Svašta Zemlja nosi...
Page 10 of 15
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Re: Svašta Zemlja nosi...
Kako si ti maher za izvrtanje smisla..strah je temelj opstanka..strah ne postoji samo kod budala..Ziv si i ti jer osjecas strah,pa se maknes prije nego l te udari auto..sto je to ako ne strah??Samo kad ti s ovi Khozoepi namnoze pod dupetom,onda ces poceti druge pjesme pjevati...Ero wrote:Puno puta sam ovdje ponovio da prije mržnje mora postojati strah.mativka wrote:Ero wrote:Ne mogu si objasniti zašto narodi koji su sami doživjeli strahote kroz povjest postanu
čak i gori od svojih kasapina? Strah da im se ne ponovi? Zna bit, ali to nije opravdanje
da se samoosakaćuju kao ljudi.
Niti meni nije jasno, zbilja.....
Čak i psiholozi kažu da je strah preduvjet za postojanje mržnje.
Tamo di stanuje strah ne postoji ljubav( i vice versa), jer se radi o istom prostoru.
Mržnja (strah) osakati čovjeka.
Onaj tko je zahvaćen mržnjom(strahom) ne može voliti čak ni vlastitu djecu. Nemoguće.
Guest- Guest
Od tebe sigurno ne, jer si nepismen. Vidi se iz priloženog.Yehudi wrote:Ero wrote:Ne mogu si objasniti zašto narodi koji su sami doživjeli strahote kroz povjest postanu
čak i gori od svojih kasapina? Strah da im se ne ponovi?
Odkoga si to prepisao. Ili od kuda sad na jednom
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Strah je dobar komu ga je Svemogući dao.
A oprez je majka mudrosti.
Samo se budala ne boji i ne brine.
A oprez je majka mudrosti.
Samo se budala ne boji i ne brine.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
bogomdani wrote:Ne bi one docekale taj nivo,bogomdani bi ih puno ranije zbrinuo..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Cak i onaj tupavi premijer Britanije kaze kako je sve dignuto u Europi na srcedrapateljni nivo...
Da su ti majka, sestra i dijete u skupini izbjeglica ne bi ovako pisao. Mislim da ne bi pisao sad uopće
Život je neobičan svat nije do tebe.
Prirodne katastrofe ne možeš predvidjeti unaprijed, ko ni one poplave što su bile. Ali da su ti oni do kojih ti je stalo u pitanju itekako bi drugačije sad pisao.
Sit gladnom ne vjeruje. Bilo tako i ostati će. Dok se ne nađeš u baš takvoj situaciji, ne možeš razumjeti čovjeka iz kojeg god dijela svijeta da dolazi.
Guest- Guest
Ero wrote:
Puno puta sam ovdje ponovio da prije mržnje mora postojati strah.
Čak i psiholozi kažu da je strah preduvjet za postojanje mržnje.
Tamo di stanuje strah ne postoji ljubav( i vice versa), jer se radi o istom prostoru.
Mržnja (strah) osakati čovjeka.
Onaj tko je zahvaćen mržnjom(strahom) ne može voliti čak ni vlastitu djecu. Nemoguće.
Točno.
Guest- Guest
Pa ne pricamo sad o prirodnim katastrofama..jel..Pricamo o islamistima koji neselektivno ubijaju sve na sto naidju,a izbjeglice koje stizu u Europu vec rade sranja..Kao da su na svom..U rh je jos mirno,u zagrebu narocitodzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Ne bi one docekale taj nivo,bogomdani bi ih puno ranije zbrinuo..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Cak i onaj tupavi premijer Britanije kaze kako je sve dignuto u Europi na srcedrapateljni nivo...
Da su ti majka, sestra i dijete u skupini izbjeglica ne bi ovako pisao. Mislim da ne bi pisao sad uopće
Život je neobičan svat nije do tebe.
Prirodne katastrofe ne možeš predvidjeti unaprijed, ko ni one poplave što su bile. Ali da su ti oni do kojih ti je stalo u pitanju itekako bi drugačije sad pisao.
Sit gladnom ne vjeruje. Bilo tako i ostati će. Dok se ne nađeš u baš takvoj situaciji, ne možeš razumjeti čovjeka iz kojeg god dijela svijeta da dolazi.
i da,da jsu moji u pitanju brinuo bih se,reci mi zasto bih se trebao zalagati za ove,koji nose gnijezdo islama u sebi??..Ma mogu slobodno pocrkati,sto se mene tice..nek se brinu njihove obitelji u islamskim drzavama..no naravno oni ne mogu niti sami sa sobima zivjeti..
Guest- Guest
o cemu ti, pa ja sam bio izbjeglica i iz tog iskustva i govorim. Bio sam u logoru, preko granice kad sam probao skinuli nas sa malim djetetom a zena u 8 mjesecu trudnoce na slovenackoj granici i poslali nazad. Dijete od tri godine mi je spavalo na rukama na autobusnom kolodvoru u Zagrebu a zena od umora ne moze da gleda....vani zima i minus. Onda sam apliciro za overseas zemlje i konacno dobio i legalno sa ljekarskim i kompletnom provjerom identiteta usao u drugu zemlju. U hrvatskoj nisam cak dobio ni status izbjeglice tako da nisam imao ni smjestaj ni hranu, za sve sam se morao snaci i snasao se na posten nacin. Niko nije izasao pred mene sa cvijecem i pjesmom. Istovremeno doktori u HR su se svojski trudili da na ljekarskom nasim (hrvatskim) izbjeglicama nadu bilo sto da otezaju i uspore odlazak a sebi napune dzepove. Da nisam legalno otisao ostao bi u HR ili bi se vratio u BiH. Meni nemojte prodavat patetiku jebla vas ona, jer gori ste bili prema meni nego sto cete ikad biti prema ovim izbjeglicama koji se uglavnom nigdje nisu integrirali niti to zele. Ovdje di ja zivim sada nakon sto se napravio veliki vanjski i natkriveni bazen oni traze da se napravi poseban za njihove zene da ih niko ne vidi. Jedna tuca sa jednim od njih i odjednom se stotine njih skupi pred dzamijom i idu u razbijanje svega na sto naidu.dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Cak i onaj tupavi premijer Britanije kaze kako je sve dignuto u Europi na srcedrapateljni nivo...
2014-04-19
Tako to u biti i jeste...prckov wrote:o cemu ti, pa ja sam bio izbjeglica i iz tog iskustva i govorim. Bio sam u logoru, preko granice kad sam probao skinuli nas sa malim djetetom a zena u 8 mjesecu trudnoce na slovenackoj granici i poslali nazad. Dijete od tri godine mi je spavalo na rukama na autobusnom kolodvoru u Zagrebu a zena od umora ne moze da gleda....vani zima i minus. Onda sam apliciro za overseas zemlje i konacno dobio i legalno sa ljekarskim i kompletnom provjerom identiteta usao u drugu zemlju. U hrvatskoj nisam cak dobio ni status izbjeglice tako da nisam imao ni smjestaj ni hranu, za sve sam se morao snaci i snasao se na posten nacin. Niko nije izasao pred mene sa cvijecem i pjesmom. Istovremeno doktori u HR su se svojski trudili da na ljekarskom nasim (hrvatskim) izbjeglicama nadu bilo sto da otezaju i uspore odlazak a sebi napune dzepove. Da nisam legalno otisao ostao bi u HR ili bi se vratio u BiH. Meni nemojte prodavat patetiku jebla vas ona, jer gori ste bili prema meni nego sto cete ikad biti prema ovim izbjeglicama koji se uglavnom nigdje nisu integrirali niti to zele. Ovdje di ja zivim sada nakon sto se napravio veliki vanjski i natkriveni bazen oni traze da se napravi poseban za njihove zene da ih niko ne vidi. Jedna tuca sa jednim od njih i odjednom se stotine njih skupi pred dzamijom i idu u razbijanje svega na sto naidu.dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Cak i onaj tupavi premijer Britanije kaze kako je sve dignuto u Europi na srcedrapateljni nivo...
Guest- Guest
Znaci svugdje ista prica. Feministice se ne bune da se kupalista zatvaraju da se hanume mogu kupati. Poslije se zapali par stotina auta, poljackaju prodavnice i siluje sve sto se uhvati. Svi dosli kao jadnici i izbjeglice. Tstststststs Jebi ga , ne moze objasniti nekom tko nije vidio i dozivio.prckov wrote:o cemu ti, pa ja sam bio izbjeglica i iz tog iskustva i govorim. Bio sam u logoru, preko granice kad sam probao skinuli nas sa malim djetetom a zena u 8 mjesecu trudnoce na slovenackoj granici i poslali nazad. Dijete od tri godine mi je spavalo na rukama na autobusnom kolodvoru u Zagrebu a zena od umora ne moze da gleda....vani zima i minus. Onda sam apliciro za overseas zemlje i konacno dobio i legalno sa ljekarskim i kompletnom provjerom identiteta usao u drugu zemlju. U hrvatskoj nisam cak dobio ni status izbjeglice tako da nisam imao ni smjestaj ni hranu, za sve sam se morao snaci i snasao se na posten nacin. Niko nije izasao pred mene sa cvijecem i pjesmom. Istovremeno doktori u HR su se svojski trudili da na ljekarskom nasim (hrvatskim) izbjeglicama nadu bilo sto da otezaju i uspore odlazak a sebi napune dzepove. Da nisam legalno otisao ostao bi u HR ili bi se vratio u BiH. Meni nemojte prodavat patetiku jebla vas ona, jer gori ste bili prema meni nego sto cete ikad biti prema ovim izbjeglicama koji se uglavnom nigdje nisu integrirali niti to zele. Ovdje di ja zivim sada nakon sto se napravio veliki vanjski i natkriveni bazen oni traze da se napravi poseban za njihove zene da ih niko ne vidi. Jedna tuca sa jednim od njih i odjednom se stotine njih skupi pred dzamijom i idu u razbijanje svega na sto naidu.dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Cak i onaj tupavi premijer Britanije kaze kako je sve dignuto u Europi na srcedrapateljni nivo...
abraham-
2014-04-14
bogomdani wrote:
Pa ne pricamo sad o prirodnim katastrofama..jel..Pricamo o islamistima koji neselektivno ubijaju sve na sto naidju,a izbjeglice koje stizu u Europu vec rade sranja..Kao da su na svom..U rh je jos mirno,u zagrebu narocito
i da,da jsu moji u pitanju brinuo bih se,reci mi zasto bih se trebao zalagati za ove,koji nose gnijezdo islama u sebi??..Ma mogu slobodno pocrkati,sto se mene tice..nek se brinu njihove obitelji u islamskim drzavama..no naravno oni ne mogu niti sami sa sobima zivjeti..
Bez obzira na vjeroispovjest, ljudima bi se trebao pružiti privremeni smještaj u kontroliranim uvjetima do postizanja dogovora.
Guest- Guest
sa njima svuda problemi, ti ljudi jednostavno nisu prilagodljivi. Iranci se razlikuju, daleko su bolji po mom iskustvuabraham wrote:Znaci svugdje ista prica. Feministice se ne bune da se kupalista zatvaraju da se hanume mogu kupati. Poslije se zapali par stotina auta, poljackaju prodavnice i siluje sve sto se uhvati. Svi dosli kao jadnici i izbjeglice. Tstststststs Jebi ga , ne moze objasniti nekom tko nije vidio i dozivio.prckov wrote:o cemu ti, pa ja sam bio izbjeglica i iz tog iskustva i govorim. Bio sam u logoru, preko granice kad sam probao skinuli nas sa malim djetetom a zena u 8 mjesecu trudnoce na slovenackoj granici i poslali nazad. Dijete od tri godine mi je spavalo na rukama na autobusnom kolodvoru u Zagrebu a zena od umora ne moze da gleda....vani zima i minus. Onda sam apliciro za overseas zemlje i konacno dobio i legalno sa ljekarskim i kompletnom provjerom identiteta usao u drugu zemlju. U hrvatskoj nisam cak dobio ni status izbjeglice tako da nisam imao ni smjestaj ni hranu, za sve sam se morao snaci i snasao se na posten nacin. Niko nije izasao pred mene sa cvijecem i pjesmom. Istovremeno doktori u HR su se svojski trudili da na ljekarskom nasim (hrvatskim) izbjeglicama nadu bilo sto da otezaju i uspore odlazak a sebi napune dzepove. Da nisam legalno otisao ostao bi u HR ili bi se vratio u BiH. Meni nemojte prodavat patetiku jebla vas ona, jer gori ste bili prema meni nego sto cete ikad biti prema ovim izbjeglicama koji se uglavnom nigdje nisu integrirali niti to zele. Ovdje di ja zivim sada nakon sto se napravio veliki vanjski i natkriveni bazen oni traze da se napravi poseban za njihove zene da ih niko ne vidi. Jedna tuca sa jednim od njih i odjednom se stotine njih skupi pred dzamijom i idu u razbijanje svega na sto naidu.dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Cak i onaj tupavi premijer Britanije kaze kako je sve dignuto u Europi na srcedrapateljni nivo...
2014-04-19
Apsolutno. Narocito oni koji su dosli za vrijeme shaha. Druga prica. Arapi, neovisno koje vjere su isti.prckov wrote:sa njima svuda problemi, ti ljudi jednostavno nisu prilagodljivi. Iranci se razlikuju, daleko su bolji po mom iskustvuabraham wrote:Znaci svugdje ista prica. Feministice se ne bune da se kupalista zatvaraju da se hanume mogu kupati. Poslije se zapali par stotina auta, poljackaju prodavnice i siluje sve sto se uhvati. Svi dosli kao jadnici i izbjeglice. Tstststststs Jebi ga , ne moze objasniti nekom tko nije vidio i dozivio.prckov wrote:o cemu ti, pa ja sam bio izbjeglica i iz tog iskustva i govorim. Bio sam u logoru, preko granice kad sam probao skinuli nas sa malim djetetom a zena u 8 mjesecu trudnoce na slovenackoj granici i poslali nazad. Dijete od tri godine mi je spavalo na rukama na autobusnom kolodvoru u Zagrebu a zena od umora ne moze da gleda....vani zima i minus. Onda sam apliciro za overseas zemlje i konacno dobio i legalno sa ljekarskim i kompletnom provjerom identiteta usao u drugu zemlju. U hrvatskoj nisam cak dobio ni status izbjeglice tako da nisam imao ni smjestaj ni hranu, za sve sam se morao snaci i snasao se na posten nacin. Niko nije izasao pred mene sa cvijecem i pjesmom. Istovremeno doktori u HR su se svojski trudili da na ljekarskom nasim (hrvatskim) izbjeglicama nadu bilo sto da otezaju i uspore odlazak a sebi napune dzepove. Da nisam legalno otisao ostao bi u HR ili bi se vratio u BiH. Meni nemojte prodavat patetiku jebla vas ona, jer gori ste bili prema meni nego sto cete ikad biti prema ovim izbjeglicama koji se uglavnom nigdje nisu integrirali niti to zele. Ovdje di ja zivim sada nakon sto se napravio veliki vanjski i natkriveni bazen oni traze da se napravi poseban za njihove zene da ih niko ne vidi. Jedna tuca sa jednim od njih i odjednom se stotine njih skupi pred dzamijom i idu u razbijanje svega na sto naidu.dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Cak i onaj tupavi premijer Britanije kaze kako je sve dignuto u Europi na srcedrapateljni nivo...
abraham-
2014-04-14
abraham wrote:Znaci svugdje ista prica. Feministice se ne bune da se kupalista zatvaraju da se hanume mogu kupati. Poslije se zapali par stotina auta, poljackaju prodavnice i siluje sve sto se uhvati. Svi dosli kao jadnici i izbjeglice. Tstststststs Jebi ga , ne moze objasniti nekom tko nije vidio i dozivio.prckov wrote:o cemu ti, pa ja sam bio izbjeglica i iz tog iskustva i govorim. Bio sam u logoru, preko granice kad sam probao skinuli nas sa malim djetetom a zena u 8 mjesecu trudnoce na slovenackoj granici i poslali nazad. Dijete od tri godine mi je spavalo na rukama na autobusnom kolodvoru u Zagrebu a zena od umora ne moze da gleda....vani zima i minus. Onda sam apliciro za overseas zemlje i konacno dobio i legalno sa ljekarskim i kompletnom provjerom identiteta usao u drugu zemlju. U hrvatskoj nisam cak dobio ni status izbjeglice tako da nisam imao ni smjestaj ni hranu, za sve sam se morao snaci i snasao se na posten nacin. Niko nije izasao pred mene sa cvijecem i pjesmom. Istovremeno doktori u HR su se svojski trudili da na ljekarskom nasim (hrvatskim) izbjeglicama nadu bilo sto da otezaju i uspore odlazak a sebi napune dzepove. Da nisam legalno otisao ostao bi u HR ili bi se vratio u BiH. Meni nemojte prodavat patetiku jebla vas ona, jer gori ste bili prema meni nego sto cete ikad biti prema ovim izbjeglicama koji se uglavnom nigdje nisu integrirali niti to zele. Ovdje di ja zivim sada nakon sto se napravio veliki vanjski i natkriveni bazen oni traze da se napravi poseban za njihove zene da ih niko ne vidi. Jedna tuca sa jednim od njih i odjednom se stotine njih skupi pred dzamijom i idu u razbijanje svega na sto naidu.dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Cak i onaj tupavi premijer Britanije kaze kako je sve dignuto u Europi na srcedrapateljni nivo...
Nisam feministica, bila sam po svijetu i razumijem taj dio sa kupanjem, ne osuđujem to.Najveće zlo u mojim očima je alkohol koji je po vrlim svjetlucavim i urednim domovima napravio više štete nego svi veliki ratovi zajedno. Otkud ti znaš što sam ja doživjela, ali ne želim kopati po svojoj prošlosti, ona je za mene pospremljena. Ranologijom se ne bavim, tu i tamo neš sitno podijelim sa drugima da ukažem da nisu jedini koji su patili.
Guest- Guest
ljude koji se dave po moru treba spasavat ali onda ih odmah vratit nazad u zemlju iz koje su krenuli a sigurna je za njihov opstanak. Pomoc im u hrani, medicinskim potrebama, smjestaju koji je organiziran za njih a ne pustat ih da prelaze granice kako kome ceif i bira zemlju u koju ce ici da se slaze sa prugama na njegovoj garderobi. To nisu izbjeglice, to je stokadzepna_venera wrote:bogomdani wrote:
Pa ne pricamo sad o prirodnim katastrofama..jel..Pricamo o islamistima koji neselektivno ubijaju sve na sto naidju,a izbjeglice koje stizu u Europu vec rade sranja..Kao da su na svom..U rh je jos mirno,u zagrebu narocito
Bez obzira na vjeroispovjest, ljudima bi se trebao pružiti privremeni smještaj u kontroliranim uvjetima do postizanja dogovora.
2014-04-19
Sad pazi dobro...danas pricam sa nekim Poljacima,i decki bjesne nacisto..ovdje u Svabiji ebu jeza u bodlju za minimalac,polomise se nacisto..dok u Poljskoj ne mogu dobiti posla,nemaju stanove,jer nisu mogli od mizernih placa zaraditi..moraju ici u Svabiju..a ovi Khozoepi dojdu,dobiju besplatno smjestaj,ne placaju rezije,imaju organiziranu prehranu,i jos dobiju kesovine..Pa gdje je tu pamet??'dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:
Privremeni smjestaj?? Cini mi se da ti ipak nisi svjesna sveobuhvatnosti ovog problema i velicine istoga..Smjestaj,novac,hrana,energija,plin,sve se to od negog mora uzeti,da bi se ovima dalo..
Evo,u Svabiji je najavljen rast poreza na place,dobiti sto znam ja sve...plin i struja idu isto gore..a dokle,?Mislis da ce ovo stati?A jok,ovo je tek prethodnica,slijede jos milijuni,koje treba isfinancirati...Dogovora nema,jer ISIS,ne nudi dogovaranje..
Guest- Guest
red wolf wrote:Što ste se uzjebali toliko oko tih izbjeglica?...
Guest- Guest
Sada sam vido da je i tvoj tekst gore. Naime nisam se referirao na tvoj vec na Prckov tekst. Svatko ima pravo na svoje misljenje i da isto iznese. konkretno u ovoj stvari imam dosta iskustva(izgleda i Prckov). Kolegu ne znam i ne znam u kojoj drzavi zivi ali su iskustva ista. Isto je npr u NL u DK u S prema onome sto znam. Bilo kako bilo , puno licemjerja. Nitko od od politicara do volontera ne bi htio i ne zivi u arapskim cetvrtima i djeca im ne idu u skolu gdje su oni ogromna vecina u razredima. Svi gledaju pobjeci sta dalje i poslije prodaju muda pod bubrege umotane u patetiku.dzepna_venera wrote:abraham wrote:Znaci svugdje ista prica. Feministice se ne bune da se kupalista zatvaraju da se hanume mogu kupati. Poslije se zapali par stotina auta, poljackaju prodavnice i siluje sve sto se uhvati. Svi dosli kao jadnici i izbjeglice. Tstststststs Jebi ga , ne moze objasniti nekom tko nije vidio i dozivio.prckov wrote:o cemu ti, pa ja sam bio izbjeglica i iz tog iskustva i govorim. Bio sam u logoru, preko granice kad sam probao skinuli nas sa malim djetetom a zena u 8 mjesecu trudnoce na slovenackoj granici i poslali nazad. Dijete od tri godine mi je spavalo na rukama na autobusnom kolodvoru u Zagrebu a zena od umora ne moze da gleda....vani zima i minus. Onda sam apliciro za overseas zemlje i konacno dobio i legalno sa ljekarskim i kompletnom provjerom identiteta usao u drugu zemlju. U hrvatskoj nisam cak dobio ni status izbjeglice tako da nisam imao ni smjestaj ni hranu, za sve sam se morao snaci i snasao se na posten nacin. Niko nije izasao pred mene sa cvijecem i pjesmom. Istovremeno doktori u HR su se svojski trudili da na ljekarskom nasim (hrvatskim) izbjeglicama nadu bilo sto da otezaju i uspore odlazak a sebi napune dzepove. Da nisam legalno otisao ostao bi u HR ili bi se vratio u BiH. Meni nemojte prodavat patetiku jebla vas ona, jer gori ste bili prema meni nego sto cete ikad biti prema ovim izbjeglicama koji se uglavnom nigdje nisu integrirali niti to zele. Ovdje di ja zivim sada nakon sto se napravio veliki vanjski i natkriveni bazen oni traze da se napravi poseban za njihove zene da ih niko ne vidi. Jedna tuca sa jednim od njih i odjednom se stotine njih skupi pred dzamijom i idu u razbijanje svega na sto naidu.dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Cak i onaj tupavi premijer Britanije kaze kako je sve dignuto u Europi na srcedrapateljni nivo...
Nisam feministica, bila sam po svijetu i razumijem taj dio sa kupanjem, ne osuđujem to.Najveće zlo u mojim očima je alkohol koji je po vrlim svjetlucavim i urednim domovima napravio više štete nego svi veliki ratovi zajedno. Otkud ti znaš što sam ja doživjela, ali ne želim kopati po svojoj prošlosti, ona je za mene pospremljena. Ranologijom se ne bavim, tu i tamo neš sitno podijelim sa drugima da ukažem da nisu jedini koji su patili.
abraham-
2014-04-14
Poanta svega...abraham wrote:Sada sam vido da je i tvoj tekst gore. Naime nisam se referirao na tvoj vec na Prckov tekst. Svatko ima pravo na svoje misljenje i da isto iznese. konkretno u ovoj stvari imam dosta iskustva(izgleda i Prckov). Kolegu ne znam i ne znam u kojoj drzavi zivi ali su iskustva ista. Isto je npr u NL u DK u S prema onome sto znam. Bilo kako bilo , puno licemjerja. Nitko od od politicara do volontera ne bi htio i ne zivi u arapskim cetvrtima i djeca im ne idu u skolu gdje su oni ogromna vecina u razredima. Svi gledaju pobjeci sta dalje i poslije prodaju muda pod bubrege umotane u patetiku.dzepna_venera wrote:abraham wrote:Znaci svugdje ista prica. Feministice se ne bune da se kupalista zatvaraju da se hanume mogu kupati. Poslije se zapali par stotina auta, poljackaju prodavnice i siluje sve sto se uhvati. Svi dosli kao jadnici i izbjeglice. Tstststststs Jebi ga , ne moze objasniti nekom tko nije vidio i dozivio.prckov wrote:o cemu ti, pa ja sam bio izbjeglica i iz tog iskustva i govorim. Bio sam u logoru, preko granice kad sam probao skinuli nas sa malim djetetom a zena u 8 mjesecu trudnoce na slovenackoj granici i poslali nazad. Dijete od tri godine mi je spavalo na rukama na autobusnom kolodvoru u Zagrebu a zena od umora ne moze da gleda....vani zima i minus. Onda sam apliciro za overseas zemlje i konacno dobio i legalno sa ljekarskim i kompletnom provjerom identiteta usao u drugu zemlju. U hrvatskoj nisam cak dobio ni status izbjeglice tako da nisam imao ni smjestaj ni hranu, za sve sam se morao snaci i snasao se na posten nacin. Niko nije izasao pred mene sa cvijecem i pjesmom. Istovremeno doktori u HR su se svojski trudili da na ljekarskom nasim (hrvatskim) izbjeglicama nadu bilo sto da otezaju i uspore odlazak a sebi napune dzepove. Da nisam legalno otisao ostao bi u HR ili bi se vratio u BiH. Meni nemojte prodavat patetiku jebla vas ona, jer gori ste bili prema meni nego sto cete ikad biti prema ovim izbjeglicama koji se uglavnom nigdje nisu integrirali niti to zele. Ovdje di ja zivim sada nakon sto se napravio veliki vanjski i natkriveni bazen oni traze da se napravi poseban za njihove zene da ih niko ne vidi. Jedna tuca sa jednim od njih i odjednom se stotine njih skupi pred dzamijom i idu u razbijanje svega na sto naidu.dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Cak i onaj tupavi premijer Britanije kaze kako je sve dignuto u Europi na srcedrapateljni nivo...
Guest- Guest
Radije se s ovime malo pozabavite...dzepna_venera wrote:red wolf wrote:Što ste se uzjebali toliko oko tih izbjeglica?...
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t1834-panika-kina-pozvala-sad-da-zajedno-osiguraju-stabilnost-svjetske-ekonomije-i-blistavu-buducnost
Guest- Guest
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Similar topics
» Svašta zemlja nosi i vlak vuče...
» Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
» Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
Page 10 of 15