Svašta Zemlja nosi...
Page 3 of 15
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Re: Svašta Zemlja nosi...
...ne može....teraj to natrag od kud stiglo...dzango wrote:Ne. U tome i jeste problem. Hoće oni da daju otiske u Nemačkoj i Švedskoj. Nema problema.guma_1 wrote:...ne bi bili vraćeni. Po popisivanju bi bili proslijeđeni u zemlju koju žele ić, s tim da bi tamošnja policija dobila popis ljudi koji ulaze u zemlju, normalno...kolko ja svatih :)dzango wrote:Ne daju otiske jer bi bili vraćeni u zemlju u kojoj su dali otiske. Šta da rade u Mađarskoj jebote?guma_1 wrote:...politika je kurva...to znamo, al mi nisu jasni ovi pikzibneri! Ako su ti namjere časne i oće radit da zaradi, što ne da otiske kod prelaska granice? Jebali bi se, al da im ne uđe. Goni to natrag od kud je stiglo....
guma_1- Posts : 431
2015-09-02
1/3 tek ima neku srednju školu. Medjutim to se u EU ne priznaje. I Hrvari koji odu na rad u D. morajuostrakon wrote:A što će raditi u Njemačkoj? Ne govori ni jezik, pa mu prvo treba platiti školovanje, a najvjerovatnije nema ni neko stvarno obrazovanje...dzango wrote:Ne daju otiske jer bi bili vraćeni u zemlju u kojoj su dali otiske. Šta da rade u Mađarskoj jebote?guma_1 wrote:...politika je kurva...to znamo, al mi nisu jasni ovi pikzibneri! Ako su ti namjere časne i oće radit da zaradi, što ne da otiske kod prelaska granice? Jebali bi se, al da im ne uđe. Goni to natrag od kud je stiglo....
iznova verificirati diplome.I dalje se stručno osposobljavati. To se zove cjeloživotno obrazovanje
i to se plaća. Meni se činidaljudi slabo poznaju situacije u zemlje kuda se upute.
A kako će tek sa ovima biti koji nemaju pojma o jeziku, školskom sustavu,radnoj disciplini isl.
Naimeoni misle da će im tamo sve dati mukte. Ma mnogi niti neće dobiti azil.A i kada dobiješ azil, to
ne znači da si dobio trajni boravak i radnu dozvolu......ne,ne. Nije to tako kako se fantazira.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ostrakon wrote:A što se vidi? Jel ubila nekog? Jel ozljedila nekog? Na običnoj nogometnoj utakmici bude puno gorih nesportskih poteza.Ero wrote:Nemo'š da ga ne vidiš, osim slijepi kod očiju i mentalno poremećeni.ostrakon wrote:Da si na mjestu i uravnotežen, ne bi imao potrebu isticati i tražiti zlo u drugome.Ero wrote:
Greška/e prirode.
No eto našla se dva najveća kompleksaša na forumu da otvore temu o tome i zgražaju se, prikriveno naglašavajući time svoju moralnost i dobrotu.
Da nema foruma valjda bi išli kod psihologa na terapiju.
No dobro, nek ste vi našli nacistkinju, antikrista ili što već... kad su vam zdrave oči i um
Ne radi se o nikakvoj dobroti ili šta već. Zaboravimo na trenutak domaći odgoj, koji nije svemoguć. Ovdje se neispodbitno radi o mentalno poremećenoj osob, koja se liječi na osoboma za koje misli da su toliko slabije da joj neće moći uzvratiti - djevojčicu šutira, starca s djetetom podapinje. Predpostavljam da i mačke dere kad je u prilici.
Potrebno joj je liječenje...a ja kao tradicionalist mislim da bi joj nekoliko mojih špic udaraca u dupe jako pomoglo.
I tebi također.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Može, može.guma_1 wrote:...ne može....teraj to natrag od kud stiglo...dzango wrote:Ne. U tome i jeste problem. Hoće oni da daju otiske u Nemačkoj i Švedskoj. Nema problema.guma_1 wrote:...ne bi bili vraćeni. Po popisivanju bi bili proslijeđeni u zemlju koju žele ić, s tim da bi tamošnja policija dobila popis ljudi koji ulaze u zemlju, normalno...kolko ja svatih :)dzango wrote:Ne daju otiske jer bi bili vraćeni u zemlju u kojoj su dali otiske. Šta da rade u Mađarskoj jebote?guma_1 wrote:...politika je kurva...to znamo, al mi nisu jasni ovi pikzibneri! Ako su ti namjere časne i oće radit da zaradi, što ne da otiske kod prelaska granice? Jebali bi se, al da im ne uđe. Goni to natrag od kud je stiglo....
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
PS: Upravo se je par milijuna Ukrajinaca (i Rusa) raselilo iz Donbasa...Krivca za to se često veliča na ovom forumu. Kako i ne bi, trenutno "pomaže" i oko izbjeglica u Siriji...
Raselili su se radi bezobzirnog masakra koji provodi
kijevska hunta.
kijevska hunta.
2014-04-20
PS2: Svjestan sam toga kakve sve opsanosti u EU donosi ovaj val izbjeglica s istoka, ali ima nešto i dobro, na što malo tko pomisli...
Možda su upravo ove izbjeglice DDT prašak za ISIL-ovce u Europi....Osveta im je u genima.
Možda su upravo ove izbjeglice DDT prašak za ISIL-ovce u Europi....Osveta im je u genima.
2014-04-23
EU? Ja ih nikada nisam veličao.Ero wrote:PS: Upravo se je par milijuna Ukrajinaca (i Rusa) raselilo iz Donbasa...Krivca za to se često veliča na ovom forumu. Kako i ne bi, trenutno "pomaže" i oko izbjeglica u Siriji...
2014-04-19
Sve će to sredit "kijevska hunta", vjeruj mi...Ima ih, a imaju i sučin.Yehudi wrote:Raselili su se radi bezobzirnog masakra koji provodi
kijevska hunta.
2014-04-23
Po Europi, Australiji i Amerikama živi puno tvojih i mojih "izbjeglica" i izbjeglica...Nedo Bog da im se desi ovo što i ovim sirotanima s istoka(u Mađarskoj, na pr.).dzango wrote:EU? Ja ih nikada nisam veličao.Ero wrote:PS: Upravo se je par milijuna Ukrajinaca (i Rusa) raselilo iz Donbasa...Krivca za to se često veliča na ovom forumu. Kako i ne bi, trenutno "pomaže" i oko izbjeglica u Siriji...
2014-04-23
a doma najvjerovatnije pije krv i crta pentagrameEro wrote:koja se liječi na osoboma za koje misli da su toliko slabije da joj neće moći uzvratiti - djevojčicu šutira, starca s djetetom podapinje. Predpostavljam da i mačke dere kad je u prilici.
Voliš dakle tući slabije od sebe, šutirati nekog nogom u guzicu, misliš da si pravedan ako to napraviš? ili samo voliš maštati o tome?Ero wrote:
Potrebno joj je liječenje...a ja kao tradicionalist mislim da bi joj nekoliko mojih špic udaraca u dupe jako pomoglo.
probao si to nekad na svojoj ženi?
hoćemo ipak početi prvo od tvoje unuke, mislim da nju najbolje možeš odgojiti tim metodamaEro wrote:
I tebi također.
Guest- Guest
Ne bi Ameri valjda i Mađarsku? Pa u istom su savezu.Ero wrote:Po Europi, Australiji i Amerikama živi puno tvojih i mojih "izbjeglica" i izbjeglica...Nedo Bog da im se desi ovo što i ovim sirotanima s istoka(u Mađarskoj, na pr.).dzango wrote:EU? Ja ih nikada nisam veličao.Ero wrote:PS: Upravo se je par milijuna Ukrajinaca (i Rusa) raselilo iz Donbasa...Krivca za to se često veliča na ovom forumu. Kako i ne bi, trenutno "pomaže" i oko izbjeglica u Siriji...
2014-04-19
Imaju oni ništa.
Nemaju zrakoplove, nemaju sposobnu vojsku.
Samo pljačkati i ubijati civile po Donbasu mogu.
I to onaj naci bijedni -azov- i dc-
Sam je paroš izjavio nakom zadnjeg debakla da im je
uništeno 65% opreme i tehnike.
Muda oni nemaju ( a ni volje) kreniti jer znaju da će
popušiti. Pred bankrotom su, nemaju čime plin platiti.
U neke akcije idu samo kad ih Ameri natiraju a onda puše.
Uostalom za ovo postoji druga tema.
Nemaju zrakoplove, nemaju sposobnu vojsku.
Samo pljačkati i ubijati civile po Donbasu mogu.
I to onaj naci bijedni -azov- i dc-
Sam je paroš izjavio nakom zadnjeg debakla da im je
uništeno 65% opreme i tehnike.
Muda oni nemaju ( a ni volje) kreniti jer znaju da će
popušiti. Pred bankrotom su, nemaju čime plin platiti.
U neke akcije idu samo kad ih Ameri natiraju a onda puše.
Uostalom za ovo postoji druga tema.
2014-04-20
Nemam pojma šta radi doma.ostrakon wrote:a doma najvjerovatnije pije krv i crta pentagrameEro wrote:koja se liječi na osoboma za koje misli da su toliko slabije da joj neće moći uzvratiti - djevojčicu šutira, starca s djetetom podapinje. Predpostavljam da i mačke dere kad je u prilici.
Deranje mačaka kao sredstvo za blaženje osobnih frustracija sam samo naveo kao primjer.
A nisi spomenuo možda zato da ju dehumaniziraš i prikažeš kao čudovište?Ero wrote:Nemam pojma šta radi doma.ostrakon wrote:a doma najvjerovatnije pije krv i crta pentagrameEro wrote:koja se liječi na osoboma za koje misli da su toliko slabije da joj neće moći uzvratiti - djevojčicu šutira, starca s djetetom podapinje. Predpostavljam da i mačke dere kad je u prilici.
Deranje mačaka kao sredstvo za blaženje osobnih frustracija sam samo naveo kao primjer.
Jer po tebi je sasvim normalno izmisliti o nekome odvratnu laž kako bi opravdao svoj poriv da ga udariš.
Gdje bi ti bio nenormalan, ta ženska, ona nije normalna, ona je čudovište, ubija mačke...
Guest- Guest
E vako...Treba samo zamisliti inverznu situakciju gdje europljani masovno giljaju u islamske fukoebine..nose minimalne stvari,zure,a kako udju u neku drzavu,svako malo ih netko zvizne nogom u stomak..spotaknu primjer Kayu nasu,njoj iz dzepa ispadne biblija..opaaa..ode glava na licu mjesta...forumski Svejebi zabrinuto pogledavaju lijevo i desno ocekujuci bljesak noza prema njima,stisnuli se..odjednom ispred njih se ustobočio ISIS-ov bačer..ajmo u stranu..mda..psi nevjernicki,odmah pod kamu...ostadose Svejebi bez glave..dobro da ne duljim dalje...
Podrzavam ovu zenu,cisto iz reciprociteta,ne ulazeci u "moralne" dileme,kojih po meni nema..
Oni koji osudjuju zenu,su licemjerni brabonjci,smjesteni na sigurnim mjestima,odvojeni od realnih problema,i seru li seru,no na kraju,najvise sebi u usta...
Podrzavam ovu zenu,cisto iz reciprociteta,ne ulazeci u "moralne" dileme,kojih po meni nema..
Oni koji osudjuju zenu,su licemjerni brabonjci,smjesteni na sigurnim mjestima,odvojeni od realnih problema,i seru li seru,no na kraju,najvise sebi u usta...
Guest- Guest
Nema toga tu, tu je samo jedan jedini svejeb i dojebnik, sve ostalo je sitna boranija.bogomdani wrote:forumski Svejebi
Guest- Guest
Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
Guest- Guest
a jok..bar jos dvojica..respektiram zdravu konkurenciju..Starhemberg wrote:Nema toga tu, tu je samo jedan jedini svejeb i dojebnik, sve ostalo je sitna boranija.bogomdani wrote:forumski Svejebi
Guest- Guest
Efa Prposna,.nista im nije ucinila kao niti oni milijuni krscana ISIS-ovim kopilanioma,pa su ih pobili..Kujis,cisto reciprocitet...kak vi nase,tako mi vase..Eva wrote:Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavicebogomdani wrote:
Guest- Guest
Siju sjeme uništenja njene domovine. No ako nemaš kapacitet da percipiraš doigađaje u vremenskoj domeni onda ti to promakne.Eva wrote:
Kaj su ti ljudi njoj napravili da im tako pristupa? Niš, a ona se prema njima ponaša odvratno. Bijedno stvorenje, niš drugo, kao i sve kukavice
Guest- Guest
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Similar topics
» Svašta zemlja nosi i vlak vuče...
» Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
» Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
Page 3 of 15