Svašta Zemlja nosi...
Page 15 of 15
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: Svašta Zemlja nosi...
Ova jstav doista ne razumijem...Dakle,FULL BACK kad dodje vatra podno dupeta?Starhemberg wrote:Pa onda si bolje presuditi sam...jer onaj dan kad postaneš isti kao ovi divljaci, to ti je gori poraz nego da ti oni presude...bogomdani wrote:E ovo si dobro rekao,jer to upravo slijedi..ponasanje zvijeri..red wolf wrote:Kad čovjek bude stavljen na razinu svih živih bića na ovom planetu, dakle ne iznad ostalih, tad će nastupiti novo vrijeme...
Guest- Guest
Jedna stvar je prakticiranje načela humanosti, druga je obrana. Dakle, konkretno, što se tiče imigranata, stroga kontrola, selekcija i odstranjivanje potencijalne opasnosti, deportacija naravno, ali i pružanje pomoći djeci i starima. Ako nismo glavosječe dosad bili, zašto bi nas neprijatelj u to pretvorio?ostrakon wrote:
plivajući u moru možeš pokušati primjeniti humanost u susretu sa morskim psom, i jedan i drugi ste živo biće, imate osjećaje, osjećate bol, krvarite ako vas se poreže...
sličnosti je bezbroj, no mislim da i sam pretpostavljaš kako bi to završilo te da nema potrebe za praktičnim testiranjem pokusa
Guest- Guest
humano je i spasavat svoju guzicu i svojih bliznjih ili nije. Nije humanost ucestvovati u sirenju moguceg zla da bi se ti osjecao drugaciji ili civiliziraniji ili sta god. Ovi ljudi bjeze iz TURSKE di imaju sve neophodno za zivot i mogli su legalno aplicirat za razmjestaj a to ukljucuje medicinsku provjeru i identifikaciju. Pustanje stihijskog ulaska svega i svacega nije humanost nego nemoc i kratkovidnost i izdaja nesposobnih politicara. Ovo nije slucaj izbjeglica od kojih imas samo ekonomski problem vec i sigurnosni, ako i jedan humanist pogine ili vojnik, ili se siluje curica radi nase humanosti onda se pitam sta je to humanost i koja su joj ogranicenja. Sa ovom kulturom zapad ima problema sa integracijom a to se nece promjeniti koliko god mo zmirili na oba oka i pravili se da probleme nema, pa se i problemu mora pristupiti drugacije. Ima ljudi koje ja mogu pustiti u svoj dom bez brige a ima ih koji ce mi prvom prilikom zabit noz u leda, ne mogu biti isto human sa obaStarhemberg wrote:Zato mi humanost znači puno više od pukog pojma, i to naglašavam meni, a ostalima kako im već nalaže životna filozofija, ego itd... Nije u pitanju natjecanje.ostrakon wrote:kad bi postao poput divljaka, onda bi ti IQ pao na negdje oko 70 ili niže, pa ni ne bi bio svjestan svog stanjaStarhemberg wrote:Pa onda si bolje presuditi sam...jer onaj dan kad postaneš isti kao ovi divljaci, to ti je gori poraz nego da ti oni presude...bogomdani wrote:E ovo si dobro rekao,jer to upravo slijedi..ponasanje zvijeri..red wolf wrote:Kad čovjek bude stavljen na razinu svih živih bića na ovom planetu, dakle ne iznad ostalih, tad će nastupiti novo vrijeme...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
cokolada mermeladared wolf wrote:Nisi razumio. Nisam rekao da će se čovjek spusiti na razinu nikakvih divljaka, nego da će čovjek biti u istom rangu kao i životinje i biljke...Neće biti iznad njih...A to sve radi ostvarenja samoodrživog sustava na Zemlji...Starhemberg wrote:Pa onda si bolje presuditi sam...jer onaj dan kad postaneš isti kao ovi divljaci, to ti je gori poraz nego da ti oni presude...bogomdani wrote:E ovo si dobro rekao,jer to upravo slijedi..ponasanje zvijeri..red wolf wrote:Kad čovjek bude stavljen na razinu svih živih bića na ovom planetu, dakle ne iznad ostalih, tad će nastupiti novo vrijeme...
2014-04-19
prcko, nisan dobro razumia,
australci su te primili ka azilanta?
2014-04-16
kao izbjeglicu, aplicirao u HR i ceko. Sad sam u HR a navjerojatnije cu malo tamo malo vamo. Posao mi ne ovisi od lokacijeaben wrote:prcko, nisan dobro razumia,
2014-04-19
a kakav ti je status tamo, državljanstvo?
2014-04-16
davno sam dobio drzavljanstvoaben wrote:a kakav ti je status tamo, državljanstvo?
2014-04-19
Joe Šimunić?prckov wrote:kao izbjeglicu, aplicirao u HR i ceko. Sad sam u HR a navjerojatnije cu malo tamo malo vamo. Posao mi ne ovisi od lokacijeaben wrote:prcko, nisan dobro razumia,
Guest- Guest
iako mi se gadis odgovoricu ti, on nije bio izbjeglica....eto, zar nisam humanEva wrote:Joe Šimunić?prckov wrote:kao izbjeglicu, aplicirao u HR i ceko. Sad sam u HR a navjerojatnije cu malo tamo malo vamo. Posao mi ne ovisi od lokacijeaben wrote:prcko, nisan dobro razumia,
2014-04-19
Jesi, i još si i hiper senzbilan, ne libiš se javno izrazit emocije. Mašala.
Guest- Guest
prva ligaprckov wrote:davno sam dobio drzavljanstvoaben wrote:a kakav ti je status tamo, državljanstvo?
više bi volia imat putovnicu na emua i klokana nego povalit nicole kidman
2014-04-16
da ti nadem kakvu emancipiranu australku da je ozenisaben wrote:prva ligaprckov wrote:davno sam dobio drzavljanstvoaben wrote:a kakav ti je status tamo, državljanstvo?
2014-04-19
a već iman jednu domaću :(
da san doli, uzea bi jednu škuru, čujen da su dobre domaćice..
iman obitelj tamo, tia san ić malo raditi, al su me odjebali, da ne tribaju ove sa filozofskin :)
da san doli, uzea bi jednu škuru, čujen da su dobre domaćice..
iman obitelj tamo, tia san ić malo raditi, al su me odjebali, da ne tribaju ove sa filozofskin :)
2014-04-16
Ili kengura. Samo da ima papire.prckov wrote:da ti nadem kakvu emancipiranu australku da je ozenisaben wrote:prva ligaprckov wrote:davno sam dobio drzavljanstvoaben wrote:a kakav ti je status tamo, državljanstvo?
Ma more i Aboridjina/ku samo pobići odavdi.....eli!
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Svašta zemlja nosi i vlak vuče...
» Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
» Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
Page 15 of 15