LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
nisam micek, nekaj ti se pobrkalo od tuduma kojeg piješEnd1899 wrote:tu utakmicu je jedino gledao jalni rajko
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
End1899 wrote:al moraš štakoru priznati, baš se trudi biti najgluplji na forumu taman kad mostarac malo preuzme vodstvo onda ga kontenjeraš povuče i prestigne za 1000 bodova.Prele wrote:fridrih_niche wrote:Ne mogu nać podatke samo za Premiershit, al sveukupno je za drugi najbolji klub Engleske da 118 golova u 292 utakmice...
Znaci, samo 0,4 gola po utakmici...
prve 3 godine nije ni bio prvotimac, već je dobijao šansu na kašičicu. tek od 2006. godine dobija pravu šansu i započinje najdominantniju eru u istoriji ovog sporta i postaje najveći igrač svih vremena...
darth_vader-
2014-04-17
mučko i pokvareno džubrePrele wrote:Ne postoji veći pokvarenjak od ovog brenda na forumu...
2015-08-19
Oduzmi Messiju prve tri sezone i imat ce 1,5 golova po utakmici...Prele wrote:fridrih_niche wrote:Ne mogu nać podatke samo za Premiershit, al sveukupno je za drugi najbolji klub Engleske da 118 golova u 292 utakmice...
prve 3 godine nije ni bio prvotimac, već je dobijao šansu na kašičicu. tek od 2006. godine dobija pravu šansu i započinje najdominantniju eru u istoriji ovog sporta i postaje najveći igrač svih vremena...
;)
Guest- Guest
Tragedija...Vincent Vega wrote:Bože, koliko drkađija na jednog pederka i to na PDF koji kao ima macho predznak.
Ubija bi se da mi je pederko idol...
Al to je dobar lakmus da vidiš ko se kuži u balun, a ko je antitalent...
;)
Guest- Guest
I onda Dirk meni pise da san shizofrenik, lol...
A navija za klub koji njegovu malu Rijeku nije moga proć bez kolosalne krađe...
Užas...
:(
Užas...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Oduzmi Messiju prve tri sezone i imat ce 1,5 golova po utakmici...Prele wrote:fridrih_niche wrote:Ne mogu nać podatke samo za Premiershit, al sveukupno je za drugi najbolji klub Engleske da 118 golova u 292 utakmice...
;)
Messinje u svojoj drugoj sezoni postao prvotimac-u trećoj glavni igrač cigana....
Guest- Guest
čekam demicu da se ulogira i napiše franco poslao tenkove..fridrih_niche wrote:I onda Dirk meni pise da san shizofrenik, lol...
Užas...
End- Posts : 21177
2015-08-25
nema naboja uopće, nakon onakve krađe jučer ubiju ti volju za utakmicom
End- Posts : 21177
2015-08-25
Prele wrote:Kako mučki prilazi i puši raznin grupacijama na ovom jadnom forumu...
Naprotiv, taj dio sam za tebe ostavio...Znam da gustas još od djetinjstva...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Prele wrote:Kako mučki prilazi i puši raznin grupacijama na ovom jadnom forumu...
znaš ti karu, beskičmenjaku...
Guest- Guest
jalnirajko wrote:mučko i pokvareno džubrePrele wrote:Ne postoji veći pokvarenjak od ovog brenda na forumu...
Molim lijepo, majmun je mucko đubre...Ja mogu biti samo venecijanac, orjuna...Nešto slično...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:jalnirajko wrote:mučko i pokvareno džubrePrele wrote:Ne postoji veći pokvarenjak od ovog brenda na forumu...
Molim lijepo, majmun je mucko đubre...Ja mogu biti samo venecijanac, orjuna...Nešto slično...
2015-08-19
Prele wrote:jasambrend wrote:Prele wrote:Kako mučki prilazi i puši raznin grupacijama na ovom jadnom forumu...
znaš ti karu, beskičmenjaku...
Vraćala, tko ti kriv kad si sklon samopojebljivosti...To ti, već dođe kao refleks...
darth_vader-
2014-04-17
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50