Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
Re: Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
Krećem s ciklusom "Svašta Svašta Ponešto", u kojoj prenosim analize i mišljenja
beogradskih analitičara o odnosima i stanju u balkanskim državama, s naglaskom
na sigurnost prije svega Srbije, glede na interese i utjecaje globalnih igrača.
Svaki snimak traje 1 h . U svakom slučaju isplati se biti strpliv i odgledati do kraja.
beogradskih analitičara o odnosima i stanju u balkanskim državama, s naglaskom
na sigurnost prije svega Srbije, glede na interese i utjecaje globalnih igrača.
Svaki snimak traje 1 h . U svakom slučaju isplati se biti strpliv i odgledati do kraja.
Čini vam se bezveze? Iz ovih analiza ćete moći zaključiti što se vam ustvari događa?
I u Siriji je sve počelo "bezveze". Najprije su išle demonstracije raznih udruga, koje
nisu imale veze s Al Nusrom, ISIL-om i sličnim grupacijama.Najprije tobož' demokracija,
a onda zastave preuzimaju radikali iz pozadine.Pitanje je tko su strici iz pozadine, koji cijelu stvar
pomno organiziraju i vode? Padaju mi neka imena na pame, ali neću sad o tome...
I u Siriji je sve počelo "bezveze". Najprije su išle demonstracije raznih udruga, koje
nisu imale veze s Al Nusrom, ISIL-om i sličnim grupacijama.Najprije tobož' demokracija,
a onda zastave preuzimaju radikali iz pozadine.Pitanje je tko su strici iz pozadine, koji cijelu stvar
pomno organiziraju i vode? Padaju mi neka imena na pame, ali neću sad o tome...
Svašta Svašta Ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
Pa možda. IS je još prije par mjeseci najavio krvavi pohod na Balkan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Treba sve slušati sa zrnom soli.
Ovakvu međunarodnu situaciju, a posebno kad je u pitanju Balkan, srpska politika priželjkuje cijelo vrijeme. Ona je, usprkos svim ekonomskim ne/prilikama i dočekuje
najspremnije. Nisu četnici dekretom slučajno proglašeni antifašistima. Društvo se harmonizira u očekivanju poželjnog kaosa. Izgleda kao apsurd, ali nije. Izgubljeni ratovi
nisu zaboravljeni. Tko je pozornije pratio srpsku političku scenu mogao je primijetiti da su ti ratovi nastavljeni, ali drugim sredstvima. Hoću reć, ništa se od devedesetih nije promijenilo, sve je isto samo njega nema. U jednom od videa iz ovoga serijala se to u jednom momentu i otvoreno kaže.
No, sve u svoje vrijeme...
Ovakvu međunarodnu situaciju, a posebno kad je u pitanju Balkan, srpska politika priželjkuje cijelo vrijeme. Ona je, usprkos svim ekonomskim ne/prilikama i dočekuje
najspremnije. Nisu četnici dekretom slučajno proglašeni antifašistima. Društvo se harmonizira u očekivanju poželjnog kaosa. Izgleda kao apsurd, ali nije. Izgubljeni ratovi
nisu zaboravljeni. Tko je pozornije pratio srpsku političku scenu mogao je primijetiti da su ti ratovi nastavljeni, ali drugim sredstvima. Hoću reć, ništa se od devedesetih nije promijenilo, sve je isto samo njega nema. U jednom od videa iz ovoga serijala se to u jednom momentu i otvoreno kaže.
No, sve u svoje vrijeme...
U tom slučaju treba na Srbe poći oprobanom taktikom koju je provodio Broz. Dakle Srbe na Srbe. Oformiti i ojačati partizanski pokret među Srbima i tako se obračunati sa četništvom. Druge nema.Ero wrote:
2014-04-22
šta bi bilo kad bismo bili superfer i u tijelima državne uprave zapošljavali srbe prema kvoti razmjernoj broju srba, čak i prije rata?..ono da ih bude samo 11% ? :D ..to bi bilo brojanje krvnih zrnaca, jelde.. 14:00
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Odmisli to. Bilo je toga na Balkanu i bez IS. Di ste vi u svemu tome?jastreb wrote:Pa možda. IS je još prije par mjeseci najavio krvavi pohod na Balkan.
Odakle ide priča o "fašizaciji", tko se pobrinuo za objavu raznih razna "mišljenja"
po svjetskim medijima, od Australije, Francuske, ,Enfgleske, Njemačke, Austrije itd?
Koja je uloga hr medija i nekih udruga u svemu toome? Tko ih plaća?
Ero,hebe me se. Ja sam već star za sukobe. Mogu još jedino biti kuhar (kad bih znao kuhati) ili konjovodac.Ero wrote:Odmisli to. Bilo je toga na Balkanu i bez IS. Di ste vi u svemu tome?jastreb wrote:Pa možda. IS je još prije par mjeseci najavio krvavi pohod na Balkan.
Odakle ide priča o "fašizaciji", tko se pobrinuo za objavu raznih razna "mišljenja"
po svjetskim medijima, od Australije, Francuske, ,Enfgleske, Njemačke, Austrije itd?
Snalazite se sami. Moje doba za rambovanje je prošlo. Ja sam umoran od toga.
2014-04-22
..eh nemas ti sanse kod norke ni kod eve...ni kod ivy..matorac ishlapjeli..jastreb wrote:Ero,hebe me se. Ja sam već star za sukobe. Mogu još jedino biti kuhar (kad bih znao kuhati) ili konjovodac.Ero wrote:Odmisli to. Bilo je toga na Balkanu i bez IS. Di ste vi u svemu tome?jastreb wrote:Pa možda. IS je još prije par mjeseci najavio krvavi pohod na Balkan.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nemoj tako, čovik nikad nije prestar za umriti za titove ideje.
2014-04-16
...prco bi a bez stapa ne moze..jos to i prica..ajmeaben wrote:Nemoj tako, čovik nikad nije prestar za umriti za titove ideje.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..eh nemas ti sanse kod norke ni kod eve...ni kod ivy..matorac ishlapjeli..jastreb wrote:Ero,hebe me se. Ja sam već star za sukobe. Mogu još jedino biti kuhar (kad bih znao kuhati) ili konjovodac.Ero wrote:Odmisli to. Bilo je toga na Balkanu i bez IS. Di ste vi u svemu tome?jastreb wrote:Pa možda. IS je još prije par mjeseci najavio krvavi pohod na Balkan.
Pa ako će moći Ero,moći ću i ja.
Mada mislim da bi Ero bio samo moralna podrška,nešto kao Vladimir Nazor među partizanima.
Imao bi dva tjelohranitelja,kravicu i hrpu knjiga sa sobom.
2014-04-22
vuksadinare wrote:...prco bi a bez stapa ne moze..jos to i prica..ajmeaben wrote:Nemoj tako, čovik nikad nije prestar za umriti za titove ideje.
Ma ne kužiš ti Jastrebovu taktiku. Nije za ratište, kao fol, on bi radije žene čuvao. A to je kao da vuku daš ovce.
Guest- Guest
ajde jastrebe..ja bi jos mogao ratzovati i u dva sljedeca rata...mlad si dok se tako osjecas...
2015-09-08
jastreb wrote:vuksadinare wrote:..eh nemas ti sanse kod norke ni kod eve...ni kod ivy..matorac ishlapjeli..jastreb wrote:Ero,hebe me se. Ja sam već star za sukobe. Mogu još jedino biti kuhar (kad bih znao kuhati) ili konjovodac.Ero wrote:Odmisli to. Bilo je toga na Balkanu i bez IS. Di ste vi u svemu tome?jastreb wrote:Pa možda. IS je još prije par mjeseci najavio krvavi pohod na Balkan.
Pa ako će moći Ero,moći ću i ja.
Mada mislim da bi Ero bio samo moralna podrška,nešto kao Vladimir Nazor među partizanima.
Imao bi dva tjelohranitelja,kravicu i hrpu knjiga sa sobom.
Ti i Ero, kao Goran i Nazor. Čak ste i zemljopisno tu negdje, on s juga a ti sjevernjak.
Guest- Guest
Dobro barata jezikom...vuksadinare wrote:...prco bi a bez stapa ne moze..jos to i prica..ajmeaben wrote:Nemoj tako, čovik nikad nije prestar za umriti za titove ideje.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
A to pa ne! Ero bi bio Nazor,a Goran bi bio Marcello.Eva wrote:
Ti i Ero, kao Goran i Nazor. Čak ste i zemljopisno tu negdje, on s juga a ti sjevernjak.
Ja bih bio nešto ko Brankec Ćopić.
2014-04-22
Briga me kaj se događa u Srbiji. Tam nikog ne znam, osim Džanga, Stanojka, Pižona i ak oni propadnu, pa doći će novi forumaši. Neš ti štete!
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
» Fra Ivo Marković: Rusiji je cilj kaos na Balkanu.
» Putin zeli stvoriti ratni kaos na Balkanu,to ce biti prva Trumpova vanjskopoliticka kriza
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
» Fra Ivo Marković: Rusiji je cilj kaos na Balkanu.
» Putin zeli stvoriti ratni kaos na Balkanu,to ce biti prva Trumpova vanjskopoliticka kriza
Page 1 of 3