Svašta Zemlja nosi...
Page 4 of 15
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: Svašta Zemlja nosi...
Siju sjeme uništenja njene domovine. No ako nemaš kapacitet da percipiraš doigađaje u vremenskoj domeni onda ti to promakne.Eva wrote:
Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavice
Guest- Guest
Ma daj, ne pričaj bedastoće. Kaj imaš nekog tko je u očajnoj situaciji dodatno maltretirati, a još te i ne dira. Čemu? Pusti ga nek ide svojim putem.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
Podrzavam ovu zenu,cisto iz reciprociteta,ne ulazeci u "moralne" dileme,kojih po meni nema..
Oni koji osudjuju zenu,su licemjerni brabonjci,smjesteni na sigurnim mjestima,odvojeni od realnih problema,i seru li seru,no na kraju,najvise sebi u usta...
Guest- Guest
Koliko sam shvatila, HU je samo tranzitna postaja.ostrakon wrote:Siju sjeme uništenja njene domovine. No ako nemaš kapacitet da percipiraš doigađaje u vremenskoj domeni onda ti to promakne.Eva wrote:
Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavice
Guest- Guest
Ma bogom dani su van svake konkurencijebogomdani wrote:a jok..bar jos dvojica..respektiram zdravu konkurenciju..Starhemberg wrote:Nema toga tu, tu je samo jedan jedini svejeb i dojebnik, sve ostalo je sitna boranija.bogomdani wrote:forumski Svejebi
Guest- Guest
Ma bogom dani su van svake konkurencijebogomdani wrote:a jok..bar jos dvojica..respektiram zdravu konkurenciju..Starhemberg wrote:Nema toga tu, tu je samo jedan jedini svejeb i dojebnik, sve ostalo je sitna boranija.bogomdani wrote:forumski Svejebi
Guest- Guest
Ma samo ih ti pustaj.... ..nitko ti ne brani...Eva wrote:Ma daj, ne pričaj bedastoće. Kaj imaš nekog tko je u očajnoj situaciji dodatno maltretirati, a još te i ne dira. Čemu? Pusti ga nek ide svojim putem.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
Podrzavam ovu zenu,cisto iz reciprociteta,ne ulazeci u "moralne" dileme,kojih po meni nema..
Oni koji osudjuju zenu,su licemjerni brabonjci,smjesteni na sigurnim mjestima,odvojeni od realnih problema,i seru li seru,no na kraju,najvise sebi u usta...
Guest- Guest
hvala,hvala..ponizno prihvacam kompliment..Starhemberg wrote:Ma bogom dani su van svake konkurencijebogomdani wrote:a jok..bar jos dvojica..respektiram zdravu konkurenciju..Starhemberg wrote:Nema toga tu, tu je samo jedan jedini svejeb i dojebnik, sve ostalo je sitna boranija.bogomdani wrote:forumski Svejebi
Guest- Guest
Dok god mene ne dira nemam razloga bilo kome ikaj uskraćivati ili ga bezrazložno maltretirati. Pogotvo ak je "slabiji" od mene i u nezavidnijoj pozicijibogomdani wrote:Ma samo ih ti pustaj.... ..nitko ti ne brani...Eva wrote:Ma daj, ne pričaj bedastoće. Kaj imaš nekog tko je u očajnoj situaciji dodatno maltretirati, a još te i ne dira. Čemu? Pusti ga nek ide svojim putem.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
Guest- Guest
A brate jesi ishlapjela..sada ne dira jer spasava svoju guzicu,no budes vidjela poslije..kad ti kceru spopadnu kod velikog tocka pa joj priuste rape džihad...Eva wrote:Ma daj, ne pričaj bedastoće. Kaj imaš nekog tko je u očajnoj situaciji dodatno maltretirati, a još te i ne dira. Čemu? Pusti ga nek ide svojim putem.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
Guest- Guest
tebi je stvarno glava u pijesku..Eva wrote:Dok god mene ne dira nemam razloga bilo kome ikaj uskraćivati ili ga bezrazložno maltretirati. Pogotvo ak je "slabiji" od mene i u nezavidnijoj pozicijibogomdani wrote:Ma samo ih ti pustaj.... ..nitko ti ne brani...Eva wrote:Ma daj, ne pričaj bedastoće. Kaj imaš nekog tko je u očajnoj situaciji dodatno maltretirati, a još te i ne dira. Čemu? Pusti ga nek ide svojim putem.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
Guest- Guest
Pa nisu krivci ovi jadnici koji tumuraju mjesecima. Oni su korisne budale. Zakaj vi pametni, hrabri i odlučni ne pojurite na SA i US koji režiraju ove movinge po EU? A možete i po EU političarima raspalit jer oni su middle management, ak nemate muda za board.
Guest- Guest
Onda nisi ništa bolji od onog balavog islamiste što seče glave ili ubija žene u ime Alaha. Onda je on legitiman i u pravu.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa bolji je. zašto nije bolji?svetac želi ograničiti tima koji sjeku glave da sutra ne sjeku njemu ili nama. normalno da je boljidzango wrote:Onda nisi ništa bolji od onog balavog islamiste što seče glave ili ubija žene u ime Alaha. Onda je on legitiman i u pravu.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
Guest- Guest
zasto bih trebao biti bolji??Mislis ti da bi vi sa tom filozofijom,mislm sad na dusebriznicke balkanske drzavice prezivjeli i godinu dana na mjestu Israela??aha..kako da ne.,.popapali bi vas Khozoepi,a vasa legitimnost bi vam izasla na nos..dzango wrote:Onda nisi ništa bolji od onog balavog islamiste što seče glave ili ubija žene u ime Alaha. Onda je on legitiman i u pravu.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
Guest- Guest
Moraš da budeš bolji ako hoćeš da preživiš i postojiš. Ako si govno kao i oni, bolje i da ne postojiš.bogomdani wrote:zasto bih trebao biti bolji??Mislis ti da bi vi sa tom filozofijom,mislm sad na dusebriznicke balkanske drzavice prezivjeli i godinu dana na mjestu Israela??aha..kako da ne.,.popapali bi vas Khozoepi,a vasa legitimnost bi vam izasla na nos..dzango wrote:Onda nisi ništa bolji od onog balavog islamiste što seče glave ili ubija žene u ime Alaha. Onda je on legitiman i u pravu.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
2014-04-19
neoliberalni_placenik wrote:pa bolji je. zašto nije bolji?svetac želi ograničiti tima koji sjeku glave da sutra ne sjeku njemu ili nama. normalno da je boljidzango wrote:Onda nisi ništa bolji od onog balavog islamiste što seče glave ili ubija žene u ime Alaha. Onda je on legitiman i u pravu.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
Šta će da im ograniči? Samo daje zapravo onima što seku glavu. Onda oni stvarno postaju borci za slobodu.
2014-04-19
Direktno nisu krivi,potencijalno su prijetnja koju ti ocigledno ne mozes shvatiti..Pojuriti u SA ili US,..??nema potrebe,polako se ljudi u Europi osvjescuju i pocinju shvacati kakva su prijetnja islamski invadersi..sada se kod mene u gradu organizira projekcija filmova sa youtubea-a i onog-kako-se -zove-leaksa,koji stavlja brutalne stvari na svoju stranicu...pozvani su i obicni gradjani i lokal-politicari,jer dosad su zivjeli kao i ti,sa glavom u pijesku..Jojca mi nemoj komentirati,veca su od glave tvoga muza...Eva wrote:Pa nisu krivci ovi jadnici koji tumuraju mjesecima. Oni su korisne budale. Zakaj vi pametni, hrabri i odlučni ne pojurite na SA i US koji režiraju ove movinge po EU? A možete i po EU političarima raspalit jer oni su middle management, ak nemate muda za board.
Guest- Guest
dobro u pravu si. šta ćemo sada. neka sjeku glave. samo neka ne sjeku u mom dvorištu. u svom dvorištu ne toleriram sječu ničijih glava.dzango wrote:neoliberalni_placenik wrote:pa bolji je. zašto nije bolji?svetac želi ograničiti tima koji sjeku glave da sutra ne sjeku njemu ili nama. normalno da je boljidzango wrote:Onda nisi ništa bolji od onog balavog islamiste što seče glave ili ubija žene u ime Alaha. Onda je on legitiman i u pravu.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
Šta će da im ograniči? Samo daje zapravo onima što seku glavu. Onda oni stvarno postaju borci za slobodu.
a vi u srbiji se slobodno trpajte, kada vam mađari i drugi zatvore granice naći ćete se okruženi sa 200 000 vojno sposobnih arapa, budemo vidjeli tada humanost na djelu
Guest- Guest
Upravo sam na vijestima vidjela snimak. Pa to je stoka od žene! Što nije napala nekog snažnog mladića već lupa dijete, postavlja nogu starcu s djetetom. Nisam pristaša izbjeglica ali ovo ponašanje me zgrozilo. Da se branila pa ajde...
Guest- Guest
Ti doista jos nisi shvatio da je ovo instrumentalizirano..a glavosjece u pocela davno sjeci krscanima glavu...Samo brutala i strah ih mogu podalje drzati Europe..Na kog tocno mislis da bi ti "priznao" legitimnost? Ameriku,koja ovo potice,britaniju koja u magli zakuhava i instrumentalizira,ucijenjuje,prijeti ostalim europskim politicarima..? Prenaivan si covjece..dzango wrote:neoliberalni_placenik wrote:pa bolji je. zašto nije bolji?svetac želi ograničiti tima koji sjeku glave da sutra ne sjeku njemu ili nama. normalno da je boljidzango wrote:Onda nisi ništa bolji od onog balavog islamiste što seče glave ili ubija žene u ime Alaha. Onda je on legitiman i u pravu.bogomdani wrote:Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
Sa Khozoepima ide samo na ostru,ako se povlacis,mekećes,dokazujes neku dobrotu,za njih si pride jos i kukavica..ti nakoti,mislim sad na ISIS-ove bačere razumiju samo brutalu..
Guest- Guest
zene po zenama,muski po muskima..mativka wrote:Upravo sam na vijestima vidjela snimak. Pa to je stoka od žene! Što nije napala nekog snažnog mladića već lupa dijete, postavlja nogu starcu s djetetom. Nisam pristaša izbjeglica ali ovo ponašanje me zgrozilo. Da se branila pa ajde...
Mati,sorry,lai nemas pojma kako islamske zene mogu biti brutalne..
Guest- Guest
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» Svašta zemlja nosi i vlak vuče...
» Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
» Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
Page 4 of 15