ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svašta Zemlja nosi...

Page 6 of 15 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next

Go down

Svašta Zemlja nosi... - Page 6 Empty Re: Svašta Zemlja nosi...

Post by Yehudi 9/9/2015, 17:36

mativka wrote:Kakav lažni moral? Mi kršćani to ovdje ne radimo jer da radimo bili bi isti kao oni...

Šta to ne radite?

Nisam skužio na šta misliš?

Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2015, 17:38

ne ubijaju,siluju,udaraju islamske zene i djecu...to ce naravno ISIS-ovci shvatiti kao moralno ponasanje.. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2015, 17:39

bogomdani wrote:
mativka wrote:Kakav lažni moral? Mi kršćani to ovdje ne radimo jer da radimo bili bi isti kao oni...
Mati..nije vise ovo pitanje niti morala nego temeljne opstojnosti..Dogadja se nesto sto ce i krscansku vjeru i drustvo a i pojedince ugroziti na jos vama nezamislivi nacin..Proslo je vrijeme morala..One zivotinje ga nemaju,i kako ti mislis njima dokazati sto je moralno ili ne...ajoj,ajoj,grdo bi ti njima i ovako moralna i humana zavrsila u rukama...Kako je brat yehudi rekao,zavrsila bi na pazaru...

Zar se opstojnost sastoji u mlaćenju nemoćnih?! Staraca i djece koji bježe od tih istih životinja?! Davno sam napisala da bih primila samo djecu i žene, ostali nazad i borite se za svoje domove. Mora postojati razlika između nas...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 9/9/2015, 17:43

mativka wrote:
bogomdani wrote:
Mati..nije vise ovo pitanje niti morala nego temeljne opstojnosti..Dogadja se nesto sto ce i krscansku vjeru i drustvo a i pojedince ugroziti na jos vama nezamislivi nacin..Proslo je vrijeme morala..One zivotinje ga nemaju,i kako ti mislis njima dokazati sto je moralno ili ne...ajoj,ajoj,grdo bi ti njima i ovako moralna i humana zavrsila u rukama...Kako je brat yehudi rekao,zavrsila bi na pazaru...

Davno sam napisala da bih primila samo djecu i žene, ostali nazad i borite se za svoje domove. 

Tvoje maštarije su neostvarive.

Kao i moje. 

Naime imam i ja par ideja.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 9/9/2015, 17:44

bogomdani wrote:ne ubijaju,siluju,udaraju islamske zene i djecu.

To je naravno LAŽ

Last edited by Yehudi on 9/9/2015, 17:44; edited 1 time in total
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2015, 17:44

mativka wrote:
bogomdani wrote:

Zar se opstojnost sastoji u mlaćenju nemoćnih?! Staraca i djece koji bježe od tih istih životinja?! Davno sam napisala da bih primila samo djecu i žene, ostali nazad i borite se za svoje domove. Mora postojati razlika između nas...
Nisam doslovno mislio na starce i djecu..cisto su ovdje kao simbol....Bilo kakvo pokazivanje suosjecanja,moralnosti,uzdrzanosti,islam shvaca kao slabost po kojoj ce jos zesce udariti...Pa daj,nemoj da moram postavljati linkove na stranice da ti se zeludac izvrne naopacke..curice od 6 godina nadalje prodaju na trznicama kao i zene,prije nego ih netko kupi,moze ih na licu mjesta silovati,"probati",svi to gladaju a nitko ne pokazuje suosjecanje,moral...
Neshvatlivo mi je tako indiferentno ponasanja europljanja prema patnji tih krscana,kurda i ostalih koji su po islamskim mjerilima roba za trgovanje i nis vise od zivotinje na pazaru...ma ebe me se za tog starca i to derle..zivo me se fucka za njih...zivi su,nisu silovani,nisu masakrirani...nek budu sretni..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2015, 17:50

evo Mati,malo umjereniji tekstovi..nema neceg brutalnog..

http://foreignpolicy.com/2014/10/02/women-and-children-for-sale/

http://www.nytimes.com/2014/10/04/world/middleeast/un-report-isis-abuse-women-children.html?_r=0

ima jos,ako zelis

https://www.google.hr/?gws_rd=ssl#q=ISIS+sales+children+and+women
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2015, 17:50

Ja sam govorila o konkretnoj situaciji, koja je tema.  Nemoćna sam bilo što uraditi da bih popravila situaciju tamo. Ono što mogu kada dođu na naš teritorij se ne ponašati tako prema nemoćnima...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2015, 17:53

mativka wrote:Ja sam govorila o konkretnoj situaciji, koja je tema.  Nemoćna sam bilo što uraditi da bih popravila situaciju tamo. Ono što mogu kada dođu na naš teritorij se ne ponašati tako prema nemoćnima...
Konkretna situacija je po meni prenapumpana,namece europljanima,krscanima osjecaj krivice,dok se nekonkretne situacije metu pod tepih...No oni koji dodju na nas teritorij nakon sto se malo snadju itekako pocnu pokzivati svoju pravu narav..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2015, 18:03

A 12 year old girl from Namsos, Norway, was gang raped twice by four Muslim immigrants aged 15 to 18. All four perpetrator confessed, and argued that the twelve year old victim consented. The victim was gang raped on an elementary school playground.

The thugs were convicted of aggravated rape, but prosecutor Kaja Strandjord only asked the court for community service for the perpetrators!

The four monsters were collectively ordered to pay a fine. Three of the perps were also given community service.

One of the perpetrators was also convicted of raping another thirteen year old victim. He was only ordered to pay a fine for that rape.

Last edited by ostrakon on 9/9/2015, 18:05; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 9/9/2015, 18:05

Pa prevedi to za stoku sitnoga zuba.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2015, 18:05

Yehudi wrote:
bogomdani wrote:
mativka wrote:
bogomdani wrote:
mativka wrote:Upravo sam na vijestima vidjela snimak. Pa to je stoka od žene! Što nije napala nekog snažnog mladića već lupa dijete, postavlja nogu starcu s djetetom. Nisam pristaša izbjeglica ali ovo ponašanje me zgrozilo. Da se branila pa ajde...
zene po zenama,muski po muskima..

Mati,sorry,lai nemas pojma kako islamske zene mogu biti brutalne..

Nije čak ni po ženi, već starcu s djetetom u naručju i djevojčici...Ma!

Interesantno je sto se nije pisalo i ljepilo slike kad su krscanske i kurdske zene sa djecom masakrirane,a ovdje se dize buka radi skleroticnog starca i djeteta,sto su dobili ćušku...

To je to. Kad ovi tamo maskriraju tisuće dice, žena Kršćane, Jezide, Kurde, Druze

onda nikom ništa. Onda dežurni dušebrižnici šute.

Kad se , još uvijek, organiziraju stalne tržnice robljem, na kojima prodaju Kršćanke, Druze,

Jezide i Šiitkinje na stotine ( i to 3-12 God starosti) koje su izložene najbrutalnijem iživljavanju,

silovanjima i klanjima............onda se ovi dušebrižnici ne bune.

Bune se jedino kad arapski islamo-teroristi mlataraju po gazanskom entitetu mrtvom dicom

pred kamerama.........................e onda se bune.

Kao i sada šta se bune jer je jedna snimateljica pomagala policiji u zaustavljanju izbjeglica da

nasilno predju državnu granicu. 

Ma odjebite sa tim lažnim moralom.

Sutra kad 10 000 izbjeglica nasilno prodre preko RH granice ......šta ćete onda?
tako je
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2015, 18:07

ostrakon wrote:A 12 year old girl from Namsos, Norway, was gang raped twice by four Muslim immigrants aged 15 to 18. All four perpetrator confessed, and argued that the twelve year old victim consented. The victim was gang raped on an elementary school playground.

The thugs were convicted of aggravated rape, but prosecutor Kaja Strandjord only asked the court for community service for the perpetrators!

The four monsters were collectively ordered to pay a fine. Three of the perps were also given community service.

One of the perpetrators was also convicted of raping another thirteen year old victim. He was only ordered to pay a fine for that rape.
evo da prilijepimo i neki link..

http://www.siotw.org/news_english.item.1095/rape-epidemic-of-norwegian-girls-direct-result-of-muslim-immigration.html

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2015, 18:07

6 Muslims Sentenced to Community Service for Gang Rape of 15 Year Old Swedish Girl

Five of the teens were found guilty of aggravated rape by the Solna District Court on Friday, with the sixth guilty of attempted aggravated rape.

The attack took place in early March at an apartment in Tensta, where one of the teens dealt out condoms while the other five took turns raping the 15-year-old girl.

The court took into account that the girl's information included "a cohesive, long, and relatively detailed account" of the incident that did not contain "any contradictions or elements to the story that could be considered inexplicable".

Despite denying the incident occurred when the trial opened, four of the boys have since confessed to having had intercourse with the girl at the time, but have denied committing any crime. The boy who allegedly provided the condoms has denied everything.

"According to the court, their explanations as to why they've changed their story are not sustainable, but suggest that they're trying to hide something," the court wrote, according to the TT news agency.

Five of the boys have been sentenced to over 100 hours of community service each, and have been ordered to pay 55,000 kronor ($8,500) each in damages to the victim.

The punishment was less severe than it could have been as the boys are minors, and the court also concluded that they had already been punished to some extent by having their pictures and their personal details exposed on the internet.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2015, 18:10

Sve vojno sposobne muškarce vratiti nazad...Koliko puta moram to ponoviti. ...Svi smo ogorčeni na ono što se događa, no zar je rješenje djecu mlatiti?!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2015, 18:12

mativka wrote:no zar je rješenje djecu mlatiti?!
tko mlati djecu, što lažeš i izmišljaš?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2015, 18:13

mativka wrote:Sve vojno sposobne muškarce vratiti nazad...Koliko puta moram to ponoviti. ...Svi smo ogorčeni na ono što se događa, no zar je rješenje djecu mlatiti?!
Poanta jeste Mati,da vidis da Svapska vlada ne misli nikog vracati,a opravdavaju to umobolnim i retardiranim teorijama,koje mogu popusiti samo isti takvi...stvar je krenula,umjesto da se na startu zaustavila i to brutalno...No sad je kasno..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2015, 18:14

dobar link,ne samo radi ove teme nego i inace..

http://www.siotw.org/news_english.item.1095/rape-epidemic-of-norwegian-girls-direct-result-of-muslim-immigration.html
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2015, 18:16

mativka wrote:Sve vojno sposobne muškarce vratiti nazad...
koje? ove od 15 godina što siluju 12 godišnjakinje i onda na sudu tvrde da ih je zavela i sama to tražila?

jer eto Europa ima dužnost zbrinuti siromahe i smeće ovog svijeta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2015, 18:18

ostrakon wrote:

ove od 15 godina što siluju 12 godišnjakinje i onda na sudu tvrde da ih je zavela i sama to tražila?

jer eto Europa ima dužnost zbrinuti siromahe i smeće ovog svijeta

Što se gore navedenog tiče, zar je drugačije uređeno u Europi?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2015, 18:19

..a za "kaznu" popuse 50 sati drustveno-korisnog rada...i ajmo nanovo...Pica od Mladica na svakom koraku...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 15 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next

Back to top

- Similar topics