenaivan si covjece..dzango wrote:neoliberalni_placenik wrote:pa bolji je. zašto nije bolji?svetac želi ograničiti tima koji sjeku glave da sutra ne sjeku njemu ili nama. normalno da je boljidzango wrote:Onda nisi ništa bolji od onog balavog islamiste što seče glave ili ubija žene u ime Alaha. Onda je on legitiman i u pravu.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
Guest- Guest
Ko još podržava opoziciju u Siriji? Da nije EU? Oni valjda jesu hrišćani.bogomdani wrote:hehehehe,Fala lijepo ali kod te osobe ne... Amere zoves krscanima???....a dobar ti ovaj...dzango wrote:Trebao bi i ti na jednu seansu. Reci ko. Pa hrišćani jebiga.bogomdani wrote:Ajoj...u svojim seansama sa jednom forumasicom niti ne primjecujes sto ljudi pisu i po 50 puta..ne bih se ponavljao...dzango wrote:Ko sve vreme brane glavoseče od Asada? Ko je stvorio i naoružao ISIS? Saudi? Al u kurcu.bogomdani wrote:Itekako imaju legitimnost,no ona je u ovom slucaju nebitna..Da nije tome tako,vec bi islamske zemlje pomele te glavosjece..No zaboravljas detalj..ISIS upravo radi ono,o cemu Saudi i vehabije sanjaju..pune Europu muslimanima.. Da ne bi ispalo da za 6-7 godina se opet ispostavi kako sam bio u pravu,pa likovi poput tebe umuknu jer ce biti situacija upravo kako je sada opisujem..dzango wrote:Ko je instrumentalizovao te Kozorepe i poslao ih da seku glave hrišćenima? Upravo hrišćeni iz Amerike i Evrope. Legitimnost bi dobili pred svojim narodom i svim muslimanima, Ne treba njima legitimitet Amerike i EU. Oni ga već imaju.bogomdani wrote:Ti doista jos nisi shvatio da je ovo instrumentalizirano..a glavosjece u pocela davno sjeci krscanima glavu...Samo brutala i strah ih mogu podalje drzati Europe..Na kog tocno mislis da bi ti "priznao" legitimnost? Ameriku,koja ovo potice,britaniju koja u magli zakuhava i instrumentalizira,ucijenjuje,prijeti ostalim europskim politicarima..? Prenaivan si covjece..dzango wrote:neoliberalni_placenik wrote:pa bolji je. zašto nije bolji?svetac želi ograničiti tima koji sjeku glave da sutra ne sjeku njemu ili nama. normalno da je boljidzango wrote:Onda nisi ništa bolji od onog balavog islamiste što seče glave ili ubija žene u ime Alaha. Onda je on legitiman i u pravu.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
2014-04-19
bogomdani wrote:mativka wrote:bogomdani wrote:zene po zenama,muski po muskima..mativka wrote:Upravo sam na vijestima vidjela snimak. Pa to je stoka od žene! Što nije napala nekog snažnog mladića već lupa dijete, postavlja nogu starcu s djetetom. Nisam pristaša izbjeglica ali ovo ponašanje me zgrozilo. Da se branila pa ajde...
Interesantno je sto se nije pisalo i ljepilo slike kad su krscanske i kurdske zene sa djecom masakrirane,a ovdje se dize buka radi skleroticnog starca i djeteta,sto su dobili ćušku...
To je to. Kad ovi tamo maskriraju tisuće dice, žena Kršćane, Jezide, Kurde, Druze
onda nikom ništa. Onda dežurni dušebrižnici šute.
Kad se , još uvijek, organiziraju stalne tržnice robljem, na kojima prodaju Kršćanke, Druze,
Jezide i Šiitkinje na stotine ( i to 3-12 God starosti) koje su izložene najbrutalnijem iživljavanju,
silovanjima i klanjima............onda se ovi dušebrižnici ne bune.
Bune se jedino kad arapski islamo-teroristi mlataraju po gazanskom entitetu mrtvom dicom
pred kamerama.........................e onda se bune.
Kao i sada šta se bune jer je jedna snimateljica pomagala policiji u zaustavljanju izbjeglica da
nasilno predju državnu granicu.
Ma odjebite sa tim lažnim moralom.
Sutra kad 10 000 izbjeglica nasilno prodre preko RH granice ......šta ćete onda?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ne bih rijec dodao,no Yehudi,istinski mi nije jeasno jel to u pitanju retardacija ljudi ili nes trece..Dok im netko od tih khozoepa ne siluje 8godisnju kcer,izgleda da im nece cinjenice doprijeti do mozga..ako ga uopce imaju..Yehudi wrote:bogomdani wrote:mativka wrote:bogomdani wrote:zene po zenama,muski po muskima..mativka wrote:Upravo sam na vijestima vidjela snimak. Pa to je stoka od žene! Što nije napala nekog snažnog mladića već lupa dijete, postavlja nogu starcu s djetetom. Nisam pristaša izbjeglica ali ovo ponašanje me zgrozilo. Da se branila pa ajde...
To je to. Kad ovi tamo maskriraju tisuće dice, žena Kršćane, Jezide, Kurde, Druze
onda nikom ništa. Onda dežurni dušebrižnici šute.
Kad se , još uvijek, organiziraju stalne tržnice robljem, na kojima prodaju Kršćanke, Druze,
Jezide i Šiitkinje na stotine ( i to 3-12 God starosti) koje su izložene najbrutalnijem iživljavanju,
silovanjima i klanjima............onda se ovi dušebrižnici ne bune.
Bune se jedino kad arapski islamo-teroristi mlataraju po gazanskom entitetu mrtvom dicom
pred kamerama.........................e onda se bune.
Kao i sada šta se bune jer je jedna snimateljica pomagala policiji u zaustavljanju izbjeglica da
nasilno predju državnu granicu.
Ma odjebite sa tim lažnim moralom.
Sutra kad 10 000 izbjeglica nasilno prodre preko RH granice ......šta ćete onda?
Guest- Guest
Kakav lažni moral? Mi kršćani to ovdje ne radimo jer da radimo bili bi isti kao oni...
Guest- Guest
Mati..nije vise ovo pitanje niti morala nego temeljne opstojnosti..Dogadja se nesto sto ce i krscansku vjeru i drustvo a i pojedince ugroziti na jos vama nezamislivi nacin..Proslo je vrijeme morala..One zivotinje ga nemaju,i kako ti mislis njima dokazati sto je moralno ili ne...ajoj,ajoj,grdo bi ti njima i ovako moralna i humana zavrsila u rukama...Kako je brat yehudi rekao,zavrsila bi na pazaru...mativka wrote:Kakav lažni moral? Mi kršćani to ovdje ne radimo jer da radimo bili bi isti kao oni...
Guest- Guest
mativka wrote:Kakav lažni moral? Mi kršćani to ovdje ne radimo jer da radimo bili bi isti kao oni...
Šta to ne radite?
Nisam skužio na šta misliš?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Svašta zemlja nosi i vlak vuče...
» Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
» Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
Page 5 of 15